Berserk ​39. (angol) (Berserk 39.) 4 csillagozás

Kentaro Miura: Berserk 39. (angol)

To cure the afflicted Casca, Guts and company battle Elf Island's magical defenses and finally reach Elfhelm, where the elven ruler opens the Corridor of Dreams, projecting Schierke and Farnese into the forbidding wasteland of Casca's mind. But horrors lurk there, some more foul than any in the material world!

>!
Dark Horse, Milwaukie, Amerikai Egyesült Államok, 2018
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781506707082 · Illusztrálta: Kentaro Miura

Kiemelt értékelések

Robberator P>!
Kentaro Miura: Berserk 39. (angol)

Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a világ legcinikusabb Berserk fanja. Bevettem a fejembe, hogy milyennek kellene lennie, és amikor valami mást kezd csinálni, vehemensen tiltakozom ellene, de olvasok tovább. Sose tettem túl magam a varázslat bevezetésén se. Szerintem elvette a csaták élét, mert bármikor kitalálhatnak valami asztrális gyógyítást, tündefegyvert vagy mágikus pecsétet, amivel megoldják a problémájukat.

Most meg itt vagyunk. A véres csataterektől, démonoktól eljutottunk Tündérországba, és amennyire nem tetszik ez, teljesen el vagyok ájulva Casca miatt, hogy végre elértünk ide, és fel fogják ébreszteni! Olyan, mintha a manga történeti minőségének két véglete szerepelne egyszerre a kötetben. El sem tudom képzelni, mekkora élmény lehet ez azoknak, akik már 29 éve olvassák a sorozatot. A kötet egy reményteli visszatérés a Berserk fő sztorijához, egyenesen felemelő!

mrszmotyi >!
Kentaro Miura: Berserk 39. (angol)

Ha értékeltem volna, mikor befejeztem ezt a kötetet, leírhattam volna, hogy sikerült megérkezni a jelenbe, de épp megnéztem, és már kijött egy újabb, a 40. kötet.

De nem hiszem (bár remélem), hogy a következő kötet sokkal közelebb vinne a megoldáshoz, hogyan fog Guts bosszút állni. Hiába erősödött és növeli erejét még tovább egy varázspáncél, szinte semmivel sem került közelebb Griffith legyőzéséhez. Griffith gyakorlatilag megközelíthetetlen, lassan az egész világ ura lesz, de igazi erejét még meg sem kellett mutatnia.
Lehet, hogy valamelyik, a varázslat által elérhető asztrális síkon mutatkozik majd valamiféle esély Gutsék győzelmére?


A sorozat következő kötete

Berserk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kanoko Sakurakoji: Black Bird 1.
Kohta Hirano: Hellsing 1. (angol)
Takahiro: Akame ga KILL!! 1.
Kugane Maruyama: Overlord 8.
Atlus: Persona 3 7.
Takahiro: Akame ga KILL! ZERO 1.
Gou Tanabe – H. P. Lovecraft: H. P. Lovecraft's The Hound and Other Stories
Kugane Maruyama: The Caster of Destruction
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.
Kaori Yuki: Grand Guignol Orchestra 4.