Minden, ​amit eltitkoltunk (Minden 1.) 98 csillagozás

Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Hogyan ​kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart?

A séfként dolgozó Aimee Tierney jól ismeri a tökéletes élet receptjét. Nemsokára hozzámegy a gyerekkori szerelméhez, családot alapít és idővel átveszi a szülei éttermét. A vőlegénye, James Donato viszont egy hajóbalesetben eltűnik, így hirtelen minden álom szertefoszlik. Azon a napon temeti el a férfit, amikor az esküvőjüket tartották volna. A szertartás után egy ismeretlen nő bogarat ültet a fülébe, így megkérdőjeleződik minden, amit biztosnak hitt. Miközben próbálja felépíteni az életét és egy új kapcsolatra nyitni a szívét, nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy pontosan mi is történt Jamesszel. Minél mélyebbre ás, annál több olyan titokra bukkan, amit talán jobb lett volna nem megbolygatni. Az igazság összeomlással fenyegeti Aimee-t, de lehet a továbblépése záloga is.

Ez a magával ragadó, váratlan fordulatokkal teli történet körüljárja, hogyan lehet egy súlyos veszteségből talpra állni, a fájó múltat elfogadni és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789634579458 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789634579465 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573692 · Fordította: Kereki Noémi Valentina

Kedvencelte 9

Most olvassa 3

Várólistára tette 123

Kívánságlistára tette 70

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

KönyvMoly_1989>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Finom, szépséges borító és benne egy megható Arany Pöttyös történet… Nagyon tetszett! :)
Aimee nem minden cselekedetével értettem ugyan egyet, én teljesen máshogy viselkedtem volna a helyében, de ettől függetlenül élvezetes volt olvasni minden fejezetet, nem éreztem egy pillanatra sem, hogy félre szeretném tenni a könyvet.
Ian pedig szerelem első betűre, egy igazi könyves álompasi! :)
Tetszett, hogy az egyik szereplő a gasztronómia, a másik a művészet szerelmese volt, számomra mindkét terület meglehetősen érdekes.
Az utolsó fejezet pedig… Nagyon kíváncsi vagyok a trilógia második részére! Remélem a KMK minél hamarabb előrukkol vele.

cicus61 P>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Nem vészes, de nem is egy nagy szám. Több tucat ilyet olvastam, de érdemes volt elolvasni. Aimee karaktere semmilyen nem volt. Ian viszont szuperpasi :) Nem is értem, mit evett Aimee-n. A történet tényleg egy kicsit szappanoperás, de egyszer olvasós.

Ács_Milán>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

A borító nem igazán keltette fel az érdeklődésem, azonban a fülszöveg annál inkább.
Miután elkezdtem az olvasást, már az első pár fejezet után azt gondoltam, hogy végre sikerült egy jó történetet választanom.
Ez a regény nem egy egyszerű romantikus történet volt számomra. Annál sokkal többet kaptam tőle.
Olvasás közben többször elszorult a szívem. Próbáltam beleképzelni magam Aimee helyébe és megpróbáltam átérezni a fájdalmát. Szerencsére én még nem veszítettem el senkit – pláne nem életem nagy szerelmét –, de jelenleg el sem tudom képzelni, hogy hogyan is tudnám túlélni.

Nagyon szerettem azokat a részeket, amikor Ian bekerült a képbe. Nagyon becsültem, hogy ennyire finoman közelített Aimee-hez. A tetteivel és cselekedeteivel nálam kivívta az igazi álompasi címet. Nem tudom, hogy az életben létezik-e ilyen férfi, aki ennyi időt várna egy nőre.

A történet második részében a Mexikóban játszódó részeknél volt, hogy egy kicsit megleptek a dolgok alakulásai. Bevallom, nem erre számítottam, mint ami a végkimenetele lett a dolgoknak, de azért titkon bíztam benne, hogy a végén Aimee Ian mellett teszi le a végső voksát.

Az utolsó fejezetben azt éreztem, hogy mindenki a helyén van és révbe is ért.
Ebben az esetben az „Öt évvel később” epilógus, ha nem lett volna, abszolút nem hiányzott volna nekem a történet végéről.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573692 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
Lobelin P>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Sokáig úgy éreztem, hogy nem az én könyvem… nem igazán tudtam átadni magam neki… de aztán egyre jobban tetszett…
Aimee nehéz utat járt be… és egy igen nehéz döntést is meg kellett hoznia…

mozso87>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Nagyon tetszett a történet, tanulságos, hogy mindig hallgassunk a megérzéseinkre. Szívesen elolvasnám a folytatását is magyarul.

rebeka202 P>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Ez a könyv elég nyögve nyelősen ment…
Ahogy nekifogtam, már az első pár oldal után éreztem, hogy ez nem fog nagy katarzist okozni. Picit untam, elég vontatott volt. Nem éreztem azt a különleges, elvarázsoló érzést olvasás közben, nem kötött le annyira. Viszont ahogy haladtam a történettel, egyre kíváncsibb lettem, hogy mégis mi történhetett? Maga az alap ötlet az szerintem nagyon jó spoiler. Csak szerintem a kivitelezés valahogy laposra sikeredett. Én nem tudom, de ebből a témából AKKORA sztorit ki lehetne hozni!! De az írónőnek ez mégsem sikerült. Egy vontatott, lapos történetet kaptunk, tipikus romantikus, amerikai jegyekkel..
A három csillagot az alap szálra kapja, valamint Ian-re :))) A főszereplő csajszi sem volt valami karakteres személyiség. Kb bármelyik hasonló regény fő hősnőjével ki lehetett volna cserélni, senkinek fel sem tűnt volna :D
Másik 100 hasonló regényre hajazó, egyszer olvasós, hamarosan feledésbe merülő könyv volt :/

Iustitia >!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Szemben az olvasók többségével nekem a regény eleje érte meg inkább. Szerettem belesüppedni a gyász mélabús hangulatába, és gyengén, nemakarom módon, lassan keresni a kiutat a feneketlen mélységből Aimee társaságában. Sajnos csak a feléig tartott. A második részben komolyabban adva Lacy szavára és bizonyítékaira már egy szupergyors, kevésbé depresszív nyomozósdiba csöppenünk. A legelejétől volt egy gyanúm, reménykedtem, hogy nem válik valóra majd. Olyan ez, mint ahogy tudjuk, hogy a mexikói szappanoperákban elkerülhetetlen valaki megvakulása, lebénulása vagy épp egy agytumor. Be is igazolódott a feltevésem, és innentől nem tudott jól építkezni Lonsdale. Összecsapott, túlpörgő fejezetek halmozódtak, egyre inkább csökkentve azt a szintet, amelyhez az első rész közben hozzászoktam. Bár másfajta spoiler szól, de ezt a könyvet sokkal többre tartom. Egy ilyen komoly témáról nem esik jól ennyire könnyedén olvasni. Az epilógus pedig bár ne lenne.

tinuviel89>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Izgalmas volt, és a legvége meglepő. A női főszereplő nem volt túl szimpatikus.
Túl nagy küzdelem nem volt benne.

Judit91>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

A történet magával ragadó, fordulatos, megható egy pici misztikummal.
Bár Amiee nem minden döntésével értettem egyet, spoiler, de el tudtam fogadni. Jó volt olvasni, ahogy szépen lassan újraépíti az életét miutem mindent spoiler elveszített. Nehéz utat járt be, a végén nehéz döntést kellett meghoznia, spoiler.
A vége kiszámítható volt, de érdekes is. Kíváncsi vagyok a következő részre.

fruzs86>!
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk

Elolvastam a könyvet.-->
Elolvastam az értékeléseket.-->
Kérdésem az lenne, hogy én ugyanazt olvastam, mint ti, akik unták vagy szappanoperának tekintik???
Igen, rengeteg minden történt, ami miatt szappanopera lehetne, de egyik dolog következett a másikból, egyáltalán nem volt zavaros, sőt, inkább izgalmas! És pont ezért unalmas sem lehet. Nem értelek titeket….komolyan nem…
Hát én a körmömet lerágtam mire végre kiderült mi lett James-el! És a végén az epilógus: NA B@ZDMEG.
Rohadtul ne higgyétek el a sok negatív véleményt, mert bár nem minden tetszhet mindenkinek, itt úgy érzem túlságosan lehúzták. A százalék sem valós ebből kiindulva, bőven 90 felett kellene lennie, annak ellenére is, hogy az én szememben ez semmit sem jelent. Ha csak az értékelések vagy a %-szám miatt tennéd félre:NE TEDD!!!


Népszerű idézetek

Anne_>!

Az esküvőnkre a vőlegényem, James, koporsóban érkezett a templomba.

(első mondat)

Lin96>!

Határozottan megcsókolt, kóstolót adva az előttünk álló jövőből.
Ez volt az a jövő, amire vágytam.


Hasonló könyvek címkék alapján

B. N. Toler: Lélekvesztők
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara
Colleen Hoover: Regretting You – Elrontott életek
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
E. Lockhart: A hazudósok
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse
Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Colleen Hoover: Verity