Nothing ​Left To Lose – Nincs vesztenivalóm (Szívek testőre 1.) 3 csillagozás

Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Három ​évvel azután, hogy Annának a tizenhatodik születésnapján végig kellett néznie, ahogy megölik a barátját, őt pedig a szadista gyilkos elrabolja, már korántsem az a boldog és szerencsés lány, aki valaha volt, és akit mindenki kedvelt. Megtört, érzéketlen emberré vált, akit éjszakánként rémálmok gyötörnek.
Carter jelenleg börtönben ül Jack meggyilkolásáért . Anna tanúvallomása juttatta rács mögé. Ám az ügyet újratárgyalják, mivel kiderült, hogy néhány kulcsbizonyítékot meghamisítottak.
Az elnöki székért induló Spencer szenátor a lánya védelmére felbéreli Ashton Taylort. Ashton frissen végzett SWAT-ügynök. Az ő feladata, hogy az újratárgyalás lezárásáig óvja és védje a lányt.
Anna három éve minden erejével azért küzd, hogy kiöljön magából mindenféle érzést és fájdalmat. Vajon Ashtonnak sikerül kimozdítania őt a gyászból? Vajon képes lesz neki segíteni abban, hogy ismét észrevegye az élet örömeit, és elhiggye, hogy nem minden ember akarja őt bántani?
(tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
880 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577034 · Fordította: Tóth Katalin

Kedvencelte 2

Most olvassa 5

Várólistára tette 116

Kívánságlistára tette 164

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa
Kirsty Moseley: Nothing Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Annyira jól indult ès menet közben pont akkora mèrtèkben kezdett el távolodni tőlem. Nem èrt el hozzám.
A törtènet tèmáját tekintve annyira bíztam benne, hogy tele lesz tűzdelve remek gondolatokkal, ott fog lüktetni a sorokban a karakterek lelke.
Szeretem a lèlaktani vagy pszichológiai könyveket, itt lènyegèben szinte áhitoztam, hogy rèszese lehessek a karakterek fejlődèsènek. De őszintèn szólva egy ilyen terjedelmű könyvnèl minimum elvárnám, hogy ne hasonlítson egy kötèltáncra, ahol már azèrt szurkolok, hogy zuhanjon már a mèlybe Anna (kèpletesen) ès engedje meg, hogy megkapja a boldogságát. De az sem lenne hátrány, ha kidolgozott a törtènet ès nem rohanunk sehova, a főhősünk gondolatai sem csaponganak. Nekem ez kevés volt.
De igazából nekem egy bizonyos mozzanatnál minden hitelessègèt vesztette és onnantól minden mindegy volt. Menthetetlen. Ilyen nincs. Sajnálom de nincs. Èn sem vagyok kèpes ilyen iramban irányt váltani, akkor Anna mikèpp volt az már rejtèly. Pedig nekem az èletem sem ilyen tragikus.
Minden èrtèkelhető ebben a törtènetben Ashton. Rokonszenves, türelmes ès gondoskodó. Èrte már megèri elolvasni no meg a barátaièrt. Nagyon szerettem őket. A következő rész csak remélhetem, hogy megjelenik. Nate nagyon szimpi és kíváncsivá is tett.

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Lakatos Levente: A hatalom szabályai
Tomcsik Nóra: Az elveszett ifjúság
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Kim Holden: Bright Side
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok
B. N. Toler: Lélekvesztők