Amigurumi ​tarka forgatag 9 csillagozás

Khuc Cay 16 horgolt figurája
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag

Amigurumi kezdőknek és haladóknak
Nyuszi, koala, panda, bárány… és még sokan mások. 16 bűbájos horgolt figura, valamennyien a jól ismert tervező és blogger, Khuc Cay alkotásai.
Kezdők és haladók egyaránt elkészíthetik a kedves amigurumi játékokat. Vannak közöttük egészen egyszerűek és némi gyakorlatot kívánó darabok, de a részletes, jól követhető leírásokkal egyik sem okozhat gondot. A
Ha egy igazán egyedi és szívet melengető ajándékot szeretnél készíteni, ne habozz, horgold meg az egyiküket!

>!
Tölgy, 2020
128 oldal · ISBN: 9786155636103 · Fordította: Mohácsi Anikó

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag

Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag Khuc Cay 16 horgolt figurája

Ez egy szupercuki könyv. Ahogy a facebook csoportokban láttam a kész figurákat muszály volt megszereznem és átnézni. A bevezető rész alapos, jó sok praktikát tartalmaz a fonalválasztástól a hímzésig. Egyenlőre még egyik mintát sem próbáltam ki, de részletesek a leírások, bízom benne hogy boldogulni fogok.

Katja_Magnus>!
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag

Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag Khuc Cay 16 horgolt figurája

Eddig ketto mintat horgoltam meg a konyvbol es oszinten szolva nem vagyok megelegedve a leirassal. Abszolut nem egyertelmu. A kis koala fulevel napokig kinlodtam, aztan segitseget kertem, mert nem kozli a konyv, hogy hogyan es mikent eri el az ember a ket fele szint.
A kis kek barinal ugyanaz a problemam akadt. A buborekok nekem csak tizszeres rahajtassal neztek ki ugy, ahogy a kepen latszik, holott a konyvben ot rahajtas szerepel.
Lehet, hogy az en hibam, nem tudom, de nekem akkor is idegorlo ebbol a konyvbol horgolni, mert magamnak kell rajonnom a dolgokra.

Juca P>!
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag

Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag Khuc Cay 16 horgolt figurája

Csodaszép már maga a könyv borítója is. A 16 horgolt figura közül nem könnyű választani, mert annyira édesek. Végül az egyik nyuszi mellett döntöttem, hogy húsvétra elkészüljön, bár az alkalom miatt a bárányon is vaciláltam. A koala pedig annyira cuki, hogy biztosan sort kerítek majd rá.

A horgolási alapok részletes leírása kiegészül a szükséges alapanyagok felsorolásával is. Ezeket követik a mintaleírások. A figurákhoz aranyos, rövid történeteket is találunk a könyvben.

Az általam választott nyuszi minta leírásánál volt egy apróbb hiba. A gallér kötőjének színét nem a megfelelő betűjellel jelölték, de a fotók alapján egyértelmű, melyikkel kell dolgozni.

Csicsii>!
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag

Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag Khuc Cay 16 horgolt figurája

Saját véleményt nem tudok írni, mert mamának vettük ajándékba ezt a könyvet, viszont gondoltam leírom, hogy ő mit mondott róla nekem.
Mivel kapott egy kötés és egy horgolásmintás könyvet is, így összehasonlítási alapon azt mondta, hogy ebben a könyvben jobbak a leírások, illetve ha valami nem volt egyértelmű vagy elsőre nem sikerült neki, akkor is rá tudott jönni, hogyan kell megcsinálni. Azért hozzátenném, hogy tapasztalt ilyen téren, szóval a leírások értelmezése vagy a minták átvariálása mindenképp egyénfüggő. A könyv nagyon szép és külön előnye, hogy vannak benne fázisképek, így látja azért azt is, hogy minek hogyan kell kinéznie.
Maguk a figurák nagyon aranyosak, nehéz közülük választani. Eddig hármat sikerült elkészítenie és relatíve rövid idő alatt kész is voltak. Szerintem nálunk a családban nagy sikerük lett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma
Maki Oomaci: Horgolt állatkák és más kedves figurák
Brenda K. B. Anderson: Meseszép horgolások
Iván Katalin (szerk.): Szeretünk Amigurumi
Marie-Noelle Bayard – Frédérique Alexandre: Puha állatkák, babák
Ingrid Moras: Apró ajándékok gyöngyfűzéssel
Liao Chia Wei: Újabb életre kelt zoknik
Rachel Borello: Mackóművek
Palkó Emília: Rongybabák
Tone Finnanger: Tilda legkedvesebb barátai