Fagyos ​szenvedély (Fagyos szenvedély 1.) 49 csillagozás

Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

„Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant.” – SHH Mom's Reading
„Lenyűgöző! Még többet akartam belőle.” – Jessica's Book Reiew

Amikor a józan ész mit sem ér…
A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták.
Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám – az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot.
Amikor végül… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
254 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013781 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
300 oldal · ISBN: 9786156013798 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Aiden York · Ashlyn Drake


Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 77

Kívánságlistára tette 83


Kiemelt értékelések

>!
Zso89 P
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Imádom Kendall Ryan könyveit.
Viszont itt is eljutottam oda hogy nem mondhatnám hogy tetszik a borító,de már letettem arról a szokásomról hogy borító alapján ítélek meg egy könyvet vagy egyáltalán azt hogy elolvassam e.

Ashlyn
Szimpatikus,okos de elég félénk volt,bár a döntései teljesen ellent mondtak a félénk oldalával,viszont Aiden kibűvölte a csigaházából.
Kíváncsi lettem volna a múltjára és a gyerekkorára részletesebben.

Aiden
Imádtam a karakterét,de úgy éreztem a könyv végére mintha két külön ember lett volna.
Tudom hogy ez az amnéziájának is köszönhető.
Bár az „új” Aiden sokkal szimpatikusabb mint a „régi”.

A kémia az tagadhatatlanul működött közöttük.
Az erotikus részek igencsak izgalmasra sikeredtek.

Kendall eddig olvasott könyvei szinte mind kedvenc lett,itt valami mégis hiányzott nekem.
Gyorsan lehet haladni vele,olvastatja magát,teljesen lekötött.
Szeretem ahogyan ír,szeretem hogy nincs túl bonyolítva a sztori,bár itt lehet jobb lett volna ha valami nagyobb „galiba” lett volna.
Biztos újraolvasós lesz.
Várom a folytatást.☺️❤

5 hozzászólás
>!
ladydark
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Jó volt jó volt. Nagyon érdekes volt az alapötlet, de szerintem lett volna még ebben több is, kicsit lazára volt véve, pedig annál azért komolyabb volt a téma.

>!
vincze_zsuzsanna
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Amikor elkezdtem olvasni annyira magával ragadt a történet, hogy csak azt vettem észre hogy elfogytak az oldalak. Azt sajnáltam hogy egyből bele csaptak a közepébe…. Szenvedélyes és mély érzelmű történet.
Minden egy tetoválással kezdődött „Aut viam inveniam aut faciam tibi -vagy találtok magamnak utat-vagy török magamnak . ”
Egy férfi aki elvesztette az emlékét, é belekeveredett egy olyan gyilkosságba amit lehet nem is ő követett el. Ashlyn egy disszertáció miatt ismerkedik meg az idegen férfival,de még is van egy közös tetoválásuk igaz egy véletlen következmény, hogy kiderült.
Számomra ez a történet kicsit nem mindennapi történetet mesél el. Megmutatja hogy olyan érzelmek kialakulhatnak két teljesen ismeretlen ember között amit saját maguknak is nehezen vállalnak el, de vajon meddig tudnak az egymás közötti szexuális vonzalomnak ellen állni?
Logen vagy más néven Aiden egy olyan férfi karakter aki mindene nő álom pasia, ék szemű herceg aki rossz fiús kinézetű de még is érző lelkű. Sajnáltam mikor saját magával vívódott mert vissza akart emlékezni mi történt vele a múltban, de még is új ember akart lenni hogy Ashlyn mellett legyen mint a szereleme.
Ashlyn női karaktere egy visszahúzódó, de még is szerethető nekem nagyon szimpatikus volt, hogy nem hagyta magára az amnéziás Logant.
A vége az nem semmi volt amikor a legjobb barátnő végig nézte Ashyln és Aiden szexuális együttlétét azt nem bírtam ki mosolygás nélkül, de még is közben egy kicsit fura volt.
De egyet sajnálok, hogy nekem olyan érzésem volt mintha a vége össze lenne csapva, nem sok mindent tudhatunk meg Ashlyn és Aiden szerelmének kialakulása után, én szívesen olvastam volna tovább mi történik velük kb. pár év múlva….
Kíváncsian várom a folytatást Liz történetét mit szán neki a kedves Írónő.

>!
SeRa00
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Összességében aranyos kis történet volt!
Már az első pár oldal után tudtam, hogy ezt a könyvet muszáj végig olvasnom. Először is azért mert rettentően kíváncsi lettem, másfelől pedig azért mert ez a páros már az elején is hatalmas kedvencemmé vált.
A férfi nagyon édes és vonzó volt, segítségre és támogatásra volt szüksége, amit szerencsére Ashlyn-től meg is kapott. Ashlyn pedig egy igazán szorgalmas nő volt. Megküzdötr a céljaiért, ami szerintem egy nagyszerű dolog.

>!
Tímea_Szabó_4
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Nagyon érdekes, hogy a férfi főszereplő amnéziás volt. Kicsit többet is ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból. Imádtam Aiden és Ashlyn karakterét is. Jobban is megismertem volna őket. Számomra rövid volt a történet, még olvastam volna. Mégis jár a 4,5 csillag.

>!
Domovecz_Anett
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

„Aut viam inveniam aut faciam tibi .Vagy találtok magamnak utat-vagy török magamnak . ”
Ezzel kezdődik minden ezzel a tetoválással , kezdődik a megereszkedésük.
Történet egyből belevág a közepébe a szereplők találkozásával .
Egy kutatásnak indult , amely később segítségé vált majd érzelmeké alakult …
Történet tele van szenvedéllyel, forró vágyakkal , néhol felnevetem … Egy férfi aki keresi a múltját , keresi ki is ö , ez gátolja az érzelmei feltörését … Ashlyn az a személy aki segít neki, ott van mellette amikor szüksége van rá főleg este rémálmoknál ..
„ A férfi , akinek nem voltak emlékei a saját életéről , megtanított arra , hogyan éljek a pillanatnak , és élvezzem a saját életemet . ”
Kicsoda az a titokzatos férfi , tényleg a neve „Logan ” ,
A múlt az emlékek eltaszítják vagy összehozták őket az kiderül .
Én még olvastam volna „ Logan-ről ” a múltjáról , többet megtudtam volna múltbeli életéröl , de ez csak az én véleményem .

>!
Noncus
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Annyira vártam ezt a könyvet. Nagyon jónak tűnt a fülszöveg alapján. De egy kissé csalódott vagyok. Hiányérzetem volt, miután befejeztem a könyvet. Jobb lett volna, ha kicsit bővebben kifejtik az egész történetet, és a lezárást sem szerettem. Hogy volt képes Aiden ilyen könnyen továbblépni azon, hogy semmire sem emlékszik? Értem én, hogy egy új élet Ashlyn-nel volt minden vágya, de azzal nem tudnék megbékélni a helyében, hogy teljesen elfelejtettem ki voltam.
Összességében tetszett, aranyos kis történet volt, de számomra kissé kidolgozatlan.

>!
Moira_Hardy
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Azért nem volt ez olyan rossz, mint ahogy a százaléka mutatja. Benne volt minden ami egy ilyen könyvtől elvár az ember. Persze a fülszöveg alapján én is több pszichológiai fejtegetésre számítottam, de ez van. Mondjuk elbírta volna a könyv, hogy Logan/Aiden szemszögéből is megismerjük az eseményeket, kicsit többet megtudjunk a gondolataiból, mert attól, hogy nem tudta kicsoda gondolatai voltak.
(Off következik: Nem értem miért nem fordítanak a kiadók kis figyelmet arra, hogy a borítón látható ember hasonlítson a szereplőre akit szimbolizál. Ebben az esetben úgy rikít a kék szeme a fickónak a borítón, hogy azt még Vishous is megirigyelhetné, de a könyvben kiderül, hogy a főhősünk szeme barna. De akadt már olyan olvasmányom is, hogy a lány a könyvben szőke volt a borítón pedig egy sötétbarna hajú csajszi virított. Persze ettől a könyv még jó volt, csak mit tudom én, úgy megjegyeztem.)
Na, de a lényeg az, hogy semmivel sem érdemel ez a könyv sem kevesebbet, mint a többi romantikus. Jók a karakterek, jó a történet. Kikapcsolódásnak tökéletes.

>!
Detty77
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Nagyon tetszett!!!! Rövid, de szenvedélyes és mély érzésű könyv volt. Szívesen olvastam volna még mindkettejükről és arról a bizonyos 1 hónapról.

1 hozzászólás
>!
Cintia_Laja
Kendall Ryan: Fagyos szenvedély

Többet vártam, többet is ki lehetett volna hozni ebből a történetből!:(


Népszerű idézetek

>!
Domovecz_Anett

„Aut viam inveniam aut faciam tibi .Vagy találtok magamnak utat-vagy török magamnak . ”

>!
Domovecz_Anett

A férfi , akinek nem voltak emlékei a saját életéről , megtanított arra , hogyan éljek a pillanatnak , és élvezzem a saját életemet . ”

>!
Cintia_

– Vagy találok magamnak utat – vagy török magamnak.

>!
SeRa00

Azt akartam, hogy megbízzon bennem. És ha őszinte akartam lenni magamhoz, azt is akartam, hogy megkedveljen.

>!
SeRa00

– Többet érdemelsz, mint amit én adhatok neked.

>!
Cintia_

De azt akarom, hogy tudd, megbízhatsz bennem, ha itt vagyok veled.
Mondta a gyilkos a gyenge, fiatal lánynak.

Kapcsolódó szócikkek: Aiden York · Ashlyn Drake

A sorozat következő kötete

Fagyos szenvedély sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Meredith Wild: Hardwired
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Emma Chase: A királynő férjet keres
Laurelin Paige: Utolsó csók