Magyar ​borkalauz 3 csillagozás

Katona József: Magyar borkalauz

Magyarország többek között szíves vendéglátásáról, jó hangulatáról ismert. Ehhez jelentékenyen hozzájárulnak borai, amelyek étkezésekhez vagy akár önállóan fogyasztva, élvezetet jelentenek, és jó kedvre derítenek.
Úgy mondja a magyar ember, hogy „nóta van a magyar borban.”
Ahhoz, hogy boraink étkezéseknek hozzáillő kiegészítői, a jókedvnek kellemes forrásai legyenek, hasznos megismerni az egyes borfajtákat.
Ehhez kíván ez a kis „Borkalauz” segítséget nyújtani!

Tartalomjegyzék

>!
Corvina, Budapest, 1990
90 oldal · ISBN: 9631329402
>!
Corvina, Budapest, 1987
86 oldal · ISBN: 963132463X

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

pulse >!
Katona József: Magyar borkalauz

Alapfogalmak a borokról, magyar borfajták részletes, alapos bemutatása. Tetszett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jens Priewe: A borokról könnyedén
Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly
Európa legszebb borútjai
Szabó Béla: Gyümölcsborok házi készítése
Pálffy István: Mit érdemes megvenni? – A 100 legjobb magyar bor 2008
Hugh Johnson: A bor története
Borok királya – királyok bora
Fuhs Elemér – Szathmáry Arisztid: A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Gombocz Zoltán: A bor
Gazdag László: A szőlő feldolgozása és a must erjesztése