Szerelem ​első érintésre (Szeress és hazudj 3.) 108 csillagozás

Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

„Mesés, ​gyönyörű történet.” – Cocktails and Books
„Perzselő és érzelmes.” – Give me books
Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait.
De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.
Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
234 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875786 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
326 oldal · ISBN: 9786155875885 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Kylie Sloan · Pace Drake


Kedvencelte 12

Most olvassa 5

Várólistára tette 58

Kívánságlistára tette 93


Kiemelt értékelések

>!
Hópárduc P
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

„Jó éjszakát, Holdacska!”
Pace nagyon cuki, és sokat változik és képes is megváltozni a nő kedvéért.
Kylie független, önálló anyuka. Csak magára számíthat, ezért nehezen engedi közel magához Pace-t.Ezzel nem is lenne gond, de nekem néha túlzásba vitte az agyalást! Miért kellene csak azért a gyerek apjával újra együtt lennie, hogy részt vehessen az apa a gyerek életében????
Aranyos történet volt egyébként. Kikapcsolódásnak megfelel és haladósan olvasható is.

>!
Ács_Milán
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

A borító itt is nagyon tetszik, csak úgy, mint az előző két résznél. Viszont a belső tartalom számomra alulmaradt a sorozat előző részeihez képest.
Pace egy ideig szimpatikus volt, aztán túl hamar „megpuhult”. Sokkal többet olvastam volna még arról a rosszfiú és nőcsábász Pace-ről, aki Kylie előtt volt. Ez a hirtelen „jófiú leszek” nálam nem igazán jött be.
Kylie Pace-hez hasonlóan, az elején szimpatikus volt. Igen, nem könnyű egy egyedülálló anyának, főleg úgy, hogy nincs családi segítsége. Egy ilyen anyának mindig a gyermeke érdekeit kell néznie, hogy neki mi a jobb. Kylie-nál sem tetszett ez az „először ellöklek, aztán hipp-hopp irány az ágy” stílus.
Értem én, hogy egy ilyen rövidke történetbe nem lehet mindent belesűríteni és mindenről és mindenkiről részletesebben írni, de bármennyire is rövid ez a történet, ettől, mint amit olvashattam azért többet vártam volna. Egy olvasásnak elment… csalódás volt. :-/

4 hozzászólás
>!
Trice29 P
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Bekapcsolt a cukiság faktorom és elolvadtam. Max feldobta a történetet és hozta azt a pluszt, ami a korábbi köteteknél hiányzott. Érzelmek és a kémia is a helyén volt. Folytatós

>!
penzesliza P
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Őszintén csalódott vagyok. Az előző kötet után sokkal többet vártam a folytatástól. Kíváncsi voltam, hogy Pace és Kylie kapcsolata, hogyan fog végigmenni és mennyire lesz izgalmas az előzőhöz képest.

Pace már az elején kiszemeli magának Kyliet és megfogadja, hogy bármi áron, de megszerzi és soha nem ereszti el. Azonban van, aki a két szereplő közé áll. Pace megtudja mutatni Kylienak, hogy ő valójában milyen? Vajon Kylie tud hinni a férfinek?

Nem unatkoztam, de nem is adott nekem a történet semmi pluszt. Kicsit feleslegesnek éreztem a kötetet, hiszen semmi komolyabb dolog nem történik benne. Tényleg egy rövid, kis egyszerű történet volt. Úgy éreztem hiába „ismerem” a két szereplőt mégsem olyan élettel teliek és igazak, mint más könyvekben.
Nem tudom, hogy eredeti könyvként olvasva milyen hatása van, de ha ugyanilyen, akkor nem értem miért is bestseller ez az író. Pozitívum, hogy Pace és a kisfiú közötti kapcsolat aranyos és jól megírt. A regény csak simán kikapcsol; mert ha olvasási válságod van, csak ajánlani tudom, hiszen hamar ki tudja olvasni az ember.
Kicsit zavart, hogy a főszereplők szinte az elején már teljesen odavannak egymásért és egy kissé felesleges dolog miatt mennek szét. Teljesen mégsem felesleges, de a tálalás miatt teljesen úgy hat.
Ezek után nem hiszem, hogy a negyedik kötetet elfogom-e olvasni, de még meglátom.
A borítóról csak annyit említenék meg, hogy a színvilága és a betűtípusok tetszenek. Másik képet választottam volna, hiszen inkább aranyosabb ez a történet, mint „vadabb”.
Ezektől függetlenül van, akinek tetszhet, de én sokkal többre vágyom, mint egy egyszerű történet.

Olvasd blogon! »»» https://mindenamikonyvek.blogspot.com/2019/06/kendall-r…

>!
Silverlight
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Határozottan szerettem. Pace egy tipikus szépfiú, aki hajtja a nőket. Váratlanul találkozik egy nővel és egy kisfiúval, aki meglágyítja a szívét. Aranyos ahogyan bánik Max-el. Szinte elolvad tőle az ember. Nekem egyedül a rövidsége nem tetszett, de eltekintek tőle. Gyorsnak tűnnek az események, de már az előző kötetben is alakul köztük valami, így azért nem annyira zavaró. Nekem nagyon tetszett a könyv, főleg amennyire féltem tőle, nagy meglepetést okozott.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
234 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875786 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Faythe P
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Már nagyon vártam Pace könyvét, az első két kötet során nagyon szimpatikussá vált.
Pace igazi nőcsábász, akit egyik pillanatról a másikra levesz a lábáról Kylie, az egyedülálló anyuka. Az igazat megvallva, már az elején elhittem Pace-nek, valamilyen buta, hiszékeny okból kifolyólag, hogy ő TÉNYLEG akarja Kyliet és Maxet, és ez a későbbiekben sem változott. Egyedül Kylie volt bizalmatlan Paceszel kapcsolatban… „Ugyan miért akarna ez a szexi férfi egy elfoglalt, egyedülálló anyukával komoly kapcsolatot kezdeni és egy másik férfi gyerekét is nevelni? ”
Talán csak én voltam végtelenül naiv, vagy Kylie volt extrém bizalmatlan, de néhol már túl soknak éreztem Kylie önmegtartóztatását. Saját magától tagadta meg a boldogságot.
Amikor spoiler, azt hittem falramászok Kylie agymenésétől. Attól, hogy Elan biológiailag Max apja, az még nem azt jelenti, hogy az spoiler
De szerencsére Kylie spoiler és ezért csak fél csillagocskát vontam le az értékelésemből. :)
Nagyon várom már Collins könyvét! :)

>!
Dorina_S
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Hát nem is tudom, hogy mit mondjak. Nagyon vártam ezt a könyvet, reméltem, hogy jobb lesz, mint a sorozat első két része….de sajnos nem lett jobb. Az írónő stílusából még mindig hiányzik az a plusz, az amivel ütne ez a regény és már megjelent két testvére. Nem érzem azt az izgalmat, mint, amit például Vi Keeland vagy Borsa Brown könyveinél szoktam.
Sokszor sablonos, klisés megoldásokat alkalmaz, ezért nagyon kiszámíthatóvá teszi a végső sorokat. Vi Keelandnél is voltak kiszámítható szálak, de mégis körmömet rágtam mire az utolsó oldalakra értem…hát itt nem, sőt kifejezetten untam a végét, és minél előbb be akartam fejezni. Pedig az eleje tetszett, a karakterek is szimpatikusak voltak…de aztán minden elromlott.
A harmadik rész már Pace Drakeről szól, és én nagyon vártam az ő történetét. Azt hittem ütősebb, izgalmasabb és pörgősebb lesz, mint Coltoné…hát ismét csalódás ért. Pace kezdetben a tipikus agglegény, aki bárkit és bármikor megkap. Imádtam ezt az oldalát. Nem vág fel azzal ki is ő valójában, a külsejével és a stílusával hódít, nem pedig a bankszámlájával. Domináns, és tudja mit akar. Ugyanakkor gondoskodó, és tényleg egy páncélos lovag a XXI. században.
De aztán jött Kylie. Én őt az előző részekben kifejezetten kedveltem, de rájöttem, hogy az írónő női karakterei nem éppen az eszükről és az okos, éles gondolataikról híresek. Ebben a kötetben ez a szimpátia majdhogynem elpárolgott. Kifejezetten idegesített az, ahogy ellökte-majd magához húzta újra és újra a férfit. Pace, pedig hagyta…hát normális pasi ezt megunta volna. Úgy szerette a nő gyerekét, mint ha sajátja lenne, és sokszor még ez sem volt elég. Kylie a szememben egy hisztis picsa volt ilyenkor, akit hideg vízzel mosdattam volna meg, „hogy térj már észre, hagyod elszalasztani életed boldogságát” egy buta elképzelés miatt. Viszont a félelmei miatt nem utáltam meg teljesen. Érthető volt, hogy a csalódása után nehezen bízik, ráadásul olyan seb érte, amelyet egy nőnek sem szabadna elszenvednie. Ugyanakkor Pace sem a makulátlan erkölcseiről volt híres az elején, de ez az akarom-nem akarom elég fárasztó volt a számomra. Mert ha baj volt egyből a férfihez futott, és miután otthagyta még felelősségre vonja kivel volt….szóval ezek a gondolatmenetek kicsit ellentmondásban vannak a erős és független nő ideáljával, amit elvileg Kylie testesítene meg.
Igaz a végére mindenki megtalálja a saját boldogságát, ezt szépen lezárta az írónő.

Szerencsére Sophie nem sokszor tűnt fel, és jobb ha nem ad inkább tanácsokat Kylie-nak. Hívja inkább Rachel barátnőjét, ő megmondta a tutit és milyen igaza is lett.

A borító ismét gyönyörű lett, de sajnos több csillagot nem tudok magamból kisajtolni. Kíváncsian várom Collins történetét, bár előre félek, hogy az sem lesz az az igazi nagy durranás.

>!
KleineKatze
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Itt-ott sokkal jobb volt, mint az előző két kötet; a feminin Colton és az ostoba Sophie kapcsolata. (Lábjegyzet: Zokogtam, amikor ebben a részben Pace erős nőnek titulálja Sophie-t. Jaj istenem… Na, lábjegyzet bezár.)
Mivel Elle Kennedy-nél már találkoztam ezzel a „gyereke van/lesz” a csajnak sémával, kíváncsi voltam, itt hogyan alakul. Hát, meglepően… ostobán.
A könyv szokásához híven továbbra is tarkított a rengeteg értelmetlenségtől, irracionalitástól, önellentmondástól. Csak egy példa; ostoba főhősnőnk (az írónő imádja a bugyuta lánykaraktereket) nem akarja Pace-hez láncolni magát, segítséget kérni tőle, nála lakni, semmit, deeee azért ő az első, akit felhív a bajban. Na, oké. És ezek után meglepődik, hogy a pasas segít. Na, nem azért, mert a férfiak nem segítőkészek, hanem mert ő hülye.
Amire kíváncsi voltam, a gyerek-anya kapcsolatból nekem annyi derült ki, hogy ez az anya túl korán lett anyuka, a gyerek meg egy évesen túl határozottan túlfejlett. Megeszik ez mindent, pizzát, tésztát, nokedlit. Nincs gyerekem, de ez kicsit gyors. Jó hogy nem már együtt borozgattak ezek hármasban. Nevermind.

Pace tényleg egy tünemény, ő kapta a 2,5 csillagot, és egy üzenetem van neki; FUSS! Ja, már késő. Hát mindegy.

>!
Kitti_Kinczer
Kendall Ryan: Szerelem első érintésre

Egy rövid kis szösszenetnek éreztem és nem is bántam, mert, ha Kylie további akadályokat állított volna a saját boldogságának útjában kiakadtam volna. Elhiszem, hogy nehéz helyzetben volt és nem dönthet felelőtlenül, de azért ennyire elzárkózni sem szabad, de Pace kitartó volt és ennek örültem, már az előző részekben megkedveltem, ezért is érdekelt, a saját története, ami hát a legjobban talán a gyors szó írta le. Nem sikerült annyira belemélyedni a történetbe, mert mire belemerültem volna vége is lett. Lehet volna kicsit hosszabb, de mondjuk nem tudom, hogy az élvezet lett volna, ha csak tessék lássék problémákon rágódott volna Kylie, talán jó volt így, rövid és könnyed délutáni olvasmány, szerethető karakterekkel.


Népszerű idézetek

>!
nypiro P

Vacsora után Max azzal szórakoztat minket, hogy táncol a nappaliban, aztán anyaszült meztelenül rohangál a házban, amikor Kylie pizsamába akarja bújtatni. Soha nem unalmas nálunk az élet, nem úgy, mint a régi legénylakásomban.

Kapcsolódó szócikkek: Kylie Sloan
>!
Faythe P

– Pace? – A kísérőm megrángatja szmokingba bújtatott karomat. – Mit mondtál, melyik a bátyád?
Az, aki kurvára pont úgy néz ki, mint én, vágnám rá legszívesebben.

5. oldal

>!
nypiro P

Nem tudom megállni, hogy elővegyem az iPhone-omat, és végignézzem Max fényképeit. Ahogyan nem fogok tudni ellenállni annak sem, hogy bemenjek a szobájába, és hallgassam a lélegzését, behajoljak a kiságyába, hogy érezzem a finom illatát, bár tudom, hogy esetleg felébresztem vele. De egy anya képtelen ellenállni a babája pufi kis combjainak és nagy, kerek pocakjának.

Kapcsolódó szócikkek: Kylie Sloan

A sorozat következő kötete

Szeress és hazudj sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Melléd láncolva
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Vi Keeland: A beosztott
Ruby Saw: Az igazi
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk