Hárman 6 csillagozás

Ken Follett: Hárman

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Vérbeli és különlegesen szép szerelmi történet, egyben megtörtént eseményekre alapozott „magasfeszültségű” kémregény – a Tű a szénakazalban és számos már, nagysikerű könyv szerzőjének remekműve.
Az időpont 1968 nevezetes éve, amikoris az izraeli titkosszolgálat megkésve ugyan, de tudomást szerez arról, hogy Egyiptom – szovjet segédlettel – néhány hónapon belül atombombák birtokába jut. Ez Izrael végét jelentheti, hacsak nem sikerül a zsidó államnak is villámgyorsan urániumot „szerzni”, de olyan nagy titokban, hogy még saját szövetségesei se tudjanak róla. Képtelen feladat, s legalább ilyen képtelennek tűnik Nat Dickstein zseniális terve a világtörténelem legnagyobb lopásának végrehajtására. A magányos izraeli ügynök ellenfelei: a KGB, az egyiptomi titkosszolgálat és a szélsőséges arab fedajinok. Vele tart a titokzatosan szép, félig arab, félig angol nő, Suza, akiről azonban nem tudni, kinek a pártján áll.

Könyörtelenül címmel is megjelent.

Eredeti megjelenés éve: 1979

>!
I.P.C., Budapest, 1991
444 oldal · ISBN: 9636351775 · Fordította: Ladányi Katalin

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

sassenach>!
Ken Follett: Hárman

Ez volt a második könyv, amit olvastam tőle. A katedrális után kicsit szokatlan volt, de emlékszem, hogy ezt is alig tudtam letenni. Utána már csak és kizárólag Follettet akartam olvasni….:D

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Robert Ludlum: A Chancellor kézirat
Frederick Forsyth: Ikon
Hugh Laurie: A balek
Frederick Forsyth: Az Odessa-ügyirat
Ian McEwan: Mézesmadzag
Stieg Larsson: A kártyavár összedől
Daniel Silva: A Moszad ügynöke és az angol lány
Eric Van Lustbader: A Bourne-birodalom
Tom Clancy: A kokain akció
Daniel Silva: Bűnjel