Gluténmentes ​és finom! 4 csillagozás

Alapszakácskönyv lisztérzékenyeknek, ételallergiásoknak, diétázóknak, fogyni vágyóknak
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!

Amikor ​kiderül, hogy amit eddig megettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. Az első sokk után jön a szembesülés, hogy korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok!
Ez a szakácskönyv finom és egészséges recepteket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények – csupa olyan alapvető étel, amely hiányzik egy lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas, gabonából készült fogással is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki.
A könyv üzenete, hogy nem kell lemondanunk a finom ízekről. A többszörösen tesztelt, jól követhető receptek túlélőkészletül szolgálnak azoknak, akiknél frissen diagnosztizálták a… (tovább)

>!
Hanami, Budapest, 2013
158 oldal · ISBN: 9789630874595

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

Aemitta>!
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!

Kollár Anita: Gluténmentes és finom! Alapszakácskönyv lisztérzékenyeknek, ételallergiásoknak, diétázóknak, fogyni vágyóknak

Elég sok gluténmentes szakácskönyvet áttanulmányoztam, ezek közül ez volt az egyik olyan, amire azt tudom mondani, hogy alapmű, és használható receptek vannak benne.


Hasonló könyvek címkék alapján

Alice Sherwood: Mit főzzünk allergia esetén?
Olivia Dupin: Egészségesen, gluténmentesen
Pados Gyula: Túlsúly – elhízás megelőzése és kezelése
Marion Grillparzer: A leves gyógyít
Stephen D. Chang: A karcsúság titkai
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Rippel Ferenc – Szabados Pál: Cél a 100 év!
T. Fodor Zsuzsanna: Tej- és tojásallergia, tejcukor-érzékenység
Tolnai Orsolya: Érzékenyek szakácskönyve
Sabine Perndl: Süssünk cukor nélkül!