Pretty ​New Doll (Pretty Little Dolls 3.) 16 csillagozás

Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

18 only. To enjoy this title you should have first read Pretty Stolen Dolls & Pretty Lost dolls.
FROM THE BESTSELLING SERIES, PRETTY LITTLE DOLLS,
COMES
PRETTY NEW DOLL.

BENNY HAS RETURNED!

Benny, broken, hurting, and alone
Lost his dolly, his love, his home.
Injured and searching, reborn anew,
He finds himself befriended by one who’s true.
Learning about the world, urges, and lust.
Finding a new future, a new dolly, is a must.
Then out of old pain, fresh prospects come to life,
Benny’s sick mind summons him, so his hand takes the knife.

Have you ever been so lost that you became a shadow? Lurking but not living. Existing in the background where no one notices you.
My doll betrayed me, killed me in more ways than she realized.
I'm watching, waiting, wanting.
One day soon she’ll give me back what she took away…
it’s funny how life works that way.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
272 oldal · ISBN: 1548781363 · ASIN: B073XLD89Q
>!
216 oldal · ASIN: B073XLD89Q

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Dillon Scott · Benjamin 'Benny' · Tanner · Elizabeth Stanton · Marcus James


Kedvencelte 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Ez nagyon brutális volt, sötét és szadista, simán überelte az előző két részt.
Benny visszatért és itt van még vele Tanner. Ketten együtt nagyon durvák. De Dillon és Jade is képben maradtak.
Aki besokallt az első résztől, véletlenül se olvassa tovább.

4 hozzászólás
Naiva P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Oh, Lawd have mercy on me!
Egy nagyon picit spoileres lehet. spoiler Nélküle nem is élne ez a sorozat. Eddig is őrült volt, de most Ker Dukey és K. Webster egészen magasabb szintre emelte nála az őrület határát. Vajon melyik lesz most erősebb a Jade iránti megszállottsága és Dillon iránti bosszúszomja, vagy talál magának egy új játékszert? spoiler Egyébként nem való mindenkinek ez a könyv. Csak azoknak, akik bírják idegekkel és szeretik a darkot. Bele is kezdtem a folytatásba, mert nem tudom abbahagyni. Miért kellett ez a végére?

5 hozzászólás
Ms_thebetty P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Olvastatok már valaha sötét és mocskosul beteg könyvet?
Haha, gondoljátok át újra! :D
♥♥♥

NaNa_88>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

“We’re going to be great friends, Benny.”

Aztabüdösmindenit!
Mikor már azt hiszed mindent láttál… Kis naiv.

Az elején féltem, hogy ugyanarról a sztoriról lesz lehúzva még egy bőr. Belekezdtem és kicsit félre is raktam, mert éreztem, hogy még meg kell győznöm magam arról, jó lesz ez továbbra is. Szerencsére a hihetetlen duó is tudta, hogy itt bizony már be kell újítani, különben kevés lesz. Hát nem volt kevés! K*rv@ra nem volt kevés! Sikerült úgy megcsavarni a történetet, hogy nem veszítette el önmagát, mégis más, új és beteg módon, elképesztően zseniális. Teljesen ráfüggtem.
Érdekes volt úgy olvasni, hogy itt már nem a nyomozás és a „jó fiúk” vannak a középpontban, hanem a másik oldal inkább a főszereplő. Elérte, hogy a kattant deviánsoknak szurkoljak, a francba is! Epedve várom mit hoz a befejezés. Innen könnyű nagyot bukni. Úgy érzem már nincs feljebb. De eddig is nagyon sokszor meglepett a sorozat minden egyes része. Remélem tartogat még bőven a tarsolyában azokból az áll leesős csavarokból.

13 hozzászólás
felícia97>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Benny te beteg állat!!! Mégis mi a szent sz@r volt ez? A Pretty New Doll olyan mértékben kimerítette a beteg szó fogalmat,hogy erre nem tudok mit mondani…. Az idejét nem tudom megmondani engem mikor akasztott ki utoljára ennyire valami,de ez most leverte a biztosítékomat.Vagyis hát nem az egész, hanem főleg az új babácska szála….Eddig azt gondoltam hogy még nem érte el az abszolút beteg és fertő szintet a történet.Hát nem is,mert az most történt meg.Elismerésem a két írónőé, mert tényleg alkottak egy izgalmas,durva és elmebeteg sztorit,remek csavarokkal,amit a kiakadásom ellenére is végig olvastam végül,de most itt meghúzom a vonalat.Van az a szint ami már átlép egy határt,és nálam most jött el az a határ.Lehet kellett volna hagyni szünetet mielőtt bele vágok ebbe a részbe,mert most nagyooon hiányzik az a kis kihagyás.Pedig olyan jól indult a történet eleje,de ami utána várt arra semmi se készített fel.Az előző két kötetben azért mindig ott volt a fény,itt viszont ahogy Benny és Tanner egymásra találtak az kifordított mindent az eddigi medréből.Benny többé már nem az a meggondolatlan,férfi aki volt.Nem bizony. Ő már tervez,aprólékosan,és eszébe sincs hagyni hogy bárki aki baszakodott vele szárazon megússza…Egy kib…szott szörny lett a korábbi önmagához képest,de esküszöm akármilyen gáz nem is őt utáltam a legjobban. Vicc mi? Tanner bicskanyitogatóan unszimpatikus és bármit kap ezután meg is érdemli,de az új „kedvencem” Beth volt. Kezdetben még talán meg is értettem volna,de ahogy haladunk előre úgy akadtam ki rá,és pofoztam volna amíg felfogja mi a fenét művel,a végére azonban világossá vált hogy a vér nem válik vízzé és a lány ugyanolyan őrült,mint az ő imádott szörnyetege.Kihívás volt az ő fejezeteit olvasni annyira felbosszantott.Aztán mikor már kb félrehajítottam volna szegény olvasómat,jöttek a csavarok és az izgalmak,és újra nyeregben éreztem magam,mert kivételesen amit most Benny tesz az kellően sáros emberekre irányult.Dillon,drága Dillon egész végig szuggeráltam hogy nyomozzon és jöjjön rá az igazságra,de hát ez sem úgy sült el ahogy kellett volna… Én elég toleránsnak tartom magam különben nem is olvasnék ilyesmit,de most nem egyszer félre kellett tenni a könyvet,kisebb szüneteket tartva hogy be tudjam fejezni.Nem is tudom az undorom vagy a bosszúságom borított ki jobban.És hogy mi a leggázabb? Hogy egy részemet még ezután is érdekli, hogy mi lesz ennek a vége…De egy biztos hogy azt nem most fogom olvasni,mert akkor nem vállalok felelősséget sem az olvasómért,sem a véleményemért. És akkor miért adok mégis 4 és fél csillagot? Joggal merül fel ez a kérdés.Hagytam leülepedni,és ha az érzelmi részétől elvonatkoztatok a műfajban szerintem ez egy nagyszerű és zseniálisan beteg történet.Muszáj így néznem különben nem lettem volna hajlandó értékelni. :D

Masni3>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar újra belerázódom Benny beteg világába, de már az első fejezet visszahozta az előző részekről az emlékeimet. És én még mindig imádom Benny világát.
Az, hogy 3 ember szemszögéből olvasható, nagyon jót tesz a történet kibontakozásának. Eszméletlen jól meg van írva, és nem győzöm csodálni azt, akinek ez a sztori kipattant a fejéből. Nagyon nagyon beteg, de ez engem valahogy nem zavar, csak olvasom és olvasom, mert egyszerűen nem lehet abbahagyni, lehetetlenség leállni vele, mert minden oldal maga a tömény izgalom és brutalitás.
Benny még mindig zseniális és az új babácskája csak dobott a könyv hangulatán. Kicsit örülök, hogy nem Jade köré épült ez a rész, és hogy más emberek kerültek előtérbe. Itt a „másik oldal” került előre, nem a zsaruk, ezért is különleges.
Ó és majdnem elfelejtettem Benny új cimboráját Tanner-t. Hogy ezek ketten mennyire állatok már. És Elizabeth… Az utolsó sora kicsit összezavart, nem is tudom, hogy mit vártam, ha rájön az igazságra, de nagyon kíváncsi vagyok mit tesznek majd a következő részben. ♥

LyennSunny>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Benny, drága Benny! Te beteg állat!
Benny visszatért és vele aztán nem lehet sz*r*kodni! :) Mi volt ez kérem szépen? Nem gondoltam volna hogy ezt hozza ki belőle ez a két nőszemély. A sírba visznek a függővégeikkel! Na meg azzal hogy újabb és újabb szintre emelik a Dark Romance fogalmát. Zseniális volt ez a könyv, komolyan! A maga beteg, perverz módján egyszerűen zseniális!

Szimirza P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Azta kutya meg a macskafáját …valahogy megunhatatlan ez a sorozat.

Cyby>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Annyira kattant ez az egész… Itt aztán minden van, ami szem-szájnak ingere, úgyhogy az biztos, hogy betegségből nem szenved hiányt a könyv. :D
Benny továbbra is nagy kedvencem, abszolút tökéletes „gonosz” karakternek. :)

viktike>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll

Egyre betegebb kezd lenni ez a sorozat, és kicsit más irányba is ment el mint az eddig megjelentek. Nekem jobban tetszett az eredeti szál, de gondolom, ennek is lesz valamilyen záró része. Benny egyre sötétebb és elszántabb, egyre pszichotikusabb, csak remélni tudom, hogy ilyen emberek valóságban nem léteznek.


Népszerű idézetek

Near>!

…family isn't always who you share your blood with. It's the ones who take care of you, love you, and stay around.

NaNa_88>!

I may be psychotic, but I’m not stupid.

Chapter 1

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
Masni3>!

Because what man wouldn’t be happy when he has his best friend, his long-lost sister, and his favorite doll all together in one place?
The real world calls this a family.
I call this mine.

Chapter 3

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Jade Phillips · Tanner
NaNa_88>!

I’m coming for you, pretty new doll…

Chapter 11

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
NaNa_88>!

The monster already killed its master years ago. It can never be leashed by another.

Chapter 16

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
NaNa_88>!

I have work to do.
Fun to have.
Revenge to inflict.
Dolls to punish.

Chapter 16

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
NaNa_88>!

One thing I did learn: pure darkness has its cracks and that’s where the light seeps in.

Chapter 4

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Stanton
NaNa_88>!

Monsters don’t have feelings.
Monsters don’t want power.
Monsters don’t try to outsmart their master.

Chapter 7

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'
beka98>!

He died, and all the bad things were supposed to die with him.
But some things were born after his death.
Some things were carried on.

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny' · Elizabeth Stanton

A sorozat következő kötete

Pretty Little Dolls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Snow: Missing Piece
A. A. Dark: White Out
Tillie Cole: Sick Fux
Anna Zaires: Keep Me
Aleatha Romig: Consequences
P. J. Adams: Black Widow
Kylie Hillman: Making Choices
J. A. Redmerski: Behind the Hands That Kill
Darren Dash: The Evil And The Pure
J. J. McAvoy: The Untouchables