Real ​– Valós (Valós 1.) 808 csillagozás

Katy Evans: Real – Valós Katy Evans: Real – Valós

Forró. ​Szexi. Erőteljes. Valós. A perzselő nemzetközi bestseller, amely pőrére vetkőztet mindent, amit a szenvedélyről hittél.

Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben és a ringen kívül is. Gránitkemény testétől, nyers, állati erejétől minden női rajongója megvadul. Ám attól fogva, hogy a pillantásuk találkozik, neki csak egyetlen nő kell: Brook Dumas. A vágya tiszta, mindent felemésztő, VALÓS.

Miután szerződtetik, hogy Remy tökéletes testét olajozott gépként működtesse, Brooke úgy érzi, megtalálta álmai jól fizető sportterapeuta melóját. De mialatt a pinceharc veszedelmes világát járja Remyvel és csapatával, az ő testében is felhorgad a zsigeri vágy. Könnyed flörtnek indult Brooke és Remy kapcsolata, de csakhamar erotikus megszállottságban csúcsosodik mindkettőjüknél, és még többel kecsegtet.

De izzó szenvedélyük mögött ott lapul a sötétség, és felmerül a kérdés, hogy amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, vagy amikor Brooke családi… (tovább)

Katy Evans: Real

352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576396 · Fordította: Balogh Dániel

Remington Tate · Brooke Dumas · Melanie

Dóri_Margit P>!
Katy Evans: Real – Valós

„Nem hiányozhat valami, ami sohase volt.”

Magával sodort ez a könyv. Remy meg az ő hajthatatlan vad énje tehet erről is. :D
Na de komolyabbra fordítva a szót, sose hittem volna, hogy tőlem ilyet olvashattok, de ez az idő is eljött. Szóval az erotika az túl sok volt, már-már unalmas, ezért a fél csillag levonás.

Na de visszatérek Remyhez, meg a bipoláris szétcsapós énjéhez. Ijjj de szerettem. ^^
Mondtam már, hogy magával ragadt?! Igen, hát csak ismételni tudom ezt.
Imádtam a ring hangulatát, azt a felkonferálást, ilyenkor azzal a fellengzős idióta hangsúllyal esküszöm hallottam, éreztem a box előtti hajrá hangulatot.

Szerettem az akarat és a kitartás egyvelegét, ami az egész könyvet átitatja.

Smurfettereads>!

Imádlak, imádlak, téged Remington Tate! ❤
Egy újabb nagyon szexi álompasi. :-) Egy újabb hatalmas kedvencre leltem. Imádom, imádom. ❤
Teljesen elolvadtam ettől a pasitól, nem is értem miért vártam eddig vele, hogy elolvassam. :-) ❤ Remy a legszexibb, leggyönyörűbb pasi, teljesen zsigerig hat, magához láncol, a szép szemű. :-) Végig nagyon élveztem az első oldaltól az utolsóig. Annyira romantikus, izgalmas, erotikus, érzelmes, fájdalmas, de nagyon imádom. ❤ Néha földbe döngölt, néha megnevettetett, és annyira vártam már, hogy történjen valami Remy és Brooke között. Teljesen érezhető volt köztük a vibrálás, a szexuális feszültség, néha talán még túl sok is volt Brooke részéről, aki úgy csorgatta utána a nyálát, spoiler Nagy hatással voltak rám is, néha teljesen beleborzongtam, a kimondatlan érzéseikbe. Sajnáltam Remyt spoiler Ettől eltekintve Brooke-o2 is nagyon bírom, és Melanie-t, ami a szívén az a száján. Bírom a nagy dumás csajszit, Rileyt, Pete-et, Lupe-t is. :-) Imádtam a dalokat, mindet végighallgattam, úgy ahogy Remy és Brooke is. :-D Újraolvasós lesz az tuti. :-) Imádom az írónő stílusát, és mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

I.M.Á.D.T.A.M ♥
Az első ami szemet szúr, a borító, nagyon klassz!:)
Bátran kijelenthetem, hogy kedvenc lett, még jó párszor újraolvasós.
Egyetlen negatívumot tudnék erre a könyvre mondani, a pocsék fordítást. A „szájam”-tól és ragozott formáitól, amivel szinte minden oldalon találkozni felállt a hajam:D
De ez semmit nem von le a történet értékéből, max én bosszankodtam rajta.
Hosszú idő óta az első olyan könyv volt, ahol kedveltem az összes szereplőt.
Melanie-t, Pete-t, Riley-t, Diane-t, Górét. És persze a két főszereplőt Brooke-ot, és Remingtont. Ájvé még a névválasztás is, az egyik kedvenc mesterlövész puskám is Remington :)
Imádtam Remyt, azt, hogy mennyire gondoskodó, figyelmes. Érdekes volt, hogy az érzelmeit zenében fejezte ki.
Jó volt olvasás közben hallgatni a zenéket, amivel próbálkoztak kifejezni egymásnak az érzéseiket. Aztán az önuralom, hogy bárhogy kívánta Brooke-ot mégis visszafogta magát, mert azt akarta, hogy Brooke ismerje meg előbb.
Ezt eleinte nem igazán értettem, de egyből világossá vált, amikor kiderült, hogy Remy bipoláris.
Gondolkoztam mit emeljek ki, olyat ami különösen tetszett, de szinte csak ilyen van.
Pl: A legaranyosabb jelenet, amikor Remynek nincs edzőpartnere, mert mindet kiütötte és Brooke felajánlja, hogy edzenek, közbe pedig folyamatosan perzsel közük a levegő.
Vagy épp amikor a diszkóba vannak és Remingtonba beleköt 4 fickó, aminek az a veszélye, hogy ha ringen kívül verekszik, kizárják a ligából.
Brooke üveggel kettőt fejbecsap, Remy a vállára dobja és elvonszolja a diszkóból.
Vagy amikor Brooke-nak meg kell csókolnia a Skorpió tetkóját, ami aztán felkerül a netre. Amikor Remy meglátja, a reakciók, hogy vajon hogy reagálja majd le, mi fog történni.
Annyi mindent írhatnék még, de azt hiszem felesleges, hisz ez a könyv magáért beszél:)
Romantika-erotika rajongóknak kötelező!
Én nagyon várom a folytatást

Kicsit meg is lepett a sok negatív kritika, bár a legtöbben azt olvasni, hogy kiszámítható volt, meg hogy megint egy tucatkönyv jó pasi stb.
Nos, hát szerintem minden könyvnél olvasás közben már nagyjából tudni, hogy mi lesz a vége. Az meg hogy jóképű a főhős? Ugyanmár hölgyeim nézzenek csak magukba, ismerkedésnél mi nők még ha nem is valljuk be, az ilyen alfa hímeket részesítjük előnyben, nem?
Én még nem hallottam olyat, hogy valaki odáig volt egy csóró, randa pasiért:D

Na de summa summárum, tessék elolvasni, mert megéri:)

FIGYELMEZTETÉS!: A könyv tele van erotikus jelenetekkel, így a klasszikus irodalmat kedvelőknek, nem biztos, hogy jó választás, mindenki másnak igen! :)

Szilvi00 P>!
Katy Evans: Real – Valós

Próbálok higgadt maradni és normálisan megfogalmazni pár sort, de párszor behaltam olvasás közben, szóval nem ígérek semmit! :D
Rég tették így próbára az idegeimet. Teljesen kiakasztott Brooke nyáladzása, gyakran legszívesebben a falhoz csaptam volna a könyvet, de őszintén bevallom, mégsem bírtam letenni. Ennyi szexuális feszültséget életemben nem tapasztaltam. Kész csoda, hogy nem ázott ronggyá a kezemben a könyv, ahányszor Brooke felizgult és benedvesedett. A feléhez érve Remy gyönyörű testének minden négyzetcentiméterét megismerhettem, a retinámba égett minden porcikája. Brooke lassan a spontán orgazmus határán állt, mert Remy nem adta be a derekát. Aztán fordult a kocka, jött a végtelen nyalakodás spoiler én meg csak néztem ki a fejemből és azt gondoltam:
NE MÁÁÁR! Ilyen nincs! Ez most komoly? Úristen! Aztán meg: Hol az eszed Brooke? Ekkora hülyeséget csinálni! És miért nem bírom letenni?
Mert rengeteg dolgot szerettem a könyvben, ezekkel magához láncolt és nem engedett. Persze főleg a megtört és szélsőséges Remingtont imádtam, minden problémájával és sötét oldalával együtt. A csapat tagjait is megkedveltem, végül Brooke sem bosszantott már annyira. Édes volt, ahogy a zenével adták egymás tudtára érzelmeiket, flörtöltek, játékosan bunyóztak.
Remy betegségétől eltekintve, nincs nagy mélysége a könyvnek és sajnos hemzseg a nyelvtani hibáktól. Azt kaptam, amit a fülszöveg is ígért, forró. szexi. perzselő történetet.
A létező legfényesebb 4 és fél csillaggal köszönöm meg!

agi89>!
Katy Evans: Real – Valós

Remington „Szökőár” Tate kib*szottul belemászott a lelkembe és az agyamba.
Annyira nagy és erős és mégis dédelgetni való. *-*
Imádom.

A 118. oldalon jött az a pont amikor én végleg beleszerelmesesedtem:
„Az isten szerelmére, ilyet soha, de soha ne csinálj többet. SOHA! Ha egy ilyen hozzád nyúl, én megölöm, b*szd meg, és egy hangyaf*sznyit sem érdekel, hogy ki látja!”

Ahwwww. Hát kell ennél szebb kinyilatkoztatás!?
Engem levett a lábamról. :D

Ulpius-ház, Budapest, 2014
400 oldal · ISBN: 9789633832202 · Fordította: Balogh Dániel
Bitten>!

2018.01.24.-26.
Mindenki másképpen kommunikál. Életre szóló emlék marad, mely ugyan már a múlt homályában dereng. De! Egyszer azt mondta ne küldj idézeteket mert nem értem….nevettünk a lányokkal. Mára már leszoktam róla, illetve megy még ma is – de ezt a nyelvet kevesen értik vagy éppen értékelik.
Idézhetek könyvből, zeneszövegéből – megragadhatok pillanatot és gondolatot vagy mögöttes tartalmat. magyarul – ki hogy képes kifejezni önmagát vagy érzéseit Valós énünk csillagszóró szikráiként szórja szemet gyönyörködtető szépségét, ám mindez pillanatnyi…..

Black_widow>!

ÉRTÉKELÉS UPDATE 2020. október 6.:
Számtalanszor olvastam már ezt a történetet mégis minden újraolvasás alkalmával megjelennek azok a bizonyos pillangók a gyomromban. Remy, oh drága Remy! Egyszerűen nem lehet betelni vele. Nem a szavak embere, ő cselekszik és nem is akárhogyan. Rabul ejt, elvarázsol, magával ragad. Egy igazi alfahím. Nem tudok nem szentimentális és elfogult lenni, ha erről a történetről van szó, hiszen életem első fictional character szerelme Ő volt.
Aki imádja csak úgy, mint én, az erotikával fűtött és egy veszedelmes bunyóssal fűszerezett szerelmi történeteket, és persze még nem olvasta az mindenképp adjon egy esélyt a történetnek. Nem fogja megbánni! :)
spoiler

2016. marcius 6.
Harmadik olvasás után is ugyan olyan perzselő, ugyan olyan fantasztikus és impulzív és ugyan így megadnám rá újra az 5*, mint első alkalommal. Katy Evans Te kis boszorkány ezzel örökre bevésted magad a szívembe. Szinte biztos, hogy nem most olvastam utoljára Brooke és Remington történetét, hiszen ez nem is az a fajta könyv, amit az ember csak egyszer fog a kezébe. mióta olvastam a történetet nem tudom végighallgatni az Iris-t a nélkül, hogy ne jutna eszembe ez a történet :)

Pillecukorkám>!
Katy Evans: Real – Valós

Nagyon kemény könyv! És ha szerintem itt lenne most mellettem Remi akkor beszólt volna,hogy van más is ami kemény;) De na szóval félre téve a perverz-kedést ez a könyv nagyon ott van! Egyszerűen bele remegett minden belső izmom amikor olvastam! Igaz,hogy csak 14 vagyok,de nekem MOST AZONNAL KELL EGY REMINGTON SZÖKŐÁR TATE! Az már más,hogy szétverném néha a pofázásáért!Vagy………..lehet megütném aztán utcu futás XD :D

doriismolnar>!
Katy Evans: Real – Valós

Vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Szerettem is meg nem is. Maga ez alapsztori nagyon jó, csak a kidolgozása hagy némi kivetni valót maga után. Brooke borzasztóan idegesített. Egyszerűen semmi tartás nem volt benne. Állandóan csak a hormonjairól zagyvált, hogy mennyire beindul Remy-től, meg hogy állandóan áradozik róla. És ez szinte több mint 100 oldalon keresztül ment.. off Basszus, szinte könyörgött a pasinak, hogy khm.. Inkább hagyjuk.. Nem akarok csúnyát írni. Nagyon bosszantó volt a csaj annyi szent. A cselekmény is elég lassan haladt, holott az elején majdnem, hogy beleugrott a közepébe. Na meg ez a túlzott, nyers erotika. Nekem kicsit azért ez már sok volt. Remy-t viszont bírtam. Bár nem értem, hogy mit látott Brokke-ban, de tetszett ahogy érte küzd. ♥ Aztán a vége felé már Brokke sem idegesített annyira, meg sztori is kezdett izgalmasabb lenni.
Hát összességében azt kell, hogy mondjam, hogy egyes részeket sajna szinte végig kellett szenvednem, de nem akartam félbehagyni. Nem lett kedvenc, újraolvasós meg pláne nem, de mindenképp folytatni fogom a sorozatot. :)

abipter>!
Katy Evans: Real – Valós

“Ha az ember rászánja magát valamire, azt azért teszi, mert eléggé akarja ahhoz, hogy minden erejét beleadja, és a célja eléréséért áldozatokra is képes.“

Még mindig kedvelem ezt a könyvet, igaz, komolyabb témát is feszeget spoiler.
Bár így a minimum negyedik újraolvasást követően már lanyhult az érdeklődésem iránta, viszont még mindig benne van a topban. :D
spoiler
Tetszik Remy és Brooke egymás iránt tanúsított ragaszkodása, hogy Brooke szeretete jó hatással van Remyre és mindenáron védelmezni akarják egymást.

“ – Az egyszer volt, hol nem volt is jobb, mint a sose volt.”

Cicu>!

– Szent Habakuk, ez aztán gyors volt! Kiütés! Az ám, hölgyek és urak, KO. Méghozzá rekordidő alatt. Így hát ismét bemutatom a győztest: íme Szökőár! Szökőár, aki most kiszökken a ringből és….hová a francba mész?
A tömeg megvadul, az előcsarnokig hallatszik a kiáltozás: „Szökőár! Szökőár!”, aztán teljes csend lesz, mintha olyasmi történt volna, ami nem volt benne a forgatókönyvben.
Nem tudom mire vélni a kísérteties csendet, de aztán dobogó lépések hangzanak fel mögöttem. Egy meleg kéz ragadja meg a kezem, és meglepő erővel hátrafordít. Beleborzongok az érintésébe.
– Mi a ….- szisszenek fel zavaromban, aztán rábámulok egy izzadt férfi mellkasra, majd feljebb bele egy izzó, kék szempárba. Érzékeim megbokrosodnak. Olyan közel áll, hogy a szaga adrenalin injekcióként hat rám.
– A neved – hörög zihálva, miközben vadul bámul a szemembe.
– Öö….Brooke.
– Milyen Brooke? – vakkant fel kitáguló orrlyukkal.
Olyan állati mágnesesség sugárzik belőle, hogy úgy érzem, elrabolta a hangom. Itt áll a személyes teremben, betölti, elfoglalja, beszippant engem, elszívja az oxigénemet, és nem is értem, miért ver így a szívem, miért állok itt így, vacogva a hőségtől, miközben egész testem csak arra a pontra figyel, ahol a keze az enyémre fonódik.
Remegve kiküszködöm a kezemet, és riadtan Melre nézek, aki most jelenik meg tágra nyílt szemmel a férfi mögött.
– Brooke Dumas a neve – közli, majd nagy bosszúságomra vidáman kikottyantja a mobilszámomat is.

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Melanie · Remington Tate
Cicu>!

Emlékeztetem magam, hogy ha akarunk egy férfit, rajtunk múlik, mennyit adunk neki. Mi döntjük el, mennyit vehet el.

kiruu>!

Úr.
Isten.
Gödröcskék.
Sötét, borostás áll.
Kisfiús mosoly. Férfitest.
Barna bőr.

Cicu>!

Akárhol otthon vagyok, ahol te vagy.

Black_widow>!

– Nem hiányozhat valami, ami sohase volt.

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Petrasek>!

Szerintem mindenki maga döntheti el, hogyan él együtt a betegségével, és az orvosság néha rosszabb, mint a betegség maga.

Cicu>!

Ahogy észrevesz, elevenség költözik a szemébe, ugyanúgy, mint belém, amikor a mosolyát látom. A szemembe néz, felvillantja a gödröcskéit, és a pillantásától, szavamra, úgy érzem, mintha én lennék az egyetlen nő. Amikor a ringben van, akkor tökéletesen önmagát adja. És a szeme egyszerűen….magáévá tesz. Tudom, hogy nem igaz. Tudom, hogy csak azt látom, amit látni szeretnék.
De egy pici pillanatig akkor sem akarok mást, csak ülni ezen a hülye széken, és elhinni, hogy létezik ilyen varázslat két ember között, és lehetek én ennyire értékes ennek a szexi, nyers, primitív férfinak a szemében, akit olyan erősnek, titokzatosnak, játékosnak látok, és aki olyan erővel hat rám, mint eddig semmi más az életemben.

Valós sorozat · Összehasonlítás