Szeress ​és akarj (Szeress és hazudj 2.) 289 csillagozás

Kendall Ryan: Szeress és akarj

„Ötcsillagos erotikus regény” – Just Booked
„Kendall Ryan abszolút felülmúlta önmagát.” – Cocktails and Books
Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875779 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
232 oldal · ISBN: 9786155875878 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Colton Drake · Sophie Evans


Kedvencelte 19

Most olvassa 8

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 103

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

ap358 P>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Elmormoltam egy imát ezért a szegény Sophiért. Nem lehet könnyű az élet ilyen csekély ésszel, tisztelettel adózom neki, amiért még életben van.
Ez a drága lélek eladatta magát szexrabszolgának, de amint megtudta, hogy a gazdája nős, lelépett az első kötet végén. Persze a pénz felét vitte.
Amikor Colton utána csahol, akkor Sophienak a fő kérdése: „El fogtok válni?”
Már bocsi kislány, de ehhez mi közöd? Te nem menyasszony vagy barátnő vagy, hanem egy fizetett szexrabszolga. Úgy tűnik, valaki nem olvasta el alaposan a szerződését.
„Lehet, hogy bolond vagyok, de van egy szabályom a nős férfiakkal való randevúzást illetően: nem teszem.” Randi… aha. Oké, hogy Colton kutyába váltott, de attól Sophiet még köti a szerződése.
„Nem hiszem, hogy helyénvaló lenne egyedül maradni egy nős férfival egy szállodai szobában.” – Ezektől a kifogásoktól a falat kapartam. Sophie-val nagyon durván elszaladt a szekér, és úgy tett szélsőséges kijelentéseket, hogy ő maga még nem győződött meg Colton szándékait és érzéseit illetően.
Colton egyik pillanatban még arról agonizál, hogy de ő fizetett a lányért, majd 2 oldal múlva felbontja a szerződést, hogy barátok maradjanak.
A váltott szemszög ellenére Colton minden döntése Sophie malmára hajtotta a vízet, egy-egy dominánsnak vélt – de elherdált – gondolatfoszlányon kívül semmi erő nem volt a férfi karakterében, a jelenetei Sophie körül forogtak, ő maga egyedül nem állta meg a helyét.
Az első szex… arra nincsenek szavak. Ha valaki szereti az erotikus könyveket, ezt olvasnia kell. Lehet, tetszeni fog neki, vagy hangosan nevetni fog, mint én, de a lényeg: kihagyhatatlan!
A vége felé lévő csavar szerintem semmit nem nyomott a sztorin, nem volt dráma, mélység az ötletben, csak egy újabb aktusalap.
Az írás egyszerű, nyers, és a szereplők belső értékeik is ezt az egyszerűséget tükrözik.
Az első kötet bugyutasága szórakoztatott, megnevettettek a képtelen helyzetek, párbeszédek, de most… Ez nagyon zavaró volt, agysejtpusztító.

5 hozzászólás
Regina_Elek>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Csodaország folytatódik

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ezekből akad olyan is, ami átmenetileg megszakítja a felek között kialakult összhangot egyik másik hibája miatt.
Sophie számára a legborzasztóbb élmény, annak tudomásul vétele, hogy a kedvese nős. Colton pedig retteg attól, hogy megint egy olyan nőbe szeret bele, aki pusztán csak a pénzéért van vele együtt. A történetben úgy látszik a hazugság bűn és váló ok, míg a nők felvásárlása természetes. Colton esetében pedig eleve nagy butaság, hogy évekig kerüli a válást, hiszen több jól működő cége van, ami persze az évek folyamán folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Ez alatt az idő alatt kitalálhatta volna, hogy hova rejtse el a vagyonát. Valamint ha annyira frusztrálja ez a tény, akkor miért szolgálja ki hitelkártyákkal, alkalmazottakkal, munkával a választottját?

Feleslegesnek tartom, hogy a történet ketté van bontva, egyrészt mert igen rövid mindkét könyv, másrészt pedig ebben a részben nem történt semmi érdekfeszítő. Persze bele van csempészve egy kis dráma egy kis humor de valami mégis hiányzik belőle.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875779 · Fordította: Medgyesi Csilla
MissFortune>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Nem volt olyan jó, mint az első rész. Tulajdonképpen úgy éreztem, hogy az elején mindenki megőrült. Míg az első résznél szimpatikus volt Sophie, itt a könyv elején le tudtam volna csapni. Annyira butácskán viselkedett, hogy az hihetetlen.
Colton aranyos, mint mindig az elején azonban kissé nyálgép/papucs lett az alfahím.
A gondok hamar rendeződtek, összességében nem volt rossz, olvastatta magát, a végére újra imádni való lett a sztori. Az eleje miatt vontam le a csillagokból.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ezen a könyvön mégis miért van BDSM címke, mikor semmi olyan jellegű nincs benne??…

Ács_Milán>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Szeretem, amikor egy sorozat második része pontosan ott folytatódik, ahol az első befejeződött. Itt is ez volt a helyzet, szóval már az elején egy plusz ponttal indult nálam ez a rész.
Mondhat bárki bármit nekem ez a rész is, hasonlóképpen az elsőhöz, nagyon tetszett.
A szereplőket sikerült sokkal jobban megismernem és mind Sophie, mind Colton, számomra szimpatikus karakterek voltak. Colton különösen kedves lett a kis romantikus szívemnek, mert teljesen más tulajdonságokat gondoltam róla először, mint amilyen is valójában. És ő nem, nem egy seggfej pasi! De nem is kell mindig és minden férfi szereplőnek annak lennie. Colton egy nagyon is érző szívű, figyelmes és odaadó pasi, aki teljes és tiszta szívből tud szeretni.
Tetszett ahogy főszereplőink között folyamatosan épült fel a bizalom egymás iránt és határozottan kedvemre való volt, ahogy Colton próbálta helyrehozni azt a bizonyos hibát, amit vétett és küzdött Sophie szerelméért.
Ez a rész is teljes mértékben az elvárásaimnak megfelelően alakult. Könnyed, laza történet, amit szerencsére már erotikus jelenetek is színesítettek.
Ennek a résznek is telitalálat a borítója!
Kíváncsian várom a következő részeket!

Trice29 P>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Nekem tetszett a történet, bár ebben az esetben azt kell mondanom, hogy kicsit elsiették, ezért nem hatolt elég mélyre bennem. A szereplőket megszerettem, a történet bár semmi rendkívüli nem volt, de lekötött. A kémia is a helyén volt. Egy kicsit több érzelmi merülés hiányzott nekem. Kíváncsi vagyok a testvérekre ♥

Ella19>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Sajnos nem volt valami jó ez a könyv. Többet vártam volna tőle. Az első rész tetszett, viszont ez a második teljesen felesleges volt. Az írónő ha pár fejezetet még hozzárak az elsőhöz az is elég lett volna, nem kellett volna már ez a könyv. Ami pozitívum volt benne, az az, hogy a könyv ott kezdődött, ahol az első könyv befejeződött. A történetben és a helyszínben semmi újdonság nem volt. A szereplők semlegesek voltak, bár Sophie néha nagyon tudott idegesíteni a sok hisztijével. Ez egész könyv körülbelül csak erotikus jelentekből állt, nekem hiányzott belőle a romantika.

Hópárduc P>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Számomra ez a rész is hozta, amit vártam tőle.
Persze, nem kell semmi nagy csodára számítani. :)
A történet éppen ott folytatódott, ahol az előző abbamaradt és ez pluszként a könyv javára válik.
Colton sokkal szimpatikusabb lett ebben a részben. Nagyon érzelmes, rendes fickó. :)
Sophie az elején kicsit sok volt nekem a „hisztijével”.
Persze, banális történet, de úgy gondolom néha kell az ilyen is. :)
Nagyon könnyen olvasható, haladós.

turanett P>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Hát ezt is hamar kivégeztem. De ez most kevés volt. Teljesen feleslegesnek érzem ezt a könyvet. Még plusz két fejezet az előzőbe és kész. Nem kellett volna egy teljes könyvet erre szánni. Minden annyira habos-babos. Mindenki boldog. Persze sajnos egy szomorú eset is megtörténik, ez generál egy kisebb mosoly szünetet. Sajnálom Beccát. Ez nem kellett volna. De lehet, hogy más konfliktust nem tudott kitalálni az írónő. Meg Colton felhívja a testvérét, hogy főzzön a barátnőjének sajtos makarónit??? Miért nem ő?? Ez nekem egy kicsit fura volt. Főleg úgy, hogy ők közben ügyködtek a fürdőben. Aztán ott van Colton volt felesége is. Becca tragédiája után megvilágosodik és bocsánatot kér, mert egy pénzéhes szuka? Na ez már nekem tényleg sok volt. Ennek ellenére folytatni fogom, mert Pirce-re nagyon kíváncsi vagyok. Nagyon cuki.

Bajnoczianna>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Az első rész igazi szenvedélyes kapcsolatot mutatott be, míg a második ennek a kapcsolatnak a fejlődését mutatta be. Szinte ugyanazon a síkon mozgott, mely miatt képes volt magával ragadni a történet engem. Itt viszont hiányzott az újdonság varázsa, néhány új helyszín illet volna bele. Mivel az első rész alkalmával is Colton házában játszódott a regény nagy része, itt már jobb lett volna ha más helyen lett volna több mozzanat is. Engem ez egy kicsit zavart, de ettől eltekintve pont azt kaptam amit vártam. Biztos hogy fogok olvasni még az írónőtől.

Dorina_S>!
Kendall Ryan: Szeress és akarj

Annak ellenére, hogy az első rész sem lett a kedvencem, mégsem bírtam ki, hogy ne olvassam a folytatását. Mégpedig azonnal a megjelenés után. Kíváncsi voltam, mit fog ebből a történetből kihozni az írónő. Voltak nagyon jó történetszálak, de úgy érzem az, ami az első részben hiányzott, itt is éreztette a hatását. Holott a cselekmény már sokkal kidolgozottabb volt. Számos új szereplő is megjelent, aki színt vittek az eseményekbe.
Ismét minden adott volt egy ütős regényhez, mégsem érzem, hogy megkaptam volna.

Colton és Sophie kapcsolata került ismét a középpontba. Colton, aki próbál megfelelni a lánynak, de ugyanakkor részéről komoly bizalmatlanság is fennáll. A történtek után ez valahol érthető, és nem értem Sophie miért van ezen felháborodva, hiszen ő is a pénzéért ment vele. Nyilván Colt nehezen bízik meg ezek után akármelyik nőben is, mivel inkább a bankszámlája után ácsingóznak, mint őutána (pedig nem rossz pasi). Nekem az ő karaktere tetszett a legjobban, amellett, hogy gyengéd és védelmező lett, megmaradt az irányító és vad énje is. Ezt a kettőt mosta össze az írónő, és a végeredmény nagyon is jó lett.
Nah de Sophie….hát tőle a hajamat téptem. Ilyen egy idegesítő 21 éves nőszemélyt még nem láttam. És ésszel sem áldották meg túlontúl. Először rinyál a pasi házassága miatt, holott nem éppen idilli körülmények miatt került ő a férfi malibui luxusvillájának falai közé. Miután tisztázza vele Colton a dolgokat, elmeséli az életének azon részét…utána is hisztizik, hogy nős. Egyáltalán nem figyel, nem érti a dolgokat. Buta, számomra nem is kicsit volt az. Az meg, hogy alárendeli magát, és így akar bizonyítani a bizalmat illetően szánalmas volt. A féltékenységi jelenetein csak nevetni tudtam, mert sokszor nevetséges volt amit művelt. Sophie számomra nevetséges karakter volt, és nem jó értelemben. Az első részben még kedveltem, azért, amit a testvéréért tett, de ebben a részben kiérdemelte a hisztikirálynő címet. Becca, a testvérben volt az igazi tűz, a betegsége ellenére is. Az ő karaktere sokkal kidolgozottabb és kedvelhető volt. Szerettem is az ő jelenteit. Sophie Becca mellett igazi szürke kisegér volt. Szánalmas volt, ahogy nem tudott nemet mondani Coltonnak….oké, hogy szeretik egymást, de azért mindennek van határa.

Kíváncsian várom a Drake testvérek történeteit. Ők ismét üde foltjai voltak ennek a résznek is. Érzem, hogy van mindkettőben potenciál…és remélem az írónő is úgy tárja elénk az életüket, hogy szem ne maradjon szárazon.


Népszerű idézetek

Ács_Milán >!

(…) minden nap úgy kell élni, mintha az lenne az utolsó.

ap358 P>!

Civilizált felnőtt emberként kell beszélnünk egymással, de haljak meg, ha tudom, hogy hol kezdjem.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
3 hozzászólás
Clara_Wolf P>!

A lehető legrosszabbkor kell távol lennem a munkámtól, de a sorscsapásokat nem érdekli a naptár, egyszerűen csak lecsapnak, pofán vágják az embert, hogy felhívják magukra a figyelmet.

178. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
ap358 P>!

Bár a testem menekülni vágyik, és az agyam is azt üvölti, hogy fussak, a szívem összeköt ezzel a férfival. És helyes-e, vagy sem, egy részemnek szüksége van rá, hogy végighallgassam őt, hogy megértsem ezt az egész zavaros helyzetet, amelybe belekeveredtem. Talán akkor megértek majd mindent, és aztán továbbléphetek.

Kapcsolódó szócikkek: Sophie Evans
ap358 P>!

Minden rendben, megérintheted, bébi. Kérlek, érintsd már meg.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Drake
lizzyke21>!

Beccának igaza van. Számunkra tényleg ez lehet életünk nagy utazása. Ki tudja, mit tartogat a jövő. Nem pazarolhatom az időmet önsajnálatra.

9. oldal

lizzyke21>!

Soha életemben nem alázkodtam még meg ennyire, de soha nem is éreztem még ilyen erősen egy nő iránt, mint Sophie esetében.

37. oldal

lizzyke21>!

– Komolyan, ezek ketten halálos kombinációt jelentenek az ember lányának a libidójára.
– Van belőlük egy harmadik is. A legidősebb testvérük, Collins ugyanilyen nyalogatni való.

45. oldal

BrigiM>!

Lehetséges egyáltalán, hogy a barátja legyek annak
férfinak, akire olyan kétségbeesetten vágyom?


A sorozat következő kötete

Szeress és hazudj sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
B. N. Toler: Lélekvesztők
Meghan March: Tiéd vagyok
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Vi Keeland: A beosztott
Brittainy C. Cherry: Lebegés
Sierra Cartwright: Megfeszítve
Tiffany Reisz: A szirén