The ​House Mate (Roommates 3.) 6 csillagozás

Kendall Ryan: The House Mate Kendall Ryan: The House Mate

What’s sexier than a bad boy? A bad ass man who’s got his shit together.

Max Alexander is nearing thirty-five. He’s built a successful company, and he’s conquered the professional world, but he’s never been lucky in love. Focusing so much time on his business and raising his daughter, adulting has come at the expense of his personal life.

His social skills are shit, his patience is shot, and at times, his temper runs hot.

The last thing he has time for is the recently single, too gorgeous for her own good young woman he hires to take care of his little girl. She’s a distraction he doesn’t need, and besides, there’s no way she’d be interested. But you know what they say about assumptions?

This is book 3 in the Roommates series, but each can be read as a complete standalone, as they feature new couples.

>!
308 oldal · ASIN: B06XCPBC2V
>!
CreateSpace, Washington, 2017
306 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781542506397 · ASIN: B06XCPBC2V

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

felícia97>!
Kendall Ryan: The House Mate

Tudtam én hogy nem szabad feladni a próbálkozást és lám igazam is lett! Vicces de sokszor azok a könyvek amikről az ember nem is gondolná hogy annyira tetszene neki azok lesznek csak az igazán kedvére valók.Továbbra sem volt semmi extra a történetben,hiszen tudjuk hogy kiszámítható a végkifejlet,nekem viszont kimondottan tetszett az ahogy eljutottunk odáig.Abszolút hozta az a sorozat első részének színvonalát.Meg voltak a kötelező elemek amik minden hasonló sztoriban ott vannak:nem kellett hiányolnunk a komolyabb gondolatokat sem,ugyanakkor kellően humoros volt.Három résznél a könyveben olyan jót nevettem hogy anyukám bejött a szobámba hogy lássa min szórakozok ilyen jól. :D Nagyon örültem hogy nem volt elkapkodott a történet és nem dobálóztak a szereplők mindjárt sírig tartó szerelmi vallomásokkal,igaz a vége kicsit túl ideális mint általában,de itt most úgy volt tálalva hogy ez egyáltalán nem zavart. Történetünk hőse az ex katona,jelenleg üzletember és nem mellesleg elkötelezettség fóbiás Max Alexander,aki egy egy este elég meglepő módon szembesül azzal hogy van egy kislánya,akit az anyuka egyenesen a nyakára sóz…A döbbent Max megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből és igyekszik jó apja lenni a kislánynak akiről eddig tudomása sem volt,de egyedül nem igazán boldogul,így elhatározza hogy sürgősen keres egy babysittert a baba mellé.Mikor viszont az életének meglehetősen zűrös időszakán túl lévő Addison megjelenik a hirdetésre hogy a kis Dylan bentlakásos gondozója legyen,egyikük se számít arra ez elsöprő vonzalomra ami kettejük között fellobban.Addison hamar megszereti a munkáját nem is beszélve Dylanről,és felmerül benne a kérdés hogy vajon egy kaland kedvéért ezzel a lenyűgöző férfivel hajlandó lenne kockára tenni mindent? Ilyen felvezetés után nem is csoda hogy ennyire bejött a könyv,és igazán elégedett voltam mindennel.Kellően szórakoztató volt és engem sikerült elvarázsolnia a történetnek.A szereplőket nagyon kedveltem,Addisonra egy rossz szavam se lehet belevaló csaj volt,ugyanakkor megfontolt és nem ugrott fejest a szituációba mérlegelés nélkül,és akkor még nem is említettem hogy mennyire jó volt olvasni a kis Dylan-al való kapcsolatának alakulásáról na és ugye persze a Max-el közös dolgokról. Kivételesen a férfi karakterrel is elégedett voltam.Max szimpatikus volt,meg volt benne minden aminek egy ilyen férfi hősben lennie kell ,és bár sokszor bizonytalan volt mégsem akartam fejbe csapni,mert elég hamar belátta a hibáit.A kémia is remekül működött a szereplők között és maradéktalanul átjött a lapokon.Tényleg nem lehet egy rossz szavam se,ha pedig a kedvenc vicces jeleneteimre gondolok még most is mosolyognom kell. :) Nagyon örülök hogy adtam még esélyt az írónőnek,mert megérte.Aki egy lightos és könnyed romantikusra vágyik annak bátran ajánlom. :)

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Roommates sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tara Sivec: Troubles and Treats
Penelope Bloom: Her Secret
Karina Halle: A Nordic King
Jana Aston: Right
Emma Chase: Sustained
Harloe Rae: Breaker
K. Bromberg: Driven
Lisa Kleypas: Smooth-talking Stranger
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Debbie Macomber: A Girl's Guide to Moving On