Tökéletes ​nyár 14 csillagozás

Katie Fforde: Tökéletes nyár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A bábaként dolgozó Emily látszólag tökéletesen elégedett az életével. Élvezi, hogy egyedülálló nőként kötöttségektől mentes lehet. Mégis változásra vágyik, ami érzelmileg is felüdülést jelentene a hétköznapok egyhangúságából. Így amikor legjobb barátnője, Rebecca felajánlja, hogy töltse a nyarat a hajóján főszakácsként, kapva kap az alkalmon.

Ám mielőtt igazán kiismerhetné magát a hajókonyhában, alkalmazkodnia kell új környezetéhez. Rebecca várandós, ezért egyre több feladatot ad át Emilynek, akinek még a féltékeny konyhai kisegítővel is meg kell küzdenie. Ott van továbbá Alasdair, a szívdöglesztő orvos, akit Emily mindenáron igyekszik nem észrevenni, hiszen ha beleszeret, új időszámítás kezdődik a számára. Vajon tényleg ez lesz élete legfelszabadultabb nyara?

A Francia kaland, a Tökéletes esküvő és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel kedveskedik olvasóinak.

Eredeti mű: Katie Fforde: A Summer at Sea

>!
Libri, Budapest, 2017
416 oldal · ISBN: 9789634332244
>!
Libri, Budapest, 2017
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633107324 · Fordította: Szabó Mihály

Most olvassa 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

>!
Kósáné_Bajnoczi_Beáta
Katie Fforde: Tökéletes nyár

Tökéletes nyári olvasmány, Katie Fforde hozza a tőle elvárt színvonalat, érzelmeket, bonyodalmakat. Tetszett, hogy képet kapunk az otthon szülés bensőségességéről és örülök, hogy végre tudom, hogy mi az a fair isle kötés. A skót felföld pedig eddig is minden vágyam volt, hogy eljussak, örülök, hogy olvastam az ottani szokásokról, ételekről, italokról. Remélem ebből is egyszer lesz tévéfilm.
Bővebb értékelésem itt:
http://www.noilogika.hu/kultura/olvasoszoba/egy-konnyu-…


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal
Daphne du Maurier: A Manderley-ház asszonya
Jojo Moyes: Tengernyi szerelem
Joss Stirling: Storm és Stone
Rosamunde Pilcher: Otthon I-II.
Milly Johnson: Borúra derű
Dylan Thomas: Rebeka leányai
Milly Johnson: Itt jönnek a csajok
Lesley Pearse: Titkok utcája