The ​Good, the Bad, and the Undead (The Hollows 2.) 4 csillagozás

Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

It's a tough life for witch Rachel Morgan, sexy, independent bounty hunter, prowling the darkest shadows of downtown Cincinnati for criminal creatures of the night.

She can handle the leather-clad vamps and even tangle with a cunning demon or two. But a serial killer who feeds on the experts in the most dangerous kind of black magic is definitely pressing the limits.

Confronting an ancient, implacable evil is more than just child's play – and this time, Rachel will be lucky to escape with her very soul.

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
HarperCollins, London, 2012
454 oldal · ISBN: 9780007459766
>!
HarperCollins, New York, 2007
454 oldal · ISBN: 9780060572976
>!
Eos, New York, 2005
454 oldal · ISBN: 9780060572976

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jenks


Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Noro 
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

Már Harrison is jön a vámpírhormonokkal… női szerzőtől enélkül nincs is urban fantasy?! Pedig olyan jól indult. Van humora, és komolyan belegondolt, milyen alternatív történelmet alakítana ki, ha az „okkult” lények hirtelen és tömegesen megjelennének a nyilvánosság előtt. A nyomozós vonalat is kreatívan, csavarosan műveli. Általában véve ez az egyik legnormálisabb a csajos urban fantasy sorozatok közül. Csak a vámpíros részeket kellett volna kihagyni belőle, és simán kapna egy további csillagot.

>!
Gábor_Hernádi
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead

Nem rossz, nem rossz. Ilyesminek kéne lenni az Anita Blake könyveknek is, bár bele gondolva ez csak a sorozat eleje, és az is normálisan indult…. Szórakoztató, ha nem is a legeredetibb urban fantasy.


Népszerű idézetek

>!
ddora88

I don't have a car. I've never had a car. I get around okay. Cars are trouble. (…) You have to put gas in them, and keep them in repair, and spend time cleaning them, and you have to have a place to put them, and then there's the money you lavish on them. It's worse than a girlfriend.

Kapcsolódó szócikkek: Jenks
>!
ddora88

I told you, computers are like women. If you shout at them or ask them to do too many things at once, they shut down and you won't even get a sniff.


A sorozat következő kötete

The Hollows sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gail Carriger: Blameless
Ilona Andrews: Magic Bites
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Rachel Hawkins: Demonglass
Mindee Arnett: The Nightmare Affair
Chloe Neill: Some Girls Bite
Patricia Briggs: Moon Called
Deborah Harkness: The Book of Life
Leia Stone – Lucia Ashta: Magic Bite