This ​Fallen Prey (Casey Duncan 3.) 1 csillagozás

Kelley Armstrong: This Fallen Prey

In ​This Fallen Prey, the next installment of New York Times bestselling author Kelley Armstrong’s thriller series, Casey Duncan is about to face her toughest job as police detective in Rockton yet.

When Casey first arrived at the off-the-grid town, an isolated community built as a haven for people running from their pasts, she had no idea what to expect, with no cell phones, no internet, no mail, and no way of getting in or out without the town council’s approval. She certainly didn’t expect to be the homicide detective on two separate cases or to begin a romantic relationship with her boss. But the very last thing she expected was for the council to drop a dangerous criminal into their midst without a plan to keep him imprisoned, and to keep others safe.

Of course Oliver Brady claims he's being set up. But the longer Brady stays in town, the more things start to go wrong. When evidence comes to light that someone inside Rockton might be working as his accomplice,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
400 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781250159892
>!
406 oldal · ISBN: 9781250159908

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Rémálom P>!
Kelley Armstrong: This Fallen Prey

Ez a rész már hozta a jól ismert „armstrongos” krimi-thriller formát. A végéig lehet tippelgetni ki vagy éppen kik a tettesek, noha azért persze, eltaláltam a gyilkosok kilétét, nem volt túlságosan átlátszó a helyzet, kellemes rejtély volt ez.

A függővég viszont! Vajon ez azt jelenti, hogy az utolsó három könyv egybefüggő történet lesz egy nagy fináléhoz? Igazság szerint nem is bánnám, ha csak öt részes lenne a sorozat, mert egy ilyen kis városban el nem tudnám képzelni, hogy minden évben kapnak egy gyilkost, akit random meg kell állítaniuk, úgyhogy szerintem most hogy változtatott a formulán Armstrong, jót tett a sorozatnak.


A sorozat következő kötete

Casey Duncan sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Chevy Stevens: Never Knowing
Kerri Maniscalco: Stalking Jack the Ripper
Tom Sweterlitsch: The Gone World
Ania Ahlborn: Brother
Joe Hart: Widow Town
Chris Carter: An Evil Mind
J.D. Barker: The Fifth to Die
Stephanie Marland: My Little Eye
A. M. Peacock: Open Grave
Patrick Logan: Butterfly Kisses