Wreck ​This Journal 16 csillagozás

To Create Is To Destroy
Keri Smith: Wreck This Journal Keri Smith: Wreck This Journal Keri Smith: Wreck This Journal Keri Smith: Wreck This Journal Keri Smith: Wreck This Journal Keri Smith: Wreck This Journal

For anyone who has had trouble starting, keeping, or finishing a journal comes this illustrated book that features a subversive collection of prompts, asking readers to muster up their best mistake- and mess-making abilities.

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Penguin, London, 2013
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780141976143
>!
224 oldal · ISBN: 9780399162725
>!
224 oldal · ISBN: 9780399162718

3 további kiadás


Kedvencelte 4

Most olvassa 11

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

>!
zsofigirl
Keri Smith: Wreck This Journal

Keri Smith: Wreck This Journal To Create Is To Destroy

Mindenkinek ajánlom, de főleg könyvmolyoknak. :) Mert előbb-utóbb rá kell jöjjünk, hogy a könyv az nem valami szent dolog, amit féltve kell őrizni. Persze igen, de nem mindet. Például ezt nem. Mert a lapok csak adathordozók, és a rajtuk lévő információ miatt lesz valami megőrzendő, nem azért, mert könyv. Sok helyen olvastam, hogy 'én nem lennék képes tönkretenni egy könyvet', stb. Pont erről beszélek. Hiszen mi ez? Egy halom összefűzött papírlap, itt-ott egy-egy rányomtatott feladattal. Ezt a könyvet azzal lehet tönkretenni, ha nem tesszük tönkre. Mert akkor szomorúan ül a polcon, épen-szépen és nem az a célja ennek a könyvnek!

Kell hozzá egy nagy levegő. Egy adag bátorság. Szántszándékkal megtörni a borítót? Sáros cipővel ugrálni a nyitott könyvön? Ledobni magasról? Belevágni, kilyukasztani, megrágni, leköpni? Kidobni egy lapot és elviselni a veszteséget? Elajándékozni a kedvenc lapunkat belőle? Elsőre nehéz, de utána felszabadító érzés. Több mint két év után, még mindig nincs kész, még mindig el tudok szórakozni időnként vele.

3 hozzászólás
>!
Fleur_Rouge_Cerise
Keri Smith: Wreck This Journal

Keri Smith: Wreck This Journal To Create Is To Destroy

Nagyon felemelő érzés ezzel a könyvvel foglalkozni. Az elején írja, hogy megtanít boldogabban élni. És való igaz. Mindig örömmel várom, hogy levelet kapjak, és szedhessem le a bélyeget, hogy beleragaszthassam.
Vagy egy osztálykiránduláson az egyik túrán fél kézzel mentem végig, derékig érő csalánban, térdig érő sárban, lejtőn, mert virágokat szedtem, hogy később le tudjam préselni őket és bele tudjam ragasztani.

Ez nem egy könyv. Ez egy életstílus.

>!
Liliane
Keri Smith: Wreck This Journal

Keri Smith: Wreck This Journal To Create Is To Destroy

Nem akarom ezt csillaggal értékelni. Sosem tudnám ezt megtenni egyik könyvvel sem.


Népszerű idézetek

>!
Nadjaa 

It could be your first textbook, which you defaced with your pen, prompted by the previous owner's little scrawlings. It was not your fault. Textbooks are destined to be defaced, it is a part of their nature. You are not to be blamed. Anything as boring as a textbook deserves everything it gets.

Keri Smith: Wreck This Journal To Create Is To Destroy


Hasonló könyvek címkék alapján

Elizabeth Gilbert: Big Magic (angol)
Philipp Keel: All About Me Teenage Edition: The Story of Your Life
Ken Robinson – Lou Aronica: The Element
Steven Pressfield: Do the Work
Eric Maisel: Coaching the Artist Within
Stephen R. Covey: The 7 Habits of Highly Effective People
Chad Fowler: The Passionate Programmer
Henepola Gunaratana: Mindfulness in Plain English
Brian Tracy: The Psychology of Achievement
John Medina: Brain Rules