The ​Good, the Bad, and the Undead (The Hollows 2.) 5 csillagozás

Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

It's a tough life for witch Rachel Morgan, sexy, independent bounty hunter, prowling the darkest shadows of downtown Cincinnati for criminal creatures of the night.

She can handle the leather-clad vamps and even tangle with a cunning demon or two. But a serial killer who feeds on the experts in the most dangerous kind of black magic is definitely pressing the limits.

Confronting an ancient, implacable evil is more than just child's play – and this time, Rachel will be lucky to escape with her very soul.

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
HarperCollins, London, 2012
454 oldal · ISBN: 9780007459766
>!
HarperCollins, New York, 2007
454 oldal · ISBN: 9780060572976
>!
Eos, New York, 2005
454 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780060572976

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jenks


Kiemelt értékelések

Noro >!
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

Már Harrison is jön a vámpírhormonokkal… női szerzőtől enélkül nincs is urban fantasy?! Pedig olyan jól indult. Van humora, és komolyan belegondolt, milyen alternatív történelmet alakítana ki, ha az „okkult” lények hirtelen és tömegesen megjelennének a nyilvánosság előtt. A nyomozós vonalat is kreatívan, csavarosan műveli. Általában véve ez az egyik legnormálisabb a csajos urban fantasy sorozatok közül. Csak a vámpíros részeket kellett volna kihagyni belőle, és simán kapna egy további csillagot.

Gábor_Hernádi>!
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

Nem rossz, nem rossz. Ilyesminek kéne lenni az Anita Blake könyveknek is, bár bele gondolva ez csak a sorozat eleje, és az is normálisan indult…. Szórakoztató, ha nem is a legeredetibb urban fantasy.


Népszerű idézetek

ddora88>!

I don't have a car. I've never had a car. I get around okay. Cars are trouble. […] You have to put gas in them, and keep them in repair, and spend time cleaning them, and you have to have a place to put them, and then there's the money you lavish on them. It's worse than a girlfriend.

Kapcsolódó szócikkek: Jenks
ddora88>!

I told you, computers are like women. If you shout at them or ask them to do too many things at once, they shut down and you won't even get a sniff.


A sorozat következő kötete

The Hollows sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Chance: Touch the Dark
Kresley Cole: Demon from the Dark
Ilona Andrews: Magic Burns
Darynda Jones: Second Grave on the Left
Nalini Singh: Archangel's Kiss
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night
Ella Summers: Witch's Cauldron
Rachel Hawkins: Demonglass
Cassandra Clare: City of Lost Souls