Szeress ​és hazudj (Szeress és hazudj 1.) 424 csillagozás

Kendall Ryan: Szeress és hazudj

„Szexi, ​szexi, SZEXI!” SHH MOM's READING

„Provokatív és mocskos… Imádtam ez a könyvet.” Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző

Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el…

„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.”

Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
230 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875762 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875762 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
230 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875762 · Fordította: Medgyesi Csilla

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Colton Drake · Sophie Evans


Kedvencelte 35

Most olvassa 17

Várólistára tette 156

Kívánságlistára tette 94

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

ap358 P>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Fogalmam sincs, hogyan kezdjem ezt az értékelést, de még most is mosolygok. Ez a könyv egyszerre csodás és rémes.
A fülszöveg alapján egy elég provokatív és forró, de drámai történetre számítottam. A lehetőség ott van benne, az érzelmi világ, az önmagát áruba bocsájtó lány, egy lányt megvásárló férfi… Minden klisé ellenére ezt valami piszok jól meg lehetett volna oldani.
Ez a sztori mégis egy kamasz blogján állná meg a helyét, persze igényes írástechnikával, ami itt megvolt.
Adott egy felnőtt szűz lány. Wow! Ilyet se láttunk még, de egye fene, a háttérsztori mindent megold. Vagy mégsem. Sophiet még a sztriptízbárban is kinevetik, ellenben a sármos, milliomos és tökéletes Colton és testvérei szerint olyan, mint egy modell. Már csak az a kérdés, akkor milyen modell? Vasúti?
Sophie szűz – ha még nem írtam volna – az első este mégis minden belső feszítés és félénkség nélkül letérdel Colton elé és elkezdi a Miatyánkot. Ja, nem is. Mindegy. Az ajka szép nagyra nyílik, mert főhősünk természetesen olyan doronggal rendelkezik, amire szavak nincsenek. Nem, ez sem klisé. Persze az édesség szopogatása annyira euforikus élményt nyújt, hogy Sophie úszik a bugyijában, de miután végzett a nasival, észreveszi a kést az asztalon, és eszébe villan, mi lenne, ha leszúrná a férfit és lelépne.
Kérem, hol van itt a logika és következetesség? A kidolgozott karakterek? A jellemek változása, az érzelmi fokozatok ábrázolása? Á, minek az, úgyis tudjuk, hogy a két szereplőnek a boldogan éltek, míg… jut majd, nem kell vesződni a többivel.
Ezt követően Sophie vígan tűri, hogy Micsoda nő -t játszva új ruhákat vegyenek neki, de amikor Colton odaadja a kártyáját, hogy új sportcipőt is vegyen magának, akkor idézem: „Nincs szükségem rá, hogy vásárolgass nekem.” Ezt a kiakadást folytatja, az önállóságra hivatkozva.
Gyermekem az Úrban!!! Már zöldhasúakkal törlöd a valagad, erre eljátszod a független, erős nő drámáját, akit nem lehet megvásárolni, hogy a pasi azt hihesse, nem a pénze miatt vagy vele. A lószerszámát nem! Sophie! Te a pénze miatt vagy vele! Megvett, ha elfelejtetted volna!
Pár oldallal később: „Nem heverészhetek egész nap úgy, hogy nem csinálok semmit, csak vásárolgatok Martával a hitelkártyádról.”
Jaj, szegény lány. Unatkozik egy luxusvillában, egész nap shoppingol, olvasgat, sportol, pihen, és ezért még pénzt is kap. Könyörgöm, valaki szánja meg, adjon egy kapát a kezébe és mutassa meg neki, merre van a krumpliföld.
Colton a másik, akit nem értek. Klisészerűen elkezd érzelmeskedni, és egyből úgy tekint Sophiera, mint valami csodára, miközben 1 millió dollárért vette egy árverésen (aminek a működése már szinte emberkereskedelem, szóval jobban járt volna, ha felbérel egy hírességet, akár egy modellt, az is vállalta volna ennyiért, pláne, hogy titoktartási szerződés is van). Kell a románc, ezt elismerem, de Colton nem véletlenül keveredett az árverésre, azzal a céllal ment, hogy vegyen egy ágymelegítőt. Megtette. Akkor miért gondolta meg magát? Miért finomkodik? A döntés, ami az árverésre vitte egy nem éppen gyengéd férfi képét formálja, és mintha az írónő se tudta volna eldönteni, egy domináns vagy egy megtört lelkű férfit szeretne-e főszereplőnek. A kettő között hezitál.
Egyik karakter sincs hihetően és rendesen kidolgozva.
Ezek után azt mondani, hogy mégis tetszett, igen abszurd lenne, de mivel a sztori is az, így a véleményem is. Annyit nevettem a történet ostobaságán, hogy a humor címkét szívem szerint rá is tenném. Ez olyan, mint egy Alexa Riley szösszenet kicsit elhúzva, de csak kicsit, mert a karakterszám alapján ez a könyv is csak egy romantikus füzet hosszát érné el… éppen.
Bárki, aki szereti AR pornó-románc-paródia stílusát, a novelláit, annak csak ajánlani tudom.

25 hozzászólás
Regina_Elek>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Sophie csodaországban

Egy olyan sötét világban, ahol a nőket aukcióra bocsátják, és határozott időre elárverezik, puszta eszközként tekintve őket, aminek legfőbb funkciója, a kedv és a libidó maximális fenntartása. Nem érvényesíthetik a jogaikat, nem ellenkezhetnek, és persze nem mehetnek el.

Sophie ezen mocskos világot elhagyva beleesik egy gödörbe, ahol egy személyzettel teli lakásban, számára tökéletes férfival élhet szabadon és boldogan. Bármikor elmehet vásárolni, unaloműzés gyanánt dolgozhat is és persze nem köteles az egyezségben foglaltakat teljesíteni.

A történet annyira elrugaszkodik a valóságtól, hogy szinte már mesébe illő.
Egyrészt, egy olyan személy, aki több cég irányításában foglalatoskodik, jótékonykodik és kellően ismert az nem – legalábbis óvatosabban – fog bűncselekményt elkövetni, másrészt a fülszöveg egyáltalán nem illeszkedik a könyv tartalmával, mert én nem fedeztem fel eltérő szexuális szokásokat.

Ettől eltekintve egy ideális olvasmány, hogy kizökkentsen a hétköznapokból.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875762 · Fordította: Medgyesi Csilla
MissFortune>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Nagyon tetszett. Gördülékeny történet, nem történik benne semmi eget rengető, mégis úgy érzem, hogy ritka az ennyire letehetetlen könyv számomra. Faltam a lapokat, este sokáig fent maradtam, annyira jó volt. Reggel az első dolgom volt, hogy kinyissam. :D
Érdekesen indul a történet, nem túl mindennapi módon. Aztán ugyan több lesz a klisé, de én így is imádtam.
Colton fantasztikus. Szexi, arrogáns, de a lelke mélyén egy nagyon érzékeny férfi rejtőzik, aki sokszor előbukkan. Nagyoooon cuki.
Sophie igazán ártatlan lélek, tetszik a gondolkodása, szimpatikus főszereplő.
Jöhet a következő rész. imádlak tudományos hét

vikcs>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Bevallom, voltak elvárásaim a könyvvel kapcsolatban, hiszen már előre megvett magának a gyönyörű borító, ami picit lényegre törő, mégis sejtelmes, egyszerre lágyak és erősek a színek. Tipikusan az a kompozíció, amelyet ha meglátok a könyvesboltok polcain, elkezd érdekelni és legszívesebben hazavinném.

Meglepődtem. Arra számítottam hogy Colton egy beképzelt seggfej lesz, de nem. És azon is meglepődtem, mennyire tetszett a történet. Egy problémám akadt a könyvvel: túl rövid volt. Annyira olvastam volna még! És ez a vég…rendesen arcul csapott.

Érdekes, hogy alig történik valami a könyvben, mégis, esélytelen letenni, mert magával ragad a hangulata és olvasmányos. Nagyon erős a kémia a két főszereplő között, néha csak úgy égtek a lapok a vágytól. Kellemes kikapcsolódást nyújt, kicsit buja, kicsit mocskos, de ezért jó ez a műfaj. Élveztem olvasni!

A szereplőket is megkedveltem, leginkább Coltont, bár néha szívesen nyakon vágtam volna egy-egy megnyilvánulása miatt, de az esetek többségében úriemberként viselkedett és nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy milyen csontvázak lapulnak a szekrényében.
Sophie nem lett a kedvencem, de problémám sincs vele, egyszerűen csak nem emelkedett ki annyira. Picit furcsa volt, hogy ártatlanként nem volt annyira ártatlan. Valamint nem tetszett, hogy néha úgy tekintett Coltonra, mint a „gazdájára”. Értem én, hogy megvették bizonyos dolgok miatt, de attól még nem egy kutya, hogy gazdája legyen :)

Mindent összevetve remek kezdő kötetet kaptunk, dögös pasival, erotikával fűtve és titkokkal körbefonva. Alig várom a következő részt!

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/11/kendall-rya…

Viktória_Erdei >!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

A Cosmopolitan újsággal volt együtt és megvettem. Nem bántam meg. Nagyon érezhető a kémia a szereplők között. A végéről pedig: mégis mi volt ez?? Kell a folytatás. A borító nagyon szép lett.

klara_matravolgyi>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

A történet még nem is lenne rossz, a kivitelezés pedig jó lenne HA nem alig több mint 200 oldal lenne a könyv, lehetetlenné téve ezzel a cselekmény és az érzelmek kibontását. Komolyan, ha kétszer annyi oldalon bontaná ki ami történik, akkor kifejezetten tetszene.
A fordítás sajnos ennek sem a legjobb, de ez már meg se lepett :( komolyan gondolta a fordító ezt az 'édeskémet'??

Ács_Milán >!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Mielőtt belekezdtem volna az olvasásba, egy-két mások által írt értékelést azért elolvastam. Az rögtön feltűnt, hogy eléggé megosztó a regény, így én mindenféle elvárás és előítélet nélkül kezdtem bele.
Nos, én azon olvasók táborát szeretném erősíteni, akiknek tetszett ez a történet.
Pár fejezet elolvasása után nem igazán erre számítottam, mint ahogy alakult szereplőink élete. Meg kell jegyeznem, hogy ugyan nem sok minden történt, nem voltak itt nagy cselekmények, mégis kellemesen szórakoztam és tökéletes kikapcsolódást nyújtott a könyv.
A szereplők elég érdekesek voltak számomra. Nem igazán sikerült megismernem őket, mivel elég rövidke a történet.
Coltont teljesen másnak képzeltem el az első fejezetekben tett kis 'akciója' után, de így sem érzek csalódást, talán még szimpatikusabb is, hogy nem azt a sablon seggfej stílust hozta, amire minden olvasó számítana.
Sophie-t egy nagyon érző és igazi családcentrikus lánynak gondolom, aki nagyot nőtt a szemembe akkor, amikor kiderült, hogy mi is az indoka a tettére.
Összegezve!
Egy könnyed, laza, könnyen és gyorsan olvasható erotikus történetet kaptam, ami szerintem tökéletes kikapcsolódást tudott nyújtani. És említsük meg egy szóban a borítót is, mert szerintem az gyönyörű!
Egyetlen hibája van ennek a regénynek, mégpedig az, hogy túl hamar elfogytak a lapok!
A függővégek alapból eléggé kiborítanak és jelen esetben is a legjobb jelenetnél lett vége a történetnek, de szerencsére a folytatásra nem kell várni, így lehet folytatni az olvasást.

Réka_Kósa>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Hát, nagyon rég volt már, hogy én két nap alatt kiolvastam egy könyvet…
De ez a történet egyszerűen olvastatta magát…tegnap este ahogy elkezdtem, mire felnéztem a könyvből, már hajnal volt..
Először azt hittem Szürke ötven árnyalata dolog lesz (erröl eszembe jutott, hogy említi is benne Christian Greyt :D), de már maga a kezdet is érdekes volt… aztán persze hajtott a kíváncsiság, hogy beleszeret-e Colton Sophie-ba, és hogy mi Colton titka….
A vége miatt meg egyszerűen muszáj vagyok holnap megrendelni a következő részt, mert megöl a kíváncsiság… :)

AnneLGreen IP>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

2019 június Olvass Anne L. Greennel kihívás keretében olvastam.
Bár már jó ideje befejeztem a regényt, de még mindig vegyes érzelmekkel gondolok vissza rá. A cselekmény számomra kimondottan tetszett. Viszont végig hiányérzetem volt. Hiányoltam Sophie és Colton mélyebb gondolatait, mely által jobban megismerhettem volna őket. Igazat megvallva számomra csak emiatt vesztett egy csillagot a történet. Hiszen szórakoztató és izgalmas volt, csak kicsit rövid.
De, ha egy könnyed, laza könyvet szeretnél a kezedbe és nem vársz tőle mélyenszántó gondolatokat, akkor ez a te könyved. Kikapcsolja az embert.

Hópárduc P>!
Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Semmiféle elvárást nem támasztottam ezzel a könyvvel kapcsolatban. Gondoltam, csak fogom és olvasok egy jót. Igazából, megkaptam, amit szerettem volna. Teljesen kikapcsolt, és elterelte a figyelmemet.
A történet nem lenne rossz, bár nem teljesen kidolgozott, sok a homályos rész benne. (És talán nincs is ilyen az életben.) A szereplőket éppenhogy megszeretjük, amikor már vége is a könyvnek….persze függővég….
Kíváncsi vagyok mi lesz a második részben, tudják-e rendezni a dolgaikat a főszereplők egymás között.


Népszerű idézetek

vikcs P>!

Már attól ellágyulok, ahogy hozzám bújik éjszakánként, már ez emlékeztet arra, hogy az élet több, mint puszta létezés. Hogy van, amiért érdemes élni.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
vikcs P>!

Okos, nagyhatalmú és szexi. Ez így együtt halálos kombináció.

65. oldal

vikcs P>!

Nem hagyom, hogy bármit kifejezzen az arcom, bár még csak fitneszmagazinban láttam ilyen kidolgozott mellizmokat és bordás hasat. Egyértelműen nyalogatnivaló a pasas.

59. oldal

vikcs P>!

– Istenem, már el is felejtettem, milyen kényelmes ez az ágy. Szent szar. – Bebújik a párnák közé. – Olyan, mintha a mennyország hányt volna egyet, és ez az ágy lenne a végeredmény.

212. oldal

lizzyke21>!

Nagyon is jól tudom, milyen érzés, amikor totálisan összetörik az ember bizalma és boldogsága, és nem leszek hajlandó semmi olyat elvenni Sophie-tól, amit nem ad oda önként.

115. oldal

lizzyke21>!

Lehet, hogy neki is van egy olyan hátborzongató szexkuckója, mint Christian Greynek a fájdalom vörös szobája?

35. oldal

lizzyke21>!

Így már érthető a több millió dolláros ház a malibui tengerparton, és, hogy két vállalatot igazgat. A létező legkiválóbb oktatásban részesült. Okos, nagyhatalmú és szexi. Ez így együtt halálos kombináció.

65. oldal

Hama_Zsuzsa>!

– Mindig a rákos lány ikertestvére voltam. Soha nem önmagam. És bár tartok nem tartok ott, ezúttal nyertem némi teret, amire nagy szükségem van. Mintha lenne élet a kórházon és a bénító aggodalmon túl is. Rádöbbentett, hogy még soha nem éltem igazán. Pedig kellett volna. Ha Becca betegsége megtanított valamire, hát arra, hogy az életet egy szempillantás alatt el lehet venni az embertől. Én csak pocsékoltam az időmet. És bár nem tudom, mi lesz majd, azt tudom, hogy nem akarok úgy élni tovább, ahogyan eddig.

lizzyke21>!

Dús, fekete pillák keretezte égkék szemek meredtek rám, és elakad tőlük a lélegzetem. Csodálatos ez a férfi. Magas, sportos és vonzó.

20. oldal


A sorozat következő kötete

Szeress és hazudj sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest