Mine ​– Enyém (Valós 2.) 74 csillagozás

Katy Evans: Mine – Enyém

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.

Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül…

Eredeti mű: Katy Evans: Mine

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999455 · Fordította: Szujer Orsolya

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Remington Tate · Brooke Dumas


Kedvencelte 18

Most olvassa 5

Várólistára tette 76

Kívánságlistára tette 89


Kiemelt értékelések

>!
molybarby
Katy Evans: Mine – Enyém

VÉGRE BEFEJEZTEM!
Ekkora egy csalódást. Jó ég, hogy én mennyire vártam már ezt a könyvet. Angolul olvastam már, ráadásul a REMY-t is. Úgy imádtam mind a kettőt. Ezerszer jobb volt. Most komolyan, ez mi? Az első részben is sok volt a szex, de ez azért már túlzás. Nem hiszem el, hogy az angolnál ennyire nem vettem volna észre. Esküszöm minden második oldalon ment a kufirc (már bocsi). A szerelmüket teljesen meg tudtam érteni, hogy miért szeretik egymást annyira elképesztően csöpögős módon, miért ölelgetig, csókolgatják egymás mindenét, de azért mindennek van határa. A legjobban szerintem azon akadtam ki amikor Remy már Brooke fülkagylóját nyalogatta bévülről. Magukkal a szereplőkkel nem volt bajom, imádom én Remyt és Brookot teljes szívemből, sőt még a többieket is. Ez a felesleges körítés amit hozzányomtak szerintem teljesen felesleges volt. Azt hiszem maradok inkább az angolnál. Kár érte.

>!
Katara_Phoenix P
Katy Evans: Mine – Enyém

Ezt a kötetet abszolút feleslegesnek éreztem. Brooke már korábban is irritált, most aztán főleg. Remingtont még valamennyire bírtam, most már őt sem.
A legalapvetőbb probléma: ez a két idióta leragadt a barlanglakó ősember szintjén. Mint két vadállat,akiket az ösztöneik irányítanak, és bárminemű logikus gondolkodásra képtelenek.
Most nem azért, de amikor a hatodik orvos közli veled, hogy spoiler, ne a sz.xmegvonás legyen már a legnagyobb problémád! ._." A fülszöveg megint félrevezető, Remingtonnak eszébe sem jutott összejönni bármelyik rajongójával, vagy akárkivel, Brooke-nak pedig gyakorlatilag meg sem kellett mozdulnia a szerelméért, nem hogy megküzdeni! Ezeket mind csak Brooke agyalta ki, meg persze a minden lében két kanál, életképtelen hugica. Annak is kb annyi esze volt, mint egy darab téglának. Újabb könyv(ek) fog(nak) távozni a polcomról, úgy érzem.

>!
B_Vivien_Kitti P
Katy Evans: Mine – Enyém

Igazság szerint csalódtama könyvben.
Nem tudom, hogy engem talált-e meg rosszkor, vagy, megváltozott az ízlésem, vagy tényleg csak ennyivel rosszabb, mint az első rész.
A főszereplőinktől megbolondultam.
Remingtonra úgy emlékeztem, hogy egy betegségben szenvedő fiatal férfi, akinek súlyos problémái vannak a magánéletében. Itt viszont egy agresszív, féltékenykedő, kisajátító pasit kaptunk. Nem tetszett. Mintha engem akart volna szabályozni, irányítani.
Broke pedig egy p*csa. Komolyan. Egy oldalon 10x ismétli magát. Folyton áradozik, gyenge, fura csaj.
Sajnálom. Nagyon. :( Nem tetszett a történet sem. Unalmas volt és szinte ugyan az, mint az első rész, csak rosszabb.

7 hozzászólás
>!
ap358 P
Katy Evans: Mine – Enyém

Féltem ettől a könyvtől, és nem hiába. Örültem, hogy a végére értem, és hogy Remy meg Brooke története itt lezárult. Már az első rész se nyerte el a tetszésem, de bíztam benne, a folytatás jobb lesz. Nem lett az, sőt…
Brooke nagyon idegesítő volt, alig akadt néhány épkézláb gondolata, amit valamilyen szinten megértek, mert az agya non-stop Remy fantasztikusan izgató teste és gödröcskéi (van, hogy egy oldalon háromszor is említi eme isteni jelzőt) körül forgott. Másra ideje se jutott, még arra se, hogy megértesse velem, magában a férfiban mit szeret. Gerjedtek egymásra, a könyv 60%-ában tettre is vitték a vágyaikat, de még mindig bennem van a nagy kérdés, hogy valójában ezen kívül mit szeret Remyben.
Álhisztik, féltékenykedések, makacsság, mindez a lehető legostobább módon.
Remy az első rész végére már majdnem belopta magát a szívembe, de most rá sem ismertem. Egy birtoklásmániás ősemberré vedlette magát, vagy titokban bdsm rajongóvá vált, ugyanis a romantikus megnyilvánulásai teljesen tárgyiasak lettek. „Enyém vagy, hozzám tartozol, enyém vagy, hozzám tartozol”… és beakadt nála a lemez. Elképesztően!
Az obszcén erotikus társalgások kiverték nálam a biztosítékot. Az elején nem értettem, miért lett ez Rázós könyv, de a szereplők szóhasználata mindent megmagyarázott.
Ha kivágnánk Brooke nyáladzását és a töménytelen a szex egy részét, akkor maradna egy alig 100 oldalas, olvasmányos, erotikus novella, de enélkül nálam a „szenvedve olvasós” könyvek táborát gazdagítja.
Csakis a fordítás miatt kap fél ponttal többet, mint az első rész, ugyanis ez legalább jobbra sikeredett.

>!
Ács_Milán 
Katy Evans: Mine – Enyém

Örülök, hogy ennek a résznek is a végére értem. Az első rész nem igazán nyerte el a tetszésemet, sajnos azt kell mondanom, hogy számomra a folytatás sem volt sokkal jobb. Egy hajszálnyival talán, de maradandó olvasási élményt nem hagyott bennem ez a sorozat.
A szereplők hozták továbbra is az első részben jól megismert formájukat.
Brooke viselkedésétől még mindig égnek állt minden egyes hajszálam. Minden nőben van egyfajta egészséges féltékenység, de nála ez már gigantikus méreteket öltött és átment a nem normális kategóriába.
Remington túlzott birtoklási vágya is soknak bizonyult. Értem én, hogy szerelem, meg rózsaszín felhők, na de ez a viselkedés már mind a kettőjüknél beteges.
Alapból szeretem az erotikus műfajú könyveket és ebből kifolyólag az erotikus jeleneteket is. Ennél a sorozatnál éreztem talán először, hogy inkább taszít, mint vonz.
Túlságosan nagy szerepet és hangsúlyt kapott a szex. Egy idő után már unalmasnak volt mondható, hogy minden második oldalon a lepedőt gyűrik. A mondás, hogy „a kevesebb, néha több” ebben az esetben is igaznak bizonyult.
A befejezés túlzottan csöpögött a romantikától, de örülök, hogy eljutottam az utolsó fejezetig. Nálam megmarad egyszer olvasós sorozatnak.

>!
ncsn87
Katy Evans: Mine – Enyém

Ez a rész nekem nem hogy jobban tetszett, mint az előző, hanem annyira nagyon tetszett, hogy kedvencem lett. ♥
A fordítás szuper. Érezhető, hogy a kiadó odafigyelt erre.
Persze itt is volt áradozás, de már sokkal jobban átéreztem a közöttük levő köteléket, kémiát, szerelmet, szenvedélyt, jobban megértettem az ömlengés okát Remy♥. Szerintem csodálatos páros Remy és Brooke. Annyira jól értik egymást. Remy fantasztikus karakter, nagyon jól kidolgozta az írónő. Szomorú a múltja, de a jelene csodálatos lett, megküzdött érte, megérdemelte. És istenem, mennyi szeretet van benne, pedig senki sem mutatott neki pozitív példát. Egy igazi oroszlán, aki megtalálta a nőstényét. Tényleg fantasztikusak együtt. ♥ Remy meg természetesen totál szerelem nekem is. ♥♥♥
spoiler spoiler
Köszönjük @Könyvmolyképző, hogy folytattátok a sorozatot. Remélem hamarosan jönnek a további részek, mert teljesen bele vagyok zúgva a történetbe. Nem lehet elég hamar a kezemben!
OLVASSÁTOK!!!!

>!
veronacross
Katy Evans: Mine – Enyém

Öt csillag:
1 csillag Remington Tate-nek, Szökőárnak.
1 csillag Szökőár csajának. (Brooke ajándéka).
1 csillag Racer-nek.
1 csillag a gyűrűnek.
1 csillag az érzelmeknek.

>!
Felixa P
Katy Evans: Mine – Enyém

Ellentmondásos…
Kettős érzéseket váltott ki belőlem… Ismerve az első részt, sejtettem, hogy mire számítsak. Nyálcsorgatás, birtoklási vágy, ömlengések sora oda és vissza. Na, ez itt is 100%-ig megvan. Nem is taszított annyira, mint az előző könyvben, mert hozzászoktam. A 18+-os tartalom viszont egyszerre érzéki, mocskos és perverz; ettől függetlenül nagyon kifogástalan. Kimondottan tetszettek ezek a jelenetek.
Pszichológiai szempontból Remington hatalmas személyiségfejlődésen esett át. Ez mindenképpen pozitív. Karakterének jellemvonásai egyfajta keretet adnak a történetnek. Érzelmei Brooke iránt szinte csodálatosak. Igazi, színtiszta és őszinte szeretet. Nem is hiszem el, hogy ekkora erejű szerelem valóban létezik… Viszont itt olvasva teljesen beszippant.
Brooke viszont antipatikus a szememben. Hiába alkotnak ketten együtt elbűvölő párost, mégis ő az, aki kettőjük közül idegesítő volt. Sokszor már a spoiler szerepét játszotta. Emiatt egyre jobban bosszantott.
Kikapcsolódásnak tökéletes könyv…

>!
k_zsuzsu
Katy Evans: Mine – Enyém

Ezt a könyvet részletezni sem kell. IMÁDTAM *-*

>!
Paulina_Sándorné
Katy Evans: Mine – Enyém

Méltó folytatása az első könyvnek. Remy-t imádom. Nagyon különleges kapcsolat van köztük Brooke-kal. Az írónak sikerült úgy megírnia a történetet, hogy az érzéseik sütnek a sorokból vissza. Remy szüleit nem lehet szülőknek tekinteni. Nem nézik semmibe a fiúkat. Remy nagyon jó csapatot hozott össze maga körül, akik már inkább egy családot alkotnak.


Népszerű idézetek

>!
Angyalkaa P

– Kit érdekel, hogy mit sikongatnak, ha közben te vagy az, akiért megőrülök?

>!
Angyalkaa P

– Most már az enyém vagy, a sötét fejed csinos kis búbjától a pici lábad sarkáig.

>!
Angyalkaa P

A mellkasához nyomom az orromat, majd magamba szívom, pont úgy, ahogy ő is magába szív engem, mire a szoba összedől, és a világ összedől, és semmi sem számít.

>!
sedina22

(..) talán az ember a lelkével szeret, az pedig végtelen.

>!
Angyalkaa P

– Már most a tiéd voltam, amikor rám néztél – vallom be csöndesen, mosolyogva, mintha simogatnom kéne még azt a hatalmas egóját. – Mire rám kacsintottál, már teljesen a rabod voltam, Mister Remington Tate…

>!
ap358 P

A szív egy üreges izom, ami több milliószor dobban meg életünk folyamán.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas
>!
Angyalkaa P

Mosolyogva végighúzom az ujjaimat az alkarján, le egészen a tenyeréig, aztán hirtelen felemelem a kezét és végigcsókolom az ujjait, közben le nem veszem a tekintetemet gyengéden csillogó szeméről.
– Ez is az enyém? – kérdezem bizonytalanul.
Játékosan suttog, miközben végighúzza az ujjait az arcomon.
– Attól függ, kis ördögfióka. Kell?
– Akarom.
– Akkor a tiéd, kicsi lány.

>!
ap358 P

– (…) Elhagytál, te kis ördögfióka. Elhagytál, és nem maradt utánad más, csak egy édes kis levél, amiben nagyon kedvesen közölted velem, hogy basszam meg magamat, és legyen szép életem.
– Nem! A levélben, amit hátrahagytam, leírtam, hogy szeretlek!

48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
>!
ap358 P

Összetörtem, hogy aztán ismét teljessé váljak.

9. oldal

>!
molybarby

Egyszer fenn, másszor lenn, folyamatosan megy a hintapalinta.

339. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Courtney Cole: Ha elhagysz
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Priscille Sibley: Csillagpor
Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen
Amy Ewing: A fehér rózsa
Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
Mary Robinette Kowal: Üvegbűbáj
Catherine Anderson: A lélek dala