Pretty ​Lost Dolls (Pretty Little Dolls 2.) 39 csillagozás

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Benny had a dolly who was sick, sick, sick.
Just like him, his dolly needed darkness as a fix, fix, fix.
So they tormented and hunted and played tricks, tricks, tricks.
Together their sins a lethal mix, mix, mix.

Until Benny missed his dolly who was lost, lost, lost.
He needed to find her and love her at any cost, cost, cost.
Not wanting him and his dolly to be alone, lone, lone.
He made plans to bring his dirty dolly, home, home, home.

Have you ever touched another’s soul with the essence of your own, breathed them in so they become apart of you?
I have.
Finally starting to live, feel and fall in love, amongst all the chaos surrounding me.
Dropping my guard and letting another into my heart.
I left my soul open.
I left my heart open.
I left the door open.
And he stole me.
Dillon…I’m sorry.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
CreateSpace, Washington, 2016
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781540429933
>!
228 oldal · ASIN: B01LYSRKUV

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Dillon Scott · Jade Phillips · Benjamin 'Benny' · Macy Phillips


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 6

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Boomshackalacka! Beteg Benny fiam! WTF!!!! …. és még nagyobb WTF a végén!!! Ez meg meg mi volt??
Ennél a sorozatnál is úgy döntöttem, nem várok. Mire? Meddig? Esküszöm jobb és még betegebb, mint az első rész volt. A még durvább függővégről nem is beszélve.
Huhh. Ilyet kitalálni, majd megírni…..ehhez borult elme kell.
Az olvasó ebben a részben már nem csak Jade, hanem Dillon szemszöget is kapnak, és Benny beteg gondolatait is megismerhetik. Komolyan szinte sajnáltam. Dillon-ba meg még jobban belezúgtam. spoiler Nem várok. Jöhet a folytatást!

28 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Hihetetlen, hogy mennyire olvastatja magát ez a könyv. A történet ott folytatódik, ahol az előző kötet véget ért, és mindjárt kapunk egy jó kis Benny szemszöget. Három nézőpont, Benny, Dillon és Jade révén követhetjük az eseményeket, és Bennynél rengeteg a visszaemlékezés.
Olyan családi hátért mutat be, amitől nemcsoda, hogy megzakkant. Ez a rész még eseménydúsabb, mint az előző, és van a vége felé egy jó kis csavar, amire nem számítottam. Egyszerre sajnáltam és utáltam Bennyt, de egyértelműen Macy vitte a pálmát.
Huh, körömrágós egy sztori lett.

8 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Miért kap ez a történet öt csillagot? Mert ez a két zseniális írónő elérte, hogy elkezdjem megkedvelni a beteg és pszichopata főszereplőt. Nem csoda hogy ilyen családi háttérrel olyan lett amilyen… És ami igazán megdöbbentő, világossá válik, hogy itt nem is ő a legbetegebb. Szörnyülködve olvastam Macy mivé vált, és nem tudom teljesen Bennyt okolni ezért. Ennyi kegyetlenséget nem lehet 'kitanulni' vagy magadévá tenni, csak ha ott rejtőzött mindig is belül a gonoszság. Idegesített végig, hogy ezt pont Jade nem vette észre, és mindig csak menteni próbálta a húgát. Te törődnél vele azután, hogy spoiler Ugye, hogy nem?
Tetszett a váltott szemszög, és a legjobban az, hogy az egyik pont a Bennyé. A vége sokkolt, hamarosan elő fogom venni a folytatást.

Camilo>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

”I lift my eyebrows at her. “Granted, I’m not what most would call normal either, but normal is like beauty—all in the eye of the beholder, right?”

Ez a rész sokkal, de sokkal betegebb és sötétebb mint az előző rész… az írónők tényleg next level-re emelték ezt a könyvet az elsőhöz képest. Végig sokkolva olvastam a könyvet a gépem előtt és drukkoltam Jade-nek és Dillon-nak, hogy kapják el ezt a beteg állatot.
Legnagyobb meglepetésemre most Benny fejébe is beleláttam és már érthető, miért lett ilyen kattant… ezzel a családi háttérrel én se húztam volna ki ép ésszel az már biztos. Ráadásul ő még a jobbik rossz másokhoz képest. Bár nagyon nem szimpatizálok Bennyvel, mégis volt egy-két pillanat, amikor sikerült valamilyen együttérzést kisajtolnia belőlem.
Hihetetlen, hogy Jade mennyire állta a sarat ebben a részben, ha a helyében lettem volna, már tuti szétestem volna darabokra. Dillont pedig még jobban megkedveltem mint az első részben, ha ez lehetséges. Szóval minden elismerésem a két írónő felé, tényleg sikerült valami teljesen mást és idegborzoló történetet teremteniük, ahogy eltervezték és még közel sincs vége…
"Miss Polly had a dolly who was sick, sick, sick…”

NaNa_88>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

“Miss Polly had a dolly who was sick, sick, sick…”

Soha a büdös életben nem fogom tudni elfelejteni ezt a dalt. Napközben is egyfolytában eszembe jut, pedig igazából még sosem hallottam. Csak ebben a sorozatban találkoztam vele. És mégis. Bele ette magát a fejembe. Akárcsak az egész történet. Letehetetlenül izgalmas, fordulatos, függőséget okoz. Nem tudok szabadulni tőle. Minél több beteg részlet kerül elő, annál többet akarok. Akarom a boldog véget, de akarom a mocskos részleteket is. Nem akarom letenni. Nem akarom, hogy vége legyen. Legyen a szereplőknek nyugalma, de én közben ne maradjak folytatás nélkül. Van ennek értelme? :D

“I do know the difference between right and wrong, but I just like the way wrong feels. It’s an impulse, an urge more intense than anything else.”

6 hozzászólás
Ms_thebetty>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Sötét+beteg+zseniális= Websterisztikus

Remekül kitalálta ez a két fehérnép a sztorit, és remekül is építette fel. Továbbra is azt mondom, hogy semmi extra durva dolog nem volt, vagyis szerintem nem volt, mindenki más szerint ez brutális.. Hmm…
Imádtam, imádom, megszállottan. Mióta olvastam az első részt, azt a nyamvadt altatót dúdolom magamban, néha hangosan, már rám szóltak, hogy hagyjam már ezt a creepy dudorászást abba.. :DD
Miss Polly had a dolly who was sick, sick, sick…

A legnagyobb csavar a vége volt, alig várom a harmadik részt. Életem leghosszabb 10 napja lesz a következő.

>!
CreateSpace, Washington, 2016
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781540429933
Masni>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Óó édes istenem, Benny … te beteg állat! Hát hogy lehetsz ennyire rafinált?

Százszor érdekesebb volt mint az első része. És szerintem százszor betegebb. Nagyon örültem Benny szemszögének, mert az elsőből nagyon hiányoltam. Amit onnan hiányoltam megkaptam itt. Izgalmas volt és veszélyes. Ott folytatódott ahol az előző abbamarad, ezért is vagyok nagyon kíváncsi a következő részre, mert azért ennek a vége eléggé hátborzongatóra sikerült és nem tudom elképzelni, hogy mi lesz benne. *-* Ezért is szerettem már bele az első részbe, mert annyira kiszámíthatatlan eseményekből állt.
Macy, hát ő különleges eset. Nagyon érdekelt volna az ő története. A saját szemszöge, hogy mik is történtek vele a pszichopatával töltött évek alatt. Jade és Dillon nem lepett meg. Tudtam, hogy ők milyenek és nem csalódtam bennük.

felícia97>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Oh God! Ha a tv népszerű nyomozós sorozatai valamire megtanítottak minket az az, hogy a beteg elmék köztünk járnak…Szerencsés az, aki az élete során legfeljebb a hírekből,vagy a filmekből tapasztalja meg a világ kegyetlenségeit,ez a történet viszont nem róluk szól.Ker Dukey és K Webster ismét az ajtónk elé hozta az élet mocskát,ugyanis Benny és az ő babácskáinak a története még csak most kezdődik.Nyilvánvaló volt, hogy az ahogy az előző kötet véget ért durván folytatásért kiállt,én pedig nem is haboztam belevágni egyenesen a közepébe.Eléggé hozzászoktam már nem egy dark történet után hogy a rosszfiúkat is lehet sokszor szeretni a maguk módján,szóval jó kis hideg zuhany volt ez történet most a nyakamba. :D Benny nem az a karakter akivel az ember lánya valaha is találkozni szeretne,még rémálmaiban se,úgyhogy ha valaki keresne szeretnivalót az ő karakterében hát akkor sok szerencsét. :D Mégis mindennek ellenére annyira jól volt megírva az egész lénye,hogy minden pillanatban odaláncolt az olvasóm mellé.Megbocsájtható-e bármi is, amit ő a könyv lapjain művel? Nem,még véletlenül se.Ugyanakkor tudod-e teljesen gyűlölni a szeretetre éhes,összetört férfit,aki a saját beteg boldogságát igyekszik megteremteni? Abszolút nem.Legalábbis a második rész olvasása után jóval árnyaltabb véleménnyel leszel az oly mélyen elítélt pszichopata Benny-ről.És bizony ettől annyira zseniális ez a történet. :) Bőven meg vannak a gyenge pontjai,de valahogy az a beteg és izgalmas légkör amit az írónők teremtenek kárpótol a hiányosságokért.A történet fő mozgatórugója továbbra is Benny,az elborult elme,annyi szörnyűség mögött.Teljesen megérdemel mindent amit kap a sztori során,de ha mélyen magamba nézek,egy részem végtelenül sajnálta azt a benne lakó kisfiút,aki olyasmiket élt át amit senkinek se lenne szabad.Ilyen környezetben felnőve esélye sem volt a normális életre,és nem csodálkozom,hogy végül ez lett belőle…A másik abszolút fantasztikus karakter egyértelműen Jade volt.Korábban már áradoztam milyen erős és különleges hősnő,ez a vélemény pedig még jobban megszilárdult bennem.Az ahogy ő küzd a legkilátástalanabb helyzetben is,és képes épelméjű maradni ebben a borzadályban valami elképesztő.Csak drukkolni tudtam neki minden pillanatban,és egyszerűen zseniális volt, ahogy az életéért küzdve beszáll ebbe az őrült játékba.Dillon továbbra is szimpatikus,bár még mindig nem értem honnan jött köztük az a nagy spoiler Jade-el,amit itt a lapokon látunk.Igazából kellett ellenpólusnak a sok mocsok után, csak annak ellenére is hogy kedveltem őket együtt,olyan túl hirtelen volt nekem.Ami még picit zavart hogy a könyv első fele nagyon ott volt a toppon,kellően beteg és lebilincselő volt,de a második fele picit belassult és kiszámíthatóvá vált.Lehet én olvastam már túl sok hasonló történetet,ami miatt az elejtett jelekből egész hamar összeraktam,hogy mi is van a háttérben.Sajnálatra méltó volt Macy szála a történetben. spoiler A kedvenc részeim most is a visszaemlékezések voltak,amik apránként fedték fel a kirakós darabkáit,csak most nem Jade,hanem Benny múltjáról. A befejezés pedig?Borzongató.Ha azt hitted itt a vége,akkor nagyot tévedtél. :D Azt hiszem befizetek a következő részre is,bármi is várjon ott. :)
Ui: Sosem voltam az a kimondott játékbabás típus,de azt hiszem többet egyre se tudok úgy ránézni,hogy ne ez a sztori jusson eszembe…

tamaa_ra>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Azt hittem, hogy az első résznél sokkal nem lehet betegebb ez a könyv, de mégis. Egyszerűen zseniális, ahogy az írópáros csavarja a szálakat a történet során. Őszintén irigylem Jade lelki erejét, hogy teljesen ezúttal sem sikerült megtörni, bár meg kell hagyni, hogy Benny azért igyekezett.
Ami még megfogott ismét a történetben, azok a szereplők voltak. Senki sem csak „jó” vagy csak „rossz”. Ugyanúgy mindenki áldozat és bűnös is egyben. Mondjuk talán Macy kivételével, ő róla sajnos egy pozitívumot sem tudok felidézni.
Elképesztő volt, hogy Jade gyakorlatilag megint ott találta magát a kis cellájában, ahol évekkel ezelőtt. Most viszont már több veszítenivalója volt, mint kislányként. Dillon kitartása egyértelműen példás, ahogy igyekezett Jadet visszaszerezni.
Bennyt megszeretni nem tudtam, viszont minden egyes visszaemlékezésével jobban sajnáltam, hogy ilyen szülők nevelték. Nem csoda, hogy az alma nem esett messze a fájától. spoiler
A folytatásra mindenképpen kíváncsi leszek, bár úgy érzem, hogy kell egy kis szünet a kettő között, mert egyszerűen túl beteg sok volt ez a rész.

LyennSunny>!
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls

Mi a fene volt ez?? Ker Dukey és K Webster aztán tudják milyen az igazi thriller. Bedobtak egy hatalmas csavart is, biztos ami biztos. Szóval fordulatokban gazdag befejező részt kaptunk a tőlük megszokott beteg sötétséggel együtt. Remélem írnak még pár könyvet közösen, mert a nevük garancia a szuper könyvre. Persze furcsa azt mondani erre a sorozatra hogy fantasztikusan jó, tekintve a témáját, de a dark romance és a thriller kategória rajongóinak érdemes elolvasni. Ezt is, mint az előző részt mimózáknak nem ajánlom. :)


Népszerű idézetek

LyennSunny>!

“I do know the difference between right and wrong, but I just like the way wrong feels.”

manami P>!

But ghosts aren’t real. The living is what haunts the living. Never the dead.

11. oldal

1 hozzászólás
pribrgre P>!

She must be an intern hoping for patients. How fucked up is that?
I've seen Grey's Anatomy. They practically fight over patients. I won't be admitting that I watch that show to her, though. It's a guilty pleasure no one has to know about.

Naiva P>!

“Why aren’t you out there looking for him?” she queries. If she didn’t know he’s a dirty cop, then her acting is pretty convincing.
“Oh, trust me, we are looking for him,” I tell her, a bite to my tone.
“Did he tell you why he was leaving?” Dillon demands. God, he looks handsome in his suit. I love the way his power seems to ripple from him.

Kapcsolódó szócikkek: Dillon Scott · Jade Phillips
LyennSunny>!

„I will manipulate him. But I can't show all my cards right away. He'd sense the deception, and my body would become his whipping post.”

LyennSunny>!

“Love.
Live.
Sometimes a tough girl who is used to saving herself needs a hero.
And maybe a hero needs a girl to save him too.
We can do this.
Dillon and I will survive this.
Together.”

tamaa_ra>!

Sometimes a tough girl who is used to saving herself needs a hero. And maybe a hero needs a girl to save him too.

manami P>!

“Granted, I’m not what most would call normal either, but normal is like beauty—all in the eye of the beholder, right?”

70. oldal

LyennSunny>!

„There's a real fine line between love and hate, and I like that you border there. It makes you taste sweeter. Make no mistake who you belong to.”

LyennSunny>!

„I’m about to turn her world upside down, shake out everything she so desperately clings to, and fill up every single part of her… with me.”

Kapcsolódó szócikkek: Benjamin 'Benny'

A sorozat következő kötete

Pretty Little Dolls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Karen M. McManus: One of Us Is Lying
Stephen King: Joyland (angol)
Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Blake Crouch: Dark Matter
Gaston Leroux: The Phantom of the Opera
Dot Hutchison: The Butterfly Garden
Jennifer L. Armentrout: Till Death
M. J. Arlidge: Eeny Meeny