Mine (Real 2.) 94 csillagozás

Katy Evans: Mine

In the international bestseller REAL, the unstoppable bad boy of the
Underground fighting circuit finally met his match. Hired to keep him in
prime condition, Brooke Dumas unleashed a primal desire in Remington
“Riptide” Tate as vital as the air he breathes . . . and now he can’t
live without her.
Brooke never imagined she would end up with the man who is every woman’s dream, but not all dreams end happily ever after, and just when Remington needs her the most, Brooke makes a discovery that forces her away from the
ringside. Now with distance and darkness between them, the only thing
left is to fight for the love of the man she calls MINE.

>!
320 oldal · ASIN: B00D0MZXCA
>!
320 oldal · ISBN: 9781476755601

Enciklopédia 1


Kedvencelte 20

Most olvassa 6

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Katy Evans: Mine

My playful boy, my protective man, my jealous boyfriend, my cocky fighter. My misunderstood little boy.

A valóst már kicsivel több mint egy ève olvastam, ès megfakult egy hangyányit az emlèke, hogy milyen is volt a hangulata, ès mennyire szerettem olvasni. Mert èn minden kètsèget kizárva imádtam, ès ezt talán egy picivel jobban is. Vègig pulzált az a bizonyos energia az egèsz törtèneten át ès hozzám vágott egy nagy adag energiabombát ès engem is feltöltött. A harcoknál az adrenalin csak úgy száguldozott bennem, ès egy párszor igen csak nagy volt a kèsztetès, hogy felkiáltsak: Szökőőőár :D Na, de az hogy nèzett volna ki?:D
Rengeteg gondoskodó, èrzelmes, birtokló, gyengèd Remy pillanatot kaptunk ès olvadoztam! Annyira szeretnivaló kiszámíthatatlan, teljesen odavagyok:) Noha most ingáztam az angol ès a magyar között, ha elakadtam jól jött a segítsèg, viszont angolul sokkal hangulatosabb volt, de remèlem egyszer könyv formájában is elolvashatom, ha máskènt nem is, mert nem jelenik meg nálunk, de angolul biztosan szeretnèm:)

2 hozzászólás
Bitten>!
Katy Evans: Mine

Fekete és kék!
Remy!
Underground!
Szemben:
Hit, remény és feltétlen bizalom!
Szeretet, a legjobb gyógyír!

2018.01.26.-28.
Nincs egy ép kéz láb gondolatom sem…. Szeretem amit Katy szereplői muvelnek velem. A kétséget az akaratot….. És a kicsi spoiler Dumas Tate-t
És az Undergroundot <3

Nikyy18>!
Katy Evans: Mine

Nagyon tetszett ez a rész is. Bár félcsillag levonás mert egy picit nagyon sok ömlöngés volt benne. De ennek ellenére nagyon tetszett. Jó volt, hogy zenével fejezték ki, hogy mit éreznek egymás iránt. ÉS nekem is kell egy Remy :)

agi89>!
Katy Evans: Mine

Drága Remington „Szökőár” Tate!
Imádlak te gyönyörű és hatalmas szívű ember.
Csodálatos vagy.
Miért nem lehetsz valóságos???
Már hiányzol! ♥
https://www.youtube.com/watch…

perpetua P>!
Katy Evans: Mine

Visszaolvastam az első részről az értékelést, és tulajdonképpen ugyanazokat tudom elmondani. :D
Remy és Brooke között varázslatos kapcsolat van, ellágyulsz attól is ha csak olvasol róla. Viszont azért nem egyszer átbillen ömlengéssé az érzelmek leírása. Jó mottó lehet itt, hogy a kevesebb néha több. Minden jelenet nagyon érzékletesen, gyönyörűen volt leírva, de ha egy-egy kimaradt volna, nem ártott volna a regénynek. Tök furcsa, de legjobban azt imádom a könyvben, hogy Brooke csillagszóróhoz, Remy pedig oroszlánhoz van hasonlítva, valahogy beleszerelmesedtem ezekbe a hasonlatokba. Itt talán a cselekmény volt egy hajszállal gyengébb, az izgalmas felvezetés után, mintha elmaradt volna az igazi bonyodalom, helyette a párosunk kapcsolata került középpontba, amit bántam is meg nem is. Viszont az azért jó hír, hogy az ő történetük itt lezárult, mert húzni nem kellett volna tovább, így lett szép egész, itt az idő, hogy átadják a terepet a többieknek. :)

AustraliaFan P>!
Katy Evans: Mine

Visszavonok mindent az olvasási válságról :)
Ez a könyv egy óriási hullámvasút, ami egy percre sem hagy pihenőt!
Szegény Remynek annyi sz@rsággal kell szembenéznie, ami egy egészséges embernek is sok lenne. Még mindig nyalakodnak és szagolgatnak, de én akkor is imádom őket:DDD

Itt is túl sok a rajongás egymás iránt, de ha közben a történetre is tudunk koncentrálni, akkor rögtön rájön az ember, hogy ez határozottan újraolvasós darab :)

UI: Szerintem minden vér szerinti rokonuknak jár a szívlapát, még szerencse, hogy barátok is vannak a világon…..

1 hozzászólás
kocybaba P>!
Katy Evans: Mine

„Keményebben szeretsz, mint ahogy harcolsz”

Szükséges volt ez a kötet 3 okból is: mert Remy megérdemelte a spoiler, mert itt lehetett látni igazán, hogy milyen amikor ez a kék és fekete szemű harcos mélyen van, és mert nem volt még elég az Oroszlánból és az ő Csillagszórójából. Ők olyan páros, akik hatalmas lánggal égnek! Nincs bennük semmi visszafogottság, csak a mély intenzitás, és az izzó, vak rajongás. Ami igen, sok tud lenni, kiváltképp Brooke részéről ennyi eláztatott bugyival, és indokolatlan féltékenységgel spoiler, valamint a rengeteg, már végsőkig fokozott túlfűtött oldallal. De hiába súrolja azt a bizonyos határt, még mindig olvadós, és szívetdobogtatós volt róluk olvasni.

Lunèa_Charlotté>!
Katy Evans: Mine

Ohmigod! This fucking shit one day it will kill me…. I'm in love with this story! *-*
Tehát képzelj el egy nagyon romantikus, kicsit elcsépelt túl… dramatizált szerelmi történetet. Igen. Így még engem is kiráz a hideg! De adjuk hozzá az egészhez Remington Tate-t és az ő k******t világát…. Ahmmm, így már nekem is csorog a nyálam. ;)
Ez… hát jobban tetszet, mint az első rész. Nem volt tökéletes. De ilyet! Ennyire nagyon romantikusat rég olvastam. És az egész olyan baromi jól volt összehozva! Egyben őrítő is, mivel ott az a már hihetetlenül boldog pillanat, oszt BUMM! Megölnéd szerencsétlen Írónőt! Ez a rész egy rózsaszín felhő és a pokol fájdalma között vergődött, sokszor hirtelen váltva egymást. :)
A vége. No. Comment. :)))) I Love You Remy! *o*

4 hozzászólás
Suzy25>!
Katy Evans: Mine

Szeretlek, és szerelmes vagyok beléd, mindig és örökké, most és
minden másodpercben. Fekete és kék, minden négyzetcentiméternyi
csodálatos lényed, az enyém.
Istenem Remington „Szökőár” Tate köszönöm, hogy vagy nekem/nekünk.
Valami frenetikus volt. Érzelmek egész áradata van ebben a részben. Néha talán kicsit túl sok is, de ez kell. Hozzá tartozik Remy és Brooke világához. Ők így mutatják ki, mit is éreznek egymás iránt. Ülök csak itt a gép előtt és úgy érezem egy hatalmas gombóc van a torkomban, sírhatnékom lenne. Ahogy az első részt ezt is sokszor fogom még újra olvasni.

Anne1221 I>!
Katy Evans: Mine

Kissé talán túlságosan szirupos lett a sztori, egypár „mesterségesen” kavart bonyodalommal az első rész „boldogan éltek”-je után, de mindez teljesen megérte, spoiler
Szóval szerintem, aki szerette a Real-t, annak ezzel a kötettel kiegészítve lesz teljes a történet. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Gretii>!

I’m addicted to you. You’re my crack, and you also happen to be the only dealer.

Cheril>!

The heart is a hollow muscle, and it will beat billions of times during our lives.

(első mondat)

Gretii>!

I wanted this kiss—but now I want more.

Gretii>!

Across the ring from me, women are waving panties in the air. Panties!

Gretii>!

Who cares what they scream when I’m crazy about you?

Lunèa_Charlotté>!

“Pete, death is more than ‘shit’ happening.”

Gretii>!

I’m in love, and I will be forever changed by this love, by this man. I used to dream of medals and championships, but now I dream solely of a blue-eyed fighter who one day changed my life, when he put his lips on mine…

Lunèa_Charlotté>!

He called himself the “king of the world” a couple of days ago, followed by “king of the jungle” and then “king of the punching bags” and then, that evening, he asked me to be his queen, and I laughed. But at the same time, he looked so charming and adorable with his dimples that it almost felt like he was proposing.


A sorozat következő kötete

Real sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

R. S. Grey: Scoring Wilder
Carly Phillips: Hot Number
Natasha Madison: Something So Right
Ilsa Madden-Mills: Dirty English
Sarah Brianne: Vincent
Rebecca Yarros: Full Measures
Jay Crownover: Better When He's Bad
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me