A ​szobatárs (Társas játék 1.) 88 csillagozás

Kendall Ryan: A szobatárs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Csodálatos.” ​- Kelly Elliott, New York Times bestselleszerző
„Szexi, vicces és szórakoztató olvasmány, belevesztem a románcba, amely a mennyekben köttetett.” – My Girlfriend's Couch

Nem szerethetek beléd!
Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító.
Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz?
Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás.
Szerintem ez… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
238 oldal · ISBN: 9786156067975
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067968

Kedvencelte 5

Most olvassa 10

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 116


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Mostanában nem igazán olvastam.
Valami rövidebbre,valami „vidámabbra” vágytam.
Imádom az írónő könyveit ez eddig sem volt kérdés.
Viszont ami mellett megintcsak nem tudok elmenni az a borzalmas borító.
Kíváncsiságból megnéztem az eredetit,hát nem kellett volna……
Oké nem annyira borzalmas de az eredetihez képest számomra katasztrófa sajnos.
Fülszöveget elolvasva nagyon kíváncsi lettem.

Paige szimpatikus volt,szerencsére nem egy idegesítő,hisztis nőszemély.
Érdekes szituációkba tudott keveredni akaratlanul is.☺
Számomra ez a történet most tökéletes kikapcsolódást nyújtott,olyan hétköznapinak hatott számomra sok jelenet.
Olvastatta magát.
Tetszett hogy „közös” múltjuk volt Cannon-al.

Allie szimpatikus volt már amennyire megismerhettük aztán mégsem.
spoiler
spoiler
spoiler

Cannon Roth ❤❤❤
Tudtam hogy tökéletes leszel na de hogy ennyire…..❤❤❤
Imádtam a srácot főleg hogy stréberből lett egy igazán szexi,gondoskodó,imádnivaló pasi,ja és mondtam már hogy szexi???☺☺☺
Voltak olyan események amik bármilyen hétköznapi emberrel megtörténhetnek és ez igazán tetszett.
Hát akadtak vicces szituk rendesen.☺
Kb a 3/4-re megadtam volna az 5 csillagot de befejezve jár a fél csillag levonás.
Itt már kicsit hisztisebbre sikeredett a dolog,duzzogott mindenki aztán mégsem.
A befejezésnél kicsit hiányérzetem maradt,azt hittem jobban bele látunk a jövőjükbe.
Biztos újraolvasós lesz ezektől a bakiktól függetlenül.☺❤

L_B_Mariann P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy, hogyan találhatja bárki is jobbnak ezt a borítót az eredetinél?! Ezen a pasi úgy néz ki mint aki nagyon túl akár lenni a fotózáson. Mintha azt mondaná; „Hé! Ügyesebben! Még ma dolgom van! Essünk már túl rajta!” Most komolyan, szerintem ilyen fejet vág. Hagyjuk is…
A történet. Egyszerűen magába szippantott, és nem eresztett! Szerettem. Csak lapoztam és lapoztam, majd azon kaptam magam, hogy már csak pár oldal és vége… Szóval olvasásakor csak úgy repül az idő. Klisés lenne a könyv? Ó, igen nem is kicsit. Szinte tudod, hogy mi is fog történni, mégis…jó volt olvasni, jó volt belemerülni.
Cannon, igazán szerethető volt. Jajj, és most nem a kinézete miatt mondom ezt! Igen, igen „görög isten” kinézetű… De nem csak emiatt mondom. Cannon-t és a nővérét anyjuk egyedül nevelte fel. Így mindig ő volt a „férfi a háznál”. Innen fakad az, hogy milyen ambiciózus férfi vált belőle.
Paige. Őt is bírtam, habár nem egyszer ütötte egyik szavát a másikkal. Volt, hogy kicsit megráztam volna a vállainál fogva, hogy halló térj már észhez! Itt az ideje a te boldogságodnak!
Tehát ha valami kis limonádéra vágysz, és könnyedre, ez az a könyv! ;)

Könyvpillangó92_εïз P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Húúú.. *. * Ez a könyv egyszerűen fantasztikus! Én 10 csillagot adnék neki! Az első mondattól kezdve elvarázsolt, magával ragadott!! ♥ Romantikus, szerelmetes, szenvedélyes.. ♥♥♥
A lehető legjobb olvasmány az évkezdéshez! ❣️
Canonn karaktere nagyon tetszett! Az ahogy viselkedett Paige-dzsel.. ♥ Imádtam, hogy hercegnőnek szólította a lányt! Csodálatosan alakult a Paige-dzsel a kapcsolata. Csak azt sajnálom, hogy nem voltak nyíltak egymással az elejétől.. Miért kínozták saját magukat? Nagyon féltek a szerelemtől, a kapcsolattól! Ám végül minden a legjobban alakult! ♥ *. *
Köszönöm ♥

abbywinter I>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Olyan „nem tudom milyen” érzésem van a könyvvel kapcsolatban. Tetszett, aranyos szereplőkkel, talán kiszámítható, valami mégis hiányzott nekem belőle. Hamar kiolvastam ettől függetlenül. A doki (növendék) nagyon édes volt, viszont a tesója eléggé unszimpatikus volt. Úgy kezelte az öccsét, mint egy taknyos kölyköt, holott már régen nem volt az.
A romantika kedvelői ne hagyják ki, lehet, hogy csak nekem volt rossz az időzítés.
A többi részt is el fogom olvasni :)

Beusom24>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Valahogy nem igazán érintett meg a történet. Hamar végig olvastam. Azt hittem jobb lesz, de semmi különös. Van egy szívdöglesztő pasi, aki folyton hibbant – őrült csajokat szed össze. Paige és Cannon között érezhető a testi vágy. És szerintem ennyiben ki is merült a történet.

Ancsúr P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Tipikus kendall ryan-es könyv. Könnyed, aranyos szösszenet volt kissé közömbös szereplőkkel. (Na, jó, Allie az agyamra ment a hisztijeivel, mert ez a csaj szinte mindenen ki tudott akadni.) A könyvet amúgy két nap alatt simán ki lehetett olvasni.
Ugyanakkor tetszett a főszereplők szakmája. Az orvos, és HR-es munkakört nem túl gyakran látom összepárosítva egy köteten belül, de most jó volt ilyen könyvet is olvasni.

pufivipi>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Ha nem vágysz extra történetre, csak egy laza kikapcsolódásra ez a te könyved. Szépen szövődnek az események-semmi váratlan, olyan hétköznapi. Kialakul a lakótársból „hálótárs”. Humoros, kedvelhető szereplők extra adag kémiával. Nekem a borító is szimpi, szerintem jobb, mint az eredeti.

kicsiboszi P>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Egynek elment. Csak szex és tipródás volt az egész, a vége pedig elég összecsapottra sikeredett. A szereplők egyike sem lett a kedvencem, és csak Allie-t tudtam volna picit megcsapkodni, amikor kárörvendett kicsit. A dilis exbarátnő szála lehetett volna hangsúlyosabb, jobban felépített a zaklatása egyetlen nagyjelenet helyett.

ladydark>!
Kendall Ryan: A szobatárs

Jobbat vártam az írónőtől. Ez most annyira nem volt nagy szám. Szinte végig lapos és vontatott volt számomra.


Népszerű idézetek

Detty77 P>!

De az életem újabban olyan volt, mint az olcsó fehérnemű – félrecsúszott, és a legkínosabb helyzetekben okozott kényelmetlenséget.

Zso89 P>!

"– Jól nézel ki – vigyorgott rám. És még mindig nem eresztette el a kezemet.
– Te meg felnőttél – csak ennyit tudtam mondani. A szentségit, de még mennyire felnőtt."

Zso89 P>!

„Néha nincs második alkalom. Néha csak a most van, vagy a soha.”

Zso89 P>!

„Szerelmesnek lenni nem olyan érzés volt, mint gondoltam – elveszíteni egy részemet, és odaadni azt egy férfinak. Nem, olyan érzés volt, mintha kaptam volna valamit. Valami nagyobbat önmagamnál.”

esztert91>!

Különleges és csodálatos izom a szív.

6. oldal

Detty77 P>!

De a szív néha idegesítő tud lenni. Olyasmit érzünk miatta, amit nem akarunk, olyasmit mondunk vagy teszünk, ami nem áll szándékunkban.

MarkóNagyJulcsi>!

Különleges és csodálatos izom a szív. Nem lehet élni és szeretni nélküle, a legtöbb ember mégsem gondol rá túl gyakran. Nem gondol a megbízható, hűséges szervre, amely naponta több százezerszer ver. A legtöbb ember valószínűleg nem is tudja, hogy egy nő szíve percenként nyolccal többet ver, mint egy férfié, vagy hogy a két kamrája pumpálja a vért a szervezet minden egyes sejtjébe, a szaruhártyát kivéve.

Első fejezet


A sorozat következő kötete

Társas játék sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Jay Crownover: Az utcák királya
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott