Long ​Shot (Hoops 1.) 8 csillagozás

Kennedy Ryan: Long Shot Kennedy Ryan: Long Shot

A Standalone FORBIDDEN LOVE SET IN THE EXPLOSIVE WORLD OF THE NBA…

Think you know what it's like being a baller's girl?
You don't.
My fairy tale is upside down.
A happily never after.
I kissed the prince and he turned into a fraud.
I was a fool, and his love – fool's gold.

Now there's a new player in the game, August West.
One of the NBA's brightest stars.
Fine. Forbidden.
He wants me. I want him.
But my past, my fraudulent prince, just won't let me go.

>!
Tantor Media, 2018
ASIN: B07G3GC8V3 · Felolvasta: Sean Crisden, Jo Raylan
>!
460 oldal · ASIN: B07BLZ7S7T

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

August West · Iris DuPree


Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Kennedy Ryan: Long Shot

Wow. Őszintén mondhatom, hogy hihetetlenül meglepett ez a könyv. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy valami ennyire felkavaró és mellbevágó történetet fogok olvasni.

Iris és August az egyetemi nemzeti kosárbajnokság előestéjén találkoznak egy bárban, és ez egy olyan alkalommá válik, amely örök nyomot hagy mindkettőjük életében. Átbeszélgetik az éjszakát, és érzik, hogy egy kivételes dolog van kialakulóban közöttük, de sajnos az idő és a sors nem áll az oldalukon, és amikor lejár az idejük, el kell engedniük egymást. August és Iris története ettől ponttól külön folytatódik, két szívfájdítóan rögös úton.

Ez egy erőteljes és nagyon sok mondanivalót tartogató könyv volt, és egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyire komoly témákat fog érinteni a történet. Volt, hogy legszívesebben átlapoztam volna fejezeteket, annyira megdöbbentő és felkavaró volt. Nagyon tetszett az írónő stílusa, a karaktereket is megkedveltem, és igazából az is tetszett, ahogy kicsit meseszerűen az írónő nagyon éles kontrasztot állított egy-egy szereplő között, hiszen a „jó” és a „rossz” határozott ellentéte fontos eleme volt a történetnek spoiler

Összességében kiemelkedő volt ez a regény, és az év egyik nagy meglepetése volt számomra, azonban jó ha az olvasó előre felkészül arra, hogy nem egy könnyed történetet vesz a kezébe.

2 hozzászólás
Everglow P>!
Kennedy Ryan: Long Shot

Sok mindent láttam, volt szerencsém kemény pszichothrillerekhez, de azt nem hittem volna, hogy végül egy NA fogja kishíján a vesztemet okozni. Oh, dehogy, véletlen sem olyanok, amikben emberrablók, gyerekbántalmazók, szellemlányok (!), nőket gyantába záró spoiler 9 bandába tömörült szekrényajtó, akik szeretik a mostohatesójukon kitölteni a bosszújukat, vagy késsel rohangáló, félőrült, ön,- és közveszélyes nőszemélyek szerepelnek, hanem egy szimpla, ám remekül megírt, nyomokban kosárlabdát tartalmazó spoiler ami az elején undorítóan vattacukros álomnak tűnik. Az elején.

(…) A Long Shot nem váltja meg a világot, nem lesz tőle szuperhős az ember, ez nem Amy Harmon, Tillie Cole, vagy éppen CoHo. Amit azonban úgy elért, hogy hajszálnyival lemaradt ez utóbbiak mögött, bőven elég. Nem kell feltétlen mindig csak a „nagyokat” olvasni, érdemes kacsintgatni másfelé is, mert óriási kincsekre lehet találni. Szívből ajánlom romantikusoknak, mélyebb – de nem nagyon mély – gondolatokat keresőknek, a műfajban értékes és minőségi könyvre vágyóknak, meg mindenkinek, aki egy jót szeretne olvasni. Csont nélküli 5*.

https://chroniclesofabookshelf.blogspot.com/2018/09/ken…

3 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Kennedy Ryan: Long Shot

Kennedy Ryan nekem már bizonyított, a Grip című sorozata is sokkal több volt egy sima, romantikus történetnél, de a rasszista szemétládáknál van rosszabb; az egyikük neve Caleb Bradley.
Több Figyeltem értékeléséből sejtettem, hogy nem lesz egyszerű elolvasni (esetemben végighallgatni) a könyvet. Lelkileg megterhelő, idegileg kiborító volt. Néha nehezere esett rákoppintani a Play gombra, mert minden olyan perc, ami Iris spoiler részletezte, borzalmas és sokkoló volt. A spoiler gomb alatt nincs gigantikus spoiler, a könyv egyik fő témáját árulja el, hiszen mint írtam, ez több egy tipikus romantikus történetnél. Fontos és súlyos témát dolgoz fel.
August West az említett rohadt szemétládának a szöges ellentéte volt. Türelmes, kedves, jószívű, nemes, figyelmes. Kordában tartotta heves érzelmeit. Egyetlen találkozás és ártatlan beszélgetés után érezte, hogy Iris tökéletes lenne számára…
Több elismert díjat is besöpört a könyv és szerintem mindegyiket megérdemelte. Én mégsem tudom öt csillagal jutalmazni, mert egyes részeit kínszenvedés volt hallgatni. Bevallom, örülök, hogy túl vagyok rajta.

>!
Tantor Media, 2018
ASIN: B07G3GC8V3 · Felolvasta: Sean Crisden, Jo Raylan
Enikő_Darai_Enii P>!
Kennedy Ryan: Long Shot

Becsapós ám ez a borító! Azt hinné az ember, hogy valami jó kis sportos románcot kap, erre a fél könyv gyakorlatilag egy pszichotriller. Nem mondom, élveztem (már amennyire egy ilyen témát feldolgozó könyvet lehet), de teljesen váratlanul ért.
Szerintem nem nagy spoiler, ha elárulom, a könyv nagy része a kapcsolaton belüli bántalmazást, nemi erőszakot dolgozza fel. Ennek áldozata pedig természetesen nem más, mint a főhősnőnk, Iris. Miért nem lép ki a kapcsolatból? Miért nem menekül el? – kérdeznénk mi. Azért, mert van a párjától egy kislánya, akiről gondoskodnia kell, márpedig az anyagi fedezet nélkül nem megy. Hiába van pénze, kártyája, ha egyszer azt letiltották. Mehetne a családjához, barátokhoz… HA nem fenyegette volna meg Caleb mind őt, mind a hozzátartozóit, hogy tönkreteszi őket. Ezért nem tud hát mit tenni. Borzasztó volt olvasni, hogy Caleb milyen szörnyűségekre volt képes. Elborult elme, dühkezelési problémákkal, birtoklási vággyal.
Ebben a közel sem tündérmesében bukkan fel a már-már hősként aposztrofálható August, aki megmenti a „hercegnőt”. Nála jobb és kitartóbb férfit nem is kívánhatna Iris. Nem csak, hogy elfogadja a lelki sebeit és nem erőlteti a témát, de ráadásul még Iris lányát is a sajátjaként szereti.
Összességében tehát jó véget ért a történet, ám nem kevés lelki megrázkódtatást élt át a főhősnőnk és általa mi is ahhoz, hogy ez elkövetkezhessen. Bár mindenki megkapná ugyanígy a maga happy-endjét.
Nehezen emészthető, de olvasmányos regény. Kennedy Ryan-en ezek után biztosan rajta tartom a fél szemem, mert megmutatta, hogy nem hiába tartjuk számon ismertebb íróként.

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Life doesn’t always deliver on its promises, and some dreams taste sweetest before they come true.

Kapcsolódó szócikkek: August West
Szilvi00 P>!

If you were mine, Iris, there would be no doubt what position you’d hold in my life. You’d be center.

Kapcsolódó szócikkek: August West
Szilvi00 P>!

“The heart speaks in whispers.”
Corinne Bailey Rae

Szilvi00 P>!

Your soul is yours. Your heart is yours. Your body is yours. Yours to keep and yours to share.

Szilvi00 P>!

There’s an X factor in sports, probably in life, that doesn’t show up in stats sheets or on scoreboards. Jordan had it. Kobe had it. It’s that “I will not be stopped” killer instinct. When a player has that, he’ll strap the whole team to his back if that’s what it takes to win.
That killer instinct blares from every pore of August West.

Kapcsolódó szócikkek: Iris DuPree
Szilvi00 P>!

HALFTIME
“She remembered who she was
and the game changed.”
--Lalah Delia

Szilvi00 P>!

If I ever see Iris again, I’ll walk the other way.
Who am I kidding? In that charged moment Iris and I shared tonight, I couldn’t even look away. What makes me think I could walk away from her?
And that makes me a fool so many times over I lose count.

Kapcsolódó szócikkek: August West
Szilvi00 P>!

I’m sure that by the end of my life, I, like most people, will have a stack of regrets and “wish I hads,” but Iris DuPree won’t be one of them. Even if things don’t ultimately go the way I’d like them to, I won’t regret trying.
She’s too worth it.

Kapcsolódó szócikkek: August West
Szilvi00 P>!

I kiss him like the world might end tonight because I’ll never take this for granted. Not his kindness, when I’ve known cruelty all too well. Not his tenderness, when I’ve been handled roughly in the past. Not his love, when I’ve been possessed and owned and mistreated.

Kapcsolódó szócikkek: Iris DuPree
mani12 P>!

Hope is the gap between what if and what is, but you have to fill that gap with a lot of hard work.


A sorozat következő kötete

Hoops sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Donovan: Barely Breathing
Tillie Cole: Raze
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Erin Watt: Broken Prince
Bethany-Kris: Deathless & Divided
Dot Hutchison: The Butterfly Garden
T. M. Frazier: The Dark Light of Day