Kőgazdagok ​problémái (Kőgazdag ázsiaiak 3.) 5 csillagozás

Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái

A Kőgazdag ázsiaiak és a Kőgazdag barátnő után az immár méltán világhírűvé vált Kevin Kwan harmadszorra is fergeteges humorral rombolja le a bennünk élő sztereotípiákat a gazdag ázsiaiakkal kapcsolatban. A korábban megismert Sang, Cseng és Young család tagjainak élete ezúttal a családi birtok, Tyersall Park megszerzése körül forog. A hatalom és gazdagság szimbóluma, Nick gyermekkori otthona a nagymama különös és többször is megváltoztatott végrendelete után válik szabad prédává, miközben a családtagok nem kímélik egymást.
Eközben Astrid és régi szerelme, Charlie a saját küzdelmeiket vívják a boldogságukért, mert exeik igyekeznek megkeseríteni az életüket. Kitty Pong pedig, aki ugyan férjhez ment Kína második leggazdagabb emberéhez, még mindig úgy érzi, hogy le kell győznie mostohalányát.
Végül azonban mindenki megnyugodhat: a birtok a lehető legjobb kezekbe kerül, a szerelem győzedelmeskedik, és majdnem mindenki boldog.

Eredeti mű: Kevin Kwan: Rich People Problems

>!
Kossuth, Budapest, 2019
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630994873 · Fordította: Németh Dorottya
>!
Kossuth, Budapest, 2019
432 oldal · ISBN: 9789630996457 · Fordította: Németh Dorottya

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 26


Kiemelt értékelések

>!
Cherrytree P
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái

Ez a harmadik kötet igen pörgősre sikerült, bár az is igaz, hogy az első kettő sem volt unalmas! :D Röpködő gépek, röpködő dollármilliárdok, akaratos gazdagok…. volt minden. Mintha egy hosszú, alaposan kidolgozott sorozatot néztem volna a tévében – ami a fejemben van. Nagyon jól tettem, hogy elolvastam, és szerencsém volt, hogy volt rá hirtelen elég időm! Minden nagyon ázsiai benne, egy olyan világot mutat meg, amit amúgy nem nagyon ismerhetnénk meg máshonnan. Ugyanakkor könnyed olvasmány is, ami olyan helyekre kalauzol, amikről esetleg még csak nem is hallottunk!
:) Ha érdekel valakit a téma, ne hagyja ki a Kőgazdagokat!!!

>!
Lucky_Saint
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái

Azonkívűl hogy a nevekre nagyon oda kell figyelni , hogy lépést lehessen tartani , akarmeddig olvasnám . Elviselnék még pár részt belőle .

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség
Helen Fielding: Bridget Jones babát vár
Marian Keyes: Rachel vakációja
Katarina Mazetti: Családi sírbolt
J. K. Smith: Káosz a köbön
R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
Jennifer Crusie: Fogadj rám