Edward ​állatsereglete 10 csillagozás

Kerry Lord: Edward állatsereglete

40 pihe-puha állatka horgolásmintája, amelyek mindegyike színes egyéniséggel rendelkezik, s bármelyikük könnyen a miénk lehet. A részletes mintaleírások a teljesen kezdők számára is lehetővé teszik, hogy azonnal belekezdjen a munkába. A mérettáblázat segítségével csak a horgolótűn és a fonalvastagságon kell változtatni, és máris 160 különböző állat elkészítésére nyílik lehetőség.

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kreatív könyvek Tölgy

>!
Tölgy, 2022
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158009904 · Fordította: Viertlné Kirtyán Beáta
>!
Tölgy, 2014
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158009904 · Fordította: Viertlné Kirtyán Beáta

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 40

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Kerry Lord: Edward állatsereglete

Ezt a könyvet a párom hirtelen felindulásból szerezte meg nekem, anélkül, hogy szólt volna. Így nem tudtam jelezni, hogy annyira nem jön be. A leírások jók, sok hasznos praktikáról ír, de nekem csúnyák benne a figurák. Sokkal szebbek vannak elérhetően a ravelryn vagy az etsyn szóval én nem fizettem volna ezért Nem is horgoltam belőle még semmit.

LittleStar P>!
Kerry Lord: Edward állatsereglete

Szuper kis könyv! Bár nem kezdőként vettem a kezembe, de még így kaptam hasznos ötleteket, praktikákat, amikkel megkönnyítem a saját dolgomat sok esetben, ami eddig bonyolult volt, meg nem sikerült (pl.: az állatkák túltömése, mert bár jól mutat, de mikor összevarrod szerteszét vannak a kis plüss állat lábai, fülei), azt most orvosolni tudtam. Ráadásul a teljesen kezdőknek is rengeteg segítség áll a rendelkezésükre. A sok bohókás állat pedig nagyon cuki (én jelenpillanatban egy saját földimalaccal rendelkezem, aki a Zuzu nevet kapta :3), és különösen tetszik, hogy felhívja a figyelmet az írónő, hogy bizony vastagabb fonalból nagyobb figurát is lehet gyártani. Imádom ezt a könyvet! :) Most pedig egy nyuszi van a porondon… :D

Roni_olvas>!
Kerry Lord: Edward állatsereglete

Annyira jó ez a könyv! Mindent, de mindent meg szeretnék csinálni belőle! Az állatkák irtó édesek, ötletesek, a leírások érthetők és egyszerűek. A könyv szerkesztése pedig parádés! Most ez az abszolút kedvenc horgolós könyvem! <3

elgatto>!
Kerry Lord: Edward állatsereglete

Hiánypótló mű, imádom.
Fantasztikusak a figurák, érthető a leirás, a végén a segédleteknél jobb dolog amigurumihorgolóval még nem történt magyar nyelven:)

Kölcsönben van nálam, de meg fogom venni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Caitlin Sainio: 100 horgolt hópehely
Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre
Sarah Hazell: A legszebb horgolásminták tárháza
Susie Johns: Horgolás
Khuc Cay: Amigurumi tarka forgatag
Tracey Todhunter: Horgolás
Dombauer Lászlóné: Horgolt csillagok
Lesley Stanfield: 75 kötött és horgolt pillangó, madár és egyéb apró állatka
Jonas Matthies: Horgolt könyvjelzők
Olka Novicka: Minikirályság