Értékelések 30

Trice29 P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Felszínes volt. A szereplők tetszettek. A történet lapos volt, a kémia működött.

Hópárduc P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Szerintem nem volt annyira vészes, igaz különösebben nem volt benne semmi extra sem.
Általánosságban hasonlított a többi ilyen témájú könyvekhez.
A szereplők semlegesek. Egyikük sem akar semmi komolyat, aztán mindkettő magában próbálja kitalálni, hogy mit gondolhat, érezhet a másik fél. Ahelyett, hogy normálisan kommunikálnának. Cannon tipikus szépfiú. Hatalmas méretekkel, és mindenben kiváló. Paige, persze gyönyörű. Allie-val való barátságát, olyan semmilyennek éreztem. Különben is miért mindig a barátnőt hibáztatják a tesók? Az öcsikéje ugyanúgy benne volt.
Egyébként haladós olvasmány. :)
A borítónak nem sok köze van a történethez.

6 hozzászólás
Ács_Milán >!
Kendall Ryan: A szobatárs

Minden elvárástól mentesen kezdtem neki a regénynek. Még szerencse! Ugyanis a borító borzalmas, a történet pedig felejthető.
A szereplők semmilyen érzelmet nem tudtak kiváltani belőlem, amolyan semlegesek voltak számomra. Persze adott volt egy olyan sablonos férfi főszereplő, Cannon, aki általában az ilyen kategóriás regények főszereplője. Hihetetlen, hogy mennyire egyformák ezek a férfi karakterek. Mindegyik baromi szexi külsővel és természetesen gigantikus méretekkel rendelkezik, már ami a nadrágban lévő szervet illeti. Egy idő után unalmas, hogy ennyire nem lehet találkozni olyan férfi karakterrel, aki ezektől a tulajdonságoktól eltérő lenne és valami egyedivel rendelkezne.
Paige és Allie állítólag legjobb barátnők, de én nem éreztem azt a fene nagy baráti köteléket közöttük.
A végére az írónő egy kis drámát vitt a történetbe, ami majdnem felesleges volt, mert ezektől már nem lett jobb ez a regény.
A befejezés ugyancsak sablonos és kiszámítható.
A sok negatívum mellett egyetlen pozitívum az oldalszám volt, illetve az, hogy könnyen és gyorsan olvasható volt.

4 hozzászólás