Szeress ​és hazudj (Szeress és hazudj 1.) 65 csillagozás

Kendall Ryan: Szeress és hazudj

„Szexi, ​szexi, SZEXI!” SHH MOM's READING

„Provokatív és mocskos… Imádtam ez a könyvet.” Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző

Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el…

„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.”

Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és… (tovább)

Eredeti mű: Kendall Ryan: Filthy Beautiful Lies

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875762 · Fordította: Medgyesi Csilla

Kedvencelte 7

Most olvassa 6

Várólistára tette 92

Kívánságlistára tette 117

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
ap358 P
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Fogalmam sincs, hogyan kezdjem ezt az értékelést, de még most is mosolygok. Ez a könyv egyszerre csodás és rémes.
A fülszöveg alapján egy elég provokatív és forró, de drámai történetre számítottam. A lehetőség ott van benne, az érzelmi világ, az önmagát áruba bocsájtó lány, egy lányt megvásárló férfi… Minden klisé ellenére ezt valami piszok jól meg lehetett volna oldani.
Ez a sztori mégis egy kamasz blogján állná meg a helyét, persze igényes írástechnikával, ami itt megvolt.
Adott egy felnőtt szűz lány. Wow! Ilyet se láttunk még, de egye fene, a háttérsztori mindent megold. Vagy mégsem. Sophiet még a sztriptízbárban is kinevetik, ellenben a sármos, milliomos és tökéletes Colton és testvérei szerint olyan, mint egy modell. Már csak az a kérdés, akkor milyen modell? Vasúti?
Sophie szűz – ha még nem írtam volna – az első este mégis minden belső feszítés és félénkség nélkül letérdel Colton elé és elkezdi a Miatyánkot. Ja, nem is. Mindegy. Az ajka szép nagyra nyílik, mert főhősünk természetesen olyan doronggal rendelkezik, amire szavak nincsenek. Nem, ez sem klisé. Persze az édesség szopogatása annyira euforikus élményt nyújt, hogy Sophie úszik a bugyijában, de miután végzett a nasival, észreveszi a kést az asztalon, és eszébe villan, mi lenne, ha leszúrná a férfit és lelépne.
Kérem, hol van itt a logika és következetesség? A kidolgozott karakterek? A jellemek változása, az érzelmi fokozatok ábrázolása? Á, minek az, úgyis tudjuk, hogy a két szereplőnek a boldogan éltek, míg… jut majd, nem kell vesződni a többivel.
Ezt követően Sophie vígan tűri, hogy Micsoda nő -t játszva új ruhákat vegyenek neki, de amikor Colton odaadja a kártyáját, hogy új sportcipőt is vegyen magának, akkor idézem: „Nincs szükségem rá, hogy vásárolgass nekem.” Ezt a kiakadást folytatja, az önállóságra hivatkozva.
Gyermekem az Úrban!!! Már zöldhasúakkal törlöd a valagad, erre eljátszod a független, erős nő drámáját, akit nem lehet megvásárolni, hogy a pasi azt hihesse, nem a pénze miatt vagy vele. A lószerszámát nem! Sophie! Te a pénze miatt vagy vele! Megvett, ha elfelejtetted volna!
Pár oldallal később: „Nem heverészhetek egész nap úgy, hogy nem csinálok semmit, csak vásárolgatok Martával a hitelkártyádról.”
Jaj, szegény lány. Unatkozik egy luxusvillában, egész nap shoppingol, olvasgat, sportol, pihen, és ezért még pénzt is kap. Könyörgöm, valaki szánja meg, adjon egy kapát a kezébe és mutassa meg neki, merre van a krumpliföld.
Colton a másik, akit nem értek. Klisészerűen elkezd érzelmeskedni, és egyből úgy tekint Sophiera, mint valami csodára, miközben 1 millió dollárért vette egy árverésen (aminek a működése már szinte emberkereskedelem, szóval jobban járt volna, ha felbérel egy hírességet, akár egy modellt, az is vállalta volna ennyiért, pláne, hogy titoktartási szerződés is van). Kell a románc, ezt elismerem, de Colton nem véletlenül keveredett az árverésre, azzal a céllal ment, hogy vegyen egy ágymelegítőt. Megtette. Akkor miért gondolta meg magát? Miért finomkodik? A döntés, ami az árverésre vitte egy nem éppen gyengéd férfi képét formálja, és mintha az írónő se tudta volna eldönteni, egy domináns vagy egy megtört lelkű férfit szeretne-e főszereplőnek. A kettő között hezitál.
Egyik karakter sincs hihetően és rendesen kidolgozva.
Ezek után azt mondani, hogy mégis tetszett, igen abszurd lenne, de mivel a sztori is az, így a véleményem is. Annyit nevettem a történet ostobaságán, hogy a humor címkét szívem szerint rá is tenném. Ez olyan, mint egy Alexa Riley szösszenet kicsit elhúzva, de csak kicsit, mert a karakterszám alapján ez a könyv is csak egy romantikus füzet hosszát érné el… éppen.
Bárki, aki szereti AR pornó-románc-paródia stílusát, a novelláit, annak csak ajánlani tudom.

13 hozzászólás
>!
vikcs P
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Bevallom, voltak elvárásaim a könyvvel kapcsolatban, hiszen már előre megvett magának a gyönyörű borító, ami picit lényegre törő, mégis sejtelmes, egyszerre lágyak és erősek a színek. Tipikusan az a kompozíció, amelyet ha meglátok a könyvesboltok polcain, elkezd érdekelni és legszívesebben hazavinném.

Meglepődtem. Arra számítottam hogy Colton egy beképzelt seggfej lesz, de nem. És azon is meglepődtem, mennyire tetszett a történet. Egy problémám akadt a könyvvel: túl rövid volt. Annyira olvastam volna még! És ez a vég…rendesen arcul csapott.

Érdekes, hogy alig történik valami a könyvben, mégis, esélytelen letenni, mert magával ragad a hangulata és olvasmányos. Nagyon erős a kémia a két főszereplő között, néha csak úgy égtek a lapok a vágytól. Kellemes kikapcsolódást nyújt, kicsit buja, kicsit mocskos, de ezért jó ez a műfaj. Élveztem olvasni!

A szereplőket is megkedveltem, leginkább Coltont, bár néha szívesen nyakon vágtam volna egy-egy megnyilvánulása miatt, de az esetek többségében úriemberként viselkedett és nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy milyen csontvázak lapulnak a szekrényében.
Sophie nem lett a kedvencem, de problémám sincs vele, egyszerűen csak nem emelkedett ki annyira. Picit furcsa volt, hogy ártatlanként nem volt annyira ártatlan. Valamint nem tetszett, hogy néha úgy tekintett Coltonra, mint a „gazdájára”. Értem én, hogy megvették bizonyos dolgok miatt, de attól még nem egy kutya, hogy gazdája legyen :)

Mindent összevetve remek kezdő kötetet kaptunk, dögös pasival, erotikával fűtve és titkokkal körbefonva. Alig várom a következő részt!

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/11/kendall-rya…

>!
Kitti_Kinczer
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Nem, NEm, NEM!!! Nem lehet így vége!
Úristen, de régen volt ilyen könyves élményem! Le se bírtam tenni, kaptam figyelmeztetést pedig, hogy erre számítsak, de erre nem lehet felkészülni. Mikor végig olvastam, lapozok és keresem az oldalakat, azt hitem valaki kitépte, hát milyen függővég ez?! spoiler
Colton és az egész könyv egy hatalmas meglepetés lett, nem erre számítottam. Már a fülszövegből tudtam, hogy tetszeni fog, nem tudom, ezt csak úgy megérzi a könyvmoly szerintem. Aztán még annál is fantasztikusabb és jobb, mint vártam! Nem volt felesleges picsogás. Egy okosan felépített történet volt. Nem volt idő, pontosabban oldal felesleg, már az elején belecsaptunk a történetbe, nem volt több fejezetnyi regélés arról, ami nem érdekli az embert. Elkezdődik, a történet ott ahol el kell kezdődnie, ott ahol a fülszöveg is írja, és micsoda történet vette kezdetét! Imádtam, annyira régen volt ilyen könyves élményem, magával ragadott faltam az oldalakat, nem bírtam letenni.

Sophia is kellemes csalódás volt, bár őt ilyesminek képzeltem, és nem is kellett csalódnom, annyira emberi volt. Hogy nem azon siránkozott, hogy otthon kéne lennie, hanem beismerte, hogy kell neki az énidő.

Colton pedig jaj Colton Drake… hát azt kell mondjam, őrülök, amiért nem volt őszinte, először örültem egy pasi titkolózásának. spoiler De azért örülök neki, mert így kapok még egy részt belőlük, és nagyon szeretném, ha az elsőhöz hasonlóan, az is egy ekkora könyvélmény lenne számomra. Bárcsak már karácsonyra megjelenne és a fa alatt lehetne, de meg kell várnom a márciust… csak tudnám, hogy fogom kibírni addig, a végén még megtanulok angolul, hogy elolvashassam. Megyek is a szótárért. :D

>!
ladydark
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Jó volt, gyorsan olvasható és közkedvelt témában íródott.
gazdag pasi – pipa
szegény csaj – pipa
családi gond – pipa
erotika – pipa
excsaj gond – pipa
titkok – pipa
Megvolt benne, ami a manapság legtöbbet olvasott, legkelendőbb könyvekre érvényes.
Újat nem mutatott, bár valljuk be, ebben a témában azt már egy kicsit nehéz is, de kellemes kikapcsolódást nyújtott.

>!
Nickola
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Most ez komoly??? Egymás után kifogtam két olyan könyvet aminek olyan vége lett hogy legszívesebben eladnám a lelkem a folytatásért. Ilyet, most mi a szart csináljak??? :D
Nekem tetszett, pörgős nem mellébeszélős, nincsen 10oldalas bevezetés, egyből belecsapunk a közepébe, de mégis olyan jól bontakozik ki a szerelmi szál. Tetszett.
Update: Megnéztem a következő rész megjelenését magyarul, és remélem csak egy rossz vicc, 2019 március???? Sírok. Nem, zokogok. Hooool van az még? Baahhh…

6 hozzászólás
>!
Trice29 P
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Jól induló erotikus történet. Tetszett a felépítése, működött a kémia, viszont irtó hamar függő véggel vége lett. Ezt most miért?

>!
Kriszti515 P
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

ATYAÉG! Hát ez oltári jó volt! A borító, jézusom de mennyire tetszik *-*
A történet számomra egyedi, ehhez hasonlót még sosem olvastam. Nagyon tetszett Sophie karaktere, az elejétől a végégig. Az összes gondolatát átéreztem. Colton igazán sejtelmes maradt még így is, hogy konkrétan a fejébe láttunk. Nagyon kíváncsi vagyok az ő történetére.
Könnyű erotikus, romantikus történet, nincs min agyalni, csak olvasod és szereted. Mert igenis szerethető! :)
Egy problémám volt, mi ez a függővég? Miért csinálják ezt velem? :DDD A legjobb résznél jézusooom :D Ezért rettentő mérges vagyok, de a történet vitt mindent, így jár az összes csillag.

>!
Dorina_S 
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Hát nem tartott sokáig a könyv olvasása, mivel nem volt túl hosszú. A fülszöveg és a borító alapján én valami másra számítottam, valami mást vártam. Nem volt rossz, de annyira jónak sem éreztem. Úgy gondolom valami nagyon is hiányzott belőle, és ez szerintem a karakterek nem kellő kidolgozottsága. Lehetett volna ez sokkal jobb, ha árnyaltabb szereplőket kapunk. Néhol túl gyorsnak éreztem az eseményeket, máskor pedig nem alaposnak a történetvezetést.

A regény alapötlete újítás, és ezt ki lehetett volna használni. Egy fiatal lány, aki a rákos ikertestvére gyógyíttatása végett eladja a szüzességét nem éppen egy szokványos XXI. századi tündérmese. Sokkal inkább illene ez száz vagy kétszáz évvel korábbra, és pont ettől lett volna ez jó. Az eleje, körülbelül a történet harmadáig nagyon is jó volt. Igaz, hogy mocskos, de ugyanakkor pont megfelelően kihívó (bár néha nekem sok volt). Colton Draket valahogy nagyobb macsónak, erősebb karakternek képzeltem. Az elején annak is tűnt, persze számos titkokkal, mitől is ilyen. Kezdetben ezek még csak sejtetnek, pont megfelelően. Mr. Drake hordoz magán elég sebet, és azok hosszú idő után kezdenek gyógyulni, és megjelentek az érzelmei is, de nem hittem volna, hogy ennyire el is puhul. De ennek is meglett az oka. Ha választanom kell…nekem Colton volt a kedvencem, a testvéreiről már nem is beszélve.

Akiben viszont a legtöbb potenciál lett volna, az Sophie. Neki aztán rengeteg réteget lehetett volna írni, sok hangulattal, érzelemmel. Megértem miért tette, amit tett, miért esik jól neki a figyelem, de az örökös rinyálása kicsit kikészített. Egyszer eltolja magától a férfit, máskor pedig azon akad ki, hogy nem közeledik felé. Tipikusan olyan eseteket okozott a viselkedésével, amiben maga sem tudta eldönteni mit is akar valójába. Sophie a vége felé kedveltette meg magát velem, az elején néha felpofoztam volna. Sajnáltam is, és idegesített is.

A történetben megvan a szükséges bonyodalom, LA varázsa, a gyönyörű nők, jóképű pasik, és minden, ami egy modern romantikus-erotikus regényhez kell. Ugyanakkor mégis hiányzik belőle valami, amitől ütött volna. Sajnos néhol nekem túl mocskos is volt, de a borítja gyönyörű lett. Igazából az szerezte meg a negyedik csillagot.

>!
penzesliza
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Egy párszor olvastam már rövidebb történeteket, könyvsorozatokat, de most ez a könyv ebben a részében kissé csalódás volt. Sokkal tartalmasabbnak hittem, de szinte alig történt valami benne, és ez által olyan lett mintha az író azt akarta volna, hogy minél hamarabb vége legyen a történetnek. De mivel még lesz pár része a könyvnek, ezért mindenféleképpen el szeretném olvasni, hogy mi fog ebből az egészből kisülni, és milyenek is valójában a szereplők. Colton karakterét a fülszöveg alapján teljesen másként állítja be, mint amilyen valójában, ami kissé zavaró számomra. Persze nem tagadom azért részben igaz is, ami sokaknak csak egy plusz pont. A borító csodás csak sajnálom, hogy megint a szex kerül a középpontba a könyvet illetően, de hisz leginkább ekörül forog az egész, így érthető.

De ezek ellenére én nagyon élveztem a történetet, mivel hamar végezni lehetett vele, és arra pár órára el tudtam szakadni a külvilágtól. Szerintem egy ötletes történet, amibe sok újdonság van, még is az Elrabolva c. film jutott az eszembe az értékesítésnél, hisz szinte ugyanaz a mondat hangzott el, mint a filmben.

A történet ott kezdődik, hogy Sophienak pénzre van szüksége, hogy a nővérének a kezelését el tudják kezdeni, ezért egy illegális helyen elárverezi a szüzességét, és több pénzt kap, mint azt gondolta volna. Szerencséjére egy olyan férfihoz kerül, aki eleinte nem is tudja mit tesz pontosan, később még is gyengéden bánik vele. Lassan már túlságosan gyengéden, mert a lány pontosan nem is érti mi fog körülötte forogni. Amikor már rájön, hogy pontosan mit is érez, és mi történik vele, egy hirtelen eset azonnal romba dönti az egész eddigi felépített szép képét. A könyv megmutatja milyen az, amikor el vagyunk nyomva egy Anya szemében a testvérünk miatt, milyen szabadnak lenni, és elsőként szerelembe esni.

A könyv igaz rövid, de arra az időre hatalmas kikapcsolódást nyújt az ember számára, és a végén folytatásért esedezik az olvasó. Ajánlom az erotikus-romantikus olvasók figyelmébe a könyvet. :)

https://mindenamikonyvek.blogspot.com/2018/11/kendall-r…

>!
Eszter_Lina24 I
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Én annyira de annyira utalom a fülszövegeket!! Mindig, de tényleg szinte mindig felrevezetnek!
Teljesen másra számítottam, de örülök, hogy ezt kaptam mert nagyon tetszett. Adott volt a helyzet és mégsem egy Christian Grey-hez hasonlatos palit kaptunk, akit ugyan imádunk, de a századik változata már elég unalmas.
Colton viszont elolvasztott. Szerettem olvasni, kár hogy két ilyen kis falatnyi könyvre van szétszedve egy sztori :/


Népszerű idézetek

>!
vikcs P

Már attól ellágyulok, ahogy hozzám bújik éjszakánként, már ez emlékeztet arra, hogy az élet több, mint puszta létezés. Hogy van, amiért érdemes élni.

141. oldal

>!
vikcs P

– Istenem, már el is felejtettem, milyen kényelmes ez az ágy. Szent szar. – Bebújik a párnák közé. – Olyan, mintha a mennyország hányt volna egyet, és ez az ágy lenne a végeredmény.

212. oldal

>!
vikcs P

Okos, nagyhatalmú és szexi. Ez így együtt halálos kombináció.

65. oldal

>!
vikcs P

Nem hagyom, hogy bármit kifejezzen az arcom, bár még csak fitneszmagazinban láttam ilyen kidolgozott mellizmokat és bordás hasat. Egyértelműen nyalogatnivaló a pasas.

59. oldal

>!
Hama_Zsuzsa

– Mindig a rákos lány ikertestvére voltam. Soha nem önmagam. És bár tartok nem tartok ott, ezúttal nyertem némi teret, amire nagy szükségem van. Mintha lenne élet a kórházon és a bénító aggodalmon túl is. Rádöbbentett, hogy még soha nem éltem igazán. Pedig kellett volna. Ha Becca betegsége megtanított valamire, hát arra, hogy az életet egy szempillantás alatt el lehet venni az embertől. Én csak pocsékoltam az időmet. És bár nem tudom, mi lesz majd, azt tudom, hogy nem akarok úgy élni tovább, ahogyan eddig.


A sorozat következő kötete

Szeress és hazudj sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Brittainy C. Cherry: Lebegés
Gena Showalter: Éjsötét csók
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Vi Keeland: A beosztott
Courtney Cole: Ha elhagysz