Happily ​Ever After (The Selection 0,4 & 0,5 & 2,5 & 2,6) 10 csillagozás

Kiera Cass: Happily Ever After

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Meet Prince Maxon before he fell in love with America, and a girl named Amberly before she became queen. See the Selection through the eyes of a guard who watched his first love drift away and a girl who fell for a boy who wasn’t the prince. This gorgeous collection features four novellas from the captivating world of Kiera Cass’s #1 New York Times bestselling Selection series—two of which appear here in print for the first time—as well as exclusive, never-before-seen bonus content.

This series companion is a must-have for any Selection fan, and includes:

The Prince
The Guard
The Queen (in print for the first time)
The Favorite (in print for the first time)
Exclusive new scenes from The Selection, The Elite, and The One
Introductions to each novella from Kiera Cass
A map of Illéa and other illustrations
And more!

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

>!
HarperCollins, London, 2015
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780008143664 · Illusztrálta: Sandra Suy
>!
HarperCollins, London, 2015
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780062414083
>!
HarperCollins, London, 2015
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062426888

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

A Párválasztó

567 tag · 245 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 5., 15:03 · Bővebben


Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

worsi P>!
Kiera Cass: Happily Ever After

Jó dolog a rajongás meg hurrá, új kötet a kedvenc kortárs ifjúsági romantikus sorozatomból, de ez kissé izzadtságszagú volt nekem. Értem én, hogy Kiera Cass nagyon lelkes és szeret ebben a világban írni, de nemár. Ugyanazt a történetet unásig x nézőpontból? Hagyjuk.
Új volt nekem ebből Amberly története (az jó is volt, és Clarksont fiatalemberként is nyugodt szívvel utáltam). Celeste, Marlee és Lucy történetében semmi új nem volt, csakis a nézőpont. Lucyé azért tetszett, mert Aspent kicsit megkedveltem talán. Marlee meg cuki, de ő eddig is az volt.
És ez a kötet rózsaszín. Mindenki boldog a végére, már-már giccsesen (de ez már a borítóról is kiderül, szerepel rajta legfölül, hogy "Love conquers all.").
A végén van három pároldalas kis szösszenet arról, hogy mi lett a másik három Elittel. Az is olyan semmilyen, meg leginkább minek.
Remélem, az ötödik kötet után túllép végre az írónő Illéa uralkodói családjának ügyes-bajos dolgain. Kíváncsi lennék valami tök újra tőle.
Ezt a könyvet meg csak nagyon rajongóknak ajánlom.

valencica7>!
Kiera Cass: Happily Ever After

Nagyon vártam már, hogy mikor jutok el ezekhez a történeteket, mert az alap sorozatot imádtam, így nagy elvárásaim voltak Viszont vegyesek az érzéseim… kicsit erőltetettnek éreztem néhol, és valahogy a történetek rövidsége miatt nekem a feeling se jött vissza.

Legjobban Amberly története tetszett, az igazi kuriózum volt, és annyira tetszett, hogy ő rajongott a saját Párválasztóján az akkor még herceg iránt… valahogy én is így élnék meg egy Párválasztót, mint ő. :D Clarkson karaktere is kibontakozott végre… egy ideig tök szimpi volt, még meg is lepődtem, de a végére már ugyanúgy nem… :\ spoiler

Utána Maxoné tetszett még nagyon, mert hát Maxon. :)) Aspen sztorija néha érdekes volt, néha meg kifejezetten untam… az biztos, hogy örültem, hogy vége az ő részének. Amit még talán kiemelnék, az a Celeste-es történet volt, de például Kriss, Natalie, meg a harmadik lány (elfelejtetttem a nevét…) élete számomra érdektelen volt.

Lényeg a lényeg, tetszett, de lehet sok volt így egyben, ugye magyarul ez tulajdonképpen két kötetben jelent meg, szerintem az sokkal élvezhetőbb lehetett. Most a sok kicsi sztori nagyon töredezetté tette a dolgot, és nem tudta hozni azt, amit vártam. :(

dorka_veszteg>!
Kiera Cass: Happily Ever After

Már régóta várta ez a kötet a polcomon, hogy kézbe vegyem. Több év is eltelt, mióta kiolvastam a Párválasztó sorozatot és most kellemes volt „újra találkozni” a már ismert szereplőkkel. Őszintén szólva picit többet vártam a kiegészítő történetektől (és emiatt nem is bánom, hogy angolul vettem meg egyben az összes történetet és nem költöttem két könyvre), de megvolt a maga varázsa, hogy az egyes jeleneteket más szemszögből is megismertem. Ha választanom kellene, Marlee története tetszett a legjobban.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kailin Gow: Summer Wishes
Keary Taylor: The Raid
Elana Johnson: Resist
Brigid Kemmerer: A Curse So Dark and Lonely
Holly Black: The Cruel Prince
Cassandra Clare: The Course of True Love (and First Dates)
Jennifer L. Armentrout: Elixir
Jamie McGuire: Something Beautiful
Jennifer E. Smith: Happy Again
Jus Accardo: Untouched