Red ​at Night (Pushing the Limits 3,5.) 8 csillagozás

Katie McGarry: Red at Night

In Red at Night, Stella and Jonah are total opposites. She's the girl with purple hair from the wrong part of town. He's a high school senior who hangs with the cool crowd. Until a car accident leaves him haunted by guilt, and Jonah starts spending time at Stella's favorite refuge…the local cemetery.

Stella knows she should keep her distance—after all, she spent her girlhood being bullied by Jonah's friends. Once he's sorted out his tangled emotions, Jonah won't have time for her anymore. Too bad she's already fallen for him….

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2014
84 oldal · ASIN: B00GPDYL56

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Annie_Cresta>!
Katie McGarry: Red at Night

Nem volt rossz könyv – hogy is lehetne, hiszen Katie McGarry írta –, viszont nem tetszett annyira, mint az eddig olvasott könyvek az írónőtől. Túl rövid volt ahhoz, hogy jól ki lehessen dolgozni és a szereplők érzelmei sem jöttek át annyira. Ennek ellenére nem volt rossz, mindkét szereplő szimpatikus és az alapötlet is jó. Mint az írónő többi könyve, ez is komoly témát dolgoz fel, a szegénységet és a kiközösítést.
Stella apja mindig felszed valakit, aztán lelép, a lányát pedig az exénél hagyja, aki befogadja, remélve, hogy a férfi egyszer visszamegy hozzá. Mikor aztán megunják a várakozász, kidobják Stellát, és ez folyton ismétlődik. Stella szegénységben él, az iskolában is nevetnek rajta, a legrosszabb fiú Trash Can Girl-nek nevezi. A fiú barátja pedig a másik főszereplő, Jonah, aki egy megrázó esemény következtében teljesen megváltozik és miután a temetőben találkoznak, megkedveli Stellát és igyekszik kiállni mellette.
Jó kis könyv volt, de túl rövid.

TianaBalerina P>!
Katie McGarry: Red at Night

Valószínűleg a hossza miatt nem volt eléggé kidolgozott, összecsapott érzése volt az egésznek, ami nem igazán jellemző. Stella kifejezetten érdekes lett volna, ha ki lett volna dolgozva, Jonah, pedig még annyira se volt kidolgozva. Miközben a potenciál ott volt, hogy jó legyen mint a többi könyv, a sztori is meglett volna szerintem egy teljes terjedelmű könyvhöz, mégse történt meg a „csoda”, hanem egy 84 oldalas összecsapott felejthető szösszenet lett.


Népszerű idézetek


A sorozat következő kötete

Pushing the Limits sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Empire of Storms
Ilona Andrews: Magic Slays
Marissa Meyer: Cress (angol)
Rick Riordan: The House of Hades
Kelly Oram: Cinder & Ella
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Chica Umino: Honey and Clover 3.