Pretty ​Stolen Dolls (Pretty Little Dolls 1.) 30 csillagozás

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

This ​is a Dark title with adult themes

From Bestselling Authors Ker Dukey & K Webster comes,
Pretty Stolen Dolls.

Benny loves his pretty little dolls.
As long as they do exactly as they're told.
He keeps them perfect by brushing their hair
and gives them pretty dresses to wear.
He likes to toy with them late at night.
One so timid but the other likes to fight.
When his favorite doll runs away…
despite the other doll promising to stay,
his heart becomes broken and he can't help but cry.
He wants her back home or his pretty little doll must die.

Have you ever had to make a decision that haunts you every single day for the rest of your life…the life you stole back?
I have.
I ran for my survival, rocks and twigs cutting into the soles of my feet, my lungs burning and screaming for rest, every muscle tensed and fighting along with me for existence.
I left her.
(tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
228 oldal · ASIN: B01J0GGS8M
>!
CreateSpace, Washington, 2016
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781537462417

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Dillon Scott · Jade Phillips · Benjamin 'Benny'


Kedvencelte 8

Most olvassa 3

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Thrillerként megérdemli az öt csillagot, mert inkább annak éreztem (magánvélemény), mint dark-romance könyvnek. Jade esetében a Stockholme-szindróma elmaradt, sőt. Elég brutális könyv, Benny agyával biztos, hogy valami nem stimmel, de egyelőre mindent Jade szemszögéből láttunk. Tényleg igazi felnőtt könyv, kegyetlen dolgok történnek benne, a vége pedig…
Azonnal folytatni kell.
Drukkolok Dillonnak.

3 hozzászólás
NaNa_88>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

"Until Benny missed his dolly who was lost, lost, lost.
He needed to find her and love her at any cost, cost, cost.
Not wanting him and his dolly to be alone, lone, lone.
He made plans to bring his dirty dolly, home, home, home."

Fangirl mode on.
Elképesztően élveztem. Tele feszültséggel, izgalommal.
Egy másik molyhoz hasonlóan, én is a Gyilkos elmékre asszociáltam. Mivel a sorozat a kedvenceim közé tartozik, így csak remélni tudom, hogy hasonlóan fog tetszeni a folytatás is.
Az egész folyamat, ahogy felépül „a mese”, ugrálunk a nyomozás és a szörnyű események között. És egyszer csak vége, évadzáró, de nincs vége! Váááááá! Még mindig meg tudom lepni magam, mennyire naiv vagyok néha. Tudok várni. Ráér megvenni a folytatást! Pffff… Na persze. Mikor megtudtam, hogy durván függővéges, már éreztem, hogy ezt buktam. :D
Szerettem az atmoszféráját. Hogy kielégíti a beteg kíváncsiságom. Tiszta libabőr.
Már szerzem is be. Kell. Pont.

2 hozzászólás
Ms_thebetty P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Mondtam már, hogy K Webster egy zseni? Egy beteg zseni. Legalább annyira beteg és sötét az elméje, mint az enyém. Imádom őt, ő a lelki társam.. :D ♥ Ez a könyv (is) valami zseniális, még akkor is, ha co-writing Kerry Duke-kal. Na,az a fehérnép sem piskóta, mit ne mondjak! :)

Egyelőre még nem volt durva, vagy durvább a megszokottnál, nem igazán döbbentem meg sehol, de nagyon-nagyon várom a folytatást. :)

>!
CreateSpace, Washington, 2016
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781537462417
crissy>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Őszintén megmondom, hogy lehet, ha nem nagy elvárásokkal ülnék le egy-egy híresebb könyvet elolvasni, akkor jobban élvezném őket. Ezzel a könyvvel is annyi helyen találkoztam, olyan sokat olvastam róla, hogy azt hittem szuper lesz, és élvezni fogom, de ez sajnos nem így volt.
Az alaptörténet tetszett, szeretem a thrillereket annak ellenére, hogy keveset olvasok ebben a műfajban. Tetszett, hogy az írópáros nem fogta vissza magát, ahogy ezt a sötét történetet építette. Kegyetlen, beteg, és annyira remélem, hogy Benny megkapja azt, amit érdemel, de úgy látom, arra elég sokat kell várni…
A könyv elején nekem rontott az élményen az, hogy Jade nyomozó lett, hiszen persze, hogy nyomozó lett, ez egy ilyen történetnél szinte elvárt dolog, de hogy ilyen fiatalon lett nyomozó… Hát fura, s a magyarázattal sem vagyok kibékülve. Én viszont nem biztos, hogy hagynám, hogy valaki, aki ilyen traumákon esett keresztül, nyomozó legyen, hiszen a pszichikai és lelki sérülések sajnos megmaradnak, és szerintem sose fog tudni 100%-osan eltekinteni ettől, ha az övéhez hasonló esetekkel találkozik, és ez, ahogy ez a könyv is bizonyítja, akár a nyomozás róvására is mehet.
Azt hiszem, sosem olvastam dark romance-t, úgyhogy nincs viszonyítási alapom, de ez nekem aligha tűnik annak, hiszen a szerelmi szál szerintem ugyanolyan volt, mint bármelyik romantikus könyben, mivel spoiler. De nem tudom, tényleg nincs tapasztalatom ezzel a műfajjal, úgyhogy lehet, hogy ez pont így van jól, ahogy van.
De ha már szerelmi szál… Naaaaagyon kiforratlan lett, és nem is igazán éreztem szerelemnek. Lehet, ha többet láttunk volna a partnerségükből Dillionnal, akkor megérteném, hogy honnan forrt ez azzá, de nekem ez megint túl insta volt, Dillionról meg alig tudtunk meg valamit.
Sajnálom, amikor ilyen közkedvelt könyveket értékelek le, de lehet, hogyha hanyagolták volna a románc részt, és fókuszáltak volna a thriller elemekre, akkor jobban élveztem volna, és várnám is a folytatást, de így nem biztos, hogy tovább fogom olvasni.

k_bius >!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Nagyon tetszett a történet, de nekem a Gyilkosok társaságában viszi a prímet 5*-gal ezért lett ez csak 4,5. Az utolsó oldalaknál kapkodtam a fejem, hogy most mi van, egy-egy részt újra kellett olvasnom mert nem voltam biztos benne, hogy jól értettem e amit olvastam :D Tetszett Jade és Dillon kapcsolata. Számomra egy kicsit kevés volt az ami kiderült Jade fogvatartásáról, és egyszerűen nem értem Benny hogy tudja megúszni évek óta, ha egyszer tudják hogy néz ki… Nagyon kíváncsi vagyok a többi részére!!

BrigiMoly>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Nagyon beteg könyv! Vérfagyasztó és gyomorforgató jelenetek sora van benne és a legelkeserítőbb az egészben, hogy igen, ilyesmi/hasonló borzalom van, akivel megtörténik. Szülőként az elején szakadt meg a szívem, hogy éppen a serdülő, kamasz lányok ébredező nőiességük miatt válnak egy ilyen őrült áldozatává, később aztán mint nő éreztem mélyen együtt Jade-del, és szívből sajnáltam, hogy ezen mind végig kellett mennie, noha valójában hány száz és vagy ezer fiatal nő él, ha nem egészen ilyen, de nagyságrendileg hasonló terror alatt, hiszen az emberkereskedelem mai is borzasztóan virágzó iparág, minden ocsmánysága ellenére is. Meg kell adnom rá az öt csillagot, mert ez a könyv megérintett, megfogott, megijesztett és tényleg próbáltam nagyon lassan olvasni, ügyesen beosztani, de nem ment, egyszerűen nem ment. Tegnap délután tettem le, de most is velem is van és biztos velem lesz még! Dillonnak óriási pacsit küldök!

viktike>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Eszméletlen jó ez a könyv. Egy nap alatt elolvastam és nem bírom kivárni a folytatást. Vegig porgos tortenrt, csavarokkal tele és lehet csak én vagyok olyan, aki túl gondol dolgokat, de szerintem lesz itt még csavar bőven. Hú, nagyon megérte elolvasni.

konyves_panna>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls

Kiégtem. Ez valami szörnyű volt. Vagyis na, emiatt nagyon jó.
A történet nagyon jól van megírva, ijesztően és betegen jól. Többször leakartam tenni, hogy most ez nem fog menni, de nem, olvastam tovább.
Jade, a főszereplő karaktere nagyon badass lett, imádom a csajt. Hibetetlen jól lett összerakva. Némely mellékszereplőt picit gyengének éreztem, de ezt az angol számlájára írom.
Holnap jön a következő rész, ha sikerül megvennem. :D

Ui.: Criminal Minds rajongóknak ajánlom nagyon. Mégha én nem is szeretem a sorozatot… :)


Népszerű idézetek

Ms_thebetty P>!

Miss Polly had a dolly who was sick, sick, sick.
So she phoned for the doctor to be quick, quick, quick.
The doctor came with his bag and hat,
And he knocked at the door with a rat-a-tat-tat.
He looked at the dolly and shook his head,
And he said, “Miss Polly, put her straight to bed!”
He wrote on a paper for a pill, pill, pill,
“I’ll be back in the morning, yes I will, will, will.

LyennSunny>!

„Perfect is in the eye of the beholder, Jade. In the right person's eyes, you're all kinds of perfect.”

lovEVly>!

“I assumed you were older,” he muses to himself.
I assumed he was sane. I guess we were both wrong.

Chapter 4

lovEVly>!

The man will have diabetes by the time he’s forty if he’s not careful. “It won’t make you sweeter.” I gesture to the sugar and he grins.
“You think I’m sweet enough?”
I snort. “Not what I meant.”

Chapter 4

Kapcsolódó szócikkek: Dillon Scott · Jade Phillips
lovEVly>!

“Have you ever wanted something so badly, you envision it, but don’t know whether what you’re seeing is reality or just your own need for it to be real?”

Chapter 13

Kapcsolódó szócikkek: Jade Phillips
Mrs_Curran_Lennart P>!

His chuckle is sexy and it drives me crazy. “Woman, I want you. Believe me. But know this about me,” he says as he scoops his keys from the table by the front door, “once I start, I don’t stop. The moment I have you underneath me, I’m going to want to spend every waking second tasting your milky flesh. And right now, we have shit to focus on besides each other.” He winks at me before the door slams shut behind him.

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dillon Scott · Jade Phillips
lovEVly>!

Maybe he doesn’t think I’m crazy. Better yet, maybe he doesn’t care that I am.

Chapter 10

Kapcsolódó szócikkek: Jade Phillips
lovEVly>!

Everything with Benny was so wrong, yet at times, it felt twistedly right.
Everything with Bo was so right, but most times, it felt horribly wrong.
But with Dillon?
He feels unbelievably right. Nothing wrong at all about what he’s doing to
my body.

Chapter 14

Kapcsolódó szócikkek: Jade Phillips
lovEVly>!

“I. Will. Never. Let. Him. Hurt. You. Again.”

Chapter 17

Kapcsolódó szócikkek: Dillon Scott

A sorozat következő kötete

Pretty Little Dolls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Karen M. McManus: One of Us Is Lying
Stephen King: Joyland (angol)
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Blake Crouch: Dark Matter
Gaston Leroux: The Phantom of the Opera
E. K. Blair: Bang (angol)
J.D. Barker: She Has A Broken Thing Where Her Heart Should Be
John Marrs: The One