Hook ​Shot – Horogdobás (Dobd rá! 3.) 173 csillagozás

Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

MÉLY ​ÉRZELMEK ÉS ROMANTIKA A PROFI

KOSÁRLABDA ÉS A DIVAT VILÁGÁBÓL.

Elvált vagyok. Egyedülálló apa. Egy vesztes csapatba igazoltam.
Megcsaltak, elárultak, kiszolgáltatottá tettek.

Tökéletes életem az arcomba robbant, és még mindig szedegetem a darabjait.

Ő az utolsó, akire most szükségem van.

Egy vadvirág. Egy vihar. Egy nő, akinek nem tudok ellenállni.
Lotus DuPree az első pillanattól fogva, amikor találkozott a tekintetünk, felért egy gyomron rúgással, és lenullázta a terveimet.
Megesküdtem magamnak, hogy többé egy nőben sem fogok megbízni, de még sosem vágytam úgy senkire, mint Lotusra.
Nem szerepelt a terveim között, de muszáj vállalnom ezt a kockázatot.

Egy harcos. Egy kosaras. Akit mindenki csak Gladiátornak hív.
Kenan Ross jó illatúan és sármosan vonult be az életembe, és abban a pillanatban elakadt tőle a lélegzetem, hogy megláttam.
Ő az utolsó, akire most szükségem van.

Most… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
504 oldal · ISBN: 9789635970872 · Fordította: Rácz Kata
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
504 oldal · ISBN: 9789635970889 · Fordította: Rácz Kata
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
504 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635970308 · Fordította: Rácz Kata

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Kenan 'Gladiator' Ross · Lotus DuPree


Kedvencelte 17

Most olvassa 8

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 91

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Illatos_Hópehely>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Azt hittem a harmadik részhez érve elfárad a történet, de szerencsére nem.
Kenan történetére már akkor kíváncsi voltam, amikor az első részt olvastam, de az én képzeletemben egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a borító modell. :)
Ő és Lotus jó kis párost alkottak :)
Sejtettem, hogy lesz valami dráma a végére, de azt gondoltam, hogy Bridget fog belerondítani a kapcsolatukba.

bodor_regina>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Az biztos, hogy a sorozat legjobb része eddig, de még ez sem volt igazán jó.
Nem értem miért, mert Lotus az első részben nagyon különlegesnek tűnt és olyan aura lengte körbe, annyira jól hozta ezt a vudu dolgot, itt pedig csak bizar volt és furcsa.
A romantikus szál sem volt sajnos erős, ez a volt feleséges válós dolog nagyon bezavart. A közös lányuk pedig engem sokszor idegesített, főleg az elején. Ahhoz képest, hogy 14 éves volt gyakran egy 7-8 éves szintjén állt..
A cselekmény pedig ezen felül is klisés volt. Megvolt a spoiler
Ez rám már nem hat, és leszokhatnának erről a romantikus könyv írói..

belle_ P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Azt kell, hogy mondjam, ez a sorozat a harmadik részére forrta ki magát teljesen. Az első rész eléggé megrázó volt, a második nem igazán nyerte el a tetszésemet, de ez a rész mindenért kárpótolt.
Lotust az első részből ismerhetjük, Iris unokatestvére, akinek egy nagy gyermekkori traumával kell együtt élnie, ami sok hosszú év után egyszer csak újra belerondít az életébe. Kenan szingli apukaként és híres, sikeres kosarasként tengeti a napjait, és éppen túl van egy viharos váláson. És ahogy már az előző részekből érzékelhettük, ő már rég szemet vetett Lotusra, és a haditerve, hogy becserkészi a lányt egyre inkább elérhetőnek látszik.
Nagyon tetszett a történetben, hogy Kenan Lotus társaságában milyen közvetlen, és nyílt pasivá változott, miközben mindenki úgy vélekedik róla, hogy mennyire zárkózott egy ember. Talán a három páros közül köztük éreztem a leginkább a dinamikát és azt a fajta biztonsági és bizalmi kapcsolatot, ami kell egy jól működő kapcsolatba.
Lotus gyógyulásáról is felemelő volt olvasni, és az a megvalósítás is tetszett, hogy nem a tökéletes férfira várva akarta az írónő meggyógyítani Lotust, hanem a nő a saját kezébe vette a dolgokat, és egyedül nekivágott a felépülésnek.
Az írónő Simone-t is, Kenan lányát is nagyon jól ábrázolta és az ő viszonyát az apukája új kapcsolatához. spoiler
August és Iris feltűnésének is nagyon örültem, hiszen jó tudni, hogy az ő életük a sok rossz után felfelé ívelő jövőbe torkollott. És ha már August karakterét imádtam remélem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy Kenannal ugyanarra a szintre kerültek.
Voltak hullámvölgyek ebben a sorozatban, de összességében elégedett vagyok az írónő munkájával, és azzal, hogy nem csak megírt egy trilógiát, hanem nagyon fontos témákkal is foglalkozott közben.

B_Kittina>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Nagyon hullámzó volt a sorozat számomra.
Az első rész hárompontos , a másodikat szinte nem is tudtam hova tenni, és ez a rész ismét egy olyan témát dolgozott fel, amiről sokan nem beszélnek.
Ez nem egy könnyed, romantikus történet off. Volt ebben a könyvben minden, csak könnyedség nem:spoiler
Tetszett ez a rész is!
Mindenképpen fogok még olvasni az írónőtől,ha lesz lehetőségem. :)

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
504 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635970308 · Fordította: Rácz Kata
zuna19 >!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Még januárban kezdem el a sorozatot, de fel kellett az olvasottakat dolgoznom. Így kicsit késve írok értékeléseket.
Bevallom, hogy egyik rész sem tetszett. Talán ami jobban meghatott az az 1. rész brutalitása.
Jó volt, hogy August és Iris is benne volt ebben a részben. Örülök, hogy befejeztem végül ezt a trilógiát. Elég sokszor megfordult a fejemben az olvasása közben, hogy kell ez most nekem? De egy kis kitartás nem árt. A sok pozitív értékelés is ösztönzött. De tény, hogy nálam ez nem lesz újraolvasós.

Hópárduc P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Igazából hozta az előző két rész formáját.
Nekem túl hosszú volt ez a könyv.
A szereplők sem érintettek meg annyira. Azt reméltem, hogy a múltbéli életekről több minden kiderül. Sajnos, nem sok sikerült. Érintőleges volt Kenan és Lotus részéről is. Valahogy többet vártam.
A vudus rész nekem sok volt….
Bridget szenvedése, nem értettem miért ilyen gonosz. Sajnos a kislány, Simone sem lett szimpatikus.

Viktória_Erdei P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Pár véleményt olvastam a könyvről, egy kicsit félve kezdtem neki. De kellemesen csalódtam. Furcsa, de egyáltalán nem tűnt úgy, hogy ez egy 500 oldalas könyv. Egyszerűen olvastatta magát. Kenan fantasztikus apa, Bridget viszont inkább törődik azzal, hogy nincs együtt Kenan-nal és vissza akarja szerezni, mint a lánya lelki világával. A vége felé kaptunk 2 olyan jelenetet, amikor aggódhatunk 2 szereplőért.
Tetszett ez a sorozat, biztosan újra fogom még olvasni.

Paulina_Sándorné P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Összességében tetszett a történet. Nagyon idegesítő volt Bridget személye, ő nekem nem hiányzott volna, ha jobban háttérben marad. Simone hát, aláírom, hogy kamasz, de akkor is sokszor nagyon ovis szinten viselkedett. Kenan-t imádtam, jó stílus és szöveg. Lotus néha fura volt nekem, bár nagyon érdekesnek találom a vudut és a hozzá kapcsolódó világot. Imádtam Kenan és Lotus kapcsolatát, a kémiát köztük. A vége tetszett.

ancineni P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Számomra ez a rész ezüstérmes a sorozatból.
Tetszett, ahogy Lotus és Kenan felelős felnőttként viselkednek. Mégis a tagadhatatlan vonzásnak a végén Lotus sem tud ellenállni. Mindketten stabil, kitartó, ambiciózus emberek.
Kenan személyisége nagyon szimpatikus volt, apaként jelesre vizsgázott, de szerintem túl megengedő volt a volt feleségével szemben. Tetszett a kitartása, ahogy rendületlenül próbálta megszerezni Lotust.
Persze Lotust is meg tudtam érteni, hogy először a saját életében akart rendet rakni. A túlságosan fájdalmas és traumatikus gyermekkora adott neki elég feldolgozni valót.
A kémia remekül működött a főszereplők között, érzéki jeleneteket olvashattam.
A cselekmény során folyamatosan hatással vannak egymásra, alakítják egymás személyiségét, pozitív irányba változnak. A kevés misztikus aláfestés tovább színesítette a történetet. Tartalmas olvasási élményt adott a regény, sok-sok érzelemmel.

bemese05 P>!
Kennedy Ryan: Hook Shot – Horogdobás

Ajjaj, August helye megingott a dobogó legfelső fokán….
Ezt a részt is imádtam, pont mint az elsőt! off
Már az első részben is amikor Kenan és Lotus találkoztak, csak úgy izzott köztük a levegő! De ebben a részben csak úgy szikráztak a lapok, őrületes volt! Imádtam ahogyan imádják egymást :D Nagyon tetszett Kenan csodálata, főleg, h még csak nem is akarta titkolni! Lotust pedig teljesen megértettem, h miért menekül, de nagyon örülök, h beadta a derekát! Az első csókukban még én is elvesztem, nemhogy ők :D A kémiát csak 5*-al tudom értékelni és nem az erotikus részek miatt! Annyira tetszett a vudus rész benne, engem teljesen lenyűgözött ez a világ :) Nagyon jó volt, h visszatért a drága August és Iris is, jó volt olvasni róluk! Kenan egy álom, ahogyan Lotus is sokszor gondolt rá! Fantasztikus az a türelem és szeretet ahogy Lo felé közeledett úgy, h akkor még semmit sem tudott! Nagyon megérdemlik egymást! Sajnálom, h vége lett a sorozatnak! Nagyon szerettem! Bár az első rész tönkre tett,de imádtam! A második egy kicsit lagymatag lett, a 3. pedig tökéletes volt! ☺️


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Ez csak egy csók. Gyors lesz, ártalmatlan, és seperc alatt túl leszünk rajta.
Megtévesztően biztos kézzel megragadom az üveget, és színültig töltöm a poharamat. Felé csúsztatom az üveget, anélkül, hogy akár egyszer is ránéznék. Lehet, hogy a kezem biztosnak tűnik, de belül vibrálok. A haragtól. Az idegességtől. Basszus, ezt csak magamnak merem bevallani, és megesküszöm magamnak, hogy ezt senkinek sem mondom el – vibrálok az izgalomtól.

Könyvmolyképző KU>!

– Mint egyik barát a másiknak – szólal meg nyers és rekedt hangon –, hihetetlen illatod van.
Amikor elhúzódik, hogy ismét a szemembe nézzen, a sóvárgás és vágyakozás hálójában találjuk magunkat. Nem ismerem ezt a férfit, és ő sem ismer engem, de a testünk ismeri egymást.

Könyvmolyocska1 >!

Abban a hitben nőttem fel, hogy az ég beszél hozzám.

(első mondat)

nypiro P>!

Introvertált vagyok. Az emberek nem tartoznak azok közé a dolgok közé, amelyek feltöltenek. Szeretek egyedül lenni.

Kapcsolódó szócikkek: Kenan 'Gladiator' Ross
Könyvmolyképző KU>!

Könyörgő szemmel fordulok anyám felé.
– Mama, kérlek, ne hívd a zsarukat! – Rámeredek Ronra. – Csak küldd el innen!
Anyám megdermed a szavaim hallatán, és tanácstalanul néz rám meg a férfira, aki bántott, mintha olyan nehéz lenne a választás.
– Küldd el, Mama! – könyörgök ismét. – Légyszi, nem kell beszélnünk a zsarukkal. Csak küldd el!
– De Lotus, mi… – Megnyalja az ajkát. – Mindannyiunknak kell egy kis idő, hogy kiderítsük, mi történt.
– Mama, én tudom, mi történt – tiltakozom. – Megerő…
– Lotus! – Mama hangja pengeként vág közbe. – Ne mondj ilyet!
– De ezt csinálta – zokogom bele Iris hajába. – Ezt csinálta.
– Talán egy időre el kéne menned valahova – jegyzi meg Mama, kerülve a tekintetemet. – Amíg le nem csillapodunk mindannyian.

Kapcsolódó szócikkek: Lotus DuPree
nypiro P>!

Néha beleszakad a szívünk abba, hogy helyesen cselekszünk. Attól, hogy tudjuk, az a helyes döntés, még nem fáj kevésbé.

Kapcsolódó szócikkek: Lotus DuPree
ancineni P>!

– Kik a kedvenc játékosaid?
– Big O, nyilván.
– Én is nagy rajongója vagyok a Nagy O-nak – mondja pléhpofával és pimasz szemmel.
Beletelik pár másodpercbe, mire összerakom, és attól, hogy elképzelem Lotust egy orgazmus közepén, félrenyelem a babot.

160. oldal

BarbyMalik0112 P>!

– Azt hiszem, te azok közé tartozol, akik csak egyszer és igazán szeretnek.

438. oldal

nypiro P>!

– Rózsaszín vattacukorszínű felhők – suttogja. – Amik elkergetik a szomorúságot.

Kapcsolódó szócikkek: Lotus DuPree
Vivusz96 P>!

És azt akarom, hogy egészben felfaljon. Ne finomkodjon velem.
Ne apró falatokban haladjon. Egyetlen kiéhezett nyeléssel fogyasszon el, mert erre vágyom.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Nagy játékos
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Érzéki játék
L. J. Shen: A szégyentelen
Colleen Hoover: Verity
L. J. Shen: Scandalous – A Néma
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet