In ​These Words 1. (In These Words 1.) 12 csillagozás

Kichiku Neko – TogaQ: In These Words 1.

Asano Katsuya is a US trained psychiatrist who has been recruited by the Tokyo Police Department to provide a profile through the victims' data. Based on Asano's profile and recommendation, an elaborate plan is put into place to lure the serial killer out – a plan that bore successful results Now, after three years and twelve victims, Shinohara Keiji is finally in police custody. Shinohara has promised a thorough confession, however, on the absolute terms that Asano has to be the one to receive it. Besides the curious request by the killer whom Asano was only familiar with on paper, disturbing nightmares begin to plague him as soon as he's given the case…

>!
801 Media, 2012
200 oldal · ISBN: 1569702756

Kedvencelte 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

ladybird12>!
Kichiku Neko – TogaQ: In These Words 1.

Eléggé megdolgoztatott ez a manga. Először is pokolian nehéz volt megtalálni, de mivel eléggé magas fokú az értékelése, így még jobban arra hajaztam, hogy ezt a mangát mindenféleképpen el kell olvasnom. A másik nehéz munka maga a történet elolvasása volt. Nem semmi probléma, sőt nagyon tetszett, csak eléggé mély és sötét aurával rendelkezett, főleg a sorozatgyilkos szállal. spoiler Voltak számomra új dolgok benne de mivel eléggé vonzani szoktak a sötét és borongós történetek, ez egy nagy igen nekem.

_ada>!
Kichiku Neko – TogaQ: In These Words 1.

….!?
Több mint fél évet vártam arra, hogy a kezembe vehessem ezt a mangát, és abban sem voltam biztos, hogy tetszeni fog. Teljesen más emberek véleményére hagyatkoztam. És most… És most nem tudok mit mondani. A történet sötét, és beteg, és magával ragadó, és izgalmas, és rejtélyes. A grafika pedig gyönyörű! Mellesleg a brutalitása valamint a képek explicit volta miatt meglep, hogy ennyire közönségkedvenc. Vagy csak a megfelelő emberekhez jutott el.
Engem egyébként valamiért a kedvenc tv sorozatomra emlékeztet spoiler

2 hozzászólás
bellablack>!
Kichiku Neko – TogaQ: In These Words 1.

(Elnézést mindenkitől, tudom, hogy ide értékelést kellene/illene írni, de az én értékelésem kimerül annyiban, hogy: AKAROM!!!
Ezen kívül hozzá kell tennem hogy a világ igazságtalan T-T
Német fordításban bezzeg potom pénzért hozzád vágják egy sima kis bookline-ba, de ha angolul szeretnéd, azért bezzeg el kell adnod a lelkedet is…

Minden esetre a képek gyönyörűek, azonban magát a történetet talán botorság lenne a „gyönyörű” jelzővel illetni, mindez persze csak annyit jelent készüljön fel mindenki, aki a kezébe veszi eme remeket.

Hayako>!
Kichiku Neko – TogaQ: In These Words 1.

Még csak tavaly fedeztem fel ezt a gyönyörűséget, de egyből magába szippantott. Nemcsak a történet, de a szereplők is nagyon érdekesek. A sztori ugyan nem egy könnyed romantikus vígjáték, hanem kökemény thriller, de ha belekezd az ember nem tudja letenni.


A sorozat következő kötete

In These Words sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Stuart MacBride: Now We Are Dead
L. A. Witt – Aleksandr Voinov: Hostile Ground
Beth Flynn: Nine Minutes
Karin Slaughter: Pretty Girls
Belle Aurora: Dirty
Ken Follett: The Pillars of the Earth
Karen Rose: Kill for Me
Stephen King: Bag of Bones
Mia Sheridan: Where the Truth Lives