Nothing ​Left To Lose – Nincs vesztenivalóm (Szívek testőre 1.) 192 csillagozás

Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Három ​évvel azután, hogy Annának a tizenhatodik születésnapján végig kellett néznie, ahogy megölik a barátját, őt pedig a szadista gyilkos elrabolja, már korántsem az a boldog és szerencsés lány, aki valaha volt, és akit mindenki kedvelt. Megtört, érzéketlen emberré vált, akit éjszakánként rémálmok gyötörnek.
Carter jelenleg börtönben ül Jack meggyilkolásáért . Anna tanúvallomása juttatta rács mögé. Ám az ügyet újratárgyalják, mivel kiderült, hogy néhány kulcsbizonyítékot meghamisítottak.
Az elnöki székért induló Spencer szenátor a lánya védelmére felbéreli Ashton Taylort. Ashton frissen végzett SWAT-ügynök. Az ő feladata, hogy az újratárgyalás lezárásáig óvja és védje a lányt.
Anna három éve minden erejével azért küzd, hogy kiöljön magából mindenféle érzést és fájdalmat. Vajon Ashtonnak sikerül kimozdítania őt a gyászból? Vajon képes lesz neki segíteni abban, hogy ismét észrevegye az élet örömeit, és elhiggye, hogy nem minden ember akarja őt bántani?
(tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
876 oldal · ISBN: 9789635612123 · Fordította: Tóth Katalin
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
876 oldal · ISBN: 9789635612130 · Fordította: Tóth Katalin
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
876 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577034 · Fordította: Tóth Katalin

Kedvencelte 17

Most olvassa 12

Várólistára tette 154

Kívánságlistára tette 134

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Kedves Kirsty, ezt sajnos nagyon eltoltad!

A fülszöveget elolvasva sok mindenre számítottam, de arra az unalomra, amit kaptam, egyáltalán nem. Az első és néhány utolsó fejezeten kívül a történet maga volt a nagybetűs SEMMI. De még rosszabb, hogy hiteltelen volt az egész.
Az első fejezet brutalitása után, egészen az akciófilmbe illő végéig egy cukorszirupos történetet kapunk, amit néha szakít félbe egy-egy kegyetlen emlékfoszlány, de ezeken kívül 700 oldalon át dög unalom az egész. A szereplőkkel sem voltam kibékülve: Ashton, bár cuki volt, mindenhez hasonlít, csak egy SWAT kommandóshoz nem, egy súlyos traumán keresztülmenő lány pedig nem úgy viselkedik, mint Anna.
Röviden, nem volt jó, egy szavát sem hittem el.

2 hozzászólás
ZitussKa>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Annyira jól indult ès menet közben pont akkora mèrtèkben kezdett el távolodni tőlem. Nem èrt el hozzám.
A törtènet tèmáját tekintve annyira bíztam benne, hogy tele lesz tűzdelve remek gondolatokkal, ott fog lüktetni a sorokban a karakterek lelke.
Szeretem a lèlaktani vagy pszichológiai könyveket, itt lènyegèben szinte áhitoztam, hogy rèszese lehessek a karakterek fejlődèsènek. De őszintèn szólva egy ilyen terjedelmű könyvnèl minimum elvárnám, hogy ne hasonlítson egy kötèltáncra, ahol már azèrt szurkolok, hogy zuhanjon már a mèlybe Anna (kèpletesen) ès engedje meg, hogy megkapja a boldogságát. De az sem lenne hátrány, ha kidolgozott a törtènet ès nem rohanunk sehova, a főhősünk gondolatai sem csaponganak. Nekem ez kevés volt.
De igazából nekem egy bizonyos mozzanatnál minden hitelessègèt vesztette és onnantól minden mindegy volt. Menthetetlen. Ilyen nincs. Sajnálom de nincs. Èn sem vagyok kèpes ilyen iramban irányt váltani, akkor Anna mikèpp volt az már rejtèly. Pedig nekem az èletem sem ilyen tragikus.
Minden èrtèkelhető ebben a törtènetben Ashton. Rokonszenves, türelmes ès gondoskodó. Èrte már megèri elolvasni no meg a barátaièrt. Nagyon szerettem őket. A következő rész csak remélhetem, hogy megjelenik. Nate nagyon szimpi és kíváncsivá is tett.

3 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Az alapkoncepció remek és ötletes volt, de valahol a közepén teljesen elvesztettük egymást a kötettel. Azt vártam, hogy majd teljesen elvarázsol, játszik az érzelmeimmel az írónő, de egyik sem valósult meg, sőt, elvitte egy teljesen más, (számomra) negatív irányba a történetet, így egészen vegyes érzések alakultak ki bennem a befejezése után.

Ashtont igazán kedveltem, az egész katyvaszon keresztül megmutatta mennyire nagy szíve van, mennyire törődik másokkal. A karaktere tipikusan olyan, akit nem felejt egyhamar az ember. Ő volt számomra az a hatalmas mozgató pozitívum, aki miatt érdemes volt végigolvasni mindent.

Mert ha Anna-n múlt volna, akkor bizony leteszem a kezemből a könyvet és többé felé sem nézek. Egy darabig még elvoltam az érzelmi labilisságával, a teketóriázásával, de amikor jött a 180°-os fordulat, akkor végleg elengedtem a kezét. Sem türelmem, sem empátiám nem volt már hozzá, felemésztette addig.

Igen megosztóak a vélemények a kötetről, így nem tudom senkinek konkrétan ajánlani… szerencsét lehet vele próbálni, vagy tetszik, vagy nem. Remélem az előbbi fog megvalósulni, ha valaki rászánja magát.

12 hozzászólás
kocybaba P>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Huh, hát ehhez nagyobb reményeket fűztem. A jó indítás után, mint egy felfújt lufi, úgy eresztett le a történet. Kiszökött belőle a hitelesség és ahelyett, hogy lapokhoz ragasztott volna és felcsigázott volna, inkább csak lemondó és beletörődő sóhajokat okozott. Lehetetlenül romantikus és szenvedős volt egyszerre, és a leggyengébb pontja Anna volt, hiába akadtak jobb pillanatai is. Egyértelműen Ashton húzta fel a könyvet, miatta érdemes átnyálazni mind a majdnem 900 oldalt, no meg talán barátaiért. A vége valamennyit mentett még rajta, bár itt már úgy voltam, hogy bármi jöhetett, örültem neki. Ennél fényévekkel többet is ki lehetett volna hozni ebből…

3 hozzászólás
deen>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Végre vége! Sajnos 300 oldal után, mélyrepülésbe kezdett a könyv és egyre nehezebben viseltem Anna viselkedését. Ashton végtelen türelemmel viseltetett iránta, körülrajongta, Anna mégsem volt képes elhinni, hogy Ashton nem fogja az áthelyezését kérni. Ráadásul ez az állandó huzavona, hogy ha elutazunk akkor mindent lehet, ha a való életben vagyunk, akkor meg nem, teljesen kiábrándított a könyvből. Szenvedtem olvasás közben, de nagyon. Alig vártam, hogy végre történjen meg, ami végig ott lebegett a levegőben és lépjünk már tovább. Klisé, klisé hátán érkezett, és a cuki epilógus sem maradhatott el természetesen. Ennél a könyvnél nagyon erős volt a késztetés, hogy abbahagyjam, de kitartottam és ez csakis Ashtonnak köszönhető.

Csoszi>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Bajban vagyok az értékeléssel. A fülszöveg felkeltette az érdeklődésemet, még a féltégla méret sem riasztott vissza. A legfőbb gondom az volt, hogy a történetet, a szereplőket és a reakcióikat nem tartottam hitelesnek. Rengeteg az ismétlődés spoiler Nem hiszem, hogy az írónő nagy erőfeszítést tett, hogy a testőrök, SWAT ügynökök munkáját behatóbban tanulmányozza, megismerje. Ashton egy picit szerethetőbb karakter volt, mint Anna.
Utólag már sajnálom a ráfordított időt.

Bitten>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Remélem Nate története és az aprócska novella -akár egyben is – rövid idön belül elér hozzánk.

Szerethető karakterek, érdekes ffi egyéniségek előtérben az érzelmes és azt kimutatni képes megnyilvánulásokkal. És igen, ezt tetszett benne a legjobban.
Számomra kicsit peremre szorult a dráma és Carter szál…..
Deeee joooooo hosszú volt XD ez a másik kedvencem ;)

Egy kicsit olyan H.S. Enigma feeling motoszkált végig a fejembe míg olvastam.

ƨɔɴом P>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Cirka 900 oldal tömör klisé, cukorsziruppal tálalva, botrányosan gyengén megírva.
Szeretem Moseley könyveit, mert még h klisés akkor is tud valami pluszt nyújtani. Én pl szeretem, hogy a becenevekben is tud újat hozni és nem bébizgetnek agyba főbe a szereplői. Na de ez a könyv… bosszantott, igen. Ott van Jack szép tini szerelem, de könyörgöm ne hasonlítgassunk egy 16 éves srácot egy 22 éveshez. Jacknek nem ilyen teste volt, izmos volt ő is, meg szálkás, de jujj Ashton na ő aztán tuti. Igazából tényleg ő volt az egyetlen tuti dolog a könyvben. Szerettem a karakterét még akkor is, ha a végére azt hittem, hogy ha eggyel többször elmondja, hogy szeretlek, akkor a golyói leesnek a helyéről.
Annavál nem tudok mit kezdeni, nála minden olyan felszínes es butácska volt. De tényleg! Nyilván van a meglátni és megszeretni verzió, de esetében nem tudom ez mi volt. Mert az, hogy kialakult volna azt kétlem, az első perctől bizsergett mindene, de Jacket szereti, értitek…
A vége meg hát basszus, a klisék királya volt. Konkrétan úgy olvastam végig, hogy előre mondtam hangosan, hogy mi lesz a következő oldalon. spoiler
Egynek igazából elment, meg önvédelmi fegyvernek jó lesz a későbbiekben, csak bosszant, hogy ennyire gyenge lett, pláne úgy hogy imádom a több mint testőr sztorikat.

10 hozzászólás
Silverlight>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Nagyon tetszett a történet, de szerintem irreálisan hosszú. Maga az alapsztori jól kitalált, s a cselekmény is kellően fordulatos. Érzelmeket befolyásoló, megható, romantikus történet egy fiatal nőről, aki rendkívüli fájdalmakat élt át. Hihetetlen, hogy Annának mennyi szenvedésben volt része. Néhol igencsak borzalmas eseményeket villant meg az írónő. Számomra kicsit furcsa, hogy ilyen fiatal srácot helyeznek a lány mellé. Néha úgy éreztem, hogy túl gyorsan történnek az események, túl hamar közel engedi a lány magához a srácot. Hamar alakulnak köztük a dolgok, s egy idő után a lány bűntudata már nem érhető, hanem idegesítővé válik. Mindenesetre nekem tetszett a történet, mert rég olvastam ilyen egyedi sztorit. Volt mondanivalója, érzelmekre ható, s csodálatosan bele tudtam veszni az olvasásába. Annak ellenére, hogy tényleg túl hosszú történetre sikeredett.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
876 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577034 · Fordította: Tóth Katalin
Annie1416>!
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Ennél még a mai bevásárló listám is izgalmasabb volt.
Miért kellett ennyit szenvedtettni az olvasót kedves Kirsty? Már azon voltam, hogy hagyom a fenébe az egészet, nem érdekel a vége, de ha már több mint a felén átszenvedtem magam, akkor már végig kínlódtam az egészet.
Az eleje, bár szomorú volt és gyomorforgató (legalábbis nekem) még az volt a legjobb az egészben, a közepe egy hatalmas nyáltenger, unalommal a közepén, a vége meg egy langyos kis valami.
Anna baromira idegesített sajnos, és igen,mérges voltam rá, mert spoiler. Na meg amiatt is, amit többen említettek, hogy spoiler. Tényleg hiteltelen lett ez az egész „ne érj hozzám” dolog.
Ashton meg már túl tökéletes volt, de azért pozitív szereplőként könyveltem el.
Olyan hosszú volt és olyan semmilyen.
Nagy csalódás lett nekem ez a könyv.
Kár érte.


Népszerű idézetek

Julie_V_Scott I>!

Könnyek gyűltek a szemembe, mert elragadott az érzés, hogy ismét szerelmes vagyok, amitől sebezhetővé váltam.

617. oldal

Detty77 P>!

A mindent jelentettük egymásnak, és azt akartuk, hogy ez örökké így legyen.

Harriet P>!

– Szeretem, ha boldoggá tudlak tenni, mert az engem is boldoggá tesz!

634. oldal

Skinike88 P>!

Az összes eddigi testőr csak azt hajtogatta, hogy Igen, Miss Spencer. Nem, Miss Spencer. Ez a srác viszont határozottan tökös!

Kiara13>!

-Egyedül csak te tudsz megbántani ezen a világon, Ashton. Olyan hatalmat adtam a kezedbe, amivel simán ki tudsz nyírni, még ha nem is tudsz róla!

852. oldal

Szecskó_Olga>!

-Miért nem?
Mert szerelmes vagyok beléd. Mert szeretem az életemet, amiben már te is benne vagy. Mert egy ilyen különleges emberrel mint te, életre kelt a világom, és már nem az a szörnyűséges hely, mint amilyennek hittem.
Ezek a válaszok cikáztak a fejemben. De csak annyit mondtam:
-Mert visszaadtad az életem.

700


Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Emma Chase: A tested védelmében
Jodi Ellen Malpas: A védelmező
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Aly Martinez: A szerelem börtönében