Fénykardok (Ifjú Jedi lovagok 4.) 11 csillagozás

Kevin J. Anderson – Rebecca Moesta: Fénykardok

Akkor születtek, amikor a Birodalom elpusztult, és új reményeket hozott a Köztársaság. Han Solo és Leila hercegnő ikergyermekei tizennégy évesen kerültek Luke Skywalker jedi akadémiájára, a Yavin negyedik holdjára, ahol megkezdődött a kiképzésük.
Luke Skywalker félelmetes következtetésre jutott. Az Árnyakadémián kiképzett fekete lovagok új nemzedékének fenyegetésével kell szembenézniük. A Köztársaságnak annyi jedilovagot kell felvonultatnia ellenük, amennyit csak lehetséges. Elérkezett az idő, hogy a növendékek fénykardot készítsenek maguknak.
De az ősi fegyver használatának elsajátítása többet jelent, mint közönséges kardforgatóvá válni. Valamennyi növendéknek meg kell ismernie a jedi és a fénykard közötti titokzatos kapcsolatot. Jacen és Jaina számára a siker az erő terén szerzett tapasztalataik elmélyülését eredményezi. De egyik társuk kudarca tragédiához vezet…

Eredeti mű: Kevin J. Anderson – Rebecca Moesta: Lightsabers

>!
Lap-ics, Debrecen, 1997
236 oldal · ISBN: 9634342892 · Fordította: Szegi György

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
PAVideoStudio P
Kevin J. Anderson – Rebecca Moesta: Fénykardok

A történet még most is egyszerű, de szerintem a maga módján ugyanolyan izgalmas volt, mint az előző, nem nagy durranás, de olvastam már rosszabbat – nem is egyet.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/yyik1nwHOPk

Véleményem további Star Wars könyvekről: http://goo.gl/XBEwd

>!
Hippoforaccus P
Kevin J. Anderson – Rebecca Moesta: Fénykardok

A sorozat harmadik részét eddig nem sikerült megszereznem, ezért ezzel folytattam a második rész után, de ez nem okozott különösebb hiányosságot. Egy fontosabb szereplő került be a képbe, de mivel második trilógiáról van szó egy pár oldalon keresztül leírja az előtörténetet így ezzel sem volt gond. A könyv maga könnyen olvasható, izgalmas, az elején a fénykardösszerakós rész kifejezetten érdekes.


A sorozat következő kötete

Ifjú Jedi lovagok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Raana Raas: Árulás
Raana Raas: Hazatérők
Raana Raas: Elágazó utak
Raana Raas: Kiszakadtak
On Sai: Lucy
Raana Raas: Ellenállók
Orson Scott Card: A Holtak Szószólója
Raana Raas: Az ogfák vöröse
Orson Scott Card: Végjáték
Dan Simmons: Hyperion