Pretty ​New Doll (Pretty Little Dolls 3.) 25 csillagozás

Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

18 only. To enjoy this title you should have first read Pretty Stolen Dolls & Pretty Lost dolls.
FROM THE BESTSELLING SERIES, PRETTY LITTLE DOLLS,
COMES
PRETTY NEW DOLL.

BENNY HAS RETURNED!

Benny, broken, hurting, and alone
Lost his dolly, his love, his home.
Injured and searching, reborn anew,
He finds himself befriended by one who’s true.
Learning about the world, urges, and lust.
Finding a new future, a new dolly, is a must.
Then out of old pain, fresh prospects come to life,
Benny’s sick mind summons him, so his hand takes the knife.

Have you ever been so lost that you became a shadow? Lurking but not living. Existing in the background where no one notices you.
My doll betrayed me, killed me in more ways than she realized.
I'm watching, waiting, wanting.
One day soon she’ll give me back what she took away…
it’s funny how life works that way.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
272 oldal · ISBN: 1548781363 · ASIN: B073XLD89Q
>!
216 oldal · ASIN: B073XLD89Q

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Dillon Scott · Jade Phillips · Benjamin 'Benny' · Tanner · Elizabeth Stanton · Marcus James


Kedvencelte 6

Most olvassa 2

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

ó.te.jó.ég.
Imádom ennek a sorozatnak minden beteg sorát… Mert hogy beteg, az biztos. Ez az igazi dark romance, amikor aberrált szereplők olykor véres, mégis gyomorforgatóan érzéki gondolataiban és tetteiben merülhetünk el. Olyan mélyre, amennyire sötét ez a történet.

6 hozzászólás
Black_widow>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Ez meg mi volt?! O.o
Az aberráltság egy olyan szintjét hozza ebben a részben az írónőpáros, ami megkérdőjelezteti veled a saját épelméjűségedet. Ilyen az, amikor az ember tudja, hogy nem szabadna szeretnie egy ennyire sötét sorozatot, mégis imádja minden egyes beteg sorát… Valami nálam sincs rendben a toronyban, ugyanis sajnálatos módon vagyis inkább marhára nem én is a rajongótábort erősítem. Can't help it!
Aki fenntartásokkal olvasta az előző két részt, annak azt ajánlom a lehető legmesszebbről kerülje a folytatást! Sorry… It's not for softies… Ehhez a részhez bizony erős gyomor kell.
Benny és Tanner párosa maga a bűn, a romlottság, az elmebetegség megtestesülése. Némely közös jelenetük olyan magasságokba emeli a könyvet, hogy már a dark romance kategóriát sem éreztem megfelelő besorolásnak. Visszataszító, vérlázító és ha lehet még betegebb, mint az eddigi részek összesen.
Megemelem kalapom Webster és Dukey előtt, hogy képesek voltak tovább fokozni az eddig olvasottakat. Amikor már azt hinnéd nem tudnak meglepni, mindig előrukkolnak valami még megbotrányoztatóbbal, amitől akár akarod akár nem az állad a padlón koppan. Az ő esetükben soha nem tudhatja az olvasó ki is az igazi szörnyeteg…

21 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Ez nagyon brutális volt, sötét és szadista, simán überelte az előző két részt.
Benny visszatért és itt van még vele Tanner. Ketten együtt nagyon durvák. De Dillon és Jade is képben maradtak.
Aki besokallt az első résztől, véletlenül se olvassa tovább.

4 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Ezt a mocsoktengert!!!! Én már a tükörbe sem merek belenézni! Leírni végképp nincs bátorságom….A csillagozásom önmagáért beszél. spoiler
Az új babácska nagyon jól beleillett ebbe a beteg sztoriba, teljesen hibbant a liba! Benny és Tanner ténykedéseit az egyik szememet lehunyva, megrökönyödve olvastam. Undorodtam? Persze. Abba akartam hagyni? Dehogy!
A leendő olvasóknak üzenem: Vigyázz és készülj, mert ilyen felkavaró könyvet, még sosem olvastál!

>!
272 oldal · ISBN: 1548781363 · ASIN: B073XLD89Q
18 hozzászólás
Naiva P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Oh, Lawd have mercy on me!
Egy nagyon picit spoileres lehet. spoiler Nélküle nem is élne ez a sorozat. Eddig is őrült volt, de most Ker Dukey és K. Webster egészen magasabb szintre emelte nála az őrület határát. Vajon melyik lesz most erősebb a Jade iránti megszállottsága és Dillon iránti bosszúszomja, vagy talál magának egy új játékszert? spoiler Egyébként nem való mindenkinek ez a könyv. Csak azoknak, akik bírják idegekkel és szeretik a darkot. Bele is kezdtem a folytatásba, mert nem tudom abbahagyni. Miért kellett ez a végére?

5 hozzászólás
felícia97>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Benny te beteg állat!!! Mégis mi a szent sz@r volt ez? A Pretty New Doll olyan mértékben kimerítette a beteg szó fogalmat,hogy erre nem tudok mit mondani…. Az idejét nem tudom megmondani engem mikor akasztott ki utoljára ennyire valami,de ez most leverte a biztosítékomat.Vagyis hát nem az egész, hanem főleg az új babácska szála….Eddig azt gondoltam hogy még nem érte el az abszolút beteg és fertő szintet a történet.Hát nem is,mert az most történt meg.Elismerésem a két írónőé, mert tényleg alkottak egy izgalmas,durva és elmebeteg sztorit,remek csavarokkal,amit a kiakadásom ellenére is végig olvastam végül,de most itt meghúzom a vonalat.Van az a szint ami már átlép egy határt,és nálam most jött el az a határ.Lehet kellett volna hagyni szünetet mielőtt bele vágok ebbe a részbe,mert most nagyooon hiányzik az a kis kihagyás.Pedig olyan jól indult a történet eleje,de ami utána várt arra semmi se készített fel.Az előző két kötetben azért mindig ott volt a fény,itt viszont ahogy Benny és Tanner egymásra találtak az kifordított mindent az eddigi medréből.Benny többé már nem az a meggondolatlan,férfi aki volt.Nem bizony. Ő már tervez,aprólékosan,és eszébe sincs hagyni hogy bárki aki baszakodott vele szárazon megússza…Egy kib…szott szörny lett a korábbi önmagához képest,de esküszöm akármilyen gáz nem is őt utáltam a legjobban. Vicc mi? Tanner bicskanyitogatóan unszimpatikus és bármit kap ezután meg is érdemli,de az új „kedvencem” Beth volt. Kezdetben még talán meg is értettem volna,de ahogy haladunk előre úgy akadtam ki rá,és pofoztam volna amíg felfogja mi a fenét művel,a végére azonban világossá vált hogy a vér nem válik vízzé és a lány ugyanolyan őrült,mint az ő imádott szörnyetege.Kihívás volt az ő fejezeteit olvasni annyira felbosszantott.Aztán mikor már kb félrehajítottam volna szegény olvasómat,jöttek a csavarok és az izgalmak,és újra nyeregben éreztem magam,mert kivételesen amit most Benny tesz az kellően sáros emberekre irányult.Dillon,drága Dillon egész végig szuggeráltam hogy nyomozzon és jöjjön rá az igazságra,de hát ez sem úgy sült el ahogy kellett volna… Én elég toleránsnak tartom magam különben nem is olvasnék ilyesmit,de most nem egyszer félre kellett tenni a könyvet,kisebb szüneteket tartva hogy be tudjam fejezni.Nem is tudom az undorom vagy a bosszúságom borított ki jobban.És hogy mi a leggázabb? Hogy egy részemet még ezután is érdekli, hogy mi lesz ennek a vége…De egy biztos hogy azt nem most fogom olvasni,mert akkor nem vállalok felelősséget sem az olvasómért,sem a véleményemért. És akkor miért adok mégis 4 és fél csillagot? Joggal merül fel ez a kérdés.Hagytam leülepedni,és ha az érzelmi részétől elvonatkoztatok a műfajban szerintem ez egy nagyszerű és zseniálisan beteg történet.Muszáj így néznem különben nem lettem volna hajlandó értékelni. :D

2 hozzászólás
Ms_thebetty>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Olvastatok már valaha sötét és mocskosul beteg könyvet?
Haha, gondoljátok át újra! :D
♥♥♥

NaNa_88>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

“We’re going to be great friends, Benny.”

Aztabüdösmindenit!
Mikor már azt hiszed mindent láttál… Kis naiv.

Az elején féltem, hogy ugyanarról a sztoriról lesz lehúzva még egy bőr. Belekezdtem és kicsit félre is raktam, mert éreztem, hogy még meg kell győznöm magam arról, jó lesz ez továbbra is. Szerencsére a hihetetlen duó is tudta, hogy itt bizony már be kell újítani, különben kevés lesz. Hát nem volt kevés! K*rv@ra nem volt kevés! Sikerült úgy megcsavarni a történetet, hogy nem veszítette el önmagát, mégis más, új és beteg módon, elképesztően zseniális. Teljesen ráfüggtem.
Érdekes volt úgy olvasni, hogy itt már nem a nyomozás és a „jó fiúk” vannak a középpontban, hanem a másik oldal inkább a főszereplő. Elérte, hogy a kattant deviánsoknak szurkoljak, a francba is! Epedve várom mit hoz a befejezés. Innen könnyű nagyot bukni. Úgy érzem már nincs feljebb. De eddig is nagyon sokszor meglepett a sorozat minden egyes része. Remélem tartogat még bőven a tarsolyában azokból az áll leesős csavarokból.

13 hozzászólás
Judit_Megyeri IP>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Igazából nekem a második kötet lezárása tökéletes lett volna sorozatzárásnak is. Függővég, de nem az az idegesítő fajta, hanem az, ami még hetekkel később is eszébe jut az embernek, és azon gondolkozik, vajon mi történhetett. De nyilván az írók az előző két rész sikere miatt úgy érezték, mindenképp folytatniuk kell a sorozatot, ami nem biztos, hogy annyira jó ötlet volt. Itt már azt éreztem, hogy elsikkad a cselekmény, és csak az a fontos, hogy egyre több őrült karakter, és egyre több beteg jelenet (főleg szexjelenet és gyilkosság) legyen, sokszor céltalan, hatásvadász módon. A regény feléig alig valami történik, utána picit felgyorsulnak az események, de még mindig nem tudom, tulajdonképpen mi is töltötte ki azt a kétszázvalahány oldalt. A karakterek továbbra is érdekesek, de egy idő után kezdtem besokallni belőlük. spoiler Mivel spoiler, elolvasom a negyedik kötetet is, de nincsenek már túl magasan az elvárásaim.

Masni>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar újra belerázódom Benny beteg világába, de már az első fejezet visszahozta az előző részekről az emlékeimet. És én még mindig imádom Benny világát.
Az, hogy 3 ember szemszögéből olvasható, nagyon jót tesz a történet kibontakozásának. Eszméletlen jól meg van írva, és nem győzöm csodálni azt, akinek ez a sztori kipattant a fejéből. Nagyon nagyon beteg, de ez engem valahogy nem zavar, csak olvasom és olvasom, mert egyszerűen nem lehet abbahagyni, lehetetlenség leállni vele, mert minden oldal maga a tömény izgalom és brutalitás.
Benny még mindig zseniális és az új babácskája csak dobott a könyv hangulatán. Kicsit örülök, hogy nem Jade köré épült ez a rész, és hogy más emberek kerültek előtérbe. Itt a „másik oldal” került előre, nem a zsaruk, ezért is különleges. Ó és majdnem elfelejtettem Benny új cimboráját Tanner-t. Hogy ezek ketten mennyire állatok már. És Elizabeth… Az utolsó sora kicsit összezavart, nem is tudom, hogy mit vártam, ha rájön az igazságra, de nagyon kíváncsi vagyok mit tesznek majd a következő részben. ♥


Népszerű idézetek

Black_widow>!

We are all damaged somewhere along the line. It’s not a bad thing.

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Stanton
Black_widow>!

“I’m ready,” I whisper.
“Good,” he utters, “because now that I’ve started with you, I can’t stop.”

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Elizabeth Stanton
NaNa_88>!

I may be psychotic, but I’m not stupid.

Chapter 1

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
Near >!

[…] family isn't always who you share your blood with. It's the ones who take care of you, love you, and stay around.

Black_widow>!

I smile. I was broken from a young age, Tanner. I can’t be tamed or picked up and molded by anyone else’s hand. The monster already killed its master years ago. It can never be leashed by another.

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
Masni>!

Because what man wouldn’t be happy when he has his best friend, his long-lost sister, and his favorite doll all together in one place?
The real world calls this a family.
I call this mine.

Chapter 3

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Jade Phillips · Tanner
Black_widow>!

“It ends tonight, dirty little doll,” I warn her.
“You’re right.” She jerks her head and lets out a harsh laugh. “It does.”

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Jade Phillips
NaNa_88>!

You can’t burn the devil, silly.

Chapter 7

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Tanner

A sorozat következő kötete

Pretty Little Dolls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Karen M. McManus: One of Us Is Lying
Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Stephen King: Joyland (angol)
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Blake Crouch: Dark Matter
Gaston Leroux: The Phantom of the Opera
M. J. Arlidge: Eeny Meeny
E. K. Blair: Bang (angol)
Dot Hutchison: The Butterfly Garden