Szeress ​és akarj (Szeress és hazudj 2.) 68 csillagozás

Kendall Ryan: Szeress és akarj

„Ötcsillagos erotikus regény” – Just Booked
„Kendall Ryan abszolút felülmúlta önmagát.” – Cocktails and Books
Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.

Eredeti mű: Kendall Ryan: Filthy Beautiful Love

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875779

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Colton Drake · Sophie Evans


Kedvencelte 2

Most olvassa 10

Várólistára tette 53

Kívánságlistára tette 88

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
ap358 P
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Elmormoltam egy imát ezért a szegény Sophiért. Nem lehet könnyű az élet ilyen csekély ésszel, tisztelettel adózom neki, amiért még életben van.
Ez a drága lélek eladatta magát szexrabszolgának, de amint megtudta, hogy a gazdája nős, lelépett az első kötet végén. Persze a pénz felét vitte.
Amikor Colton utána csahol, akkor Sophienak a fő kérdése: „El fogtok válni?”
Már bocsi kislány, de ehhez mi közöd? Te nem menyasszony vagy barátnő vagy, hanem egy fizetett szexrabszolga. Úgy tűnik, valaki nem olvasta el alaposan a szerződését.
„Lehet, hogy bolond vagyok, de van egy szabályom a nős férfiakkal való randevúzást illetően: nem teszem.” Randi… aha. Oké, hogy Colton kutyába váltott, de attól Sophiet még köti a szerződése.
„Nem hiszem, hogy helyénvaló lenne egyedül maradni egy nős férfival egy szállodai szobában.” – Ezektől a kifogásoktól a falat kapartam. Sophie-val nagyon durván elszaladt a szekér, és úgy tett szélsőséges kijelentéseket, hogy ő maga még nem győződött meg Colton szándékait és érzéseit illetően.
Colton egyik pillanatban még arról agonizál, hogy de ő fizetett a lányért, majd 2 oldal múlva felbontja a szerződést, hogy barátok maradjanak.
A váltott szemszög ellenére Colton minden döntése Sophie malmára hajtotta a vízet, egy-egy dominánsnak vélt – de elherdált – gondolatfoszlányon kívül semmi erő nem volt a férfi karakterében, a jelenetei Sophie körül forogtak, ő maga egyedül nem állta meg a helyét.
Az első szex… arra nincsenek szavak. Ha valaki szereti az erotikus könyveket, ezt olvasnia kell. Lehet, tetszeni fog neki, vagy hangosan nevetni fog, mint én, de a lényeg: kihagyhatatlan!
A vége felé lévő csavar szerintem semmit nem nyomott a sztorin, nem volt dráma, mélység az ötletben, csak egy újabb aktusalap.
Az írás egyszerű, nyers, és a szereplők belső értékeik is ezt az egyszerűséget tükrözik.
Az első kötet bugyutasága szórakoztatott, megnevettettek a képtelen helyzetek, párbeszédek, de most… Ez nagyon zavaró volt, agysejtpusztító.

3 hozzászólás
>!
Trice29 P
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Nekem tetszett a történet, bár ebben az esetben azt kell mondanom, hogy kicsit elsiették, ezért nem hatolt elég mélyre bennem. A szereplőket megszerettem, a történet bár semmi rendkívüli nem volt, de lekötött. A kémia is a helyén volt. Egy kicsit több érzelmi merülés hiányzott nekem. Kíváncsi vagyok a testvérekre ♥

>!
Dorina_S
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Annak ellenére, hogy az első rész sem lett a kedvencem, mégsem bírtam ki, hogy ne olvassam a folytatását. Mégpedig azonnal a megjelenés után. Kíváncsi voltam, mit fog ebből a történetből kihozni az írónő. Voltak nagyon jó történetszálak, de úgy érzem az, ami az első részben hiányzott, itt is éreztette a hatását. Holott a cselekmény már sokkal kidolgozottabb volt. Számos új szereplő is megjelent, aki színt vittek az eseményekbe.
Ismét minden adott volt egy ütős regényhez, mégsem érzem, hogy megkaptam volna.

Colton és Sophie kapcsolata került ismét a középpontba. Colton, aki próbál megfelelni a lánynak, de ugyanakkor részéről komoly bizalmatlanság is fennáll. A történtek után ez valahol érthető, és nem értem Sophie miért van ezen felháborodva, hiszen ő is a pénzéért ment vele. Nyilván Colt nehezen bízik meg ezek után akármelyik nőben is, mivel inkább a bankszámlája után ácsingóznak, mint őutána (pedig nem rossz pasi). Nekem az ő karaktere tetszett a legjobban, amellett, hogy gyengéd és védelmező lett, megmaradt az irányító és vad énje is. Ezt a kettőt mosta össze az írónő, és a végeredmény nagyon is jó lett.
Nah de Sophie….hát tőle a hajamat téptem. Ilyen egy idegesítő 21 éves nőszemélyt még nem láttam. És ésszel sem áldották meg túlontúl. Először rinyál a pasi házassága miatt, holott nem éppen idilli körülmények miatt került ő a férfi malibui luxusvillájának falai közé. Miután tisztázza vele Colton a dolgokat, elmeséli az életének azon részét…utána is hisztizik, hogy nős. Egyáltalán nem figyel, nem érti a dolgokat. Buta, számomra nem is kicsit volt az. Az meg, hogy alárendeli magát, és így akar bizonyítani a bizalmat illetően szánalmas volt. A féltékenységi jelenetein csak nevetni tudtam, mert sokszor nevetséges volt amit művelt. Sophie számomra nevetséges karakter volt, és nem jó értelemben. Az első részben még kedveltem, azért, amit a testvéréért tett, de ebben a részben kiérdemelte a hisztikirálynő címet. Becca, a testvérben volt az igazi tűz, a betegsége ellenére is. Az ő karaktere sokkal kidolgozottabb és kedvelhető volt. Szerettem is az ő jelenteit. Sophie Becca mellett igazi szürke kisegér volt. Szánalmas volt, ahogy nem tudott nemet mondani Coltonnak….oké, hogy szeretik egymást, de azért mindennek van határa.

Kíváncsian várom a Drake testvérek történeteit. Ők ismét üde foltjai voltak ennek a résznek is. Érzem, hogy van mindkettőben potenciál…és remélem az írónő is úgy tárja elénk az életüket, hogy szem ne maradjon szárazon.

>!
Kitti_Kinczer
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Szerettem az írónőben, hogy nincsen felesleges időhúzás a könyvek elején, mikor úgyis tudjuk mire kell számítanunk, hiszen várható, hogy Colton valamikor újra felbukkan, és meg is történt, már az elején, nem kellett sokat várni rá és ezt nagyon szerettem, pont, mint az első részben is.
Viszont, picit az első nekem jobban tetszett, talán ez a rész kiszámíthatóbb volt, kevesebb meglepetés volt benne és kissé vadabbra is sikerült.
spoiler
Már az első részben számítottam rá, hogy Becca fontos eleme lesz a történéseknek. spoiler
Mindenki megkapta a lezárást a történetben, kivéve a másik két Drake-et, akik még váratnak magukra, és én alig várom őket! Pace nagyon felcsigázott.

>!
Kriszti515 P
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Hogy én ezt mennyire imádtam. Nem érdekelt a fülszöveg, nem érdekelt senki véleménye, csak olvastam. Nem is bántam meg, hiszen nagyon sok negatívat kapott. Nem értem miért. Szerintem egy teljes egész történetet kaptunk. Nem látom hol a hiba.
Az első rész vége után megkaptuk végre a válaszokat. Be kell valljam, szerintem Colton magyarázata szánalmas volt, de elfogadtam, igen ő ilyen. Sophie szerintem érthetően viselkedett. Ezek ketten már egymásba szerettek az első részben, alig vártam ebből mi fog kikerekedni a következő kötetben. Megkaptam amit akartam. Az erotika benne volt, a sok sok nyáladzás mellőzve lett. Szerintem úgy tökéletes ahogy van. Nem kell sokat várni tőle, egy laza erotikus történet, semmi extra csattanó, semmi nyáladzás, semmi különleges dráma. Aki erre vágyik az felejtse el a negatív értékeléseket és csak olvassa :)

>!
ladydark
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Hát úgy egynek elment.
Számomra semmi újat nem hozott a kategóriájában.
El lehetett olvasni, gyorsan olvasható volt.
Becca kifejezetten egy jó karaktere volt a könyvnek.
Mindent összevetve élveztem, de em hagyott bennem maradandó élményt.

>!
hovi P
Kendall Ryan: Szeress és akarj

A remény hal meg utoljára. Mondogattam magamnak amikor elkezdtem a 2. részt. Sajnos ez a rész sem lett jobb mint az első.
Egyik pillanatról a másikra változtak a dolgok, olyan durr bele módon, hogy az egész egyszerűen elvesztette a nem létező varázsát :/ Komoly témák jöttek a felszínre, amik szerintem teljesen el lettek bagatellizálva :(
Valamint voltak benne felesleges és értelmetlen dolgok is.
Egyedül Pace hozott egy kis színt a történetbe. Reméljük az ő története tartalmasabb lesz.

>!
Anikó19
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Kidolgozatlan és összecsapott, helyenként egyenesen nevetséges volt.
Legalább rövid.

>!
konyvmolyblog
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Sophie véleményem szerint elég buta, hogy ezek után csak úgy láthatatlanban megbízik Coltonban. Legalábbis én biztosan nem ezt tettem volna.

Coltont hiába próbálja az írónő domináns alfahímként bemutatni, sokkal inkább nevetségesnek hat ez.

Nem tudom az eredeti műben is így van-e, vagy a fordításra nem fordítottak kellő figyelmet, de vicces mennyi szóismétlés van egy-egy oldalon belül. A helyesírási hibákról szót sem ejtek. Arról nem is szólva, hogy a forróbb jelenetek megfogalmazása szinte már siralmas, szánalmas.

>!
evi1234
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Az előző könyv vége elég rossz lett és már nagyon kíváncsi voltam a folytatásra. Persze tudtam, hogy valószínűleg Colton és Sophie ki fognak békülni, de nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan. Arra számítottam, hogy el lesz húzva a békülés, de kellemesen csalódtam. Nem volt túl sok nyafogás és könyörgés. Hamar jóra fordultak kettőjük között a dolgok és persze jött a sok erotikus jelenet. A könyv közepén egy kicsit kezdtem pánikolni, hogy vajon végig ez fog-e menni. Szerencsére a könyv végére, sikerült egy kis csavart vinni a sztoriba. spoiler A karakterek nem lettek a kedvenceim, teljesen semlegesek voltak. Martha karakterében láttam a lehetőséget, hogy egy kis feszültséget tudna vinni a sztoriba, de ebből sem lett semmi. Colton exfelesége volt az, aki az egyetlen negatív karakter volt a történetben. Ő volt az akire egyedül neheztelni lehetett. A könyv végen, viszont „megtért" és átment pénzéhes r*bancból, nagylelkű adományozóba. Ezt annyira nem értettem, ilyen csak a mesékben van. spoiler
Ez a végkifejlet túl szép lett.
Összeségében nem volt rossz könyv, viszont többet lehetett volna kihozni belőle. Egyszeri olvasásra, kikapcsolódásra tökéletes.


Népszerű idézetek

>!
ap358 P

Civilizált felnőtt emberként kell beszélnünk egymással, de haljak meg, ha tudom, hogy hol kezdjem.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
3 hozzászólás
>!
ap358 P

Bár a testem menekülni vágyik, és az agyam is azt üvölti, hogy fussak, a szívem összeköt ezzel a férfival. És helyes-e, vagy sem, egy részemnek szüksége van rá, hogy végighallgassam őt, hogy megértsem ezt az egész zavaros helyzetet, amelybe belekeveredtem. Talán akkor megértek majd mindent, és aztán továbbléphetek.

Kapcsolódó szócikkek: Sophie Evans
>!
ap358 P

Minden rendben, megérintheted, bébi. Kérlek, érintsd már meg.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
>!
molnarszonora

-Ne sírj – simítom le a nedvességet a hüvelykujjammal. – Te vagy minden, amit akarok

37. oldal


A sorozat következő kötete

Szeress és hazudj sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Cassandra Clare: Árnyak ura
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj
James Ellroy: Szigorúan bizalmas
Raymond Chandler: Hosszú búcsú
Michael Connelly: Sötét visszhang
William Wharton: Apa
Charles Bukowski: Nők
Bret Easton Ellis: Nullánál is kevesebb
Baráth Viktória: Az igazság nyomában