A ​Stitch in Time (A Stitch in Time 1.) 1 csillagozás

Kelley Armstrong: A Stitch in Time Kelley Armstrong: A Stitch in Time

Thorne ​Manor has always been haunted…and it has always haunted Bronwyn Dale. As a young girl, Bronwyn had a could pass through a time slip in her great-aunt's house, where she’d visit William Thorne, a boy her own age, born two centuries earlier. In the wake of a family tragedy, the house was shuttered and Bronwyn was convinced that William existed only in her imagination.

Twenty years later, Bronwyn inherits Thorne Manor, exactly when she needs it most, her life stalled since her young husband’s death years earlier. And when she returns, William is waiting.

William Thorne is no longer the calm and quiet boy she remembers. He’s a difficult and tempestuous man, his own life marred by a tragedy and scandal that had him retreating to self-imposed exile in his beloved moors. He’s also none too pleased with Bronwyn for abandoning him all those years ago.

As their friendship rekindles and sparks into something more, Bronwyn must also deal with ghosts in the… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Subterranean, Burton, Michigan, 2020
336 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781596069688 · Illusztrálta: Miranda Meeks
>!
378 oldal · ISBN: 9781989046203

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Rémálom P>!
Kelley Armstrong: A Stitch in Time

Amióta Armstrong pár évvel ezelőtt bejelentette, hogy egy szórakoztató mellékprojekten dolgozik, ami az ő saját kis idfice, azóta várom ezt a könyvet, és eléggé túl is hype-oltam – lehet ez a problémám. Gótikus időutazós kísértetes regény lenne, ami kisregénynek indult, és szerintem ez meg is látszik rajta.

Az eleje piszok aránytalan, bár sosem unalmas (!), mert Bronwyn javarészt monologizál és macskázik, és bár vele együtt élvezettel fedeztem fel a Thorne-kúria rejtélyeit, egy kicsit furának hatott, hogy ha romantikának reklámozzák, miért nincs az első 100 oldalon jóformán semmi közte és William között.

A másik, amiért ez nem nekem szól, hogy sose szerettem a kiskori kapcsolat folytatását felnőttként, és bár élveztem William és Bronwyn évődését és kapcsolatát, teljesen hirtelen és hihetetlen volt számomra, hogy 15 éves koruk óta semmit sem változtak és simán visszaesnek ugyanabba a kapcsolatba, amijük volt.

A rejtély része számomra azért sántít, mert őszintén alig van karakter, akikkel beszélnek a főhősök, és bár nem találtam ki a gyilkos kilétét, mivel senkivel nincs interakció, annyira nem érdekelt a motiváció, és nem volt hihető az összes red hering.

Akkora kihagyott potenciálnak tartom, hogy Bronwyn sosem találkozott senkivel kiskorában sem a múltban, így kb. az egész könyv csak William és Bronwyn találkozásai bármiféle külső hatás nélkül.

Viszont marha olvasmányos a sztori, könnyen kivégezhető, szórakoztató, vannak itt időutazó macskák és spooky szellemek, teljesen rendben van a hangulata, de én egy pöppet többet vártam ennél. Azért olvasom ám a folytatásokat/kiegészítő köteteket tovább. :)

>!
378 oldal · ISBN: 9781989046203

Népszerű idézetek


A sorozat következő kötete

A Stitch in Time sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Deborah Harkness: The Book of Life
Kerstin Gier: Ruby Red
Karen Chance: Hunt the Moon
Susanna Kearsley: Mariana
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
Amy Harmon: The Law of Moses
Sabaa Tahir: A Torch Against the Night
Diana Gabaldon: Voyager
Cassandra Clare: Chain of Gold
Rick Riordan: The Blood of Olympus