Minden, ​amit eltitkoltunk (Minden 1.) 34 csillagozás

Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Hogyan ​kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart?

A séfként dolgozó Aimee Tierney jól ismeri a tökéletes élet receptjét. Nemsokára hozzámegy a gyerekkori szerelméhez, családot alapít és idővel átveszi a szülei éttermét. A vőlegénye, James Donato viszont egy hajóbalesetben eltűnik, így hirtelen minden álom szertefoszlik. Azon a napon temeti el a férfit, amikor az esküvőjüket tartották volna. A szertartás után egy ismeretlen nő bogarat ültet a fülébe, így megkérdőjeleződik minden, amit biztosnak hitt. Miközben próbálja felépíteni az életét és egy új kapcsolatra nyitni a szívét, nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy pontosan mi is történt Jamesszel. Minél mélyebbre ás, annál több olyan titokra bukkan, amit talán jobb lett volna nem megbolygatni. Az igazság összeomlással fenyegeti Aimee-t, de lehet a továbblépése záloga is.

Ez a magával ragadó, váratlan fordulatokkal teli történet körüljárja, hogyan lehet egy súlyos veszteségből talpra állni, a fájó múltat elfogadni és… (tovább)

Eredeti mű: Kerry Lonsdale: Everything We Keep

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573692 · Fordította: Kereki Noémi Valentina

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 90

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
KönyvMoly_1989
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Finom, szépséges borító és benne egy megható Arany Pöttyös történet… Nagyon tetszett! :)
Aimee nem minden cselekedetével értettem ugyan egyet, én teljesen máshogy viselkedtem volna a helyében, de ettől függetlenül élvezetes volt olvasni minden fejezetet, nem éreztem egy pillanatra sem, hogy félre szeretném tenni a könyvet.
Ian pedig szerelem első betűre, egy igazi könyves álompasi! :)
Tetszett, hogy az egyik szereplő a gasztronómia, a másik a művészet szerelmese volt, számomra mindkét terület meglehetősen érdekes.
Az utolsó fejezet pedig… Nagyon kíváncsi vagyok a trilógia második részére! Remélem a KMK minél hamarabb előrukkol vele.

>!
Lobelin
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Sokáig úgy éreztem, hogy nem az én könyvem… nem igazán tudtam átadni magam neki… de aztán egyre jobban tetszett…
Aimee nehéz utat járt be… és egy igen nehéz döntést is meg kellett hoznia…

>!
Judit91 
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

A történet magával ragadó, fordulatos, megható egy pici misztikummal.
Bár Amiee nem minden döntésével értettem egyet, spoiler, de el tudtam fogadni. Jó volt olvasni, ahogy szépen lassan újraépíti az életét miutem mindent spoiler elveszített. Nehéz utat járt be, a végén nehéz döntést kellett meghoznia, spoiler.
A vége kiszámítható volt, de érdekes is. Kíváncsi vagyok a következő részre.

>!
agi452
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Szerettem volna szeretni, de nem nagyon jött össze. A főszereplő, Aimee hihetetlenül irritált. Nagyon nem értettem, ha kétségei vannak, hogy élete nagy szerelme, a férfi, akivel egy boldog, teljes életet akart leélni, talán mégsem halt meg – és van, aki bizonyítékokkal próbálja erről meggyőzni, akkor spoiler Hol érdekelne engem, hogy ki hozza a kétséget szülő hírt, ha az akár igaz is lehet? Ki érdekel, mások mit gondolnak? Talán minden másképp alakul, ha korábban lép. Később jön a nagy megértés – hiszen már ott a másik, kapóra jövő férfi. A vége pedig… az az igazán kiborító. Most, hogy jó sokat aludtam rá, talán túl is értékeltem a csillagozással.

>!
Kákapitány
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Ez a történet magával ragadó, fordulatos és gyöngyörű. Amiee egyik pillanatról a másikra mindent elveszít (a szerelmét, a munkáját, a jövőjét, az álmait), és hiába kezd új életet, képtelen elengedni a vőlegényét. Valamiért úgy érzi James életben van, pedig az esküvőjük napján temette el. Ez az érzés vezeti őt el a regény végén a teljes igazsághoz. Olyan titkokra bukkan, amik meváltoztatják az életét. Ajánlom a regényt mindazoknak, akik szeretik a romantikus, ugyanakkor csavaros történeteket.

3 hozzászólás
>!
sztrapacska1213 P
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Ígéretes sorozatindítás volt ez, romantika, tragédia, krimi, gasztronómia, csepp misztikum…, nekem bejött. Tetszett a történetvezetése, a múlt és a jelen váltogatása, a titokzatossága, a helyszínei, a sok kávézgatás :), a gyönyörű festmény- és fotóleírások, Ian… Mindez feledtette a döcögős indítást és Aimee néha idegesítő döntésképtelenségét. A lezárás tökéletes, máris jöhetne a folytatás.

>!
KittyKaty 
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

A borító fogott meg a legelőször, mese szép. A történet is jó, érdekes, de nekem helyenként vontatott volt. Akinek bejönnek az olyan krimik amik egyszerre romantikus azoknak kifejezetten ajánlom. Szerintem egy tipikus Arany pöttyös könyv :)

>!
Paleee
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

A feleségemnek vettem a könyvet, és a fülszöveg alapján megtetszett, ezért elolvastam. Azt nem mondom, hogy rossz volt, de nem kifejezetten egy pasinak való olvasmány. Rettenetesen vontatottan indul, sokszor volt az az érzésem, hogy ha oldalakat lapoznék sem maradnék le semmiről. A vége szintén nem ütött annyira, jócskán előrevetítették, mi történhet, ennek ellenére kíváncsi leszek, hogy folytatódik a történet a lezárás fényében.

Egy megjegyzés a végére: főleg azokat a részeket untam, ahol az író a fűszeres mogyorokávéról ömlengett, vagy amikor olyan részekbe szúrta bele, hogy „lecsöppent az isteni nedű”, ahol semmi keresnivalója nem volt. Párszor megnéztem a borítót, nem az a címe a könyvnek, hogy „Minden, amit lefőztünk”? :D

>!
pieta4
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Sajnos akaratomon kívül, de egy sorozatba botlottam. Nem volt valami érdekfeszítő, de a végén előrevetítődő folytatást érdekesnek találom.

>!
Utószó_blogger
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Nagyon ígéretesnek tűnt ez a könyv, de nálam nagyon nem sikerült betalálnia, zavart a számtalan klisé, mint a titokzatos látó, vagy spoiler. A legrosszabb azonban az volt, hogy egyáltalán nem tudtam azonosulni Aimee-vel, nem értettem, hogy miért nem keresi a férjét több mint egy éven át, holott érzi, hogy él, és erre egyre komolyabb bizonyítékai is vannak. Az egyetlen szimpatikus szereplő számomra Ian volt, aki tényleg nagyon – néha kicsit túlságosan is – romantikus volt, és egyértelműen bármit megtett volna a szerelméért.
A könyv vége azonban – bár kicsit kiszámítható volt – felkeltette az érdeklődésemet a következő rész iránt, ezért ha megjelenik magyar nyelven, mindenképpen el fogom olvasni azt is.
Bővebb értékelés a blogomon: https://utoszo.wordpress.com/2018/09/24/kerry-lonsdale-…


Népszerű idézetek

>!
Anne_

Az esküvőnkre a vőlegényem, James, koporsóban érkezett a templomba.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Mary E. Pearson: Az árulás szíve
J. L. Armentrout: Opál
Calia Read: Elborulva
Amanda Stevens: A birodalom
Kresley Cole: Vámpírvér
Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg
Gena Showalter: Éjsötét csók
Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
Catherine Anderson: Csak egy érintés
Leslye Walton: Ava Lavender különös és szépséges bánata