Magyarország többek között szíves vendéglátásáról, jó hangulatáról ismert. Ehhez jelentékenyen hozzájárulnak borai, amelyek étkezésekhez vagy akár önállóan fogyasztva, élvezetet jelentenek, és jó kedvre derítenek.
Úgy mondja a magyar ember, hogy „nóta van a magyar borban.”
Ahhoz, hogy boraink étkezéseknek hozzáillő kiegészítői, a jókedvnek kellemes forrásai legyenek, hasznos megismerni az egyes borfajtákat.
Ehhez kíván ez a kis „Borkalauz” segítséget nyújtani!
Magyar borkalauz 3 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Jens Priewe: A borokról könnyedén ·
Összehasonlítás - Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Európa legszebb borútjai ·
Összehasonlítás - Szabó Béla: Gyümölcsborok házi készítése ·
Összehasonlítás - Pálffy István: Mit érdemes megvenni? – A 100 legjobb magyar bor 2008 ·
Összehasonlítás - Hugh Johnson: A bor története ·
Összehasonlítás - Borok királya – királyok bora ·
Összehasonlítás - Fuhs Elemér – Szathmáry Arisztid: A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése ·
Összehasonlítás - Gombocz Zoltán: A bor ·
Összehasonlítás - Gazdag László: A szőlő feldolgozása és a must erjesztése ·
Összehasonlítás