Horgolt ​ez + az 3 csillagozás

Kenyó Bea: Horgolt ez + az

Mindenki szereti a környezetét a saját stílusára alakítani. Egyetlen horgolótűvel és néhány gombolyag fonallal már igazán egyedi tárgyakat készíthetünk. A horgolás alapvető technikáit nem ördöngösség elsajátítani, a könyvben található leírások és mintarajzok alapján könnyedén elkészíthetjüük akár életünk első horgolt alkotását is.
Ezt a könyvet azoknak is ajánljuk, akik most ismerkednek a horgolással, mivel az egyszerűbb modelleken megtanulhatják az alapokat, de a gyakorlott kézimunkázók is találnak a könyvben kedvükre való, bonyolultabb darabot.

Tartalomjegyzék

>!
Cser, Budapest, 2014
88 oldal · ISBN: 9789632783529

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

worsi P>!
Kenyó Bea: Horgolt ez + az

Jó, van benne néhány olyan dolog, amit most még nem tudok elképzelni, hogy valaha is meg fogok horgolni. De ettől függetlenül egy jól összeszedett könyvecske, benne az ilyenkor kötelezően szokásos horgolási alapokkal, tehát az is nyugodtan kézbe veheti, aki életében nem horgolt még semmit, csak most ismerkedne vele. A leírások meg tök hétköznapi dolgok leírásai, olyanoké, amit nem csak nézeget az ember, ha elkészült, hanem rendesen használni is tudja napi szinten (ld. tartalomjegyzék).
Oké, a megadott fonalak többsége nem kapható már, de ez szerintem részletkérdés, mivel az összetételük szintén meg van adva a fonalaknak, és ez alapján nem annyira bonyolult hasonló másik típusút találni.
Elő fogom venni még többször.

Aemitta>!
Kenyó Bea: Horgolt ez + az

A horgolás lépéseit szépen elmagyarázza képekkel illusztrálva.
Bevallom, a könyv elején lévő leírások miatt forgattam a könyvet, nem az ötletek miatt. A meggymag párna viszont tetszik, de szerintem nem lehet kimosni(?).


Hasonló könyvek címkék alapján

Dombauer Lászlóné: Horgolt csillagok
Halász Lászlóné – Katona Gyuláné: Kötés-horgolás 1968
Géczy Lajosné – Gyulai Irén – Katona Gyuláné: Kötés, horgolás 1969
Bánk Lászlóné – Gyulai Irén – Kappanyos Katalin – Németh Józsefné: Horgolómintakönyv
Jakab Mihályné Karácsony Vilma: Vilma néni horgolókönyve
Gyulai Irén: Kötés horgolás 1973
Kovács Nikolett: Kötött és horgolt gyermekjátékok
Hegedűs Mária – Kiss Emma – Laczkó Edit: Különleges horgolások
Kelcsó Miklós: Recehorgolás
Kovács Nikolett: Kötött és horgolt táskák