A ​Darkness Absolute (Casey Duncan 2.) 2 csillagozás

Kelley Armstrong: A Darkness Absolute Kelley Armstrong: A Darkness Absolute

People ​disappear to Rockton so no-one can find them. But the trouble is people also disappear from Rockton. New York Times and Globe and Mail bestselling author and master of thrills Kelley Armstrong returns to Rockton for more page-turning suspense, following her #1 national bestseller, City of the Lost.

It's winter in Rockton, a little town hidden deep in the wilds of the Yukon. The town exists for people who need to escape their pasts, though it's not clear if those in hiding are victims or perpetrators. Or, when the lines gets blurred, maybe both. Ask Casey. She's been used, betrayed, beaten. But she's also killed someone. She moved to Rockton to help her best friend, Diana. Ex-best friend. Diana lied to get Casey to come with her; she used her and she almost got her killed. But Casey decided to stay anyway, to work as a detective alongside her new boyfriend and the town's sheriff, Eric Dalton. Fresh off solving a series of grisly murders, Casey and Deputy Will Anders… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781250092175

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Rémálom P>!
Kelley Armstrong: A Darkness Absolute

Egészen a végéig 5 csillagos volt, a szokásos Armstrong thriller humorral és akcióval, nagyon imádtam! A romantika a háttérbe szorult, de bőven elég volt ennyi is, és az „örökbefogadott” kutyus iszonyatosan cuki. De a vége… Annyira gyorsan lezavarta a tetőpontot, hogy izgulni sem jutott időm, és hiába volt az egész könyv pörgős, ha a végén csak úgy átsiklik. (Ez már másik könyveinél is szembe tűnt, és tényleg csak egy pár oldallal vártam volna többet.) A gyilkos kiléte: Többre számítottam, elfogadható és nem túl szembetűnő, de mégis többet vártam annyi red hering után. A felmerülő kérdések Rocktonnal kapcsolatban érdekesek, de reméltem, hogy köze lesz a gyilkossághoz, de ezek szerint a további részekben látjuk majd ezt kibontakozni.


A sorozat következő kötete

Casey Duncan sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah L. Johnson – Halli Lilburne – Cat MacDonald (szerk.): The Dame Was Trouble
Shari Lapena: An Unwanted Guest
Giles Blunt: Until the Night
Jennifer Hillier: Creep
Louise Penny: The Beautiful Mystery
Linwood Barclay: A Tap on the Window
Linwood Barclay: A Noise Downstairs
Chevy Stevens: The Other Side
Arthur Hailey: Overload
Jennifer Hillier: Freak