Mine ​– Enyém (Valós 2.) 245 csillagozás

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.

Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül…

Katy Evans: Mine

400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999455 · Fordította: Szujer Orsolya

Remington Tate · Brooke Dumas

doriis_and_herbooks>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Sajnos ez a rész sem tetszett jobban, mint az előző rész. Őszintén szólva az első után nem igazán tudtam, hogy mit lehetne még kihozni a történetből. Persze azon kívül, hogy spoiler. Ez a túlzott erotika, meg ez az állandó nyalogatás már idegesítő volt. Brooke-ot sem tudtam jobban megkedvelni, még mindig bosszantott kissé a könnyűvérű viselkedése. Ebben a részben már majdnem, hogy Remy is idegesített néha. Oké, hogy ösztönlény a fickó, de ez az ősember-effektus már sok volt. spoiler A történetről szólva, egy kissé unalmas volt néhol. Szerintem nagyon el nyújtva a dolog, ment a drámázás állandóan. Úgy gondolom, ezt már az előző résszel be lehetett volna fejezni, mivel nem volt függővége. Mindegy, az biztos ezt a sorozatot én most pihentetem inkább, Remy szemszögével majd később foglalkozom.

turanett P>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Nem is tudom ,hogy mit írjak. Mivel tudom, hogy milyen az első rész, túl sok elvárásaim nem voltak. Gyorsan haladtam vele,olvasmányos. A karakterek szerethetők. Nekem még Broke-al sem volt bajom. Kicsit problémás? Ki ne lenne az egy ilyen pasi mellett? Ahhoz képest jól viselte a dolgokat. Remy-t én úgy szerettem ahogy van. Igazi barlanglakó? És? Van akinek ez a típus jön be. Szerintem nagyon összepasszolnak, kiegészítik egymást. A vége kifejezettem tetszett. Az egész aranyos volt.

Alexandra0924>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Hölgyeim és uraim! Bemutatom az egyedülálló, a rendkívüli, az űber-szuper-szexi-és-ledobod-a-bugyidat-ha-csak-rád-néz Remington Tate, a SZÖKŐÁÁÁÁÁÁR!!! ❤❤❤❤

Nehezen tudnék spoiler mentesen értékelni, mert nagyon élveztem, és mindenkivel megakarnám osztani a történetet. A könyv vastagsága is már előre figyelmeztetett, hogy vagy sok minden fog történni, vagy nagyon sokat fognak egymásnak esni… itt mind a két eset fennállt!! :-D
Brooke még mindig nem lett kedvenc, az előző rész hülyesége ide is elkísérte, de szerintem ez családi vonás, mert a tesója sem százas, valamint a szüleik sem látják mindig a fától az erdőt. Mel még mindig kedvenc, igazi barátnő!
Remington! ❤❤ Már a nevét is imádom, hát még a pasit, minden hibájával együtt!!

Nem is áradozok itt tovább! Olvassátok és kész! :)

Ella_Steel I>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Nagyon kíváncsi voltam, hogy az első rész boldog befejezése után vajon mit tartogat még nekünk az írónő. Örültem, hogy azonnal a kezembe vehettem ezt a részt, miután az elsőt letettem, mert már az első rész felénél tudtam, hogy az összes részét be kell szereznem a sorozatnak.
Amikor meg tudtam, hogy olvashatom majd a történetet Remy szemszögéből is azt terveztem párhuzomasan fogom majd a Mine-nal… Végül beláttam, hogy Remyt először így kell megismerni. Brooke szemszögéből. Lassú és kemény munkával kell eljutni a lelkéig. Nem szabad azonnal belemászni a fejébe.
Imádtam Katy részletességét. És nem untam, hogy századjára is leírta Remy tökéletes megjelenését, mert ez is része Remington Tate-nek. A férfinak, aki igencsak küzdelmes életet él.
Rengeteg érzelmet váltott ki belőlem ez a könyv.
Egyszóval: Imádtam!

Hópárduc P>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Nagy ellentmondásosság van bennem a könyvvel kapcsolatban.
Az elején alig haladtam vele, abba is hagytam egy időre. Túl sok volt benne a felesleges szöveg. Aztán újra neki gyűrkőztem (közben újra elolvastam az első részt, hogy teljesen képben legyek) és íme, elolvastam. :)
A közepétől kezdett jobb lenni a történet, bár az első rész jobb volt. Túl sok volt a felesleges rinya, és hiszti, kiborulás. Enélkül, szerintem élvezhetőbb lett volna. A férfi főszereplő viszont tetszett. :)

_Leelan_ P>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Igazság szerint csalódtama könyvben.
Nem tudom, hogy engem talált-e meg rosszkor, vagy, megváltozott az ízlésem, vagy tényleg csak ennyivel rosszabb, mint az első rész.
A főszereplőinktől megbolondultam.
Remingtonra úgy emlékeztem, hogy egy betegségben szenvedő fiatal férfi, akinek súlyos problémái vannak a magánéletében. Itt viszont egy agresszív, féltékenykedő, kisajátító pasit kaptunk. Nem tetszett. Mintha engem akart volna szabályozni, irányítani.
Broke pedig egy p*csa. Komolyan. Egy oldalon 10x ismétli magát. Folyton áradozik, gyenge, fura csaj.
Sajnálom. Nagyon. :( Nem tetszett a történet sem. Unalmas volt és szinte ugyan az, mint az első rész, csak rosszabb.

Katy Evans: Mine – Enyém

Féltem ettől a könyvtől, és nem hiába. Örültem, hogy a végére értem, és hogy Remy meg Brooke története itt lezárult. Már az első rész se nyerte el a tetszésem, de bíztam benne, a folytatás jobb lesz. Nem lett az, sőt…
Brooke nagyon idegesítő volt, alig akadt néhány épkézláb gondolata, amit valamilyen szinten megértek, mert az agya non-stop Remy fantasztikusan izgató teste és gödröcskéi (van, hogy egy oldalon háromszor is említi eme isteni jelzőt) körül forgott. Másra ideje se jutott, még arra se, hogy megértesse velem, magában a férfiban mit szeret. Gerjedtek egymásra, a könyv 60%-ában tettre is vitték a vágyaikat, de még mindig bennem van a nagy kérdés, hogy valójában ezen kívül mit szeret Remyben.
Álhisztik, féltékenykedések, makacsság, mindez a lehető legostobább módon.
Remy az első rész végére már majdnem belopta magát a szívembe, de most rá sem ismertem. Egy birtoklásmániás ősemberré vedlette magát, vagy titokban bdsm rajongóvá vált, ugyanis a romantikus megnyilvánulásai teljesen tárgyiasak lettek. „Enyém vagy, hozzám tartozol, enyém vagy, hozzám tartozol”… és beakadt nála a lemez. Elképesztően!
Az obszcén erotikus társalgások kiverték nálam a biztosítékot. Az elején nem értettem, miért lett ez Rázós könyv, de a szereplők szóhasználata mindent megmagyarázott.
Ha kivágnánk Brooke nyáladzását és a töménytelen a szex egy részét, akkor maradna egy alig 100 oldalas, olvasmányos, erotikus novella, de enélkül nálam a „szenvedve olvasós” könyvek táborát gazdagítja.
Csakis a fordítás miatt kap fél ponttal többet, mint az első rész, ugyanis ez legalább jobbra sikeredett.

Ács_Milán>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Örülök, hogy ennek a résznek is a végére értem. Az első rész nem igazán nyerte el a tetszésemet, sajnos azt kell mondanom, hogy számomra a folytatás sem volt sokkal jobb. Egy hajszálnyival talán, de maradandó olvasási élményt nem hagyott bennem ez a sorozat.
A szereplők hozták továbbra is az első részben jól megismert formájukat.
Brooke viselkedésétől még mindig égnek állt minden egyes hajszálam. Minden nőben van egyfajta egészséges féltékenység, de nála ez már gigantikus méreteket öltött és átment a nem normális kategóriába.
Remington túlzott birtoklási vágya is soknak bizonyult. Értem én, hogy szerelem, meg rózsaszín felhők, na de ez a viselkedés már mind a kettőjüknél beteges.
Alapból szeretem az erotikus műfajú könyveket és ebből kifolyólag az erotikus jeleneteket is. Ennél a sorozatnál éreztem talán először, hogy inkább taszít, mint vonz.
Túlságosan nagy szerepet és hangsúlyt kapott a szex. Egy idő után már unalmasnak volt mondható, hogy minden második oldalon a lepedőt gyűrik. A mondás, hogy „a kevesebb, néha több” ebben az esetben is igaznak bizonyult.
A befejezés túlzottan csöpögött a romantikától, de örülök, hogy eljutottam az utolsó fejezetig. Nálam megmarad egyszer olvasós sorozatnak.

ncsn87>!
Katy Evans: Mine – Enyém

Ez a rész nekem nem hogy jobban tetszett, mint az előző, hanem annyira nagyon tetszett, hogy kedvenc lett. ♥
A fordítás szuper. Érezhető, hogy a kiadó odafigyelt erre.
Persze itt is volt áradozás, de már sokkal jobban átéreztem a közöttük levő köteléket, kémiát, szerelmet, szenvedélyt, jobban megértettem az ömlengés okát Remy♥. Szerintem csodálatos páros Remy és Brooke. Annyira jól értik egymást. Remy fantasztikus karakter, nagyon jól kidolgozta az írónő. Szomorú a múltja, de a jelene csodálatos lett, megküzdött érte, megérdemelte. És istenem, mennyi szeretet van benne, pedig senki sem mutatott neki pozitív példát. Egy igazi oroszlán, aki megtalálta a nőstényét. Tényleg fantasztikusak együtt. ♥ Remy meg természetesen totál szerelem nekem is. ♥♥♥
spoiler spoiler
Köszönjük @Könyvmolyképző, hogy folytattátok a sorozatot. Remélem hamarosan jönnek a további részek, mert teljesen bele vagyok zúgva a történetbe. Nem lehet elég hamar a kezemben!
OLVASSÁTOK!!!!

veronacross>!

Öt csillag:
1 csillag Remington Tate-nek, Szökőárnak.
1 csillag Szökőár csajának. (Brooke ajándéka).
1 csillag Racer-nek.
1 csillag a gyűrűnek.
1 csillag az érzelmeknek.

ap358 P>!

A szív egy üreges izom, ami több milliószor dobban meg életünk folyamán.

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas
EditVagyok>!

– Elfogult vagy – morogja –, mert hozzám tartozol.
– Nem. Éppen azért látlak jól, mert hozzád tartozom.

Angyalkaa>!

– Kit érdekel, hogy mit sikongatnak, ha közben te vagy az, akiért megőrülök?

EditVagyok>!

Most már tudom, hogy valóban az enyém. Ezek az ujjak csakis az enyémek voltak, amióta csak először hozzám értek. Ez az arc. Ezek az ajkak. A hatalmas, kedves, védelmező, birtokló és megbocsátó szíve. Azóta az enyém, hogy én az övé vagyok, úgy érzem magam, mint akit előbb darabokra szedtek, majd újra összeraktak. Boldog vagyok.

ap358 P>!

– Gondoltál valaha is rám, mielőtt a tiéd lettem volna? Merengtél azon, hogy vajon létezek-e? Hogy milyen lehetek?
A fülem mögé söpör egy hajtincset, és közben az arcomat tanulmányozza.
– Nem.
– Sosem hittem volna, hogy valaha is szerelmes leszek. És te?
– Soha – feleli, miközben ismét feltűnnek az arcán azok a szexi gödröcskék.

pattie23>!

Tudod mit? Lehet, hogy még nem is sejted, hogy szükséged van rám, hogy akarsz engem, hogy kimondhatatlanul szeretni fogsz, de akkor is itt vagyok.

Igen.
Nézem őt.
Érzem őt.
Akarom őt.
Kicseszettül szeretem őt, jobban, mint bárkit vagy bármit ezen a világon.

Viktória_Erdei P>!

– Annyira szeretlek! – Arcomat két hatalmas, gyönyörű, érdes kezébe fogja. – Annyira kibaszottul nagyon, Brooke, hogy még mindig nem tudom, hogy mihez kezdjek magammal – mondja, majd csókot nyom az orrom tövébe, aztán hosszan, remegve kifújja a levegőt. – Mindened hiányzik, a mosolyod, az, ahogy rám nézel, és az, hogy milyen illata van az ágynak, amikor velem vagy. Úgy szeretlek, mint semmi mást az életemben. Semmit. Egészen felemészt – mint valami kórság – a vágy, hogy érted menjek, és visszahozzalak magam mellé.

217. oldal, 11. fejezet - Nővérek és barátok

Angyalkaa>!

A mellkasához nyomom az orromat, majd magamba szívom, pont úgy, ahogy ő is magába szív engem, mire a szoba összedől, és a világ összedől, és semmi sem számít.

Angyalkaa>!

– Már most a tiéd voltam, amikor rám néztél – vallom be csöndesen, mosolyogva, mintha simogatnom kéne még azt a hatalmas egóját. – Mire rám kacsintottál, már teljesen a rabod voltam, Mister Remington Tate…

Valós sorozat · Összehasonlítás