Kismamák ​könyve 4 csillagozás

Várandósság, szülés és a szülést követő hónapok
Katja Kessler: Kismamák könyve

Rosszullétekkel és éhségrohamokkal köszöntenek rád a reggelek, és megdöbbenve szembesülsz a ténnyel: „Segítség, anya leszek!” Mi mindenre is kell mostantól gondolnod? Könyvünkben számos információt, tippet és tanácsot találsz a témában. Szabad-e sportolnod? Magas sarkú cipőben járnod? És a hajadat festetned? Mekkora lesz a pocakod három nappal a szülés előtt? És milyen lesz, amikor először meglátod a kisbabádat? Mi történik a szülés után? Mi az a „baby-blues” és a tejbelövellés? Hogyhogy az eddigi A-s melltartód helyett hirtelen C-sre van szükséged? És mindenekelőtt: hogyhogy még mindig terhesnek nézel ki? Számtalan kérdés… Könyvünkben mindre megtalálod a választ. Különleges útmutató, amely a szülés előtti és szülés utáni tíz hónapban kísér végig.

>!
Alexandra, Pécs, 2010
260 oldal · ISBN: 9789632972411 · Fordította: Kuttor Eszter

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

DarkDerina>!
Katja Kessler: Kismamák könyve

Katja Kessler: Kismamák könyve Várandósság, szülés és a szülést követő hónapok

Nagyon szemléletes, minden apróságra kitérő, alapos kiadvány! Külön tetszett, hogy belevitték a fordítók a magyar vonatkozásokat, segítséget nyújtva. Örülök, hogy megszereztem és olvashattam a várandósságom alatt és után, mert annyira jól leír mindent és valós dolgokat boncolgat, jelenít meg, hogy nagy segítség volt ez alatt az időszak alatt! Nem volt benne felesleges sallang és érthető nyelven írta az információkat! Így úgy éreztem nem vagyok annyira magamra hagyva a tüneteimmel és érzéseimmel :) Bátran ajánlom a babát váróknak!

Nellicke>!
Katja Kessler: Kismamák könyve

Katja Kessler: Kismamák könyve Várandósság, szülés és a szülést követő hónapok

Szépen összefoglalja a terhesség egészét, és utóköveti a baba fejlődését – és az anyuka testének visszaalakulását – 1 éves korig. Ötletes kis kiegészítő füzetkék voltak hozzá, pl. mit szabad enni terhesség alatt, torna terhesség alatt és után, homeopátia stb. Tetszett, hogy a magyarországi viszonyokat is leírja, kezdve a kötelező vizsgálatoktól, védőnői dolgokat, babakelengye a klinikára, mi kell összekészíteni a szüléshez.
Sok hasznos, és fontos dolgot megtanultam belőle.


Hasonló könyvek címkék alapján

Arlene Eisenberg – Sandee Hathaway – Heidi Murkoff: Az a 9 hónap
Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek
Frank Mungeam: Terheskönyv kispapáknak
Vicki Iovine: Barátnőim az anyaság első évéről
Hidas György – Raffai Jenő – Vollner Judit: Lelki köldökzsinór
Priscille Sibley: Csillagpor
Singer Magdolna: Áldatlan állapot
Lennart Nilsson – Lars Hamberger: Gyermek születik
W. Ungváry Renáta: A kismama terheskönyve
Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő – Annakönyv – A kezdetek