Nevermore (Nevermore 1.) 16 csillagozás

Kelly Creagh: Nevermore Kelly Creagh: Nevermore

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cheerleader ​Isobel Lanley is horrified when she is paired with Varen Nethers for an English project, which is due—so unfair—on the day of the rival game. Cold and aloof, sardonic and sharp-tongued, Varen makes it clear he’d rather not have anything to do with her either. But when Isobel discovers strange writing in his journal, she can’t help but give this enigmatic boy with the piercing eyes another look.
Soon, Isobel finds herself making excuses to be with Varen. Steadily pulled away from her friends and her possessive boyfriend, Isobel ventures deeper and deeper into the dream world Varen has created through the pages of his notebook, a realm where the terrifying stories of Edgar Allan Poe come to life.
As her world begins to unravel around her, Isobel discovers that dreams, like words, hold more power than she ever imagined, and that the most frightening realities are those of the mind. Now she must find a way to reach Varen before he is consumed by the shadows of… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
544 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781442402003
>!
Atheneum Books, New York, 2008
544 oldal · ISBN: 9781442402010

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

rumpelstiltskin>!
Kelly Creagh: Nevermore

hát ez a könyv… egy élmény volt. nem egy minőségi élmény, hanem az a fajta, amit hajnali kettő-háromkor olvasva hangosan röhögtem a szobám sötétjében és screenshotokat meg idézeteket küldözgettem egy barátomnak, hogy szenvedjen velem.
»pozitívum, hogy szórakoztatóan trash, és nem halál unalmasan trash.
»ha valaki poe miatt olvasná, valószínűleg jobban jár, ha inkább actually poe-t olvas, mert gyakorlatilag a 75%-a contemporary néhány furcsa eseménnyel, a maradék 25 meg inkább csak unalmas, azon már elég nyögvenyelősen rágtam át magam.
»isobel körülbelül végig thirsty, és nem tudom, miért volt egyáltalán a focista csávójával, varent meg végképp nem tudom hova tenni, de már csak kínomban röhögtem minden megjelenésén.
»olyan csodás hasonlatok vannak benne, mint a”his hand, warm and steady, wound its way around hers, wrapping it like a spider would its prey.”
»azért az olyan minőségi jelenetekért megérte elolvasni, mint mikor spoiler
»nem volt benne a tipikus „not like other girls” trope, de volt ám a legjobb barátnő, aki azonnal összejön az (ex)pasival, illetve fura lány, akivel évek óta egymás mellett van a szekrényük, nem is köszöntek egymásnak, de egy interakció után a csaj kinyomozza a telefonszámát és végig rajta lóg?? not creepy at all
»a harmadik női karakter szerepe meg az, hogy hát féltékeny és emiatt gonosz.


Népszerű idézetek

Hella_>!

„Most már tudja, hogy elejétől fogva így kellett végződnie a történetnek, mint az önnön magába visszatérő körnek.”


A sorozat következő kötete

Nevermore sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Shadow Kiss
Mindee Arnett: The Nightmare Affair
Laini Taylor: Days of Blood and Starlight
Sarah Fine: Sanctum (angol)
Jamie McGuire: Providence
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Melissa Marr: Wicked Lovely
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Michelle Hodkin: The Evolution of Mara Dyer
Kresley Cole: Sweet Ruin