Berserk ​10. (angol) (Berserk 10.) 8 csillagozás

Kentaro Miura: Berserk 10. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Warrior supreme Guts has returned, and just in time to save the weakened Band of the Hawk from certain destruction…and to form an intimate bond with the beautiful warrior Casca. But job one is to find a way to free Griffith, the Hawks' leader, from the dank dungeons and 'round-the-clock tortures of the Hawks' former benefactor, the King of Midland. But while the flayed and starved Griffith may be in isolation, he is not alone. Horrors beyond imagination await Guts and the Hawks in the catacombs, and those who die may just be the lucky ones!

>!
Dark Horse, Milwaukie, Amerikai Egyesült Államok, 2006
240 oldal · ISBN: 9781593073312

Kiemelt értékelések

TiaManta>!
Kentaro Miura: Berserk 10. (angol)

Nem gyakran mondok ilyet, de… Casca és Guts olyan édesek együtt, nagyon jól összeillenek. Nincs még egy pár akikek jobban kívánnám a boldogságot. Főleg ennyi szenvedés után, akik jobban megérdemelnék.
Továbbá az animében egy félbe vágott esemény, itt szerencsére folytatódik. Bár semmiképp sem boldogabb, de még ennyinek is örülhetünk. Főleg ami ezután jön.
És ami a hatalmas lyuk alján van… sejtet valamit, ami a múltban történt.

Ms_Mississippi>!
Kentaro Miura: Berserk 10. (angol)

Tudom, tudom nem én vagyok a közönség, sose voltam nagy mangás vagy animés, de úgy gondolom attól még az ember élvezheti, és tényleg bizonyos aspektusait szeretem, a rajzokat, a világot az akciót, például szuper ijesztő volt néhány rész ebben a kötetben is, de most kicsit félre rakom a következő dolgok miatt:
– Miért szereti ennyire mindenki Griffithet? Borzasztó alak. És nem Guts hibája, hogy az lett vele ami, semmi köze hozzá.
– A hercegnő gyengeelméjű. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy az átlagosnál többet olvasok nonfiction history-t, főleg középkort és kora újkort, de egyébként is itt Charlotte annyira fájdalmasan buta, és semmiben sem viselkedik úgy, ahogy a rangja megkövetelné. Itt próbálják mondani, hogy haj de sokat változott, mert tudott egyet hazudni ,meg eltépte a szoknyáját, de szerintem még csak nem is a jó helyen tépte el, hogy rendesen fusson… Mindegy. Borzasztóan idegesít, hogy az a tipikus tehetetlen, butácska, hercegnőtípus, ami pedig nem indokolt, főleg azt nézve, hogy ő lenne a trónörökös.
– A ruhák! Azok az átkozott ruhák még mindig.


A sorozat következő kötete

Berserk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kanoko Sakurakoji: Black Bird 1.
Kohta Hirano: Hellsing 1. (angol)
Takahiro: Akame ga KILL!! 1.
Kugane Maruyama: Overlord 8.
Atlus: Persona 3 7.
Takahiro: Akame ga KILL! ZERO 1.
Gou Tanabe – H. P. Lovecraft: H. P. Lovecraft's The Hound and Other Stories
Kugane Maruyama: The Caster of Destruction
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.
Kaori Yuki: Grand Guignol Orchestra 4.