Rogue ​– A gazember (Valós 4.) 28 csillagozás

Katy Evans: Rogue – A gazember

Jobbat ​érdemelsz nálam, állítja a fickó.

És a nőt idegesíti, hogy akár igaza is lehet.

Brooke Dumas a Real – Valós című könyvben megtalálta Remington Tate-t, most pedig a legjobb barátnőjén, Melanie-n a sor, hogy ráleljen a férfira, aki megérinti a szívét. Több év keresés után egy este, megmenti őt az esőben az erős és titokzatos Greyson King. Lehet, hogy ez a merész fickó lesz a szeretője, barátja és védelmezője, akire annyira vágyott? Amikor szeretkeznek, a férfi úgy ejti ki a nevét, mintha érezne iránta valamit. Mintha Melanie jelentene számára valamit – márpedig ezzel beteljesítené a lány minden álmát.

A férfi aztán szó nélkül eltűnik napokra, amikor pedig visszatér, azt mondja, hogy nem lehet együtt Melanie-val, mert csak bántaná őt. A távolléte azonban sokkal nagyobb fájdalmat okoz Melanie-nak.

Melanie mindezek után rájön, Greyson milyen sötét titkokat rejteget előle, sőt gyanítani kezdi, hogy talán az első találkozásuk sem a véletlen műve… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576402 · Fordította: Nagy Boldizsár
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · ISBN: 9789635612185 · Fordította: Nagy Boldizsár
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · ISBN: 9789635612192 · Fordította: Nagy Boldizsár

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 74


Kiemelt értékelések

Hópárduc P>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Nekem ez a rész annyira nem jött be.
Egyszer olvasós kategóriába tartozik.
Számomra a történet is és a szereplők is laposra sikeredtek, nem keltettek különösebben izgalmat. Semmi mélységet nem sikerült belevinni.
Valahogy többet vártam és csalódott vagyok.
Melanie kissé felelőtlen az életében.
Greyson titokzatos. De, a titkai az olvasó számára nem titkok, így nincs meglepetés. :(

turanett P>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Nagyon szeretem a sorozatot, szóval ne mis volt kérdés, hogy ezt a részt is elolvasom. Brooke legjobb barátnőjenek, Melanie-nak már nagyon kíváncsi voltam a történetére. Igazság szerint nem volt rossz, de gy kicsit lapposnak éreztem. Ugyan mindig történt valami, de mégsem éreztem, hogy ez valami eget rengető történet lenne. Greyson titokzatos egy figura, kicsit talán túlzottan is. Napokra eltűnik, Melanie semmit nem tud róla, aztán, mintha misem történt volna, újra felbukkan. Persze, az olvasó előtt „ez” a nagy titok végig tudott dolog, szóval, mikor kiderül, akkor nem lesz nagy meglepetés. Szép volt, jó volt, de egyszer elég volt.

Ella_Steel I>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Amennyire vártam ezt a részt, annyira csalódott vagyok.
Valahogy nem azt adta, amire vártam, amire vágytam. Valami hiányzott. Talán túlságosan is Remyhez akartam mérni. A történet alapötlete jó volt, de nekem hiányzott belőle a mélység. A vége is kissé elkapkodott lett…
És azt kell mondanom (amit ritkán szoktam), nekem a sztori ívéhez képest több volt az erotikus jelenet, mint, amire szükség lett volna.
Sajnálom.
Fel került ugyan a polcra Remy mellé, de ez számomra biztosan egyszer olvasós könyv.
A folytatások remélem jobbak lesznek.

Demise P>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Úgy érzem ezt a sorozatot is az első résznél kellett volna abbahagyni. A második kínszenvedés, a harmadik rész ismétlés és most itt a negyedik, amelyik elég lagymatag.
Az alapötlet nem is lett volna rossz, de jó lett volna több történet, kevesebb szex. Bár az alap felállás elég sablonos, jó anyag, kis megerőltetéssel nem veszne el teljesen a mainstreamben.

1 hozzászólás
Christi26>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Bár nem volt rossz, de ez már nem volt olyan jó, mint az első két rész.
Greyson elég komplikált karakter, és tetszett. Melanie-t is nagyon bírtam, és a köztük lévő vonzalom is sütött a papírról.
Azonban nekem itt a történettel volt bajom. Valahogy nem jött annyira át, mint Remyék története. A karaktereket hiába szerettem, annyira nehezen tudtam haladni a sztorival, és nem is tudom, hogy mi miatt. Valahogy nekem a vége is elég hiányos volt. Pl. sok mindent nem tudhattunk meg arról, hogy Greyson spoiler és valahogy arra számítottam, hogy lesz egy nagy beszélgetés Greyson és Melanie között, ami elmaradt. Picit már az erotikus jelenetek is soknak számítottak számomra.

vklara>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Az a szomorú helyzet, hogy nagyon nem tudok örömködni.
Pedig mindig is imádtam a jó rosszfiúkat, és azzal ebben a történetben sem volt hiba.
Viszont nem bírom a hisztis, idióta nőket. Márpedig azt ezerrel tolta az arcomba az írónő.
Azt hittem, hogy Brook Dumas személyében már kiírta magából a létező összes negatívumot, de sajnos tévedtem. Melanie csukott szemmel, két kézzel a háta mögött is szempillanat alatt lesöpörte a dobogóról a barátnőjét. Az első részben sem igazán kedveltem, leszámítva, hogy megadta Brook telefonszámát Remingtonak.
Maga a történet meglehetősen unalmas, nyafogás, szex, lebegés, nyafogás, némi depi, még több szex. Nyugodtan átugorható, mert sajnos érdemleges dolog nem igazán történik.
Ami a fő vonalat adja, az pedig (legalább is számomra) érthetetlen. Hogy lehet tartozni egy fogadóirodának? Odamész, megteszed a téted, nyersz vagy vesztesz. Nem tudok róla, hogy ezt hitelbe is meg lehetne tenni. Ha valaki ezt érti, szívesen fogadnám a magyarázatot.
De hogy ne vegyem el senki kedvét az olvasástól, csak a kétharmadáig kell kínkeservvel átrágni magunkat, hogy végre valami izgalmashoz, érdekeshez jussunk.
Ha már eddig eljutottunk, megkapjuk a jutalomfalatunkat az írónőtől. Ezzel fordít egy rendeset a kedvelésen. Még azzal együtt is, hogy azért az öt emelet elég meredek húzás. A vége meg cukorszirup bőségesen. De ezzel együtt is csak egy teljesen közepes történet.

1 hozzászólás
Dyna77>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Nekem tetszett. Igaz más történet mint Brooke, és Remy-é… Habár még olvastam volna az Underground-ról, hogy vezeti Greyson. Sejtettem mindent róla… Még azért olvastam volna még… de végül is Melanie is megtalálta a tökéletes férfit. Most már a kippatinta érdekel Pandoráról, vajon ki törte össze a szívét….

Arina>!
Katy Evans: Rogue – A gazember

Melaniet már az első részben olvastam róla nem sok minden derült ki róla,de az mindenképp hogy nagyszájú és maga biztos nő.Greyson igazi rossz fiú és első pillanattól fogja a lányt akarja.Nem volt rossz történet,de Remy és Brooke történetének nyomába sem ér.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Az esőcseppek végig csordogálnak csupasz karján, a nedves pamut a mellkasára tapad, amitől persze az összes formás izma még jobban látszik. A picsába. Ez a fickó kategóriákon felüli, épp most akasztotta ki a Dögös Pasi-barométeremet.

Könyvmolyképző KU>!

Mel, vicces vagy, édes, hűséges és mindig őszinte. Tele vagy szeretettel. Mindenkit szeretsz, még az idegeneket is. Te vagy az én kis szeretetgombócom. Nagyon szerencsés ez a pasi, hogy őt nemcsak szereted, hanem még szerelmes is vagy belé.

Könyvmolyképző KU>!

Mindig is a pillanatnak éltem, miközben gondosan tervezgettem és vártam a tökéletes jövőt. Mi van, ha nem vár rám tökéletes élet? Hirtelen rádöbbenek, hogy egyáltalán nem érdekel, mi jön, mert ez a pasi most itt van, és tudom, mit akarok csinálni vele ma este.

vklara>!

Nem tudom, hova megy, mire készül, de rettegés, vágy, szerelem és ezer más érzelem rohan meg egyszerre, mikor indul az ajtó felé.
– Greyson, ígérd meg, hogy nem ölsz meg senkit ezentúl! – kiáltom. – Ígérd meg, különben nincs miről beszélnünk. Különben most rögtön végeztünk.
A halántékom, mellkasom és az ujjbegyem is hevesen pulzál, várom, mit felel a váratlan ultimátumra. Az ajtónál áll, halkan felnevet, elővesz valamit a dzsekijéből, kiszedi a töltényeket a pisztolyából, az asztalra szórja őket, és kinyitja az ajtót.
Nem tudom, miért, de egyszerűen hiszek neki.

vklara>!

– Örülsz, hogy nem Melanie kapta el a csokrot?
– Miért örülne ennek? – szól közbe Melanie.
– Csajszi, a nyaklánc értékéből ítélve ez a pasas nem házassági szándékkal közeledik. Csak dugni akar.
– Pandora!
Felnevetek. Rohadtul szórakoztat, mennyire védi ez a lány Melanie-t. Le merném fogadni, hogy valami elbaszott lúzer tette őt ilyenné.
Megfordul az ülésben, hogy rendesen lássuk egymást.
– Van feleséged? – faggatózik.
– Hogy mi?
– Nős vagy? Meleg vagy? Mi bajod van?

vklara>!

– Hűha! Greyson, ki tudod fizetni az új szemüvegemet is? Ettől a ragyogásól ugyanis kis híján megvakultam! – mondja.
– Küldd csak a számlát! – felelem lazán.
– És mi jön ezek után? Kikötözöd, és várod, hogy mikor mondja ki a biztonsági szót?
Elmosolyodom.
– Nem. Olyan szó nincs a világon, ami bármitől is visszatartana engem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Maya Banks: Lángolás
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
J. Sterling: The Perfect Game – A hibátlan játék
Laurelin Paige: Utolsó csók
Jessica Bird: Dobbanó szívek