Megjelenésének várható időpontja: 2019. április 25.
Ken Liu (szerk.)

Láthatatlan ​bolygók 0 csillagozás

Kínai kortárs science fiction antológia
Ken Liu (szerk.): Láthatatlan bolygók

Ken ​Liu, A papírsereglet és más történetek című novelláskötet Hugo-, Nebula-, World Fantasy- és Locus-díjas írója ezúttal szerkesztőként tér vissza egy olyan antológiával, ami a kínai science fiction egyedi és különleges világát mutatja be. A Láthatatlan bolygókban hét szerző tizenhárom novellája található – köztük már a nemzetközi irodalmi vizeket meghódító, díjnyertes alkotások, valamint kevésbé ismert írások, melyek Liu személyes kedvencei –, és Cixin Liu kivételével kizárólag a feltörekvő nemzedék kap lehetőséget benne. Mindegyik történet Kína lehetséges jövőit mutatja be a sci-fi széles eszköztárával, legyen szó akár a társadalom feletti uralkodásról, világépítő patkányokról, vagy olyan robotokról, akik túlélték az építőiket.

A történetek mellett három komolyabb terjedelmű esszé is helyet kapott az antológiában: A lehetséges univerzumok legrosszabbika és a lehetséges földek legjobbikában Cixin Liu, A Háromtest-probléma Hugo-díjas… (tovább)

A művek szerzői: Cixin Liu

Tartalomjegyzék

>!
Agave Könyvek, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634195702 · Fordította: Pék Zoltán, Benkő Ferenc, Huszár András, kiskádár tamás, Molnár Berta Eleonóra, Bosnyák Edit, Juhász Viktor · Megjelenés időpontja: 2019. április 25.

Várólistára tette 36

Kívánságlistára tette 108


Hasonló könyvek címkék alapján

御我 (Yu Wo): 吾命騎士 (Wú mìng qíshì)
J. K. 羅琳: 哈利波特 : 神秘的魔法石
御我 (Yu Wo): 1/2 王子 (1/2 Wang Zi) 1.
史蒂芬妮・蓋柏: 骨白色的王子 (Gǔ báisè de wángzǐ)
J. K. 罗琳: 哈利·波特与魔法石
J. K. 罗琳 – 约翰蒂法尼 – 杰克索恩: 哈利·波特与被诅咒的孩子 (Hālì Bōtè yǔ bèi zǔzhòu de háizi)
唐七 (Qi Tang): 三生三世 枕上书 (Sān shēng sānshì zhěn shàngshū) II.
唐七 (Qi Tang): 三生三世 枕上书 (Sān shēng sānshì zhěn shàngshū)
I-Huan: 仙曲 (Xiān qū) 1.
郭敬明 (Guo Jingming): 幻城 (Huan Cheng)