Csak ​sírjanak 40 csillagozás

Kevin O'Brien: Csak sírjanak

„Mindenkinek vannak titkai…A gyönyörű bírónőnek. A keményen dolgozó pincérnőnek. A jóképű főiskolásnak és…van, amiről jobb, ha nem tud senki… Az áldozatok nem sokban hasonlítanak – csakhogy van egy hátborzongató apróság, ami mindannyiukban közös…”

>!
Bolt, Budapest, 2004
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639557188 · Fordította: Kamper Gergely

Kedvencelte 6

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Pasxalitsa>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Imádtam! @Közveszélyes_Krumpliszedő ajánlásával „vágtam bele”, nem csalódtam. Aki szereti a krimiket, annak mindenképpen ajánlom! Nem írok róla többet, mert csak spoilereznék. Lepődjöncsakmegmindenkiakiolvassahahahahaha

Lanore P>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Ezt a könyvet egy „csakötpercrebeugromakönyvesboltbaamígtefeladodalottót” típusú, polcok között végigrohanós látogatás során választottam, anélkül, hogy elolvastam volna a tartalmát, szigorúan a címe miatt fogott meg. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nekem ez a cím bejött, és kész :) És nem csalódtam. Volt benne mindenből egy kicsi, ami izgalmassá tette a történetet. Titkok, múlt és történelem, vallás, gyilkosságok, nyomozás, fájdalom, és egy nagyon halovány szerelmi szálacska, mindez templomok, titkos járatok között… csak halvány sejtésem volt a gyilkos kilétéről, és még az utolsó 30 oldalon sem voltam biztos abban, hogy tényleg ő az… az író részletesen megismertette velem minden karakterét, de volt, akit a sok információ ellenére is félreismertem, meg tudott lepni… szívesen olvasnék még tőle!

SuzyQ>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Ez volt az első könyv, amit a zsebpénzemből vettem, és emiatt szeretek olvasni =) Nagyon jó krimi!

Book_of_Tamara>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

HIHETETLEN JÓ! Többször is olvastam már, és ez a könyv egyszerűen kihagyhatatlan. Mindenki akinek eddig beszéltem róla és elolvasta csupa jót mondott erről a könyvről.

tarody_aniko>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Imádtam!!!Olyan izgalmas volt, hogy be kellett csuknom a könyvet!Szeretném még még olvasni a szerzőtől…………..

eszti1027>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Minden könyv elolvasása előtt megnézem az értékeléseket és csak azokat olvasom el, amikről tényleg jókat írnak. Ezt a könyvet már évekkel ezelőtt kiszemeltem a padláson és most megnéztem Molyon a véleményeket… Hát rettentően különbözőek! Valami oknál fogva mégsem tántorított el a dolog és csakazértis belekezdtem a könyvbe.
Ez a könyv csak úgy vitt magával. Ha mostanában több időm lett volna olvasni, két nap alatt letudom. Nem csak amiatt szerettem, mert izgalmas volt, hanem úgy van megírva, hogy minden mozzanatát magam elé tudtam képzelni. Élt bennem az egész. Nincsen tele leírásokkal, mégis minden élesen jelent meg a képzeletemben. Alig vártam, hogy leülhessek olvasni, kattogtam nap közben a sztorin, próbáltam kitalálni a végét. Szerettem és roppant elégedett vagyok, hogy fittyet hányva az értékelésekre, elolvastam. :D Pedig nekem igazi maniám a %… :)

Mmsatone>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Nekem nagyon tetszett a könyv , pörgős , mindig van egy váratlan fordulat :)

nonoka513>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Nagyon jó könyv, én végig izgultam az egészet egy-egy résznél majdnem becsináltam. Nagyon sok fordulat volt benne voltak olyan jellemek akiket teljesen félreismertem és nagyon meglepő volt amikor kiderült róluk milyenek valójában. A sorozatgyilkosra volt több tippem is, de az igazira sose gondoltam volna. Egészen a végéig nem tudtam ki az. Nagy kedvencem!

1 hozzászólás
korponka>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Lebilincselő kötet,letehetetlen,állandó izgalomban tart…:)

mate55 P>!
Kevin O'Brien: Csak sírjanak

Nekem ez annyira nem tetszett. Többet vártam ettől a könyvtől. Az egyik legzavaróbb tényező számomra, a nem kidolgozott, elkapkodott helyszínek, jelenetek voltak.Vannak kérdőjelek a könyvet illetően, ráadásul a végével sem vagyok maradéktalanul megelégedve.Nem mondanám azért,hogy rossz krimi a hibái ellenére sem, de az fontos, hogy ne legyenek magas elvárásaink a könyvvel kapcsolatban.


Népszerű idézetek

szandi4611>!

az öngyilkosság egy ideiglenes probléma végleges megoldása.

169. oldal ,14.fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Bleeding Bride: A téboly kertje
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Karen Rose: Sikíts értem
John Cure: A gonosz új arca
Donato Carrisi: Démoni suttogás
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: A Karamazov testvérek
Karen Rose: Számolj tízig
Lawrence Block: Sírok között
Torey Hayden: Szellemlány