Duck! (Avian Shifters 1.) 4 csillagozás

Kim Dare: Duck! Kim Dare: Duck!

Raised among humans, Ori Jones only discovered he was an avian shifter six months ago. Unable to complete a full shift until he reaches his avian maturity, he still can’t be sure of his exact species.

But with species comes rank, and rank is everything to the avians. When a partial shift allows the elders to announce that they believe Ori to be a rather ugly little duckling, he drops straight to the bottom rung of their hierarchy.

Life isn’t easy for Ori until he comes to the attention of a high ranking hawk shifter. Then the only question is, is Ori really a duck—and what will his new master think when the truth eventually comes out?

>!
256 oldal · ASIN: B0137QJRCU
>!
202 oldal · ISBN: 9781607351788

Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Kim Dare: Duck!

Végre valami más, valami különös és megmagyarázhatatlan.
Talán szerencse, az első pillanatban nem esett le, hogy Apukám kedvenc meséjét olvasom perverz, éjjeli, felnőtt változatban.
Szeretem a mese adaptációkat, és még jobban szeretem ha egy írónak van fantáziája. Kim olyan világot vázolt fel ahol sokkal hosszabb időt is szívesen eltöltöttem volna, egyszerűen zseniális, ahogyan a szereplők ingadoznak a madár és emberi természet között. Szívetmelengetően mást kaptam mint amit elképzeltem, vagy amire számítottam.
Sajnos ettől ez még vannak hibái, kár is lenne tagadni: rövid ezért felszínes, szinte semmit nem tudunk meg a szereplők múltjából pedig a sólyom nem egy ma született pelyhes fióka, a gay vonal se biztosan állja meg a helyét, teljesen lényegtelennek éreztem, akkor pedig minek erőltetni, inkább olvastam volna egy pelyhes tojó és a nagy vadász történetét. (lényegében nincs női karakter a könyvben)
Érdeklődve vártam a különböző fajok felbukkanását és a szituációtat ahová helyezik őket, tanultam egy csomó új, madarakhoz kapcsolódó szót, és megint félig szerelmes lettem egy Mesterbe. Mi kell még? (ami nincs, sok érdekes könyv ebben az univerzumban) Nagyon jól szórakoztam, köszönöm.

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Avian Shifters sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Theda Black: Beneath the Neon Moon
Charlie Richards: Trill To Me Sweetly
Cardeno C.: Wake Me Up Inside