77 ​remek reform recept 2 csillagozás

Kisa Judit: 77 remek reform recept

Egészségkonyha? ​Igen! Számtalan bizonyíték támasztja alá, hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt meghatározza egészségi állapotunkat, vitalitásunkkal, közérzetünket. Az emberiség az utóbbi 50-100 év kivételével friss, teljes biológiai értékű, mindenféle mesterséges átalakítástól mentes ételeket fogyasztott. Az ember számára az ilyen táplálék a természetes, mégis sokan gondolják úgy, hogy az egészséget szolgáló ételek íztelenek, „szárazak”, küllemükben sem túl biztatóak. Nos, ez a könyv mindezek cáfolata, elég a képekre nézni… Ha az egészségőrző táplálkozás „10 parancsolatát” – melyet a túloldalon keretbe foglaltunk – megfogadjuk és megpróbáljuk mindennapi életünkben követni, elmondhatjuk, szinte mindent megtettünk azért, hogy ételeinkkel, táplálkozási szokásainkkal védjük egészségünket. Könyvünk felépítése praktikus. Külön fejezetekbe foglaltuk a hétköznapi vacsorákat, hétvégi fogásokat, az ünnepi asztalra, valamint iskolába, munkahelyre, kirándulásra magunkkal vihető… (tovább)

>!
98 oldal · ISBN: 9789630647519

Hasonló könyvek címkék alapján

Adorján Éva: Egészséges finomságok
Szepessy Vilma: Saláták és hidegtálak
Csigó Zita: Diéták nagykönyve – lemondások nélkül
Vereb Rocky Adrienn: Szuperélelmiszerek konyhaközelben
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Zackel Erna: Süssünk otthon
Szalayné Kónya Ibolya: Napi 1200 kalória az ideális testsúlyért
Toró Elza: Fogyókúrás finomságok
Halmy László – Hunyadváry Lászlóné: Salátaköltemények minden napra
Ránky Edit – Gintner Zénó: Natúrkonyha magyaros és keleti ízekkel