I.M.Á.D.T.A.M ♥
Az első ami szemet szúr, a borító, nagyon klassz!:)
Bátran kijelenthetem, hogy kedvenc lett, még jó párszor újraolvasós.
Egyetlen negatívumot tudnék erre a könyvre mondani, a pocsék fordítást. A „szájam”-tól és ragozott formáitól, amivel szinte minden oldalon találkozni felállt a hajam:D
De ez semmit nem von le a történet értékéből, max én bosszankodtam rajta.
Hosszú idő óta az első olyan könyv volt, ahol kedveltem az összes szereplőt.
Melanie-t, Pete-t, Riley-t, Diane-t, Górét. És persze a két főszereplőt Brooke-ot, és Remingtont. Ájvé még a névválasztás is, az egyik kedvenc mesterlövész puskám is Remington :)
Imádtam Remyt, azt, hogy mennyire gondoskodó, figyelmes. Érdekes volt, hogy az érzelmeit zenében fejezte ki.
Jó volt olvasás közben hallgatni a zenéket, amivel próbálkoztak kifejezni egymásnak az érzéseiket. Aztán az önuralom, hogy bárhogy kívánta Brooke-ot mégis visszafogta magát, mert azt akarta, hogy Brooke ismerje meg előbb.
Ezt eleinte nem igazán értettem, de egyből világossá vált, amikor kiderült, hogy Remy bipoláris.
Gondolkoztam mit emeljek ki, olyat ami különösen tetszett, de szinte csak ilyen van.
Pl: A legaranyosabb jelenet, amikor Remynek nincs edzőpartnere, mert mindet kiütötte és Brooke felajánlja, hogy edzenek, közbe pedig folyamatosan perzsel közük a levegő.
Vagy épp amikor a diszkóba vannak és Remingtonba beleköt 4 fickó, aminek az a veszélye, hogy ha ringen kívül verekszik, kizárják a ligából.
Brooke üveggel kettőt fejbecsap, Remy a vállára dobja és elvonszolja a diszkóból.
Vagy amikor Brooke-nak meg kell csókolnia a Skorpió tetkóját, ami aztán felkerül a netre. Amikor Remy meglátja, a reakciók, hogy vajon hogy reagálja majd le, mi fog történni.
Annyi mindent írhatnék még, de azt hiszem felesleges, hisz ez a könyv magáért beszél:)
Romantika-erotika rajongóknak kötelező!
Én nagyon várom a folytatást
Kicsit meg is lepett a sok negatív kritika, bár a legtöbben azt olvasni, hogy kiszámítható volt, meg hogy megint egy tucatkönyv jó pasi stb.
Nos, hát szerintem minden könyvnél olvasás közben már nagyjából tudni, hogy mi lesz a vége. Az meg hogy jóképű a főhős? Ugyanmár hölgyeim nézzenek csak magukba, ismerkedésnél mi nők még ha nem is valljuk be, az ilyen alfa hímeket részesítjük előnyben, nem?
Én még nem hallottam olyat, hogy valaki odáig volt egy csóró, randa pasiért:D
Na de summa summárum, tessék elolvasni, mert megéri:)
FIGYELMEZTETÉS!: A könyv tele van erotikus jelenetekkel, így a klasszikus irodalmat kedvelőknek, nem biztos, hogy jó választás, mindenki másnak igen! :)