Szeretni ​mindenáron (Szeress és hazudj 4.) 54 csillagozás

Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

„Imádnivaló romantikus történet.” – Delighted Readers
„Újra és újra elolvasnám!” – Bookklovers
Egy látszólag ártalmatlan ígéret.
Egy lány, akit nem lehet elfelejteni…
Collins Drake életének minden egyes elemét az irányítása alatt tartja. Az üzleti ügyeitől kezdve a fizikai szükségleteinek a kielégítéséig… minden a parancsa szerint történik.
Így aztán nem volna szabad, hogy felborítson mindent, amikor egy nő jelenik meg a küszöbén, és emlékezteti egy ígéretre, amelyet tízévesen tettek egymásnak.
Mégis ez történik.
Mert Mia Monroe nem csupán a legjobb gyerekkori barátja volt, nem csupán az a lány, akivel elveszítette a szüzességét, és akit azóta sem látott, de ő az egyetlen, akit nem irányíthat. És Mia apránként darabokra szaggatja Collins alaposan kidolgozott terveit.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.

18 éven felülieknek!

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · ISBN: 9786155875892 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875793 · Fordította: Medgyesi Csilla

Kedvencelte 7

Most olvassa 6

Várólistára tette 77

Kívánságlistára tette 107

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Hópárduc P
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Nekem ez a rész nagyon tetszett! Nem volt benne nagy bonyodalom, de mégis kellemes olvasmány.
A történet aranyos, a szereplők szintén szerethetőek, szimpatikusak. Tetszett a mókázásuk, a családos találkozók. Nem volt csöpögős a könyv a romantikától. Erotikus részek is megfelelő hányadban voltak benne. :)
Jó lezárása volt a sorozatnak.

>!
Trice29 P
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Ez már nálam a tündérmese kategória, de még nem csordult túl a limonádé
Aranyosak voltak a főszereplők. Csíptem a nagy családi találkozókat. Szépen lezárták a sorozatot.

>!
Faythe P
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Nagyon vártam a könyvet, miután az első 3 részt olyan hamar kiolvastam. Nyaraláson vettem kézbe a könyvet, így kicsit lassabban végeztem vele, mintha itthon lettem volna.
Maga a történet tetszett, habár a végén már átment nyáltengerbe a sok romantika… Amíg Tatianna képben volt, addig megvolt a kis izgalom, de aztán úsztunk a nyálban…
Ettől függetlenül egy kellemes kis limonádé volt ez, de a szerkesztés csapnivaló. Simán át lehetett volna ezt még nézni, és akkor inkább jelenjen meg aug 30-án, ahogy az eredetileg volt is, nempedig fél hónappal korábban…
Csak példának okául: olyat leírni, hogy alaksori alagsori helyett… De úgy látom, hogy az elválasztással is igencsak meggyűlt a baj, mert a könnybe lábad kifejezést úgy választották el, hogy köny-nybe lábad… Aki kíváncsi, ez a 206.oldalon található. Aztán volt olyan is, hogy fiúnkkal, aminél a szövegkörnyezetből ki is derül, hogy egy gyerekről van szó, tehát a fiunkkal lett volna helyes… Sok olyan szó volt, ahol betűk maradtak ki, és ugyan helyesek voltak úgyis, de a szövegbe nem illettek bele. Át kellett volna olvasni tüzetesen a könyvet és nem egyből leadni mindenféle szerkesztés nélkül a nyomdába. Adjunk már ki igényes munkát a kezünkből, könyörgöm!
Remélem azért nem rettentettem el mást a történettől, ettől függetlenül az jó volt.

>!
Sylvanas_Windrunner
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Véleményem szerint határozottan a sorozat eddigi legjobb darabja. Tökéletes az egyensúly a romantika és az erotika között, a történet és a szereplők már nem émelyítően csöpögősek, spoiler. Mia végre egy olyan főszereplője az írónőnek, akivel szívesen azonosulok, mert valóban szimpatikus. A sztori kellemes, nincsenek nagy bonyodalmak, viszont mégis tud meglepetést okozni. :) Egy egész kicsit gyanakszom, hogy lehet, hogy nagyon jó hangulatomban vettem kézbe ezt a könyvet, és csak emiatt tetszett sokkal jobban a többinél. :D Remélem, hogy nem így van, mert jelen pillanatban tényleg azt érzem, hogy kellemes és könnyed olvasmány volt. :)

>!
hovi P
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Egy olyan sorozat befejező(?) része, ahol végre a javuló tendencia volt megfigyelhető. Ez az utolsó rész azért egy kicsit felhúzta.
Egy igazi cukormázas történetről beszélhetünk, ahol a gyermekkori fogadalmak valóra válhatnak. Nem volt benne semmi drámai fordulat vagy csavar. Szerethető egy olvasható sztoriról beszélhetünk :)

>!
Cintia_ 
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Tetszett a barátságból szerelem szál, bár kicsit túlzásnak találom, hogy spoiler csak így hopp és szivárvány. Nyilván megmaradhat a gyerekkori szerelem, szép dolog is, de véleményem szerint csak ez nem elég ahhoz, hogy spoiler. Túl gyors volt nekem a kapcsolatuk alakulása, és túl szép, és túl hihetetlen. Egyértelműen Collins a kedvencem a párosból, Mia viselkedése, és gondolkodása megmaradt annak a tizenpár évesnek a szintjén, aki spoiler Képtelen volt túllépni, annyira nagyon nem felnőttes. Idegesített.
Maga a cselekmény nem volt érdekes vagy izgalmas, egy idő már untam is a könyvet.
Ez volt a második könyvem Kendall Ryan-től, és bár a Szeress és hazudj jobban tetszett, mint ez, az sem fogott meg túlságosan. Csakugyan, mint ez.
Nem volt rossz, de nem az én világom.

>!
Detty77
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Ismét nem csalódtam! Collins és története is tüneményes volt! Nagyon tetszett! Az pedig különösen, hogy mindhárom testvérről és a lányokról is olvashattam a könyvben! Imádom ezt a sorozatot!

>!
BTN
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Mesés történet, a valóság talaján egyensúlyozva.
Gyerekkori barátság, amely szerelemmê szövi be magát? -pipa
Felnőtt lét nehézsêgei?- pipa
Múlt árnyai -pipa
Érzelmi zűrzavar, meg csavarva a gyerekkori szerelmünk felbukkanásával? -pipa
Aki szereti a könnyed romantikus, még is valóságos törtêneteket, annak ez a könyv mennyei manna lehet :)! Nekem az volt!
Kerek, egész.

>!
Tiborné_Varga
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Az első három könyv után, ez a rész csalódás volt. Szinte semmi izgalom, semmi fordulat, egyszerű semmitmondó történet. A vége pedig teljes nyál tenger. Nem veszítettem volna sokat ha ezt nem olvasom el, főleg annak fényében, hogy az előzőek kategórákkal jobbal voltak.

>!
baba03 P
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron

Ez a rész számomra semmivel sem volt jobb vagy rosszabb, mint az előző. Ez is egy romantikus, rózsaszín történet, ami komoly drámáktól mentes. Néha jól esik egy ilyen történet is, könnyen olvasható, haladós kategória. Az elején azért túl kellett lendülnöm Mia eszement naívságán, nem is értem, hogy miből gondolta, hogy spoiler Persze ott az ígéret, de könyörgöm, 10 évesek voltak. :-) Na miután ezen túllendültem már egyre jobban tetszett és el tudtam fogadni az egészet. Mia naívsága továbbra is sokszor megmosolyogtatott,tetszett, hogy Collins spoiler, mert így volt korrekt. Csak olvastam és olvastam, aztán csak azon kapom magamat, hogy Collins az spoiler és vége a könyvnek. Az epilógusnak nagyon örültem, tetszett, hogy mindhárom fiú és méltó társaik is megtalálták a boldogságot.


Népszerű idézetek

>!
BTN 

Tudom, hogy dühös rám, de nem kellene talán megbeszéltünk a dolgot? Mások nem ezt szokták tenni hasonló helyzetben?

>!
BTN 

– Collins? – hunyorogva végigmér, mintha belém akarna látni.
A hangjában is van valami ismerős. Lágy, de egyúttal
rekedt is. Alkoholmámoros agyam próbálja felidézni,
honnan ismerem.
– Szörnyecske? Te vagy az? – Azon kapom magam, hogy
most én nézem hunyorogva, és próbálom felfogni, hogyan
változhatott ezzé a gyönyörű tüneménnyé az a lány, akit
valaha így becéztem.
– Ma már a Miát használom – javít ki duzzogva.

>!
BTN 

A kapcsolatunk soha nem volt romantikus – barátok
voltunk, a legjobb barátok. De amikor tragikus módon
elveszítettem az édesanyámat egy autóbalesetben,
tizennégy éves koromban, Mia volt az, aki végig mellettem
állt. Mia volt az, akit akartam. Napokig nem bírtam enni,
nem voltam hajlandó beszélni senkivel, még a
testvéreimmel sem. Emlékszem, ahogy Mia mellére
hajtottam a fejemet, és magához szorított. Hallgattam a
szívverését, ő pedig simogatta a hajamat, és vicces
történeteket mesélt, hogy elterelje a figyelmemet. Olyan
elsöprő, olyan mély volt a fájdalmam, hogy nem tudtam
szavakba önteni. De Miának nem kellettek szavak. Anélkül is tudta.

>!
BTN 

Összerándul a gyomrom, ahogy rájuk nézek – ami nem könnyű, mivel a szoba két ellentétes végén ülnek. De ahogy kapkodom köztük a szememet, észreveszek bizonyos hasonlóságokat. Mindketten egyenes háttal ülnek. Már a látványtól is kihúzom magam. Kemény és hideg az arckifejezésük, semmilyen érzelmet nem árul el. Ez újdonság Collinsnál. Soha nem láttam még őt ilyen ridegnek. Visszagondolok a gyerekkorunkra. Mindig is komoly fiú hírében állt, de könnyű volt mosolyt csalni az arcára, és ez volt az egyik kedvenc elfoglaltságom. Most azonban szigorú és rendíthetetlen az arca. Örülök, hogy ez nem nekem szól, de szomorúsággal tölt el, hogy ilyennek látom.

>!
BTN 

Eltűnik a pajkos csillogás a szeméből, és bár tizenöt hosszú éve nem láttam őt, mégis gyűlölöm a gondolatot, hogy valami rossz történt vele. A nővel, aki
valaha mindent jelentett a számomra.

>!
BTN 

Lehajol, magához ölel, és felemel a földről. Az ölelése olyan sok mindenre emlékeztet. A gyerekkorunkra, az erős barátságunkra, a romantikus búcsúnkra. Tudom, hogy nem szabadna ennyire kötődnöm hozzá alig egy órányi együttlét után, de a tudattól, hogy megfordul és elsétál Natashának vagy Tatiannának (vagy mi a bánat annak a nőnek a neve) a karjába, legszívesebben kitépném a helyéből a fülbevalómat, hogy felkészüljek a cicaharcra.Hosszú percek telnek el, érzem a szívverését a mellkasomon, aztán letesz a földre, becsukja az ajtót, és magamra hagy a szobában.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Alexa Riley: Mindent bele
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Emma Chase: Behálózva
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Emma Chase: A királynő férjet keres