A ​vonzás szépsége (A vonzás törvénye 2.) 229 csillagozás

Kollár Betti: A vonzás szépsége

Sere és Ace alkuja ugyan felbomlott, de ez nem jelenti azt, hogy Sere végre megszabadult a nehézségektől. Még nem tette túl magát Ace-en, ráadásul újabban zavarban érzi magát Rhett előtt. Változóban vannak a dolgok: Ace mintha már más szándékkal közeledne felé, mint korábban, Rhett pedig egyre nyitottabb és barátságosabb.

Sere lassan ráébred, hogy szerelmes, de egy vadonatúj kihívással kell szembenéznie, mégpedig azzal, hogy milyen is párkapcsolatban élni. Végre rálel a saját társaságára, és úgy érzi, tartozik valahova, valakihez. Ám nem mindenki az, akinek mondja magát. Meg kell birkóznia saját bizonytalanságával és a kaliforniai élete miatti rossz érzéseivel is. Rég történt eseményekre derül fény, fájdalmas érzések törnek felszínre, de ezúttal már Serén múlik, hogy egyedül néz-e velük szembe.

Vajon sikerül rátalálnia önmagára és a problémák ellenére is kitartania amellett, akit szeret?

>!
Magnólia, Budapest, 2023
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635980901
>!
Magnólia, Budapest, 2022
398 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635980901
>!
Magnólia, Budapest, 2021
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634199526

1 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Rhett · Serenity Cora (Sere) · Wilder Ace


Kedvencelte 44

Most olvassa 19

Várólistára tette 75

Kívánságlistára tette 112


Kiemelt értékelések

Linszyy P>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Na ez az, amit én kerestem az első részben is. Két felnőtt ember kibontakozó kapcsolata, valós félelmekkel. Mert itt nincs elbeszéltünk egymás mellett vagy ne legyünk együtt, mert ott van Ace típusú konfliktus, és ezt nagyon tudtam értékelni. Bizony egy friss és első igazi párkapcsolat rejteget ilyen buktatókat, még ha Sere gondolatai rinyálásnak is tűntek valakinek. Abszolút így éreztem magam, mikor rátaláltam az igazira, de nem hittem el, hogy ennyire hosszútávban kellene gondolkodnom erről az egészről. És ez rémisztő, akkor is, ha szerelmesek vagyunk, akkor meg pláne, ha nincs saját életcélunk. Nehezen egyeztethető össze két élet, ha az egyik fél még nem találta ki, mit szeretne. Van, aki a pillanatnak él és nem gondolkodik ilyen lelombozó dolgokon, hát én nem ilyen vagyok, így tudtam azonosulni Serével.

Szóval nekem tetszett a könyv fő problémája, végre nem édeshármasozunk a karakterekkel, és nem is tudom, egyszerűen minden annyira helyén volt ebben a részben, hogy nagyon jól teljesített ez a kötet nálam. Egyetlen pici problémám volt, az pedig MEGINT Ace. xD Bár már nem kapott akkora szerepet, az a helyzet, hogy akkorát változott a karaktere, amit én nem tudtam összeegyeztetni az első résszel. Jó volt, hogy nem bántotta a főszereplőinket, de hirtelen a világ legjobb fej barátja lett, és ez nekem kicsit furcsa volt. Értettem, hogy miért van ez így, de szerintem Serével egy kis távolságot tarthatott volna. Csak ennyit tudok kiemelni, a mellékszálak is érdekesek voltak, mindenki normális volt, én szerettem ezt a bandát, de hát legfőképpen Rhett-tet.

Olvastam, hogy valaki szerint túl tökéletes és túl nyálas volt. Erre a válaszom: Mi van?? Én még többet el bírtam volna belőle viselni, hát totálisan betartotta a határokat és lényegében Serének kellett nagy gesztusokat tennie, mert Rhett nyílt kártyákkal játszott, és a csendes gondoskodását egyáltalán nem nevezném nyálasnak.
Nagyon örülök, hogy dedikáltattam a könyvet és meg is vettem fizikai példányban, jó érzés lesz ránézni a polcomon. :)
https://youtu.be/ACX8Dy8qQvA

KönyvBűvölő>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Abszolút kedvenc lett!
Imádtam Rhett és Sere párosát, minden problémájukkal, és boldogságukkal együtt.
Ace pedig szuper baráttá vált, sokkal pozitívabb karakterként volt jelen, mint számítottam rá.
Sere valami elképesztő fejlődésen ment keresztül, szerintem nagyon is életszerű gondokkal küzdött, és szuper volt olvasni, ahogy szép lassan elkezdi feldolgozni a traumáit, mer segítséget kérni amikor szüksége van rá, a sarkára áll, és elkezd még jobban függetlenedni spoiler, és küzd egy olyan kapcsolatért, amit nagy hiba lenne veszni hagyni.
Rhetttől pedig elolvadtam, annyira szívmelengető volt, ahogy szép lassan megnyílt, és mi, olvasók is egyre inkább megismertük őt minden oldaláról.
Békés off séták, új négylábú barátok, és titokzatos nevű bonsai fák off várnak azokra, akik kézbe veszik ezt a csodás regényt. :)

shreklover>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

na jó, először is azzal szeretném kezdeni hogy én NAGYON-NAGYON VÁRTAM A MÁSODIK RÉSZT! de komolyan,:DDDDD spoiler

a főszereplő lányunkkal valamikor túlságosan is tudtam azonosulni, de voltak alkalmak, mikor egy emberes pofont lekevertem volna neki, de alapjáraton elviselhető volt… általában:D

Ace, Vész, Wild… Ő lenne az egyik, akit végül nagyon megkedveltem, mivel az első részben meg a hypeot se értettem körülötte, es annyira felszínesen volt ábrázolva, hogy azért olykor őt is megtámadtam volna egy kalapáccsal. Ebben a részben pedig végre több betekintést nyerhettünk belőle, és rendesen elkezdtem őt máshogyan látni:) off

Rhett… drágám, egyetlen boldogsághormon, a csávó akit lehet elviselnék, és még én kérném meg a kezét… már az első részben is beléd szerettem, és annyira örülök ahogy végül alakultak a dolgok;)

nagyon kíváncsi leszek az írónő további köteteire, mert basszus, tud valamit ez a csaj:DDDDD

zsoka2142>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Te jó ég!!
Hogy én mennyire imádtam ezt a könyvet!
Az első után voltak elvárásaim, és messze túlszárnyalta őket.
Egyszerűen imádtam olvasni, jelenleg nem is találok jobb kifejezést, hogy elkerüljem a szóismétlést!
A szereplőket nagyoooon megszerettem, imádtam a poénokat, mert mind helyzethez illő volt és nagyon sokat dobott a párbeszédeken.
Sere kételyeit és félelmeit teljesen átéreztem, vele együtt sírtam, örültem, vagy éppen izgultam.
Annyira szeretnivalóak a szereplők, főleg Rhett, és Ace-t is megkedveltem.
A történet tele van izgalmakkal, és óriási fordulatokkal.
Nagyon nehéz időszakban talált rám ez a regény, és sikerült velem elfelejtetnie a problémáimat, legalább egy rövid időre. Teljesen bele tudtam magam képzelni az adott helyzetekbe, és Serét is megértettem. A személyisége nagyon sok változáson ment keresztül. Pedig a saját hibáinkat olykor nehezebb felismerni.
Nem is kérdés, hogy a kedvencemmé vált a könyvt! 5*
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

LittleStar P>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Sokáig vártam az értékeléssel,mert véges érzéseim voltak/vannak. Nekem az első rész és a humora sokkal jobban tetszett, viszont ennek a résznek is megvolt a maga varázsa. Letehetetlen volt, alig vártam, hogy hazaérjek és olvashassam. Viszont ennek ellenére valami nekem hiányzott belőle. Lassabb is volt szerintem egy picit, de ez várható volt az első rész vége után már, de még így sem tudok 100%osan jó érzéssel gondolni rá.
Viszont ettől függetlenül kerek befejezése Sere történetének. Ahogy olvastam a későbbi könyvek más szereplők szemszögéből fog minket szórakoztatni. Egyelőre nem tudom, hogy fogom e olvasni ezeket, vagy megelégszem ezzel.
Hála és köszönet az írónőnek a remek társaságért és a jó szórakozásért. Szerintem fogom még olvasni, most pedig már anyunak passzoltam tovább :D .

Detty77 >!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Nagyon vártam Sere történetének a folytatását. És ismét nem csalódtam!! Egy lány önmagára találásának története, mellyel spoiler. Rhett már az előző részben is kedvenc volt, szerettem a titokzatosságát és azt az emberi oldalát, ahogy a lánnyal törődött, mikor szüksége volt rá. Tetszett, hogy nem ugrottak bele spoiler,hanem szépen, fokozatosan alakult ki, miközben a lány önmagára talált és felismerte azt, hogy először magát kell megtalálni, barátokat szereznie, off és csak aztán belefogni egy spoiler. Nagyon tetszett!!!

dwistvan P>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Ebben a folytatásban további értékekkel gyarapodtunk. Itt teljesedett ki a barátság lényege és az emberi kapcsolatokról is sok minden kiderül. Utat kereső fiataloknak, mint egy pszichológiai tanácsadás segít utat találni, önismerettel gazdagodni. Gondolatok és érzelmek sorakoznak, mégsem ezért szeretem ezt az összefüggő két kötetet, hanem azért, mert ügyes beszólások közepette a szereplők közvetlen társaságában élhettük át mind azt, ami itt történt. Ha egy író ilyen jól ábrázolja saját korosztályát, életének kiteljesedésével további élethelyzeteket is meg fog nekünk mutatni. Remélem, hogy jól értettem azt, hogy nem kell elengednünk a szereplőket, mert olvashatunk még róluk később is.

cukorborsoooooo>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Na, szóval, igenn…
Tetszett ez a rész, egy könnyed, aranyos, romantikus sztori volt. De szörnyen kiszámítható volt :D De egyébként nem bántam túlzottan, mert így nem kellett halálra izgulnom magam, hogy mi lesz. Nagyon poénos és „rózsaszín ködben élünk”-ös rész volt ez. Nagyon tetszettek a babonák, ezek annyira aranyos dolgok, és sejtetik, hogy mi is lesz…
Viszont Rhett spoiler
Ace viszont annál inkább belopta magát a szívembe:D
Volt a könyvben egypár szerintem felesleges dolog, például spoiler vagy a spoiler.
Nagyon örültem, hogy Sere végül a lányokkal nagyon jóban lett és megvoltak a tipikus lányos beszélgetések is!

andipam>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Annyira, de annyira jó volt olvasni ezt a könyvet! Már az első részét is imádtam, de ez még azt is felülmúlta. Tetszett, hogy ez a rész megszerettette velem Ace karakterét, mert az első kötetben nem volt szimpatikus a karakterének csajozós oldala. Nagyon tetszett még a lélektani szál, Serenity karakterfejlődése, ami még őszintébbé és életszerűbbé tette párkapcsolatának alakulását. Nagyon élveztem olvasni, sokat nevettem és sírtam a történeten, kedves és izgalmas volt az egész. Izgatott vagyok a következő részt illetően, és kíváncsi vagyok, melyik karakter történetét olvashatjuk legközelebb.

Agatha>!
Kollár Betti: A vonzás szépsége

Az első rész kellemes meglepetést okozott, szórakoztató, fordulatos, szerethető szereplők és egy okos függővég, így igyekeztem minél hamarabb sort keríteni a folytatásra.
A könyv továbbra is azt hozta, amire számított az ember – egy kellemes, nem túl bonyolult, de az érdeklődést folyamatosan fenntartó love story részesei lehettünk.
Én már az első részben is Rhett-nek szurkoltam – egyrészt Rhett Butler volt az első könyves szerelmem, másrészt pedig, valószínűleg mert én rengeteget beszélek, vonzanak a komolyabb, hallgatag pasik. Az olyan csendes gondoskodók.
Imádtam amivé Ace vált ebben a részben – tényleg jobb barát, mint pasi alapanyag volt. Ha nagyon akarnék kötözködni, az első részhez képest azért ez kicsit hihetetlen változás, de elnéztem ennek a történetnek.
És Sere és Rhett kapcsolata is hihető és valódi, fokozatosan kibontakozó, a maga bizonytalanságaival, és a kellő bonyolítással és feszültséggel.


Népszerű idézetek

cukorborsoooooo>!

– Előbb vagy utóbb, mind meghülyülünk a szerelemtől!

373. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Serenity Cora (Sere)
szonmoly>!

– Bár nincs ellenemre, hogy folyton összegabalyodunk, de nem bánnám, ha nem vetnéd le magad onnan – jegyezte meg, tartva a szemkontaktust.
– N-nincs? – hebegtem bébán.
– Hisz már korábban megegyeztünk abban, hogy nálam egyértelmű, mi van ellenemre és mi nem. – Megint rébuszokban beszélt, talán azért, mert maga sem volt biztos abban, mit mondhat és mit nem. Arra jutottam, hogy márpedig én célozgatás helyett jobban szeretném, ha kerek perec kimondaná, mi zavarja és mi nem.
– Néha jól jön a szóbeli megerősítés – vesztem el a tekintetében.
– Nos, ez esetben világosan értésedre adom, hogy egyáltalán nincs ellenemre.

177. oldal

Vörös_Viktória IP>!

– Oda ülök, ahova csak kedvem tartja.
– De minek fárasztasz? – eresztettem le a vállamat lemondóan.
– Mert bírlak – jött az újabb őszintének tűnő vallomás.

3. fejezet

cukorborsoooooo>!

– Az itteni hagyományok szerint ha az első havazás idején épp jársz valakivel, és együtt vagytok, együtt élitek át az első hó élményét, azt jelenti, hogy még nagyon sokáig együtt lesztek.

76. oldal

Vörös_Viktória IP>!

– A vak is láthatja, hogy nem illek ide!
Rhett érzékelhette, hogy komolyan elvesztettem minden magabiztosságomat, mert kicsit lehajtotta a fejét, hogy összekapcsolódjon a tekintetünk, és szelíden nézett vissza rám.

5. fejezet

shreklover>!

– Mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében – hallottam a hangját.
– De mi van, ha nekem csak azok vannak? – hunytam be szorosan a szemem.

56. oldal

Vörös_Viktória IP>!

– A pozitív és negatív érzelmek akármilyen töltetűek is, de érzelmek. A semlegesség viszont tényleg gond, de úgy látom, ott még nem tartasz – magyarázta komoly képpel.

3. fejezet

cukorborsoooooo>!

– Csak azt mondom, amit gondolok, mert őszintének lenni könnyebb.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhett

A sorozat következő kötete

A vonzás törvénye sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Elle Kennedy: The Risk – A kockázat
Vi Keeland: Csak szex
Jana Aston: Te vagy a végzetem
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Ruby Saw: Kertvárosi pletyka
Ali Hazelwood: A szerelem képlete
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés