Two ​Ravens and One Crow (The Iron Druid Chronicles 4,5) 4 csillagozás

Kevin Hearne: Two Ravens and One Crow

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Atticus ​O’Sullivan is back in an all-new, action-packed, laugh-out-loud novella from the author of The Iron Druid Chronicles. Two-thousand-year-old Atticus may have outwitted and outfought everyone from Odin to Bacchus, but in this eBook original, he’s about to discover what comes around when you go around messing with gods.

Six years into the training of his beautiful apprentice, Granuaile, a large crow swoops down and transforms into none other than the Morrigan, a goddess who insists that Atticus come with her at once. He must leave his apprentice behind, along with his Irish wolfhound, Oberon—and he must also leave his sword. The Morrigan has always taken extreme pleasure in pronouncing the Druid’s mortal danger and imminent doom, so the fact that she won’t reveal the purpose of their journey makes him very nervous. Of course, any time the Celtic Chooser of the Slain drops in unannounced, it’s never good. When she does let slip that she’ll be saving his life in the… (tovább)

>!
Del Rey, 2012
66 oldal · ISBN: 0385366434 · ASIN: B0094G4GPQ

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
NannyOgg SP
Kevin Hearne: Two Ravens and One Crow

Ez kicsit lapos volt. Meg a könnyekre fakadó Morrigant nem tudom hova tenni, izészoba ide vagy oda. (Ugyanakkor gyanítom, hogy ő az egyik kedvenc szereplőm.)
Először meglepődtem, hogy hirtelen ugrottunk hat évet – ez olyan kis suta írói megoldás volt –, de aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen jól előkészítette Hearne a terepet hat év „csöndre”, szóval igen, működik a dolog. Csak furcsa érzés, hogy az eddigi négy kötet és x kiegészítő össz-vissz vagy három hónap alatt lejátszódott, most meg 6 év totál pangás után van valami kis akció.

>!
Del Rey, 2012
66 oldal · ISBN: 0385366434 · ASIN: B0094G4GPQ
>!
Shinzo P
Kevin Hearne: Two Ravens and One Crow

Aranyos kis „szösszenet” volt ez. Meglepett, hogy a 6. könyv végére rakták, mert csak a végén tűnt fel. (Nem szokásom beleolvasni a könyvek végébe.) De legalább kitöltött egy kis hézagot abból a 12 évből, amit átugrott a 4. és 5. kötet között. Jó volt, na, megérte elolvasni. :)

>!
Teelandar
Kevin Hearne: Two Ravens and One Crow

Jó kiegészítője a sorozatnak, de nem árt ismerni a fő szálat, hogy minden a helyére kerüljön. Ebben is van egy mese a történetben, ami erre az íróra jellemzően remekül sikerült.
Ez a rövidke rész akár a harmadik rész végére, vagy a negyedik elejére is befért volna…


A sorozat következő kötete

The Iron Druid Chronicles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vivien Holloway: Moira
Karen Marie Moning: Keserű ébredés
Guy Gavriel Kay: Ysabel
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Karen Chance: Holdvadász
Ilona Andrews: Magic Breaks
Rick Riordan: The House of Hades
Sherrilyn Kenyon: Pokoli tűz
Kleinheincz Csilla: Üveghegy
Jackie Morse Kessler: Hunger