Az ​éjszaka ura 224 csillagozás

Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem „olyan” lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit.

Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek.

És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit.

Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk.

Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: „Mit csinálsz az apukámmal?”

Ó,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
266 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929724 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
240 oldal · ISBN: 9786155929731 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Hunter · Kate


Kedvencelte 9

Most olvassa 10

Várólistára tette 85

Kívánságlistára tette 86

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Hát ez nem sikerült túl jól..

Olvastam már az írónőtől, így ez teljes csalódás volt. Tudom, hogy a Szeress és hazudj könyvsorozat is kap hideget-meleget, de abban legalább történt valami.. Tulajdonképpen azon kevesek közé tartoztam, akiknek tetszett az a sorozat, így azt gondoltam, biztos ez is fog.
Sajnos nem.
A szereplők könnyen felejthetőek. Kate rettentően fél az elköteleződéstől, pedig már 30 éves, illetve ott van Hunter, aki egyedülálló apa. Hát mit ne mondjak, sajnáltam a csávót. A lánya übercuki, ő mentette az egész könyvet.
Lapos és eseménytelen..

Ella19>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Teljesen másra számítottam, azt hittem, hogy ez is valami olyasmi lesz, mint a Donovan- dinasztia. A címéből és a borítóból is erre következtettem. Elég nagyot tévedtem. Ez a könyv teljesen normális, sablonos, romantikus, erotikus történet. A szereplőkben sem volt semmi különös. Hunter egy természetesen szuperszexi apuka, aki egyedül neveli a kislányát. Kate pedig 30 éves és még mindig nem vágyik komoly kapcsolatra, csak az egy éjszakás kalandoknak él. Hunter szimpatikus volt, viszont Kate nem. Maddie, Hunter lánya, egy igazi kis tünemény volt. Ő dobta fel az egész történetet.
Nem a legjobb könyv, de egyszer el lehet olvasni.

Ács_Milán>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

A regény eleje számomra nagyon jól indult. Egy darabig azt is gondoltam, hogy: Na, ez lesz az én könyvem! De csak egy darabig…
Kb a felénél kezdett csökkenni az érdeklődésem és ez a helyzet nem is lett jobb a későbbiek során sem. Sőt! A végéhez közeledve alig vártam, hogy a végére érjek.
Volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy hanyatlásnak indul a történet és teljesen el is laposodik. Ehhez valószínű az is hozzájárult, hogy az ágyjelenetek egytől egyig ugyanolyanok voltak. Minden szexnél ugyanaz volt a forgatókönyv, semmi eltérés, semmi újdonság. Ez már szinte kiábrándító volt.
A fentiek értelmében a főszereplőkkel is csak egy ideig szimpatizáltam. Hunter kislánya jót tett a történetnek, hiszen egy kislány szereplő általában telitalálatnak bizonyul és sok esetben egy ilyen gyerekkorú szereplő menti meg a történetet.
Ritka esetek egyike történt meg velem jelen esetben, mégpedig: az epilógus abszolút nem tetszett, illetve inkább Kate viselkedése volt az, ami miatt nem tetszett.
Egyszerű, laza, mondhatjuk, hogy kiszámítható és sablon történet, ami az unalom elűzésére talán alkalmas, de mindenképpen egyszer olvasós sztori.

14 hozzászólás
Hópárduc P>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Nekem ez a könyv egy kicsit laposra sikeredett.
Semmi bonyodalom nem igazán volt benne, még nagyon történés sem.
Az olvasása haladós volt, a borítója jól néz ki.
A történet viszont lehetett volna tartalmasabb és érdekesebb is.
A szereplők is kicsit „semmilyenek voltak”, többet is ki lehetett volna hozni belőle, szerintem.

Zso89 P>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Ééésssssssss megintcsak azt kell mondjam az írónő nálam megint betalált.
Új kedvencet avattam ismételten.
Már nagyon vártam, a fülszövegen jót mosolyogtam, és kíváncsi voltam mit hozott ki a történetből az írónő. ☺️☺️☺️

HunterHunterHunter ♥♥♥♥♥
Nem elég hogy az első oldalakon levettél a lábamról………
Nem elég hogy iszonyúan szexi vagy főleg öltönyben(nyálcsorgatás folyamatban) , emellett gondoskodó, és talpig férfi, és itt nem a külcsínyre gondolok.
Imádtam a kapcsolatukat Maddie-vel, igazi „lányos-apa” páros volt.
Bár egy kicsit „komolynak” gondoltam Maddie karakterét, néha sokkal idősebb gyerkőcnek tűnt pedig csak 4 éves volt.

Kate már az elején szimpatikus volt.
Egy határozott, kitartó, önálló nő.
Tetszett hogy nem egyszer leégette magát Hunter előtt,jókat mosolyogtam rajta. ☺️☺️☺️
Nem igazán indult valami fényesen a kapcsolatuk Maddie-vel,na ott nem tudtam visszafogni a nevetésemet. ☺️☺️☺️
Nincs túlbonyolítva a sztori, nem igazán akadnak bonyodalmak de nekem így tetszett.
Szórakoztató, romantikus és egyben erotikus történet is.
Az erotikus részek pont jól voltak megírva, néhol sejtelmesen, néhol szókimondóan.
Könnyed, szórakoztató, és egyben humoros is.
Aki eget rengető bonyodalmakra vár az hozzá se kezdjen.
Újraolvasós lesz az egyszer biztos. ☺️☺️♥♥♥

3 hozzászólás
turanett P>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Kedves, aranyos történet. Semmi extra bonyodalom. Néha ilyen is kell. Katie nagyon színpatikus. Szeretem a magabiztos női karaktereket. Hunter, meg úgy ahogy van tökéletes. Kedves, nagyszerűen bánik a lányával. Meddie nagyon cuki volt. Imádtam a beszólásait. A vége aranyos volt, főleg, mikor Kaite el akart szaladni, bizonyos dolog elől :)
A borító szerintem is borzalmas.

Zsuzsanna_Makai>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Hát ez a könyv olyan kellemes csalódás volt, hoccsaknna!
Imádtam!
Kedves volt, bájos volt, gyorsan lehetett haladni vele, és egyáltalán nem akart több lenni, mint ami.
Oké, látom a százalékon, h nem mindenki volt ezen a véleményen. Tipikus strand könyv, és simán újraolvasós is.
Tetszett, ahogy Cuki a maga ôszinte módon „alázta” az apját. A négyévesek egyenességével.
Egyébként Hunter is, Kate is a helyén kezelte a dolgot, jóó, az elején kissé kínban voltak, de jól megoldották, nem volt gond.

Violet_Finch_PMónika>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Olvastatta magát. Szerettem Kate és Hunter kapcsolatát, és éreztem így a lapokon keresztül is a vonzódásukat egymás iránt,ami elég ritka nálam. Maddie egy igazán aranyos kislány volt és Hunter remek apuka. :) Sok jó vicces jelenet volt (na jó 1-2),amint jókat mosolyogtam. Teljesen kikapcsolta az agyam és nekem most pont erre volt szükségem :)

K_Szandra>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Barátnőm ajánlására vettem meg a könyvet, aki az irónőtől már több kötetet is olvasott. Nekem ez volt az első tőle, de azt kell mondjam ezután, hogy nem az utolsó. Már a könyv elején éreztem, hogy ez nekem való könyv lesz, és hogy gyorsan el fogom olvasni. Kate és Hunter már az elején mosolyt csalt az arcomra a kis flörtjükkel. Szimpi volt, hogy Hunter nem használta ki az adottságait, mint egyes könyvekben látni, hanem egy igazi gondoskodó és figyelmes pasit kaptunk, aki nem hanyagolja el a lányát, csak hogy éjszakába nyúlóan szexeljen és kielégítse vágyait. Tökéletes apa-lánya párost ismerhettünk meg, nagyon cukik voltak. Maddie olyan volt néha, mintha sokkal idősebb lenne, mint 4 éves volt, de emellett tündéri kislány volt, akit kenyérre lehetett kenni egy kis figyelmességgel. De ne feledkezzünk meg Kate-ről se, hihetetlen lelki változáson ment át a könyv végére, leküzdve saját félelmét, végre megtalálta az igazi helyét. Tetszett, hogy határozott, kitarató és igazán önálló női karaktere volt, és nem egy „alávetett” kis alamuszi nyuszi… Jókat mosolyogtam rajta, amikor Hunter előtt ügyetlenkedett és az kitalálta, hogy miért alakultak úgy a dolgok, ahogy. :) Bár Maddie-vel nem alakult az elején jól a kapcsolatuk szerencsére a végére sikerült a kislányt lenyűgöznie és megszerettetnie magát vele. De azért a vége se semmi amikor szül, már el is képzeltem magam egy hónap múlva, hogy én is valahogy így fogok hozzáállni és inkább futnék el, mint lennék ott. :D
A történet nem volt túlbonyolítva, de így is szórakoztató, romantikus és erotikus törtét alakult belőle, ami így volt jó ahogy volt.
Nincs túlbonyolítva a sztori, nem igazán akadnak bonyodalmak de nekem így tetszett.
Szórakoztató, romantikus és egyben erotikus történet is.

barbikaunatkozik>!
Kendall Ryan: Az éjszaka ura

Egy igazi „szódával elmegy” kategóriás könnyed cukormázas kikapcsolódás. A felvetett problémák (mostohaszülők, elköteleződési nehézségek gyermekkorban átélt válás miatt, egyedülálló apuka) fontosak, de szinte semmit sem kezd vele a történet. A karakterek a megszokott sablont hozzák, a gyerekről nem lehet elhinni, hogy csak 5 éves, a jellemfejlődés nem dinamikus. Sajnos az erotikus jelenetek már az első együttlét után ellaposodnak, szinte ctrl+c ctrl+v módon megírtak, így nem feltétlenül kell mindet végig olvasni. De azért jó, hogy szerelem nem az első pillanatban jön meg, hanem apró mozzanatokkal a mindennapokból.
Igazi délutáni kikapcsolódás. Ajánlott minden romantikus-erotikus műfaj kedvelőjének. Nincs új a nap alatt, de legalább nem húzták köteteken és hosszú oldalakon keresztül.


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Ma éjszaka szexre van szükségem.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Kate
6 hozzászólás
Csena98>!

– Mit keres ő itt? Itt felejtette a bugyiját?

mkitti04>!

Nem voltam kövér. Masszív, mondhatni. Igen, látszott rajtam, hogy imádom a sült krumplit. És szerettem belemártogatni azokat a krumplikat majonézbe is.

Hársi_Era>!

Istenem, imádom azokat a nőket, akik tudják, hogy mit akarnak.

nypiro P>!

Az örökké tényleg nem lesz elég idő a számunkra.

nypiro P>!

A testem azonnal reagált az érintésre, a női szerveim szinte felizzottak.

Barbcsie>!

„Ismét meg akarom tenni, és befejezni, amit elkezdtünk.”

Szinyke>!

Imádtam az életemet Maddie-vel, és nem cseréltem volna el semmivel az égadta világon, de az igazság az, hogy szükségem volt néha egy kis segítségre, bármennyire is szere?em egyébként teapartikon részt venni és tiarát viselni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Ilona Andrews: Áradó hold
Christina Dodd: A sötétség lángjai
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Jessica Bird: Dobbanó szívek
M. Robinson: El Diablo
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?