Remy (Valós 3.) 81 csillagozás

Katy Evans: Remy

Ő a legigazibb dolog, amiért valaha harcoltam!

Az Underground klubok bunyósa, Remington Tate talányos figura, még önmaga számára is. Az elméje hol tiszta, hol elborul, néha ragyog, máskor csak pusztítani képes. Időnként kiegyensúlyozott, higgadt és megfontolt, máskor viszont teljesen elveszíti a kontrollt. Brooke Dumas előtt egyetlen nő sem ismerte Remy legmélyebb titkait, a legszenvedélyesebb vágyait. De amióta először látta ezt a nőt, Remington tudja, hogy ő a legértékesebb dolog, amiért valaha küzdeni akart. Ettől fogva már csak egy dolog foglalkoztatja: akarja, kívánja, szereti és védelmezni akarja Brooke-ot.

Lássuk Remington „Szökőár” Tate szemszögéből, hogyan emeli új szintre a kapcsolatát ez az ellenállhatatlanul érzéki pár.

Szerezd be ennek a szexi, szenvedélyes és botrányos sorozatnak az minden részét.

Mi mozgat egy olyan komplikált pasit, mint Remington Tate? Hadd mondja el ezt ő, a saját szavaival…

Tudd meg most!

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
304 oldal · ISBN: 9789634579113 · Fordította: Nagy Boldizsár
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
304 oldal · ISBN: 9789634579120 · Fordította: Nagy Boldizsár
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576358 · Fordította: Nagy Boldizsár

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Remington Tate · Brooke Dumas


Kedvencelte 19

Most olvassa 5

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 84

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

turanett P>!
Katy Evans: Remy

Az előző részek összesítése, Remy szemszögéből. Ez a pasi, úgy ahogy van cuki. De tényleg. Igaz tele van koplekszusokkal, de lehet, hogy e miatt olyan amilyen. Mindenkivel törődik, mindenkin segíteni akar, aki igazán számít neki. Nagyon jó volt végig követni újra az ő szemszögéből is. A visszatekintések közötti jelen időszak is nagyon jó volt.

2 hozzászólás
Angyalkaa P>!
Katy Evans: Remy

Remington spoiler Szökőár Tate!!! ❤❤
Imádtam olvasni MINDENT az ő szemszögéből ❤❤ Még mindig ugyan azzal a hatással van rám mint annó pár éve mikor először olvastam Remyről ❤❤ spoiler :D Remélem kapunk még Remyből…❤❤

ncsn87>!
Katy Evans: Remy

Nagyon hiányzott Remy. ♥ Kíváncsi voltam, hogy mit ad hozzá a már ismert szorihoz, mivel én igazából nem szeretem, ha újra megírnak egy sztorit, csak másik szemszögből. Pénzlehúzásnak tartom. Többen meggyőztek, köztük Remy iránti imádatom, hogy ezt megéri elolvasnom és így is lett, nem bántam meg.
Ez a férfi… ♥♥♥ Nem tudom… Annyi mindent imádok benne. A sötét és a világos oldalát is. Nehéz lehetett neki elfogadni, hogy annyi rossz után végre van valaki, aki mindennél jobban szereti.
A jelennel is haladunk kicsit és közben nagyrészt a múltat ismerjük meg Remy szemszögéből. Jó volt, hogy egy kis újat is olvashattam. Itt sem hazudtolta meg magát Szökőár. *.*
És igen, néha túl sokat áradozik Brooke-ról, mint ahogyan ezt már megszoktuk ebben a sorozatban. Picit zavaró? Igen! De kit érdekel, ha ott van Remy! :D

perpetua P>!
Katy Evans: Remy

Nem teljesen értem, miért áll ennyivel magasabb százalékon ez a rész, mint az első kettő. Ez a könyv nem sok újdonsággal szolgált. Hiába olvadok el még mindig ettől a párostól, de nem lehet tagadni a tényt, hogy ez csak ismétlés volt. Most Remy mesél, de számomra nem lett több ettől, külső szemlélőként is maximálisan meghódított, sőt kivételesen nála még lehet élveztem is, hogy ennyire nem látunk bele, hiszen minden mozdulata, minden gesztusa tökéletesen árulkodott arról, mennyire szereti az ő Csillagszóróját. Ehhez nem kellettek szavak.
Na jó, azért egy kis újdonságot kaptunk, mert szemtanúi lehettünk annak, hogy tényleg örökre összekötik életüket, ezek az apró szösszenetek cukik voltak. És tényleg továbbra is szeretem ezt a sorozatot, csupán véletlenül se ez lenne a kedvencem, ha egyet kell mondani a kötetek közül. :)

Hópárduc P>!
Katy Evans: Remy

Ismét kicsit ellentmondásosan kell kezdenem. mert igazából ez a történet már meg volt az első két részben, tehát sok újdonság nem volt benne.
Viszont tetszett, hogy egy-két szösszenet erejéig, arról is olvashattunk, hogy tényleg összeházasodtak a főszereplők.
Jó volt olvasni Remy szemszögéből a történteket, hogy ő hogyan élte meg és ő hogyan gondolkodott kettejük kapcsolatáról.
Ez a rész nem volt jobb, mint az első, de jobb volt, mint a második.
De, azért Remington!!!! :)
Volt pár oldal, ahol kicsit nehezebben haladtam vele.

EditVagyok P>!
Katy Evans: Remy

Imádtam. ❤

Az értékelésem nem lett hosszú, viszont csúnya lenne a sok automata korrekció miatt. XDD
Így inkább gyere, nézz be hozzám, ott lehet káromkodni. ;p
https://endiallthatiam.blogspot.com/2020/01/katy-evans-…

2 hozzászólás
Angieolvas P>!
Katy Evans: Remy

Nagyon jó volt Remy szemszöge. Néha már túlzásnak éreztem, hogy ennyit gondol Brookra.
Ez a pasas a kedvencem ♥

Viktória_Erdei >!
Katy Evans: Remy

Végre újra olvastam Remyről. Most az első két könyvet olvashatjuk Remy szemszögéből. Eddig is szerettem Remyt, de most, hogy megismerhettük, hogy mit érez és mit gondol, még jobban. 7 óra alatt simán kiolvastam. Kicsit fáj a szívem, hogy véget ért a történetük, de a többiek történetére is kíváncsi vagyok.

Paulina_Sándorné P>!
Katy Evans: Remy

Olvasás közben sikítozó rajongóvá változtam át. :-) Imádom Remy-t. Imádtam ezt a könyvet, hogy az ő szemszögéből volt a történetük megírva. Néhol mosolyogtam a kínlódásán, annyira édes volt. Racer imádni való kisfiú. Olvadtam a templomi jelentnél. Tetszett az ajándék, amit Brooke-tól kapott. Ahhoz képest, hogy tudtam mi fog történni velük, izgultam végig rendesen.

Nixii>!
Katy Evans: Remy

Mikor először olvastam a sorozat első részét, bevallom nagyon vágytam rá, hogy Remy gondolatait is láthassuk, és tessék most elolvashattam.

Nekem nem telt el sok idő az első két rész és a Remy között, sőt néhány nap volt csak, de engem nem zavart, hogy ugyanazt olvasom. Érdekes volt Remington fejében lenni, érezni, amit ő érez és úgy látni a világot, ahogy ő látja.

Remy egy igazi vadállat, egy oroszlán, aki nem ismer félelmet a ringben, aki nem hunyászkodik meg, nem adja fel sosem, míg a ringen kívül hihetetlen gondolatai vannak, az agya és a szíve folyamatosan háborúzik, a hangok a fejében nem csitulnak, csak és kizárólag Brooke mellett. Szerelmük elsöprő, élvezet volt olvasni és egy gyönyörű úton haladtak ők ketten, melynek vége egy valódi happy end. Remy igazán megérdemeli a boldogságot, a család szeretetét és annak valós fogalmát.

Remy, te nagyszerű férfi, te hihetetlen harcos, csak ismételni tudom magam: csodás vagy.
Én is szeretnék egy Szökőárat.


Népszerű idézetek

Hópárduc P>!

Bajnok az, aki akkor is feláll, amikor nem tud. – Jack Dempsey

262. oldal

EditVagyok P>!

Ő a legigazibb dolog, amiért valaha harcoltam!

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

– Azt akarom, hogy soha többé ne hagyd, hogy valaki bántson. Soha. Még az én kedvemért se, Remy. Semmiért. Te ehhez. Túl. Értékes vagy! Megértetted?

220. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

Piszok jó vagyok.

73. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas
EditVagyok P>!

Én másból sem állok, csak vágyakozom, vágyakozom és vágyakozom utána. Mintha űr lenne a lényem legmélyén, amit csak ő tud kitölteni.

175. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

– Nem védhetsz meg mindentől – szipogott az ágyban.
– De próbálkozhatok.

259. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

Vannak dolgok, amiket biztosan tud az ember. Amikre az életedet tennéd, hogy úgy vannak. Dolgok, amiket csak úgy tudsz, és kész. Mondjuk, hogy a tűz megéget. Hogy a víz oltja a szomjad. Brooke is ilyen. Ő életem legcsalhatatlanabb bizonyossága.

85. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

Ha magamévá teszlek, bébi, akkor azt teljesen teszem. Magamévá teszem a lélegzetedet, a bőröd minden centiméterét. A. Teljes. Testedet. És. Szívedet.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
EditVagyok P>!

A tiéd vagyok, és nincs többé olyan, hogy lazán ejtesz, mint múltkor. Még ha én cseszem el, akkor is a te elcseszett választásod vagyok.

224. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Masni3>!

Több ezer olyan nap lesz az életben, amire később nem fogok emlékezni.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate

A sorozat következő kötete

Valós sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Maya Banks: Lángolás
Jay Crownover: Rule
J. A. Redmerski: A soha határa
Penelope Douglas: Nélküled
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Emma Chase: Behálózva
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!