The ​Room Mate (Roommates 1.) 14 csillagozás

Kendall Ryan: The Room Mate Kendall Ryan: The Room Mate

A ​new roommates-to-lovers standalone novel from New York Times bestselling author Kendall Ryan.

The last time I saw my best friend's younger brother, he was a geek wearing braces. But when Cannon shows up to crash in my spare room, I get a swift reality check.

Now twenty-four, he's broad shouldered and masculine, and so sinfully sexy, I want to climb him like the jungle gyms we used to enjoy. At six-foot-something with lean muscles hiding under his T-shirt, a deep sexy voice, and full lips that pull into a smirk when he studies me, he's pure temptation.

Fresh out of a messy breakup, he doesn't want any entanglements. But I can resist, right?

I'm holding strong until the third night of our new arrangement when we get drunk and he confesses his biggest secret of all: he's cursed when it comes to sex. Apparently he's a god in bed, and women instantly fall in love with him.

I'm calling bullshit. In fact, I'm going to prove him wrong, and if I… (tovább)

>!
ASIN: B01N6VH2Z6 · Felolvasta: Ava Erickson, Jeremy York
>!
322 oldal · ASIN: B01NADGYBU
>!
CreateSpace, Washington, 2017
322 oldal · ISBN: 9781539495833

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Cannon Roth


Kedvencelte 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Kendall Ryan: The Room Mate

Ismerős az a sztori, amikor a lány a bátyja legjobb barátjába szerelmes persze viszonzatlanul? Aztán évek múlva, amikor újra találkoznak hopp, pattognak a szikrák?
Nos képzeljétek el ezt fordított helyzetben. Connor gyerekkorában, pattanásos kis kockaként a nővére legjobb barátnőjébe volt szerelmes. Tíz év múlva Connor egy szexis orvostanonc, aki után döglenek a nők. Szívességből az a bizonyos lány két hónapra befogadja, és kezdődhet is a tűziijáték.
Még nem olvastam idáig semmit Kendalltől, de ez a sztori elég aranyos volt. Semmi extra, csak humor, romantika, egy kis dráma és egy dögös doki. Persze időnként idegesített a csaj bizonytalansága, senki sem gondolatolvasó, de összességében jól szórakoztam.

Szilvi00 P>!
Kendall Ryan: The Room Mate

Egy érzelmileg kimerítő regény után úgy gondoltam, lazításképp végre olvasok valamit Kendall Ryan-től. Dögös pasik és kockahasak tengere fogadott, amikor felkerestem az írónő honlapját. Végül azért esett erre a könyvre választásom, mert… Inkább hagyjuk! :D
Ami tetszett a könyvben és ami jó szórakozást garantált: könnyed és nagyon szexi volt a hangulata. Nem sok agyalást igényelt. Olyan szívdöglesztő orvostanhallgatóhoz volt szerencsém, akiről csak könyvekben olvas az ember lánya. Illetve én nagyon szeretem, ha a párosunk kapcsolata egészen a gyerekkorig nyúlik vissza. Ami kevésbé tetszett: Paige átlagosnál is átlagosabb karaktere. Két olvasás közt, egyszer sem éreztem azt, hogy „alig várom, mi fog történni” vagy „de nehéz letenni.”, de semmi baj! Pont azt kaptam, amit vártam és amire most szükségem volt!

felícia97>!
Kendall Ryan: The Room Mate

Jaj de jó volt! Nekem legalábbis nagyon tetszett. :) Kendall Ryan neve eddig se volt teljesen ismeretlen számomra de valahogy sose éreztem a késztést hogy olvassak is tőle, aztán a frissben feljött ennek a könyvnek a borítója ami nyálcsorgatás a köbön úgyhogy muszáj volt megnéznem a fülszöveget is,és hát mit is mondjak? Szerelem volt első látásra. :D Semmi olyan nincs ebben a könyveben amit nem írtak már meg százszor,sőt tele van klisé hegyekkel ,ebből kiindulva nem meglepő hogy semmi újat nem tudott adni számomra,de lássuk be néha igenis szükségünk van ilyen történetekre.Egyszerűen jót tesznek az ilyen sztorik az ember lelkének,mert egyszerre humorosak,romantikusak és bár előre kiszámítható a befejezés valahogy mégsem tudod levakarni a vigyort az arcodról olvasás közben.Nagyon jókor talált rám a könyv,és legnagyobb örömömre pikk-pakk sikerült kihúznia egy depresszívebb spirálomból.Élveztem olvasni,teljesen kikapcsolt és az olvasás idejére gond nélkül elfelejtettem a rám váró feladatokat,éppen ezért szinte le se tettem a kezemből. :) Rátérve a történetre hősnőnk Paige kellemetlen helyzetbe kerül mikor barátnője megkéri,hogy egy időre szállásolja el az orvostan hallgató öccsét Cannon-t,akivel anno együtt nőttek fel.De mivel évek óta nem találkoztak Paige-t nem kis meglepetésként éri a jóképű és határozott srác aki megjelenik a küszöbén és képtelen róla levenni a szemét. Cannon viszont évek óta ábrándozik nővére legjobb barátnőjéről így borítékolható hogy nem lesz olyan egyszerű az az együtt lakás…. :D Tetszett a sztori felépítése,örültem hogy bár a konfliktusokat nem nélkülöztük,nem mentünk át felesleges drámázásba.A korkülönbséges történetek meg a gyengéim,pláne ha még titkolni is kell a szereplőknek a kapcsolatukat.Paige szerethető és kedvelhető szereplő,akitől szerencsére nem akartam falra mászni.Teljesen átlagos női hős akivel könnyű azonosulni,és az esetek többségében abszolút értettem a döntéseit is.Cannon meg hát szexi,kicsit mocskos szájú, ugyanakkor gondoskodó és a szeretteiért mindent megtesz.Persze az egója és a magabiztossága néha túl lép az egészséges határon de annyi baj legyen. :D Imádtam az ő karakterét,és nem egyszer elábrándoztam arról,hogy bárcsak ilyen orvosom lehetne nekem is. :) Egy szó mint száz pontosan azt kaptam amit vártam,talán egy picit még felül is múlta az elvárásaimat,és bár nem egy világmegváltó történet bátran ajánlom azoknak akik egy könnyed kikapcsolódásra vágynak. Ezek után pedig tuti hogy nem ez volt az utolsó könyvem Kendall-tól. :)

4 hozzászólás
Iloonka>!
Kendall Ryan: The Room Mate

Először is szeretném tudni, ha valaki olvasta már a magyar változatot, az elmondaná, hogy mire fordították le Cannon becenevét, a Cannonballt? :))

Hát ez tényleg limonádé volt, főleg itt a végén, az utolsó fejezeteket bedaráltam. Nem voltak magasak az elvárásaim, azt kaptam, amit vártam. Igazából a magyar változata keltette fel az érdeklődésemet (megtetszett a borító, sokkal jobban bejön, mint az eredeti. :D), de ha még az angolos kihívásnál el akarok valamit érni, akkor mondom, jobban járok ezzel.

Igazából egy sablon témát egy új verzióban dolgoz fel, én legalábbis még olyan könyvvel nem találkoztam, hogy a a nővérbe habarodik bele az öcs, ugye ez fordítva szokott lenni. Tetszett, hogy azért némi újítást hozott, habár a sablonja ugyanaz maradt. A kivitelezés olyan „éppen elmegy" körül mozgott, de mindenképp olvastatta magát a történet, ami azért dobott rajta.

A karakterek kedvesek és aranyosak, de fel nem tudnék sorolni egy konkrét jellemvonást, talán ez az, ami úgymond kissé zavart, mert így eléggé ellaposította a sztorit is. Pedig még a legunalmasabb sztorit is fel tudja dobni egy egyedi karaktert.

Egy napos (az én esetemben heteken át tartó pár perces) olvasmánynak kiváló, nem kell semmin se agyalni.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

The heart was a strange and amazing muscle. You couldn’t live or love without it, but most people didn’t think about it often. Didn’t think about the steady, faithful organ that beat one hundred thousand times a day.

Kapcsolódó szócikkek: Cannon Roth
Naiva P>!

Sometimes there are no second chances. Sometimes it’s now or never.

Naiva P>!

If we don't try, we’ll never know.

Kapcsolódó szócikkek: Cannon Roth
Naiva P>!

Most people probably didn’t know that a woman’s heartbeat was faster than a man’s by about eight beats per minute, or that its four chambers pumped blood to every cell in the body except for the corneas.

Kapcsolódó szócikkek: Cannon Roth
Naiva P>!

Yet it could be a pesky little nuisance at times. Making us feel things we didn’t want to, say and do things we’d never planned on.

Kapcsolódó szócikkek: Cannon Roth
Iloonka>!

She placed one hand on my shoulder and gave me a small smile. “Don’t look back. If Cinderella had gone back for her shoe, she wouldn’t be a princess today.”

tamaa_ra>!

The heart was a strange and amazing muscle. You couldn’t live or love without it, but most people didn’t think about it often.


A sorozat következő kötete

Roommates sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Reilly: Bound by Vengeance
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Karina Halle: The Play
S. C. Wynne: Arsenic and Old Lies
Abby Jimenez: The Friend Zone
Penelope Bloom: Her Cherry
Penelope Ward: Gentleman Nine
Jennifer Probst: Searching for Someday
Monica McCarty: The Arrow