Real (Real 1.) 67 csillagozás

Katy Evans: Real Katy Evans: Real Katy Evans: Real

A fallen boxer.
A woman with a broken dream.
A competition…

He even makes me forget my name. One night was all it took, and I forgot everything and anything except the sexy fighter in the ring who sets my mind ablaze and my body on fire with wanting…

Remington Tate is the strongest, most confusing man I’ve ever met in my life.

He’s the star of the dangerous underground fighting circuit, and I’m drawn to him as I’ve never been drawn to anything in my life. I forget who I am, what I want, with just one look from him. When he’s near, I need to remind myself that I am strong–but he is stronger. And now it’s my job to keep his body working like a perfect machine, his taut muscles primed and ready to break the bones of his next opponents . . .

But the one he’s most threatening to, now, is me.

I want him. I want him without fear. Without reservations.

If only I knew for sure what it is that he wants from me?

>!
320 oldal · ISBN: 9781476755595
>!
CreateSpace, Washington, 2013
266 oldal · ASIN: B00CRAMM02

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Remington Tate · Brooke Dumas


Kedvencelte 15

Most olvassa 10

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

AustraliaFan P>!
Katy Evans: Real

Eddig kétszer olvastam magyarul, és most angolul, de még mindig kedvenc!
Tudom, hogy sok benne az „anatómia leìrás ”, meg hogy Brooke-nak állandóan folyik a nyála Remy után, de nekem akkor is tetszik :)

Tetszik, ahogy kivárnak, és ahogy érezni: a másik az igazi, az egyetlen :)
Én hiszek benne, hogy ránézel valakire, és tudod, hogy Ő az. :D

4 hozzászólás
pveronika>!
Katy Evans: Real

Ha még egyszer meglátok egy egy.szavas.mondatot, vagy a my sex clenches, eight-pack vagy a lick kifejezéseket, falnak megyek, ugyanis a könyv 85%-a ebből állt.. Azt hiszem, ezzel el is árultam mindent, bár tény, hogy a maradék 15% egèsz jó lett volna… Egyébként nálam maga az alapszitu volt nonszensz, mert a végére sem derült ki, hogy 500 lányból miért pont a Brookot szúrja ki Remy. Azért a Gyönyörű Sorscsapásban legalább nagyjából meg volt indokolva kb. ugyanez a szitu, de ez így nekem nagyon hiteltelenre sikerült.

3 hozzászólás
Morgiana>!
Katy Evans: Real

Ez egy nagyon furcsa könyv.
Legalábbis a kezdete számomra nagyon az volt.
Az egyharmada, a kezdet csak arról szól, hogy a hősnő mennyire kívánja a hőst, hogy szereti legeltetni a szemét rajta, szereti megérinteni a testét, ami nagyszerű, gyönyörű és társai, én pedig kezdtem egy kicsit agybajt kapni ezektől a végtelen belső monológoktól, plusz attól is, hogy a hős, Remi, nem igazán a szavak embere (és akkor még finoman fogalmaztam:)), hanem inkább egy-egy szótaggal fejezi ki magát.
Erre még rátett egy lapáttal az állandó szexuális frusztráció, ami körbelengte a könyvet, a hosszú szemezések, így a végén már kezdtem türelmetlenkedni, hogy gyerekek, essetek már egymásnak könyörgöm, mert ez már kezd bosszantóvá válni. Eresszétek ki a gőzt, aztán valami történjen is már, ami miatt érdemes lenne tovább folytatni a könyvet.
Aztán történt is valami, magyarázatot kaptunk Remi 'problémájára/problémájáról', ami azonnal más megvilágításba helyezte a történteket, magyarázattal szolgált arról, ami történt, és jól megkavarta a jelent, és a jövőt.
Innentől kezdve kezdtem szeretni a könyvet, a végén pedig tényleg elvarázsolódtam tőle.
Szerettem azt, hogy mindkét főszereplőt valahol megtörte az élet, és mind a kettő igyekezett a sérülései ellenére is teljes életet élni.
Szerettem, ahogy Remi a zenén keresztül igyekszik kommunikálni, és ebben méltó társra talál Brooke-ban.
Szerettem mind a kettőjük erejét, belső tartását a közöttük feszülő szexualitást, és ahogy végül igyekeznek kinyílni egymás felé.
Szerettem azt, hogy egy komoly probléma nem oldódik meg attól, kényelmesen attól, hogy szerelmesek leszünk, hanem ezzel mindig, nap mint nap, életük végéig meg kell küzdenie a párnak.
Jó volt olvasni a mellékszereplőkről, jó volt olvasni magáról a történetről, ami lendületessé, izgalmassá és kiszámíthatatlanná vált, és lelkesen utáltam Scorpiont, a rosszfiút.:)), valamint nagyon drukkoltam, hogy a végén minden jó legyen, (nem meglepő módon jó is lett, ugye:))
és hogy milyen áldozatokat voltak képesek hozni egymásért.
Összefoglalva: egy elsőkönyves szerzőtől meglepően jó könyv, kíváncsian várom a folytatásokat, főleg azt, amelyikben majd Remi lesz a mesélő (ő elvarázsolt a végére, komolyan). Viszont ezért az első egyharmadért pontot kell levonnom, mert a ott nekem már túl sok volt a lelkizésből.
Viszont ha túljutsz rajta, meglesz a jutalmad:)
Én mindenképpen ajánlom.

zwecki>!
Katy Evans: Real

Remyt megkedveltem minden hülyesége ellenére és jó lett volna az ő fejébe is belelátni.
Brooke sopánkodása és az állandó gondolatai Remyről igen fárasztóak voltak. Nem lesz kedvenc.
Ami viszont kifejezetten tetszett benne, ahogyan a két főszereplő dalokkal kommunikált.
Itt egy lejátszási lista a könyvhöz:
http://www.youtube.com/watch…

egerangi>!
Katy Evans: Real

Nekem ez a könyv az abszolút kedvencem. Mély mondanivalója van.
Imádom a szereplőket! Már legalább 5x olvastam, de ezt a könyvet nem lehet megunni!

K_Kingaa>!
Katy Evans: Real

Imádom <3 tetszik maga a történet, a szereplők, minden! CSAK AJÁNLANI TUDOM! ;) (tudom rövid értékelés,de ezt olvasni kell!)

Vivuska>!
Katy Evans: Real

Nekem tetszett ez a könyv! Olvastatta magát, kikapcsolt.
Ami nagyon tetszett, ahogy dalokban fejezi ki az érzelmeit Remy. :)

http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2015/07/katy-ev…


Népszerű idézetek

NightStar>!

You’ll leave me the second it gets too steep, and you’ll leave me with nothing – when I want you like I’ve never wanted anything in life. You’re all I think about, dream about. I get high and low and it’s not about you now, it’s not even about me anymore. I can’t sleep, can’t think, can’t concentrate worth shit anymore and it’s all because I want to be the fucking ‘one’ for you.

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Bleeding_Bride IP>!

“Have you ever been anyone's?"

„No. And you?”

„I've never wanted to.”

"Neither have I. Until I saw this lovely girl in Seattle, with big gold eyes, and pink, full lips… and I wondered if she could understand me…”

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Bleeding_Bride IP>!

“We won't be having an affair." I stare dumbly, certain I just heard an organ in my body crack in my chest. His hands clamp around me, and he crushes me to his body as he slides his nose along the shell of my ear. „When I take you, you'll be mine,” he says, a soft promise in my ear.”

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Bleeding_Bride IP>!

“You tie me up in knots. I want to play you a thousand different songs so you can get a clue of what… I feel inside me…”

Bleeding_Bride IP>!

It feels like he's marking me. Like he's preparing me for something monumental. That could both change and ruin my life.

ayachii>!

Brooke, that guy is in love with you. Even I felt butterflies for you, and they were so big they were like bats in my tummy.

cassiesdream>!

„You’ve claimed me, little firecracker. You kicked a pair of two hundred pound men’s asses. I will never get over that. You kicked my whores out. Pete told me. You staked your claim on me, even before you realized I’d staked mine already.” He fists my hair and pulls me close to his lips. “I’m yours now … Even if I screw this up, I’ll still be your screw-up.”


A sorozat következő kötete

Real sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Park: Left Drowning
Sarah Brianne: Vincent
Jay Crownover: Better When He's Bad
Laurelin Paige: Fixed on You
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Colleen Hoover: Too Late
Cora Reilly: Bound by Hatred
Monica James: Bad Saint
L. J. Shen: Vicious